gkapitso Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 ωχ, τα καταφερα... κανει τωρα την ενημερωση, αλλα νομιζω ο αριθμος ηταν μικροτερος απο το μανγκο... εξελιξεις και ερωτησεις αργοτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 (edited) Τι έκδοση SDK έχεις και τι zune; Μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό; Εγώ προτείνω να δοκιμάσεις σε άλλον υπολογιστή να βάλεις sdk και zune εκεί και να δεις. Αυτό ίσως δουλέψει. Την έκδοση sdk πως μπορώ να το ελέγξω???Zune έχω την τελευταία έκδοση.Σήμερα την κατέβασα απο την σελίδα της microsoft Tα μόνα pc που έχω διαθέσιμα είναι το συγκεκριμένο laptop και ένα netbook.Να δοκιμάσω απο το netbook,αλλά αυτό έχει ΧΡ?? Το μνμ του Zune "Sorry,I'm having trouble communicating with the phone. -Please make sure it's connected using USB. -Please start the Zune application." Edited September 28, 2011 by liakosele Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ρε παιδιά με βάση αυτό βγήκε το νέο ελληνικό πλέον update αλλά πως ακριβώς το περνάω στο htc trophy 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fikies Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Μάθετε και αυτό για να γουστάρετε!! Το bing όπως προανέφερα έχει επιλογή στο search για barcode voice και music. Με το που κάνεις ιnstall ελληνικό ε μαιλ για το μαρκετ και μπείς να χαζέψεις εφαρμογές αυτομάτως το search music εξαφανίζεται!! Προφανώς δεν υποστηρίζεται για μάς στην Ελλάδα την οποία θεωρούσα απο τις καλύτερες εφαρμογές... Η μόνη επιλογή, που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, είναι να ξαναχρησιμοποιήσουμε u k ε μαιλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Μάθετε και αυτό για να γουστάρετε!! Το bing όπως προανέφερα έχει επιλογή στο search για barcode voice και music. Με το που κάνεις ιnstall ελληνικό ε μαιλ για το μαρκετ και μπείς να χαζέψεις εφαρμογές αυτομάτως το search music εξαφανίζεται!! Προφανώς δεν υποστηρίζεται για μάς στην Ελλάδα την οποία θεωρούσα απο τις καλύτερες εφαρμογές... Η μόνη επιλογή, που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, είναι να ξαναχρησιμοποιήσουμε u k ε μαιλ... Στο region and language, αλλάζεις το region στο search language σε English UK. Και θα ξαναέχεις το bing vision κτλ. Την έκδοση sdk πως μπορώ να το ελέγξω???Zune έχω την τελευταία έκδοση.Σήμερα την κατέβασα απο την σελίδα της microsoft Tα μόνα pc που έχω διαθέσιμα είναι το συγκεκριμένο laptop και ένα netbook.Να δοκιμάσω απο το netbook,αλλά αυτό έχει ΧΡ?? Το μνμ του Zune "Sorry,I'm having trouble communicating with the phone. -Please make sure it's connected using USB. -Please start the Zune application." Απο το control panel στη προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Αν και δεν πιστεύω να έχει αυτό πρόβλημα. Κάνε το cert ξανά, και όλα ατα tips που σου είπα όλα μαζί. Κλείσε επίσης ότι προγραμμα μπορείς να κλείσεις. Το chevron πάντα ως admin, και δοκιμάζεις πολλές φορές. Δοκίμασε και να αφήσεις αρκετή ώρα το zune ανοιχτό, ή δοκίμασε και μόλις δεις να λέει syncing τότε να πατήσεις το unlock button. Restarts και κινητό και pc. Τέτοια πράγματα. Το zune σίγουρα μπορεί να κάνει sync ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fikies Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 flik το έχεις δεί σε πράξη?? γιατί εγώ το έκανα και δεν άλλαξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Αυτό ίσχυε. Μετά την αναβάθμιστη στο official Mango και μένα μου το απενεργοποίησε το feature για την μουσική. Επίσης δεν ξέρω αν το έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα, αλλά μετα το update που έγινε σε όλες τις εφαρμογές της HTC, έχασα το Attentive Phone και δεν το έβρισκα ούτε στο Marketplace. Με το update πίστευα ότι θα το δω μέσα στα Settings, αλλά τζίφος. Όσοι λοιπόν έχετε χάσει την εφαρμογή ή θέλετε να την κατεβάσετε αλλά δεν την βρίσκετε, πρέπει να μπείτε να την κατεβάσετε μέσα από το HTC HUB και όχι από το marketplace της MS. Αφού την εγκαταστήσετε, τότε θα εμφανιστεί κανονικά ενσωματωμένη μέσα στα Settings του τηλεφώνου... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fikies Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Αυτό ίσχυε. Μετά την αναβάθμιστη στο official Mango και μένα μου το απενεργοποίησε το feature για την μουσική. Επίσης δεν ξέρω αν το έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα, αλλά μετα το update που έγινε σε όλες τις εφαρμογές της HTC, έχασα το Attentive Phone και δεν το έβρισκα ούτε στο Marketplace. Με το update πίστευα ότι θα το δω μέσα στα Settings, αλλά τζίφος. Όσοι λοιπόν έχετε χάσει την εφαρμογή ή θέλετε να την κατεβάσετε αλλά δεν την βρίσκετε, πρέπει να μπείτε να την κατεβάσετε μέσα από το HTC HUB και όχι από το marketplace της MS. Αφού την εγκαταστήσετε, τότε θα εμφανιστεί κανονικά ενσωματωμένη μέσα στα Settings του τηλεφώνου... Ούτε το shazam υπάρχει αν κάνεις search στο μαρκετ μετά την αναβάθμιση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Το είχα από πριν το Shazam και δουλεύει ακόμα. Μία ακόμα ερώτηση. Σας έχει εξαφανιστεί και η μουσική από το Marketplace; Μήπως ρε παιδιά κάτι παίζει με τα πνευματικά δικαιώματα στην Ελλάδα; Μήπως δεν έχουν κάνει ακόμα συμφωνίες; Αυτή η καταραμένη AEΠΙ θα έχει βάλει το χεράκι της. Αυτοί που παίζει αμα σε πιάσουν να τραγουδάς στον δρόμο να σε βάλουν να πληρώσεις πρόστιμο. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Το είχα από πριν το Shazam και δουλεύει ακόμα. Μία ακόμα ερώτηση. Σας έχει εξαφανιστεί και η μουσική από το Marketplace; Μήπως ρε παιδιά κάτι παίζει με τα πνευματικά δικαιώματα στην Ελλάδα; Μήπως δεν έχουν κάνει ακόμα συμφωνίες; Αυτή η καταραμένη AEΠΙ θα έχει βάλει το χεράκι της. Αυτοί που παίζει αμα σε πιάσουν να τραγουδάς στον δρόμο να σε βάλουν να πληρώσεις πρόστιμο. πολλα λοιπουν απο το market ακομα! oute htc apps φενονται ουτε podcast... ακομα τριτοκοσμικοι ειμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 oute htc apps φενονται... Όπως είπα και πιο πάνω, όποιος δεν βρίσκει αυτό που θέλει, να μπει στο HTC HUB και θα τα βρει όλα Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Όπως είπα και πιο πάνω, όποιος δεν βρίσκει αυτό που θέλει, να μπει στο HTC HUB και θα τα βρει όλα ναι υπαρχουν ολα στο search γενικα. το θεμα ειναι γιατι δεν αναγωνριζετε απο την συσκευη σαν htc να τα βρισκει αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 πολλα λοιπουν απο το market ακομα! oute htc apps φενονται ουτε podcast... ακομα τριτοκοσμικοι ειμαστε Εκανα αναζητηση απο zune στο marketplace "htc " και μου βρηκε το htc hub και το htc agent:blink:!! Μεσα απο το marketplace του τηλεφωνου βλεπω ολες τις εφαρμογες κανονικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Στο search στο marketplace δεν μου τα βγάζει όλα. Το γιατί δεν υπάρχει πλέον και η ειδική κατηγορία δεν το γνωρίζω. Μάλλον λόγο του update που έγινε στις εφαρμογές για να εναρμονιστούν με το Mango. Επίσης μέχρι χθες που ήμουν στην BETA το HTC Watch μου έλεγε ότι δεν μπορεί να τρέξει γιατί δεν έχω ΗΤC κινητό... χοχο... Μετά το update sto official Mango δουλεύει κανονικά. Άρα υποθέτω ότι αυτό είναι πρόβλημα της HTC και όχι της MS. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 ΤΟ htc hub δεν δουλευει. ουτε τον καιρο παιρνει ουτε τις εφαρμογες δειχνει σε εμενα.Ξερει κανεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fikies Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Το ΗΤC Apps σε μένα το βγάζει στο μαρκετ... Το θέμα παιδιά είναι ότι περιμέναμε πως και πως το update για την χώρα μας και εν τέλη είναι απογοήτευση (για μένα..) γιατί δεν μπορείς να το προωθείς σε μία χώρα και να μην λειτουργεί το function Music της bing ή να μην έχει την μουσική στο μαρκετ. Έπρεπε πρώτα να εξασφαλιστούν όλα αυτά και μετά το βάζουν σε διαθεσιμότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 (edited) Απο το control panel στη προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Αν και δεν πιστεύω να έχει αυτό πρόβλημα. Κάνε το cert ξανά, και όλα ατα tips που σου είπα όλα μαζί. Κλείσε επίσης ότι προγραμμα μπορείς να κλείσεις. Το chevron πάντα ως admin, και δοκιμάζεις πολλές φορές. Δοκίμασε και να αφήσεις αρκετή ώρα το zune ανοιχτό, ή δοκίμασε και μόλις δεις να λέει syncing τότε να πατήσεις το unlock button. Restarts και κινητό και pc. Τέτοια πράγματα. Το zune σίγουρα μπορεί να κάνει sync ε; H έκδοση του Microsoft SDK for Windows Phone είναι η 2.0.2091.0 και του Zune η 4.8.2345.0 Θα δοκιμάσω ξανα το Chevron me run as administrator,αν και δεν νομίζω να είναι αυτό γτ ο user που χρησιμοποιώ είναι δηλωμένος ως admin. Sync κάνει αφού κάθε φορά που μπαίνω μου γράφει last sync και έχει 2 λεπτά πριν... Edited September 28, 2011 by liakosele Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 version 7.10.7720 :):):):) ελληνικο πληκτρολογιοοοοοοοο .... μπηκαμε στην εποχη του μανγκο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 παντος εγω κανω το update με force mango update! αυτο σημαινει πως γενικα για εμας δεν ειναι ετοιμο το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Συγνωμη επειδη εχω χασει την μπαλα με τοσα που διαβαζω..με την επισημη αναβαθμιση σε mango δεν θα εχουμε ελληνικο μενου;; Τουλαχιστον θα εχουμε ελληνικο πληκτρολογιο;; Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Συγνωμη επειδη εχω χασει την μπαλα με τοσα που διαβαζω..με την επισημη αναβαθμιση σε mango δεν θα εχουμε ελληνικο μενου;; Τουλαχιστον θα εχουμε ελληνικο πληκτρολογιο;; ελληνικο πληκτρολογιο ναι ελληνικο μενου με ενα registry trick, δεν το καταλαβαινω αφου υπαρχει η γλωσσα μεσα γιατι δεν την ενεργοποιουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Εγώ στο marketplace τα βλεπω όλα, αλλά με dft rom. Το email μου το έχω τώρα σε greek region (απο το hotmail), δεν ξέρω όμως όταν το έβαλα στο setup του κινητού τι είχα; Αλλάζει μετά αυτό; Παίρνει την αλλαγή; Λογικά θα αναβαθμιστούν οι εφαρμογές για να είναι διαθέσιμες για mango, και μάλλον μερικές ακόμα δεν δουλεύουν στην Ελλάδα, μόνο σε μερικές χώρες. Αυτό σε όλα τα mobile os υπάρχει. Απλά πιστεύω πως οι περισσότερες θα είναι διαθέσιμες αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ρε παιδιά πέρασα το mango 7.5 και ενώ έχει ελληνικό πληκτρολόγιο όταν πάω να διαλέξω και ελληνικό μενού δεν έχει πουθενά την ελληνική γλώσσα τι στο καλό γίνετε? Επίσης έχει αγγλικό marketplace. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 ελληνικο πληκτρολογιο ναι ελληνικο μενου με ενα registry trick, δεν το καταλαβαινω αφου υπαρχει η γλωσσα μεσα γιατι δεν την ενεργοποιουν? Ευχαριστω, δεν ξερω τι να πω αρχιζω και αγανακτω με αυτους της Microsoft καναμε υπομονη ποσους μηνες...(δεν εχω καμια ορεξη πλεον να καθομαι να τα σκαλιζω συνεχεια για να εχω κατι!!!) :mad: Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 ελληνικο πληκτρολογιο ναι ελληνικο μενου με ενα registry trick, δεν το καταλαβαινω αφου υπαρχει η γλωσσα μεσα γιατι δεν την ενεργοποιουν? Ε για πες τον τρόπο ρε φίλε τόσοι περιμένουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts