trancer13 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Tελευταία νέα για τους μελλοντικούς κινητήρες της Brera. O 1.8JTB μπορεί να πάρει τη θέση του 2.2JTS evolution με τα 200hp.O 2.2JTB με τα 260hp είναι έτοιμος αλλά σκέφτονται και τον 1.8JTB Twinstage με 260hp.1.9JTDm δεν θα υπάρξει ούτε η εξελιξή (2.0JTDm) του.Tέλη 2007 θα παρουσιαστεί το step 2 του 2.4JTDm με 220hp αλλά δουλεύουν επίσης τον 2.5JTDm evolution με 230-240hp.O 3.0JTDm θα αποδίδει στο πρώτο από τα τρία του step 250hp και θα φτάσει μέχρι τα 300hp. ante na arxisei na ksypnaei to thirio giati me ola ta provlimata tou gruppo exoun arxisei na ftanoun epikindyna oi antagwnistes stous atmosfairikous kinhthres kai kapoioi exoyn arxisei na ksexnane oti olo to gruppo fiat apo palia evgaze oti pio isxyro stoys atmosfairikous kinhthres apo 1200 ews 2000(me eksairesh isws mono th honda)FORZA ALFA Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι σχεση εχει το οτι τα ηλεκτρικα των Alfa Romeo ειναι γερμανικα και πιο συγκεκριμενα της Bosch...! Δηλαδη το θεμα μας ειναι τον Italy vs Germany!?!?! Δεν νομιζω οτι αυτη ειναι η ουσια... Η ουσια κατα την γνωμη μου ειναι οτι ναι μεν εσυ και εγω με τις 156 και 147 δεν ειχαμε μεχρι τωρα καποιο ηλεκτρικο προβλημα (φτου φτου, χτυπαω και ξυλο!) δυο αλλα μελη απο αυτο το φορουμ με GT ειχαν... και μαλιστα ειχα και σοβαροτατα προβληματα που τραβανε πολυ καιρο! Προβληματα υπαρχουν (οχι μονο στην Alfa Romeo, παντου!) και το θεμα οτι πρεπει να τα αναγνωριζουμε και να τα διορθωνουμε αντι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας!! Και να σου πω και κατι ακομα... Οπως εσυ αναφερεις την Merc E200 και το Hyundai και ειναι πραγματικα γεγονοτα (δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω!) ετσι ακους και για την Alfa! Δυστυχως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια και αυτη τη στιγμη ο xristos69 και ο ταξιδιωτης22 ακομα "καιγονται"...! ;) ^^ Επιτέλους και ένας Alfisti που μιλάει αντικειμενικά!!!! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 http://www.alfaspider.it/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 ^^ Επιτέλους και ένας Alfisti που μιλάει αντικειμενικά!!!! ετσι ειναι και λεει την αληθεια.οντως καιγομαι ομως τελικα δεν θα την δωσω την gt μου ουτε για την 159 ουτε και το opc γιατι πολυ απλα δεν βλεπω αυτο το <<κατι>> που θα με γοητευσει οπως με γοητευσε η Gt. απλα πηρα την αποφαση να την παρω και να την παω στην αθλια αντιπροσωπεια του <<κυριου>> ναθενα:mad: και θα του την αφησω λεγωντας τους 1 κουβεντα. οτι θελω να με παρουν τηλ ΜΟΝΟ οταν θα ειναι σιγουροι οτι δεν θα την τρεχω παλι την επομενη βδομαδα,δεν με ενδιαφερει τι θα της κανουν,ας της αλλαξουν εγκεφαλο ας της αλλαξουν κινητηρα,καθολου δε με ενδιαφερει θελω απλα να εχω ξανα ενα αξιοπιστο αυτοκινητο,αλλιως θα κινηθω νομικα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 του <<κυριου>> ναθενα:mad: .\ Πες τα, πες τα...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Οντως μεγαλη κουβεντα ανοιγει,σχετικη με τις προκαταληψεις και τα κολληματα του καθενα.