konstantinoslp Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Θα ζητήσεις μνήμες SO DIMM DDR 2 στα 333. Αν όμως έχεις 32bit λειτουργικό θα βλέπεις μόνο μέχρι τα 3GB. Στα 64bit Windows θα δεις μέχρι τα 4 ή τα 8 που θες να βάλεις. Οπότε τι Windows έχεις; Παίρνεις ένα σετάκι μνήμες 2χ2gb ddr2 667mhz so-dimm. Συγγνωμη παιδια τωρα το ειδα οτι μου μεταφερανε τα μηνυματα! Hierophant, αυτος που μου το ειχε πουλησει πριν χρονια μου ειχε πει οτι δεν μπορει να δει πανω απο 4GB (η μητρικη φταιει για αυτο; ) οποτε μεχρι 4 θελω να βαλω, οχι 8GB. :) Johnnytifosi, πως εισαι τοσο σιγουρος; Πειτε μου να μαθαινω!! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) Johnnytifosi, πως εισαι τοσο σιγουρος; Πειτε μου να μαθαινω!! :p Είναι απλό, βλέπεις τι γράφει το CPU-Z. DDR2 μνήμη, so-dimm γιατί προορίζεται για λάπτοπ, 667Mhz αφού το CPU-Z γράφει 333MHz. Το τελευταίο οφείλεται στο ότι "DDR" σημαίνει double data rate, επομένως η μνήμη έχει πραγματική ταχύτητα 333MHz αλλά data rate 667MHz. Το data rate είναι η ταχύτητα με την οποία πωλούνται οι μνήμες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πάρεις π.χ. μνήμες στα 800MHz. Απλώς αν δεν υποστηρίζει τέτοια ταχύτητα το λάπτοπ θα τρέχουν στα 667. Επίσης ψάξε στο σάιτ του κατασκευαστή του λάπτοπ πόση ram μπορεί να πάρει. Ίσως μπορείς να βάλεις και 2χ4GB αντί να περιοριστείς στα 2χ2, αλλά για ddr2 μνήμες είναι εξαιρετικά ασύμφορο πλέον. Edited April 15, 2014 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 http://www.skroutz.gr/s/4027109/Dell-Inspiron-15-7537-Touch-i7-4500U-16GB-256GB-SSD.html Την γνώμη σας για το παραπάνω... Στα 1400 με 3 χρόνια εγγύηση Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 http://www.skroutz.gr/s/4027109/Dell-Inspiron-15-7537-Touch-i7-4500U-16GB-256GB-SSD.html Την γνώμη σας για το παραπάνω... Στα 1400 με 3 χρόνια εγγύηση Super το λάπτοπ κατ εμε.:) Και παιχνιδακια άνετα τα σηκώνει Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Τα Dell για μένα είναι τα πιο άχρηστα μηχανήματα. :mad::mad::mad::mad::mad: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Τα Dell για μένα είναι τα πιο άχρηστα μηχανήματα. :mad::mad::mad::mad::mad: Κοψε κατι.Εχεις Dell και εχεις αποψη; Εγω εχω ενα XPS 17",εδω και τρια χρονια, με 8 Γιγα μνημης,οθονη full HD και δυο πεντακοσαρηδες σκληρους, που πεταει. Του εχω βαλει απο κατω και βαση με τρεις ανεμιστηρες,και δε ζεσταινεται καθολου. Οσον αφορα στη Dell, <Η> αντιπροσωπεια.Mου αλλαξαν μητρικη επι τοπου σε υποψια δυσλειτουργιας.(Εγω δεν θα την αλλαζα). Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Τα Dell για μένα είναι τα πιο άχρηστα μηχανήματα. :mad::mad::mad::mad::mad: Παρ'όλο που δεν έχω dell μηχάνημα έχω ακούσει τα καλύτερα από άποψη service και σαν μηχανήματα. Ποια ήταν η εμπειρία σου που σε κάνει να έχεις αυτή την εντύπωση? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Επιβεβαιώνω τα καλύτερα για το support της Dell. Στο ΧPS L502x μου έχουν αλλάξει 4 φορές το RGB FHD panel, με το την τελευταία αλλαγή να γίνεται 2 μήνες έπειτα από τη λήξη της εγγύησης και πάντα next day. Πλέον καλά λόγια έχω να πω μόνο για Dell, Toshiba και Lenovo όσον αφορά το support. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Είναι απλό, βλέπεις τι γράφει το CPU-Z. DDR2 μνήμη, so-dimm γιατί προορίζεται για λάπτοπ, 667Mhz αφού το CPU-Z γράφει 333MHz. Το τελευταίο οφείλεται στο ότι "DDR" σημαίνει double data rate, επομένως η μνήμη έχει πραγματική ταχύτητα 333MHz αλλά data rate 667MHz. Το data rate είναι η ταχύτητα με την οποία πωλούνται οι μνήμες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πάρεις π.χ. μνήμες στα 800MHz. Απλώς αν δεν υποστηρίζει τέτοια ταχύτητα το λάπτοπ θα τρέχουν στα 667. Επίσης ψάξε στο σάιτ του κατασκευαστή του λάπτοπ πόση ram μπορεί να πάρει. Ίσως μπορείς να βάλεις και 2χ4GB αντί να περιοριστείς στα 2χ2, αλλά για ddr2 μνήμες είναι εξαιρετικά ασύμφορο πλέον. Ok δεν εχω ιδεα τι γλωσσα μιλας αλλα σε πιστευω.. :lol: Το θεϊκο της υποθεσης βεβαια ειναι οτι ξεκινας με το "ειναι απλο". :p Βλεπω στο system type οτι γραφει: 32-bit Operation System, x86-based processor. Μπορεις ναμου προτεινεις ενα οικονομικο σετακι 2x2;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Ok δεν εχω ιδεα τι γλωσσα μιλας αλλα σε πιστευω.. :lol: Το θεϊκο της υποθεσης βεβαια ειναι οτι ξεκινας με το "ειναι απλο". :p Βλεπω στο system type οτι γραφει: 32-bit Operation System, x86-based processor. Μπορεις ναμου προτεινεις ενα οικονομικο σετακι 2x2;; Αν γράφει 32bit δε θα δει τα 4GB μνήμη... Τσάμπα θα τα αγοράσεις. Καλύτερα να μείνεις με τη μνήμη που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Αν γράφει 32bit δε θα δει τα 4GB μνήμη... Τσάμπα θα τα αγοράσεις. Καλύτερα να μείνεις με τη μνήμη που έχεις. Δηλαδη το οριο μου ειναι 2x1;;; :/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Δηλαδη το οριο μου ειναι 2x1;;; :/ Δεν έχει νόημα να βάλεις 4gb μνήμη εκτός αν κανεις φόρματ και βάλεις 64bit windows. Πληκτρολόγηςε το μοντέλο της μητρικής στο Ίντερνετ και δες τι υποστηρίζει απο τον κατασκευαστή (με το CPU I'd θα διαπιστώσεις ποιο μοντέλο έχεις ακριβώς) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Δεν έχει νόημα να βάλεις 4gb μνήμη εκτός αν κανεις φόρματ και βάλεις 64bit windows. Πληκτρολόγηςε το μοντέλο της μητρικής στο Ίντερνετ και δες τι υποστηρίζει απο τον κατασκευαστή (με το CPU I'd θα διαπιστώσεις ποιο μοντέλο έχεις ακριβώς) x86-based processor Άρα δεν μπορεί να βάλει 64-bit windows. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 x86-based processor Άρα δεν μπορεί να βάλει 64-bit windows. Ας δει πρώτα ποιον επεξεργαστή έχει και τι μητρική και βλέπει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Μου φαίνεται δεν θα έχει κανένα θέμα,αν είναι τελευταίας 5ετιας ο επεξεργαστής. Εγώ πάντα 64bit windows έβαζα θυμάμαι στάνταρ την τελευταία 5ετια και δεν είχα κανένα θέμα,ανεξάρτητα επεξεργαστή απο Core 2 Duo εώς Ivy bridge. Πάμπολλες αναβάθμισεις έχω κάνει στο παρελθόν Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Το laptopaki ήρθε. Μόλις με πήρε η acs να πάω να παραλάβω. Η μόνη ανησυχία που έχω είναι με το wifi του, γιατί διάβασα σε κάποια φόρουμ ότι κάποια στην αρχή κομμάτια είχαν θέμα με το wifi του αλλά με τον ερχομό των 8.1 το πρόβλημα σταμάτησε. .. Εγώ παιδιά το πήρα από το mg και μου έδωσαν 3 χρόνια εγγύηση. Σε λίγο θα επανέλθω μόλις το ανοίξω. Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! !! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) Ok δεν εχω ιδεα τι γλωσσα μιλας αλλα σε πιστευω.. :lol: Το θεϊκο της υποθεσης βεβαια ειναι οτι ξεκινας με το "ειναι απλο". :p Βλεπω στο system type οτι γραφει: 32-bit Operation System, x86-based processor. Μπορεις ναμου προτεινεις ενα οικονομικο σετακι 2x2;; Χαχαχαχα συγχώρα με τότε :p Με 32 bit λειτουργικό το σύστημα "βλέπει" το πολύ μέχρι 3,5 gb ram. Αν δεν σου είναι κόπος κάνε ένα φορμάτ με windows 64 bit για να δει όλη την μνήμη. Οποιαδήποτε μνήμη σε αυτό το λινκ ταιριάζει: http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46384_46393_447882/%CE%91%CF%80%CF%8C-2-1-%CE%AD%CF%89%CF%82-4GB-DDR2-SO-DIMM.html Ο επεξεργαστής αποκλείεται να μην υποστηρίζει 64 bit λειτουργικό εκτός κι αν μιλάμε για λάπτοπ 8ετίας και παραπάνω. Το laptopaki ήρθε. Μόλις με πήρε η acs να πάω να παραλάβω. Η μόνη ανησυχία που έχω είναι με το wifi του, γιατί διάβασα σε κάποια φόρουμ ότι κάποια στην αρχή κομμάτια είχαν θέμα με το wifi του αλλά με τον ερχομό των 8.1 το πρόβλημα σταμάτησε. .. Εγώ παιδιά το πήρα από το mg και μου έδωσαν 3 χρόνια εγγύηση. Σε λίγο θα επανέλθω μόλις το ανοίξω. Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! !! Καλορίζικο! Πρέπει να έιναι πολύ καλό και κυρίως ποιοτικό λαπτοπ. Περιμένουμε εντυπώσεις! Edited April 18, 2014 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Εκπληκτικό μηχανάκι. Αξίζει πραγματικά κάθε ευρώ που δαπανήθηκε για την αγορά του. Design απίστευτο και αστραπιαιο σε ότι και αν κάνεις. Το touch λειτουργεί ομαλά η μπαταρία του φαίνεται τέρας γενικά σαν πρώτη εμπειρία χρήσης είναι καλύτερο από ότι το περίμενα να σας πω την αλήθεια. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Εκπληκτικό μηχανάκι. Αξίζει πραγματικά κάθε ευρώ που δαπανήθηκε για την αγορά του. Design απίστευτο και αστραπιαιο σε ότι και αν κάνεις. Το touch λειτουργεί ομαλά η μπαταρία του φαίνεται τέρας γενικά σαν πρώτη εμπειρία χρήσης είναι καλύτερο από ότι το περίμενα να σας πω την αλήθεια. Καλοριζικο. Αναρωτιεμαι σε ενα τετοιο λαπτοπ ποση ωρα βγαζει η μπαταρια. (Wifi browsing και φωτεινοτητα στη μεση). Το ρωταω για να ξερω τι προσδοκιες να εχω οταν θα αγορασω καινουριο μηχανημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Ή πρώτη του φόρτιση με μόνιμο ανοικτό το WiFi και φωτεινότητα στην μέση έβγαλε 6:30 ώρες παιδιά. Λογικά εκεί είναι άντε να βγάλει ακόμα ένα μισάωρο. Τώρα αν του ενεργοποιήσεις το power saved πρέπει να κτυπάει τουλάχιστον 8ωρο για πλάκα. Γενικά όμως πιστεύω ότι Ο χρόνος είναι πολύ καλός... Επίσης πήρα και το παρακάτω mouse και είναι ότι πιο ωραίο έχω δει http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/logitech-wireless-touch-ultrathin-t630-asyrmato-pontiki-mayro/prod5130580pp/ Θέλω να μου προτείνετε ένα ωραίο και στυλατο DVD drive καθώς και έναν Επίσης καλό εξωτερικό δίσκο για τις ταινίες μου... Edited April 19, 2014 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Ή πρώτη του φόρτιση με μόνιμο ανοικτό το WiFi και φωτεινότητα στην μέση έβγαλε 6:30 ώρες παιδιά. Λογικά εκεί είναι άντε να βγάλει ακόμα ένα μισάωρο. Τώρα αν του ενεργοποιήσεις το power saved πρέπει να κτυπάει τουλάχιστον 8ωρο για πλάκα. Γενικά όμως πιστεύω ότι Ο χρόνος είναι πολύ καλός... Επίσης πήρα και το παρακάτω mouse και είναι ότι πιο ωραίο έχω δει http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/logitech-wireless-touch-ultrathin-t630-asyrmato-pontiki-mayro/prod5130580pp/ Θέλω να μου προτείνετε ένα ωραίο και στυλατο DVD drive καθώς και έναν Επίσης καλό εξωτερικό δίσκο για τις ταινίες μου... Ναι βεβαια, σε σχεση με τις 2:30 λεπτα του tecra μου... Καλα, τοσο πολυ εχουν προοδευσει οι μπαταριες;; Edited April 19, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Ή πρώτη του φόρτιση με μόνιμο ανοικτό το WiFi και φωτεινότητα στην μέση έβγαλε 6:30 ώρες παιδιά. Λογικά εκεί είναι άντε να βγάλει ακόμα ένα μισάωρο. Τώρα αν του ενεργοποιήσεις το power saved πρέπει να κτυπάει τουλάχιστον 8ωρο για πλάκα. Γενικά όμως πιστεύω ότι Ο χρόνος είναι πολύ καλός... Επίσης πήρα και το παρακάτω mouse και είναι ότι πιο ωραίο έχω δει http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/logitech-wireless-touch-ultrathin-t630-asyrmato-pontiki-mayro/prod5130580pp/ Θέλω να μου προτείνετε ένα ωραίο και στυλατο DVD drive καθώς και έναν Επίσης καλό εξωτερικό δίσκο για τις ταινίες μου... Καλή η αυτονομια του και μπορείς άνετα να το λειτουργίες σε power save mode δεν θα παρατηρήσεις μειώσει στην απόκριση/ταχύτητα του μηχανήματος ;) Βέβαια αν θες να κρατήσει η μπαταρία του μεγαλύτερο διάστημα (2-3 έτη) με καλούς χρόνους αυτονομίας καλό είναι να εφαρμόζεις πολιτική φόρτισης αλά κινητό/tablet δηλαδή το λειτουργεις με μπαταρία και το φορτίζεις όταν φτάνει 10-20%. Τωρα εξωτερικο σκληρό πάρε ενα 500αρι slim 2.5αρι με 1tb να είναι USB 3.0 πάντα. Έχει και σε western digital και seagate κ.α. http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Western-Digital-HDD-EXT-1TB-Elements-USB3-0-2-5inches-WDBUZG0010BBK.htm DVD τα έχω καταργήσει εγώ. Όπως βέβαια λάπτοπ/σταθερά έχουν παει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ;) Τα windows 8 η δεύτερη φύση τους είναι η αφή και τα gestures που καλός η κακός σε laptop δεν είναι αξιοποίησιμα σε πρακτικό επίπεδο,ούτε βέβαια σε σταθερό η ακόμα και σε μεγαλύτερη monitor αφής. Μονο σε tablet form factor. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι βεβαια, σε σχεση με τις 2:30 λεπτα του tecra μου... Καλα, τοσο πολυ εχουν προοδευσει οι μπαταριες;; Έχουν προοδεύσει Γιάννη. Το 13αρι Samsung που είχα επι ενα χρόνο πριν το δώσω είχα ενα 5ωρο στάνταρ όλο το διάστημα χρησιμοποιήσεις του. Συνήθως μετά τον 2 χρόνο αρχίζει και μειώνεται η απόδοση τους,αν και η Apple χρησιμοποιεί κορυφαίες μπαταρίες και σε συνδυασμό με το λειτουργικό τους έχουν πολύ αξιόπιστη αυτονομια σε βάθος χρόνου. Στα Windows θέλει ψάξιμο να βρεις κάτι αντίστοιχο. Edited April 19, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Καλή η αυτονομια του και μπορείς άνετα να το λειτουργίες σε power save mode δεν θα παρατηρήσεις μειώσει στην απόκριση/ταχύτητα του μηχανήματος ;) Βέβαια αν θες να κρατήσει η μπαταρία του μεγαλύτερο διάστημα (2-3 έτη) με καλούς χρόνους αυτονομίας καλό είναι να εφαρμόζεις πολιτική φόρτισης αλά κινητό/tablet δηλαδή το λειτουργεις με μπαταρία και το φορτίζεις όταν φτάνει 10-20%. Τωρα εξωτερικο σκληρό πάρε ενα 500αρι slim 2.5αρι με 1tb να είναι USB 3.0 πάντα. Έχει και σε western digital και seagate κ.α. http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Western-Digital-HDD-EXT-1TB-Elements-USB3-0-2-5inches-WDBUZG0010BBK.htm DVD τα έχω καταργήσει εγώ. Όπως βέβαια λάπτοπ/σταθερά έχουν παει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ;) Τα windows 8 η δεύτερη φύση τους είναι η αφή και τα gestures που καλός η κακός σε laptop δεν είναι αξιοποίησιμα σε πρακτικό επίπεδο,ούτε βέβαια σε σταθερό η ακόμα και σε μεγαλύτερη monitor αφής. Μονο σε tablet form factor. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχουν προοδεύσει Γιάννη. Το 13αρι Samsung που είχα επι ενα χρόνο πριν το δώσω είχα ενα 5ωρο στάνταρ όλο το διάστημα χρησιμοποιήσεις του. Συνήθως μετά τον 2 χρόνο αρχίζει και μειώνεται η απόδοση τους,αν και η Apple χρησιμοποιεί κορυφαίες μπαταρίες και σε συνδυασμό με το λειτουργικό τους έχουν πολύ αξιόπιστη αυτονομια σε βάθος χρόνου. Στα Windows θέλει ψάξιμο να βρεις κάτι αντίστοιχο. Θα είναι το πρώτο κριτήριό μου στην αγορά του επόμενου pc. Η άπλ καλά κάνει, αλλά και η αλλαγή μπαταρίας είναι μανούρα στα μακ. (και επειδή δεν αλλάζω λάπτοπ κάθε λίγο, εκεί την αλλαγή μπαταρίας δεν θα την αποφύγω, όπως ενδεχομένως θα την αποφύγω στα idevices). Edited April 19, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Western-Digital-HDD-EXT-1TB-Pas-Ultra-Slim-Titan-WDBZFP0010BTT-EESN.htm Τελικά παράγγειλα τον παραπάνω δίσκο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Ή πρώτη του φόρτιση με μόνιμο ανοικτό το WiFi και φωτεινότητα στην μέση έβγαλε 6:30 ώρες παιδιά. Λογικά εκεί είναι άντε να βγάλει ακόμα ένα μισάωρο. Τώρα αν του ενεργοποιήσεις το power saved πρέπει να κτυπάει τουλάχιστον 8ωρο για πλάκα. Γενικά όμως πιστεύω ότι Ο χρόνος είναι πολύ καλός... Επίσης πήρα και το παρακάτω mouse και είναι ότι πιο ωραίο έχω δει http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/logitech-wireless-touch-ultrathin-t630-asyrmato-pontiki-mayro/prod5130580pp/ Θέλω να μου προτείνετε ένα ωραίο και στυλατο DVD drive καθώς και έναν Επίσης καλό εξωτερικό δίσκο για τις ταινίες μου... Καλα,τα κουμπια του ποντικιου,που ειναι; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ή πρώτη του φόρτιση με μόνιμο ανοικτό το WiFi και φωτεινότητα στην μέση έβγαλε 6:30 ώρες παιδιά. Λογικά εκεί είναι άντε να βγάλει ακόμα ένα μισάωρο. Τώρα αν του ενεργοποιήσεις το power saved πρέπει να κτυπάει τουλάχιστον 8ωρο για πλάκα. Γενικά όμως πιστεύω ότι Ο χρόνος είναι πολύ καλός... Επίσης πήρα και το παρακάτω mouse και είναι ότι πιο ωραίο έχω δει http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/logitech-wireless-touch-ultrathin-t630-asyrmato-pontiki-mayro/prod5130580pp/ Θέλω να μου προτείνετε ένα ωραίο και στυλατο DVD drive καθώς και έναν Επίσης καλό εξωτερικό δίσκο για τις ταινίες μου... Γιατι,δεν ειχε απο τη μανα του;Εγω,που πηρα το XPS 17" με i7,ειχε δικο του DVD. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Για laptop μέχρι 500 ευρώ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts