Jump to content

N900 : Ενεργοποίηση της λειτουργίας Red-Pill


mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Με την τελευταία έκδοση firmware 1.2009.44-1 στο Ν900 δεν λειτουργεί πλέον ο συγκεκριμένος τρόπος, έχει αφαιρεθεί από την δυνατότητα του application manager

 

O Application Manager toy N900, δίνει μεν την δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει νέα repositories, να κατεβάσει και να εγκαταστήσει νέες εφαρμογές, να τις κάνει update και να τις απεγκαταστήσει αλλά, υπάρχουν αρκετές ακόμα δυνατότητες που είναι κλειδωμένες, κυρίως για την προστασία του μη έμπειρου χρήστη. Για να ενεργοποιήσει ο χρήστης τις κλειδωμένες αυτές λειτουργίες του Application Manager, θα πρέπει να ενεργοποιήσει την λειτουργία Red-Pill.

 

Για να ενεργοποιήσουμε την λειτουργία Red-Pill, πρέπει να κάνουμε τα εξής απλά βήματα:

 

Επιλέγουμε Menu - More - App Manager - Menu - Application catalogues

 

http://img130.imageshack.us/img130/3623/screenshot2010010522244.png

 

Στην λίστα των καταλόγων επιλέγουμε New και στην συνέχεια, πληκτρολογούμε matrix στο πεδίο Web address.

 

http://img51.imageshack.us/img51/5445/screenshot2010010522252.png

 

Στην συνέχεια, πατάμε στην περιοχή έξω απο το πλαίσιο ώστε να κλείσει το παράθυρο.

 

http://img696.imageshack.us/img696/8611/screenshot2010010522265.png

 

Θα εμφανιστεί μία οθόνη στην οποία καλούμαστε να επιλέξουμε ποιο χάπι θα επιλέξουμε. Αν επιλέξουμε Blue όλα μένουν ως έχουν, αν επιλέξουμε Red (όπως ακριβώς και στην ομώνυμη ταινία matrix) ξεκλειδώνουμε όλες τις πρόσθετες επιλογές του Application Manager.

 

http://img264.imageshack.us/img264/4894/screenshot2010010522280.png

 

Πλέον, έχουμε πάρει το κόκκινο χάπι. Πατώντας την μπάρα επιλογών του Application Manager, έχουμε νέες επιλογές όπως είναι το Settings και το πολύ σημαντικό Install from File.

 

http://img513.imageshack.us/img513/2011/screenshot2010010522312.png

 

Επιλέγοντας το Download και πατώντας επιλογές και refresh, ενεργοποιούμε πολλές ακόμα κατηγορίες οι οποίες περιέχουν υλικό χρήσιμο όχι μόνο σε developers αλλά και σε έμπειρους χρήστες.

 

Αντίθετα με την ταινία, αν πάρουμε το κόκκινο χάπι, υπάρχει δυνατότητα να έρθουμε στην αρχική κατάσταση. Αυτό επιτυγχάνεται με την ίδια διαδικασία, μόνο που, κατά την ερώτηση Which Pill? εμείς θα πρέπει να επιλέξουμε το Blue.

 

Σημείωση: Ενεργοποιήστε την λειτουργία Red-Pill μόνο αν ξέρετε τι κάνετε και αν νοιώθετε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τις επιπλέον δυνατότητες που σας προσφέρει. Το κλείδωμα των συγκεκριμένων λειτουργιών, έγινε για την ασφάλεια των χρηστών. Αν δεν γνωρίζετε καλά τι κάνετε, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκαλέσετε ζημιά στην συσκευή σας και να οδηγηθείτε σε φλασάρισμά της. Οπότε, προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

 

πηγή: themaemo.com

Edited by Superuser
Link to comment
Share on other sites

η ενεργοποίηση της λειτουργίας αυτής ουσιαστικά δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την προσθήκη των extra, extra-testing, extra-devel κτλ? :worry: :blink: :!:
Link to comment
Share on other sites

Όχι, προσθέτει ακόμα περισσότερες κατηγορίες και σου δίνει πρόσβαση σε πολύ περισσότερες λειτουργίες. Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι το δεύτερο.
Link to comment
Share on other sites

Άκουσα ότι με την τελευταία αναβάθμιση απενεργοποιείται το redpill. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;; Αν θα ξαναεργοποιηθεί, γιατί το κλείσανε, κτλ;;
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Άκουσα ότι με την τελευταία αναβάθμιση απενεργοποιείται το redpill. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;; Αν θα ξαναεργοποιηθεί, γιατί το κλείσανε, κτλ;;

 

ισχύει οτι απενεργοποιείται...σε μένα δεν γίνεται.... :(

 

υποθέτω οτι θα δημιουργούσαν προβλήματα στις συσκευές κάποιο χρήστες που δεν γνωρίζαν καλά τι κάναν γιαυτό κ το απενεργοποίησαν.... :wacko:

http://www.LetsDate.gr

[Η 1η Polysexual ιστοσελίδα!!!]

 

http://www.eMediaShop.gr

[Τα φθηνότερα πακέτα Filehosting, Easybytez,Zevera κτλ...]

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...