Γενικα η αλφα ειναι υποβαθμισμενη στη συνειδηση του κοινου αλλα προσωπικα δεν εχω δει καποια στατιστικη που να ενισχυει αυτη την αποψη.Π.χ το να χαλασει ο μεταβλητος στα 20Κ ειναι υποπτο αλλα οπως ειπε και καποιος παραπανω μπορει να ειναι λαχειο.Εδω ενας γνωστος θα ελεγε "ναι μωρε,αφου ο alfisti το χουν μαθει πια και τον διορθωνουν μονοι τους" Τεσπα.Προσωπικα πιστευω οτι με τη νεα γενια αλφα(brera,149,159) τα προβληματα θα εκλειψουν η τουλ θα ελθουν στα φυσιολογικα επιπεδα p.x του golf με τα απειρα ηλεκτρικα προβληματα,τα μοτορακια των παραθυρων που κολλουσαν κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 ειχα υποσχεθει καποιες φωτογραφιες σχετικα με τις ζαντες και το χαμηλωμα της gt μου,οριστε.για πειτε γνωμη.βεβαια απο κοντα δειχνει αρκετα διαφορετικη και πιο εντυπωσιακη. http://img206.imageshack.us/img206/9779/img00257us.th.jpg http://img74.imageshack.us/img74/5240/img00266ep.th.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Ταξιδιώτη πολύ όμορφη. Το μόνο που λείπει τώρα είναι φρένα, μπλοκέ και ο 3.2!!! Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Ναι πραγματι ειναι πολυ ομορφο το αυτοκινητο... Αληθεια τις δαγκανες απο τα φρενα εσυ τις εβαψες κοκκινες?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 ναι φιλε μου εγω τα εβαψα,ωστοσο στην φωτο χανει πιστεψε με,εχει αλλαξει ολο το αυτοκινητο μιλαμε. οσο για τον 3.2 κινητηρα αστο,απιαστο ονειρο ειναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 ta3idiwth file apla PANEMORFH mprabo... egw 8a prototyphsw kai den 8a pw ante o 3.2 alla to body kit, mias kai nomizw liiigo poio mywdh spoiler gyrw gyrw 8a tou phgainan ....SUPER omws apo emfanish apla SUPER....mprabo, mprabo... opws 8a elege kai enas filos mou, ai sto kalo sou mas *****ses prwiniatika :p Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Λοιπόοοοοοον... Γράφοντας τα προαναφερόμενα δεν είχα την επιθυμία να φανώ ότι κατηγορώ τα γερμανικά αυτοκίνητα. Όπως ίσως είδατε από την υπογραφή έχω και ένα Smart και δεν έχω κανένα παράπονο (φτάνει να ξέρεις τι αγόρασες!). Το επιχείρημά μου βρίσκονταν ακριβώς σε αυτή την προσπάθεια αντικειμενικής αντιμετώπισης του θέματος και όχι με γενικεύσεις και επιδερμικά επιχειρήματα του τύπου "οι Alfa χαλάνε, οι Γερμανοί δεν σπάνε...". Δεν είμαι διόλου προκατειλλημένος με τις μάρκες. Άσχετα αν εγώ αποφάσισα να αγοράζω μόνο Alfa, ο Θεός με βοήθησε να έχω την τύχη να έχω οδηγήσει μερικά υπέροχα αυτοκίνητα από κάθε "σχολή" και πιστέψτε με τα έχω εκτιμήσει ανάλογα. Μάλιστα, πριν 6 μήνες ήμουν έτοιμος να αγοράσω ένα Scooby Forester Turbo. Φίλε amelidis, το θέμα εδώ δεν είναι να κρυφτούμε όπως πολύ σωστά είπες και εσύ, πίσω από το δάκτυλό μας, αλλά να δούμε από που προέρχεται η στάση της αγοράς απέναντι στις Alfa. Και επέτρεψέ μου να ξαναπώ ότι τα όποια προβλήματα (δυστυχώς) του φίλου Ταξιδιώτη είναι μέσα σε αυτά που ο κάθε "μάγκας" αντιπρόσωπος ορίζει ως "στατιστικά αποδεκτή αστοχία υλικών", άλλο αν τον όποιο ιδιοκτήτη κάτι τέτοιο τον κάνει..."Τούρκο". Με άλλα λόγια...ΚΑΘΕ ΜΑΡΚΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ...απλά έχει περάσει η φήμη ότι αυτές συμβαίνουν μόνο στα ιταλικά. Αυτό είναι που μου πατάει τον κάλο. Όταν ο ξάδερφός μου πήγε το Merc με προβληματικό τιμόνι (χτύπαγε στα τελειώματα της διαδρομής και έτρεμε ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες) του είπαν ότι ήταν μέρος προβληματικής παρτίδας και αλλάχθηκε στην εγγύηση. Αυτός ο ξάδερφός μου είναι που πούλησε το Primera και πήρε Merc για να μην του βγάζει προβλήματα (όπως έλεγε ότι κάνει το Nissan). Αυτός ο άνθρωπος πέρασε στο ντούκου το πρόβλημα της Merc και ενώ ποτέ δεν είχε ιταλικό διατείνεται ότι μόνο τα ιταλικά είναι προβληματικά! Μετά εγώ είμαι ο προκατειλλημένος διερωτώμαι ??? Φίλε Ταξιδιώτη, όσον αφορά στα φρένα και καθότι εγώ τα πλήρωσα χρυσά (κυριολεκτικά!, όπως και πολλά πράγματα στην 156 που έμαθα μόνο αφότου πλήρωσα και έπαθα) αν ενδιαφέρεσαι πουλάει φίλος από το Alfisti 4πίστονα Brembo μαζί με 305άρηδες δίσκους σε πολύ καλή τιμή. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ΡΜ για να μην κάνουμε και...διαφήμιση. Επίσης, όσον αφορά στον 3.2, τυγχάνει άλλος εξάδερφος (alfista ο συγκεκριμένος, είμαστε μεγάλο σόι :)) να έκανε πρόσφατα την 156 του GTA και δεν πέρασε τα 11.000 με την εργασία. Είναι ένα μεγάλο ποσό. Όμως, προτείνω να διερευνήσεις και την δυνατότητα να βάλεις τον 2,5 V6-24V, με τα 192 αλογάκια που υποπτέυομαι ότι θα μπαίνει κουτί στην GT, αφού έχει μηχανοστάσιο παρόμοιο με της 156. Το κόστος είναι σημαντικά χαμηλότερο. Να υπολογίζεις περί τα 4-5.000 μοτέρ και παρελκόμενα και περί το 1,2-1,5 χιλ. την εργασία. Όσον αφορά την απόδοση.... έχω οδηγήσει μία και πάει άνεμος. Θα σου πώ ότι το κοντέρ φλερτάρει με την τελική ένδειξη των 260... Ας μην μιλήσουμε για ροπή, όπου έχεις 6η, 2.000 σαλ, βυθίζεις το γκάζι και σε χρόνο dt είσαι στα 200... Όλα είναι θέμα επιλογών. Καλημέρα παιδιά Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 δεν χρειαζεται ο 3.200 ταξιδιωτη...... θα χαθει η ολη μαγεια του αυτοκινητου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 egw pali 8a elega den xteiazetai oute o 2500 afou 8ewrw 8a "kaiei" kamposo... eidika ekei pou exei ftasei h benzini den einai na to pername ntoukou... twra kai egw an einai na baleis allh mhxanh 8a sou elega kalytera thn 2.5, an kai gia emena kai h dilhtrh gia hrakleio file ta3idiwth einai tooooo much, ektos kai an kinhsai POLY ektos krhths...(den kathgorw esena alla genika oi dromoi sthn krhth den einai oti kalytero gia 200 aloga kai taxythtes tis ta3ews 220+ ) Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 @costasp Τωρα νομιζω πως συμφωνουμε... Απλα το θεμα ειναι οτι διαβαζω συνεχεια σε διαφορα φορουμς για τα ηλεκτρικα της Bosch και το ποσο φταινε οι Γερμανοι για τα προβληματα της 147! Για αυτο ειπα να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας... Εγω αγορασα το αμαξι μου απο την Alfa Romeo, σε αυτους εσταξα τα €€€ και τα παραπονα μου θα πηγαινουν σε αυτους... Αν το αμαξι μου ειχε σηματακι Bosch τοτε θα πηγαινα στην Γερμανια! Οσο για αυτους που αυθαιρεται και πολυ γενικα κατηγορουν τα Ιταλικα αυτοκινητα οτι χαλανε, οτι καινε λαδια και οτι τριζουν ειναι το λιγοτερο ηλιθιοι και ελαχιστα ενημερωμενοι! Αλλα για αυτους ξερεις τι λενε?? Ασε τον τρελο στην τρελα του... Προσωπικα με την 147 δεν χρειαστηκε μεχρι τωρα στα 29.000χλμ να συμπληρωσω σταγονα λαδι... Μεχρι τα 20.000χλμ δεν ειχε καψει ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ, ενω τωρα απο τα 20 στα 30.0000χλμ απλα επεσε η σταθμη ΕΛΑΧΙΣΤΑ και με οδηγηση ιδιαιτερα απαιτητικη! Στα μηχανικα ειχα μια αλλαγη στα 23.000χλμ του μεταβλητου, και αντικατασταση του μηχανισμου που κινει το ηλεκτρικο παραθυρο του συνοδηγου... Τωρα αντιμετοπιζω ενα θορυβο απο την πισω αναρτηση στην πλευρα του συνοδηγου (σαν χτυπημα ακουγεται!) και θα τους βαλω να το δουν σε 1000χλμ που θα παω για τα λαδια! Απο τριγμους, εκτος απο εναν στην πορτα του οδηγου που λυθηκε με λιγο WD40, τιποτα!! Με τα παραπανω απλα θελω να πω οτι η Alfa Romeo εχει ακομα δρομο μπροστα της... (ζηλευω που η 320i του πατερα μου αν και εχει 35.000χλμ εχει παει στο συνεργειο μονο για τα σερβις της, τα λαδια της και για μια αλλαγη μιας μικρης τσιμουχας!!!) Αλλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχεση με το παρελθον της! Και τα καλυτερα ερχονται... (βλ πισω κινηση κλπ κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 @ amelidis Για να δώσω στους μη μυημένους μία ένδειξη αξιοπιστίας, προσοχή: χωρίς να λέω ότι τα Alfa δεν βγάζουν ζημιές, απλά ίσως γιατί εγώ την προσέχω και είμαι τυχερός: Η 156 μου είναι 1.6, μοντ'99, έχει 87.000, κουβαλάει επάνω της πάνω από 13.000 € σε after-market extras (άστα...:(), είναι ελαφρώς σκαλισμένα τα μηχανικά της μέρη και αρνείται πεισματικά να κάψει λάδια... και την πάω τέζα πρωί-μεσημέρι-βράδυ... Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα λάδια τα βγάζει και πεντακάθαρα! Ίσως έχω καλό κάρμα, τι να πω! Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 δεν χρειαζεται ο 3.200 ταξιδιωτη...... θα χαθει η ολη μαγεια του αυτοκινητου.... :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Απίστευτη δήλωση!!!!! Μακάρι να ήταν 3.2 η GT μου κι ας έχανε τη.......μαγεία της! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 @ amelidis Για να δώσω στους μη μυημένους μία ένδειξη αξιοπιστίας, προσοχή: χωρίς να λέω ότι τα Alfa δεν βγάζουν ζημιές, απλά ίσως γιατί εγώ την προσέχω και είμαι τυχερός: Η 156 μου είναι 1.6, μοντ'99, έχει 87.000, κουβαλάει επάνω της πάνω από 13.000 € σε after-market extras (άστα...:(), είναι ελαφρώς σκαλισμένα τα μηχανικά της μέρη και αρνείται πεισματικά να κάψει λάδια... και την πάω τέζα πρωί-μεσημέρι-βράδυ... Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα λάδια τα βγάζει και πεντακάθαρα! Ίσως έχω καλό κάρμα, τι να πω! πραγματικα φανεται απιστευτο:blink: ομως λες την αληθεια,εμενα παντως μου καιει μπολικο.:p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 file tax to amaksi einai yperanw kritikis....twra thes ena fime kai eisai etoimos!!:p :p Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Τι να πω... Πραγματικα δεν εχω λογο να πω ψεματα! Μεχρι τα 20.000χλμ δεν εκαψε ουτε ΣΤΑΓΟΝΑ! Εκει εκανα την πρωτη αλλαγη (βλακεια αλλα αυτα υποδικνυει το προγραμμα για τα σερβις απο την εταιρεια leasing!) και μεχρι τωρα που εχω 30.000χλμ (σημερα που ελενξα την σταθμη!) ηταν στα 3/4 αναμεσα στο ΜΙΝ και το ΜΑΧ! Σε λιγες μερες θα κανω την αλλαγη (αυτη τη φορα στα 10.000χλμ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Η πίσω ανάρτηση της 159 ειναι τύπου trilink [στην πραγματικότητα είναι Pentalink αλλά κατασκευασμένη απο 3 τμήματα και όχι 5 εκ των οποίων τα 2 βασικά ειναι σχεδίασης U με δύο links (ενώσεις) έκαστος με αποτέλεσμα να πιάνει μικρότερο χώρο, άρα μικρότερο βάρος, άρα καλύτερη οδηγική συμπεριφορά] U link concept http://www.vehicledynamics-expo.com/06vdx_conf/pres/day_1/gerrard.pdf 159 http://img99.imageshack.us/img99/4530/159rearsuspensionbig8vh.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 τι να πω μονο εμενα καιει τοσο λαδι?δικαιολογηται ρε παιδια μεσα σε 4000 περιπου χλμ να εχει καψει 1,5 κιλο λαδι?δεν νομιζω,πειτε μου τι συμβαινει ωστε την δευτερα που θα παω να τους τριξω για τα καλα τα δοντια.α και το αμαξι δεν το παω με κοφτες,το δουλευω maximum μεχρι 5000 στρ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Να τους τα χωσεις για τα καλα εκει στο service... Ασε το αυτοκινητο και ΑΠΑΙΤΗΣΕ να φτιαχτουν ολα τα προβληματα αλλιως ενα τηλεφωνο στην Ιταλια στα κεντρικα δεν θα ηταν κακη ιδεα!! Αληθεια εχεις σκεφτει να αλλαξεις συνεργειο?? Σε οτι αφορα τα λαδια δεν ξερω τι να σου πω... Εγω το δουλευω αρκετα ψηλα το μοτερ (ας ειναι καλα κατι χαζα 206 που με μπριζωνουν στην εθνικη!!) αλλα ισως να εχει να κανει και την διαφορετικοτητα των μοτερ! Αν δεν κανω λαθος 2λιτρη JTS δεν ειναι η GT σου ενω 1,6 TwinSpark η 147 μου... Τι να πω?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Περίεργο... Υποτίθεται ότι οι JTS δεν τσιμπάνε λάδια σε αξιοσημείωτο βαθμό. Άσε φίλε Ταξ. που μπορεί να παίζει και το πιο απρόσμενο σενάριο, βλ. απώλειες από το κάρτερ ή ελλατωματικό ταπάκι από κάτω. Το έχεις παρατηρήσει σταματημένο με τον κινητήρα να δουλεύει, μήπως στάζει τίποτα από κάτω? Πάντως, πραγματικά δεν έχω λόγο να πω ψέματα για κάτι τόσο σοβαρό. Μάλιστα, επιτρέψτε μου να τονίσω ότι η 146 TS που είχα πριν τσιμπούσε λαδάκια, αλλά και πάλι έπαιζε σε καταναλώσεις του 1 lit. στα 5-6.000. Το νούμερο που λέει ο Ταξιδιώτης χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στο service point... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 emena pantws h 156 mou 1.6 ts mou kaei ligo ladaki alla sto miso litro isws kai ligotero ka8e 5000... H alfa romeo epishma dikaiologei mexri 1.5 litra ka8e 5000 xlm apo oti mou eixan pei sto service. Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts