Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Επιλογή / Αναβάθμιση

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια,εχω παραγγειλει απο το Play247.gr αυτο το Dell XPS 15 L501x i3-370M 2.40GHz/4GB/15.6"και θελω να μου πειτε αν αξιζει,δηλ.αν ειναι αρκετα ισχυρο και αν κανει για παιχνιδια οπως το PES 2011,η ειναι μονο φιγουρα,γιατι,η αληθεια ειναι οτι εκτος των χαρακτηριστικων του,μου αρεσε πολυ ο σχεδιασμος του και το φωτιζομενο πληκτρολογιο(!!)Και πεστε μου και για το συγκεκριμενο σαιτ αν ειναι αρκετα αξιοπιστο κλπ.Ειχα παραγγειλει βεβαια παλαιοτερα κατι,αλλα ηταν μικρης αξιας.Και επισης,φανταζομαι,οτι αφου εχει Ελληνικα Win 7 κλπ.θα εχει και Ελληνολατινικο πληκτρολογιο κανονικα,ετσι?Aντε,τωρα που ακομα μπορω να ακυρωσω την παραγγελια:p

Δεστε και πειτε μου:http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_517&manufacturers_id=86&products_id=21565

καλημερα φιλε,

η επιλογη σου ειναι πολυ καλη. το μηχανημα ειναι τερας και σφαιρα. εχει τα παντα και οχι μονο θα παιζει το pes 2011 Καλα, αλλα θα παιζει τελεια.

εχω ενα toshiba με 512 καρτα γραφικων και το pes 2011 παιζει τελεια.

το μηχανημα που παραγγειλες ειναι πολυ δυνατο σε ολους τους τομεις και εχει και πληρη συνδεσιμοτητα (wifi,bt....).

και επισης το μαγαζι μια χαρα ειναι. εχω αγορασει αρκετες φορες κινητα των 600-800 ευρω.

και εννοειτε οτι εκανες τελεια επιλογη που πηρες dell. οπως εχω πει toshiba και dell ειναι μονοδρομος για μενα στο θεμα laptop.

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλημερα φιλε,

η επιλογη σου ειναι πολυ καλη. το μηχανημα ειναι τερας και σφαιρα. εχει τα παντα και οχι μονο θα παιζει το pes 2011 Καλα, αλλα θα παιζει τελεια.

εχω ενα toshiba με 512 καρτα γραφικων και το pes 2011 παιζει τελεια.

το μηχανημα που παραγγειλες ειναι πολυ δυνατο σε ολους τους τομεις και εχει και πληρη συνδεσιμοτητα (wifi,bt....).

και επισης το μαγαζι μια χαρα ειναι. εχω αγορασει αρκετες φορες κινητα των 600-800 ευρω.

και εννοειτε οτι εκανες τελεια επιλογη που πηρες dell. οπως εχω πει toshiba και dell ειναι μονοδρομος για μενα στο θεμα laptop.

Φίλε μου σε ευχαριστώ.Κι εγώ έτσι νομίζω.Μου είπαν επίσης ότι κάνει δυο μέρες να ρθει.Δηλ.θα το έχω Παρασκευή.Λες να το έχω και αύριο τίποτα;Βλέπεις πουλάω αυτό που έχω τώρα και μια μέρα θα είμαι χωρίς κομπιούτερ...!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Μολις παρέλαβα απο Αγγλία εβαυ ενα "Dell Studio 17 1747" φοβερό μηχάνημα Ελλαδα δεν κυκλοφορεί. JBL ηχεια τέλειο!!!

http://www.dell.com/us/en/dfh/notebooks/studio-1745/pd.aspx?refid=studio-1745&cs=22&s=dfh

είναι με την Multitouch οθόνη?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια,εχω παραγγειλει απο το Play247.gr αυτο το Dell XPS 15 L501x i3-370M 2.40GHz/4GB/15.6"και θελω να μου πειτε αν αξιζει,δηλ.αν ειναι αρκετα ισχυρο και αν κανει για παιχνιδια οπως το PES 2011,η ειναι μονο φιγουρα,γιατι,η αληθεια ειναι οτι εκτος των χαρακτηριστικων του,μου αρεσε πολυ ο σχεδιασμος του και το φωτιζομενο πληκτρολογιο(!!)Και πεστε μου και για το συγκεκριμενο σαιτ αν ειναι αρκετα αξιοπιστο κλπ.Ειχα παραγγειλει βεβαια παλαιοτερα κατι,αλλα ηταν μικρης αξιας.Και επισης,φανταζομαι,οτι αφου εχει Ελληνικα Win 7 κλπ.θα εχει και Ελληνολατινικο πληκτρολογιο κανονικα,ετσι?Aντε,τωρα που ακομα μπορω να ακυρωσω την παραγγελια:p

Δεστε και πειτε μου:http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_517&manufacturers_id=86&products_id=21565

Θα μπορούσες φίλε να μας πείς εντυπώσεις από το Dell xps l501x? Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, καλο?

Θα μπορούσες φίλε να μας πείς εντυπώσεις από το Dell xps l501x? Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, καλο?

Φίλε μου σήμερα το απόγευμα θα το παραλάβω!Οπότε με την πρώτη ευκαιρία θα ενημερώσω...

Apple iPhone 14 Pro Max

Φίλε μου σήμερα το απόγευμα θα το παραλάβω!Οπότε με την πρώτη ευκαιρία θα ενημερώσω...

Λοιπόν το πηρα αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει πως σκ...α φωτιζεται το πληκτρολογιο:mad:Στις οδηγιες γραφει οτι με το πληκτρο F6 γινεται αλλα τιποτα!!!Αν τελικα δεν εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο,τοτε θα τους το επιστρεψω πισω.Και μιλαμε για κανονικη παραπλανιση απο το συγκεκριμενο σαιτ(αν τελικα δεν φωτιζεται):mad:Να πω επισης οτι γραφει made in chaina!Δεν ξερω αν ετσι πρεπει,η μου δωσαν καμια παραεισαγωγη...

Apple iPhone 14 Pro Max

Λοιπόν το πηρα αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει πως σκ...α φωτιζεται το πληκτρολογιο:mad:Στις οδηγιες γραφει οτι με το πληκτρο F6 γινεται αλλα τιποτα!!!Αν τελικα δεν εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο,τοτε θα τους το επιστρεψω πισω.Και μιλαμε για κανονικη παραπλανιση απο το συγκεκριμενο σαιτ(αν τελικα δεν φωτιζεται):mad:Να πω επισης οτι γραφει made in chaina!Δεν ξερω αν ετσι πρεπει,η μου δωσαν καμια παραεισαγωγη...

Σε μερικά Dell οπως τα xps μπορεις να φωτίσεις το πληκτρολόγιο και απο το Βιος, αλλα να σου πω οτι δεν ειναι και πολυ πρακτικό (εννοω το φωτισμένο πληκτρολογιο) εγω το ειχα μόνιμα εκτος..

Σε μερικά Dell οπως τα xps μπορεις να φωτίσεις το πληκτρολόγιο και απο το Βιος, αλλα να σου πω οτι δεν ειναι και πολυ πρακτικό (εννοω το φωτισμένο πληκτρολογιο) εγω το ειχα μόνιμα εκτος..

Και πως θα το κανω αυτο?Βοηθεισε με λιγο.Γιατι μπηκα μεσα στο bios αλλα δεν καταλαβα αν εχει καποια ρυθμιση.

Apple iPhone 14 Pro Max

Και πως θα το κανω αυτο?Βοηθεισε με λιγο.Γιατι μπηκα μεσα στο bios αλλα δεν καταλαβα αν εχει καποια ρυθμιση.

Αν δεν το βλεπεις πουθενά σημαίνει οτι δεν εχει.

Στο κατω μερος του μηχανήματος υπαρχει ενας αριθμός, το "ΤΑG" number με αυτο μπορεις να μπεις στο σιτε της Dell και να δεις τι εξοπλισμό διαθέτει το μηχάνημα, να κατεβάσεις το manual ή να παρεις την dell τλφ και να τους ρωτήσεις οτι θέλεις. (η dell εχει ενα απίστευτο για τα Ελληνικά δεδομενα σέρβις)

Από ότι έχω δεί στα bios υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις την λειτουργία των F keys οπότε δες μήπως γίνει κάτι με αυτό.

Από ότι έχω δεί στα bios υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις την λειτουργία των F keys οπότε δες μήπως γίνει κάτι με αυτό.

Θα δοκιμασω παλι.

Τί επεξεργαστή έχει?

Στα χαρακτηριστικά λέει i3 και στο βίντεο (5:14) το αυτοκόλλητο λέει i7.

i3 εχει!!Αλλα και στα υπολοιπα 6-7 Ελληνικα on line shop τα ιδια χαρακτηριστικα αναφερουν αλλα για φωτιζομενο πληκτρολογιο τιποτα:(Δεν ξερω,κατι δεν μου αρεσει με αυτο το θεματακι και αν τελικα δεν εχει,θελουν μεγαλο κραξιμο(το συγκεκριμενο σαιτ)...

Apple iPhone 14 Pro Max

Σχεδίαζα και εγώ να το πάρω από το συγκεριμένο κατάστημα για τον λόγο που όπως λες και εσύ είναι το μόνο που αναφέρει την ύπαρξη φωτιζόμενου πληκτρολόγιου...αν δεν ισχύει τελικά τότε άλλάζουν τα πράγματα.

Σχεδίαζα και εγώ να το πάρω από το συγκεριμένο κατάστημα για τον λόγο που όπως λες και εσύ είναι το μόνο που αναφέρει την ύπαρξη φωτιζόμενου πληκτρολόγιου...αν δεν ισχύει τελικά τότε άλλάζουν τα πράγματα.

Οσο και να προσπαθω,δεν βλεπω να εχει τελικα!Οποτε λεω να δωσω πισω.Εσυ τι λες?Τωρα παρατηρησα οτι κανει νερα και στο ρολοι!Χανει καποια λεπτα.

Edited by petran66

Apple iPhone 14 Pro Max

Οσο και να προσπαθω,δεν βλεπω να εχει τελικα!Οποτε λεω να δωσω πισω.Εσυ τι λες?Τωρα παρατηρησα οτι κανει νερα και στο ρολοι!Χανει καποια λεπτα.

Φυσικά και να το δώσεις φίλε μου, γράφουν ξεκάθαρα στην ιστοσελίδα τους ότι υπάρχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το ρολόι πιστεύω πως είναι θέμα windows και όχι υπολογιστή

Φυσικά και να το δώσεις φίλε μου, γράφουν ξεκάθαρα στην ιστοσελίδα τους ότι υπάρχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το ρολόι πιστεύω πως είναι θέμα windows και όχι υπολογιστή

Τους εστειλα email πριν απο λιγο οπου τους το αναφερω και φυσικα τους ειπα,οτι αν τελικα δεν ειναι θεμα καποιας επιπλεων ρυθμισης,θα τους το στειλω πισω.

Τελικα,απ'οτι εψαξα λιγο στο νετ ειναι προαιρετικο και οχι στανταρ σε ολα τα μοντελα!Γι αυτο και στις οδηγιες γραφει προαιρετικο και απλως εχει τις ρυθμισεις γι αυτα που εχουν και τωρα το καταλαβα:mad:Αρα ειναι μαμακια του Play247.gr που κακως αναφερει οτι το συγκεκριμενο μοντελο εχει!!Θελουν πολυ κραξιμο τελικα.Δεν ηταν δα και δυσκολο να λενε οτι ειναι προαιρετικο και οτι με 20-30€ παραπανω στο βαζουν...Η απλα να μη το αναφερουν καθολου.

Edited by mcde

Apple iPhone 14 Pro Max

Τα μηχανήματα της Dell γενικά είναι Built-to-order. Αυτά που έχουν τα καταστήματα είναι κάποιες συνθέσεις που επέλεξαν οι ίδιοι και αγόρασαν από τη Dell σε μεγάλη ποσότητα. Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και άλλα χαρακτηριστικά υπάρχουν σαν δυνατότητα σε πολλά μοντέλα, αλλά πρέπει αυτό να έχει γίνει κατά την παραγγελία στον κατασκευαστή.

Δηλαδή αν δείτε τη σχετική σελίδα της Dell θα γράφει ότι υπάρχουν διάφορες δυνατότητες, αν τις έχει επιλέξει ο πελάτης όμως είναι διαφορετικό θέμα. Πολλά καταστήματα πάντως, απ'ότι έχω καταλάβει, κάνουν copy-paste από τη σελίδα της Dell τη γενική περιγραφή, οπότε μπορεί να αναφέρονται και πράγματα που δεν υπάρχουν στο συγκεκριμένο μοντέλο...

Αφαίρεσαν από την ιστοσελίδα τους το ότι διαθέτει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο!!!! http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=21565

Αφαίρεσαν από την ιστοσελίδα τους το ότι διαθέτει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο!!!! http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=21565

Αυτο,σημαινει οτι με παραπλανησαν και πιθανο και καποιους ακομα!!Καλα που εκτηπωσα τη συγκεκριμενη σελιδα πριν το αφαιρεσουν!Μαλιστα μου εστειλαν απαντηση το πρωι στο email που τους εστειλα και μου λενε,οτι υπαρχει η δυνατοτητα αυτη στο Dell μου!!!!Και αν θελω να με καλεσει καποιος τεχνικος της Dell!Δειτε την απαντηση τους:Γεια σας.Αγορασα απο εσας(μεσω on line)το λαπτοπ DELL XPS 15 L501X 203278,με κωδικο παραγγελειας 28600,μολις χθες κι ενω στο σαιτ σας αναφερεται ξεκαθαρα οτι εκτος των υπολοιπων χαρακτηριστικων,εχει και φωτιζομενο πληκτρολογιο,αυτο δεν γινεται με τιποτα!!Μαλιστα εχεται βαλει κι ενα βιντεο που το επιβεβαιωνει αν και το συγκεκριμενο λαπτοπ(του βιντεο)εχει i7 επεξεργαστη.Μαλιστα στις οδηγιες χρησης λεει οτι φωτιζεται πατωντας το πληκτρο F6.Και ομως δεν ανταποκρινεται!Λοιπον,αν τελικα δεν ισχειει αυτο(φωτιζομενο πληκτρολογιο),θα πρεπει οπως καταλαβαινεται,να σας το επιστρεψω και να παρω τα λεφτα μου-865,54�-πισω.Ευχαριστω.Το ονομα μου.

Απάντηση

Προώθηση

Απάντηση

|

Play247.gr Support

προς Εμένα

προβολή λεπτομερειών 10:13 π.μ. (Πριν από 8 ώρες)

Σας ευχαριστούμε θερμά για το μήνυμα σας.

Οπως μπορειτε να δειτε και παρακατω, το χαρακτηριστικο αυτο υπαρχει στον υπολογιστη σας,

http://www.dell.com/us/p/xps-15/pd

Θα θελατε να καλεσετε την Dell να σας βοηθησει καποιος τεχνικος τους;

Στην διάθεση σας για οτιδήποτε άλλο.

Με εκτίμηση,

Play247.gr

Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας

Μαραθώνος 2 & Πανεπιστημίου,

26441, Πάτρα

Tel : +30 2610 46.16.60

Fax: +30 2610 46.16.64

Website: http://www.play247.gr

E-mail: info@play247.gr

Πως να κινηθω τωρα εγω?Να τους καταγγειλω η οχι?

Edited by petran66

Apple iPhone 14 Pro Max

Φυσικά να τους καταγγείλεις για παραπλανητική διαφήμιση. Θα έρθετε μετά σε συμβιβασμό και θα βγεις κερδισμένος.

Φυσικά να τους καταγγείλεις για παραπλανητική διαφήμιση. Θα έρθετε μετά σε συμβιβασμό και θα βγεις κερδισμένος.

Που ομως να τους καταγγειλω?Στην ενωση καταναλωτη?Και ποσο καιρο θα παει η ολη διαδικασια?Μηπως να τους το εδινα απλως πισω και να τελειωνει εκει η ιστορια?

Apple iPhone 14 Pro Max

Προφανώς έχει γίνει ένα λάθος. Η πρώτη κίνηση θα είναι να δεις τι θα σου πουν, αν δεχτούν να το επιστρέψεις και αναγνωρίσουν το λάθος τους, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να γίνουν καταγγελίες κλπ. Ακόμα και από το email φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τι γίνεται.

Αν δεις ότι δεν το συζητάνε ή δε δέχονται την επιστροφή, τότε κοιτάς τη λύση της καταγγελίας.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Προφανώς έχει γίνει ένα λάθος. Η πρώτη κίνηση θα είναι να δεις τι θα σου πουν, αν δεχτούν να το επιστρέψεις και αναγνωρίσουν το λάθος τους, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να γίνουν καταγγελίες κλπ. Ακόμα και από το email φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τι γίνεται.

Αν δεις ότι δεν το συζητάνε ή δε δέχονται την επιστροφή, τότε κοιτάς τη λύση της καταγγελίας.

Αυτο σκεφτομαι να κανω.Ευχαριστω παντως.Και σκεφτομαι αν υπαρχει καποιος τροπος να μου βαλουν φωτιζομενο πληκτρολογιο-απ'οτι ειδα σε κατι ξενα φορουμ,μπορει να γινει,δεν ξερω ομως αν γινεται κι εδω στην Θεσ/νικη,σε καποια αντιπροσωπεια τους ισως,κατοπιν συνενοησης μεταξυ τους-να το κρατησω,γιατι η αληθεια ειναι,σαν μηχανημα ειναι πολυ καλο και ποιοτικο!Κι εχω παθει πλακα και με τον ηχο!Εχει βλεπεις JBL ηχεια 2.1 και βγαζουν πολυ δυνατο και καθαρο ηχο!Εγω τουλαχιστον δεν εχω δει αλλο λαπτοπ,τουλαχιστον σε αυτη την κατηγορια,που να βγαζει τεποιο ηχο!!

Apple iPhone 14 Pro Max

To πληκτρολόγιο σίγουρα μπορεί να μπει (απλά χρειάζεσαι το spare που υποστηρίζει και φωτισμό) αλλά το θεωρώ απίθανο να δεχτούν να κάνουν κάτι τέτοιο.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF