colossus_r Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Να συμπληρωσω στην πιο πανω απαντηση που ειναι σωστη, οτι αυτη τη στιγμη το μοναδικο πληρες Ελληνικο πληκτρολογιο που υπαρχει διαθεσιμο παντου ειναι αυτο που εχω δωσει στο πρωτο ποστ των οδηγων. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογή γιά σύνδεση με υπολογιστή χωρίς την χρήση καλωδίου για μεταφορά αρχείων; Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Υπάρχει. Μια που ξέρω είναι το Τοnido. To εγκαθιστάς στο pc σου, κανεις ένα δωρεάν account, και έπειτα κάνοντας login από το κινητό σου έχεις πρόσβαση σε όλο το filesystem του pc σου. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Ευχαριστώ, δοκιμάζω και επιστρέφω... Κατέβασα το tonido στον υπολογιστή μου Δημιούργησα λογαριασμό Το κατέβασα και στο τηλέφωνο Βλέπω τον υπολογιστή μου και ολους τους φακέλους μου κανονικα αλλά όταν πάω να κάνω download μου βγάζει ενα "Χ" δίπλα απο κάθε αρχείο που έχω επιλέξει να μεταφέρω. Αν κάποιος έχει κανένα hint καλοδεχούμενο, Edited May 14, 2011 by taigetos Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Πηγαίνεις στον φάκελο που βρίσκεται το αρχείο που θέλεις να μεταφέρεις και πατάς κάτω download. Τικάρεις αριστερά τα αρχεία που θες και πατάς download. Edit: Τώρα είδα ότι μάλλον περιορίζεται στο κατέβασμα multimedia αρχείων μόνο. Και αυτά ακόμη μετά το κατεβασμα δε νομίζω ότι μπορεί να τα δει μέσα στο zune αλλά μόνο μέσα από το Tonido. Οπότε μάλλον δεν είναι και τόσο πρακτικό τελικά. Μάλλον για αυτό σου βγάζει και το x όταν πας να κατεβάσεις κάποιο αρχείο. Edited May 14, 2011 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Πηγαίνεις στον φάκελο που βρίσκεται το αρχείο που θέλεις να μεταφέρεις και πατάς κάτω download. Τικάρεις αριστερά τα αρχεία που θες και πατάς download. Edit: Τώρα είδα ότι μάλλον περιορίζεται στο κατέβασμα multimedia αρχείων μόνο. Και αυτά ακόμη μετά το κατεβασμα δε νομίζω ότι μπορεί να τα δει μέσα στο zune αλλά μόνο μέσα από το Tonido. Οπότε μάλλον δεν είναι και τόσο πρακτικό τελικά. Μάλλον για αυτό σου βγάζει και το x όταν πας να κατεβάσεις κάποιο αρχείο. Ναί ακριβώς αυτο συμβαίνει :( Θα ψάξω για κάποιο άλλο πρόγραμμα... Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Xωρίς να έχω ψάξει συγκεκριμένα για τέτοιου είδους εφαρμογή βέβαια δεν είχε πάρει το μάτι μου κάτι άλλο, στο appstore τουλάχιστον. Μετά κάτι παρεμφερές, αν δεν βρεις ακριβώς αυτο που θέλεις είναι και το dropbox για το οποίο κυκλοφορούν ήδη διάφορες δωρεάν εφαρμογές. Πάντως ότι και αν βρεις πόσταρε και εδώ γιατί ενδιαφέρει και μένα, και πολλούς άλλους υποθέτω. ;) Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Simple Dropbox Viewer (FREE!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 NoDo 16 bit color banding : you got it , now what can you do to fix it? ..... It seems that after NoDo some devices ( mostly HTC it would appear ) has seen a drop in colors and images looks weird coz of this 16 bit colour banding .... ..... When HTC launched the HD7 and Trophy they upgraded the color depth to 32 bit, which was outside of Microsoft’s design requirements of 16bit ..... - Εχετε αντιληφθει κατι τετοιο;; .... συμβαινει περισσοτερο στα htc :X , ή ειναι γενικο το φαινομενο; ... δηλαδη αυτο που βλεπουμε στα wp7 ειναι ... 65000 χρωματα !!! :confused: Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Simple Dropbox Viewer (FREE!) Προς το παρόν μάλλον είναι η μόνη αξιοπρεπής free λύση. Υπάρχουν κάποιες suites βεβαια επί πληρωμή στο market οι οποίες απαιτούν την εγκατάσταση extra server software στο pc σου για να τρέξουν. Τo μειονέκτημα στο dropbox είναι ότι πρέπει να έχεις διαλέξει από πριν ποια αρχεία θα βάλεις μέσα μιας που υπάρχουν και κάποια όρια στον αποθηκευτικό χώρο. NoDo 16 bit color banding : you got it , now what can you do to fix it? ..... It seems that after NoDo some devices ( mostly HTC it would appear ) has seen a drop in colors and images looks weird coz of this 16 bit colour banding .... ..... When HTC launched the HD7 and Trophy they upgraded the color depth to 32 bit, which was outside of Microsoft’s design requirements of 16bit ..... - Εχετε αντιληφθει κατι τετοιο;; .... συμβαινει περισσοτερο στα htc :X , ή ειναι γενικο το φαινομενο; ... δηλαδη αυτο που βλεπουμε στα wp7 ειναι ... 65000 χρωματα !!! :confused: Στο Optimus7 μου δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Υποθέτω είναι εύκολο να το διαπιστώσει κανείς αναπαράγοντας κάποιο βίντεο. Η διαφορά στην ποιότητα απεικόνισης θα είναι τεράστια. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 NoDo 16 bit color banding : you got it , now what can you do to fix it? ..... It seems that after NoDo some devices ( mostly HTC it would appear ) has seen a drop in colors and images looks weird coz of this 16 bit colour banding .... ..... When HTC launched the HD7 and Trophy they upgraded the color depth to 32 bit, which was outside of Microsoft’s design requirements of 16bit ..... - Εχετε αντιληφθει κατι τετοιο;; .... συμβαινει περισσοτερο στα htc :X , ή ειναι γενικο το φαινομενο; ... δηλαδη αυτο που βλεπουμε στα wp7 ειναι ... 65000 χρωματα !!! :confused: Δέν κατάλαβα κάποια διαφορά. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 http://www.wpcentral.com/let-s-jailbreak-nodo-project-begins ξεκιναει προσπαθεια για ξεκλειδωμα σε NODO update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) NoDo 16 bit color banding : you got it , now what can you do to fix it? ..... It seems that after NoDo some devices ( mostly HTC it would appear ) has seen a drop in colors and images looks weird coz of this 16 bit colour banding .... ..... When HTC launched the HD7 and Trophy they upgraded the color depth to 32 bit, which was outside of Microsoft’s design requirements of 16bit ..... - Εχετε αντιληφθει κατι τετοιο;; .... συμβαινει περισσοτερο στα htc :X , ή ειναι γενικο το φαινομενο; ... δηλαδη αυτο που βλεπουμε στα wp7 ειναι ... 65000 χρωματα !!! :confused: Δέν κατάλαβα κάποια διαφορά. To θεμα ειναι γνωστο εδω και πολυ καιρο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι το ξαναφερνουν τα σαιτ τωρα ξανα στην επιφανεια !!!!!! Περιεργο... Ειναι κατι που βγηκε τον Μαρτιο με το NoDo. Μαλιστα στο προγραμμα Advance Conf Tool που εχω δωσει στο φορουμ των εφαρμογων υπαρχει επιλογη για την διορθωση του αν δειτε κατι που σας ενοχλει... http://www.wpcentral.com/let-s-jailbreak-nodo-project-begins ξεκιναει προσπαθεια για ξεκλειδωμα σε NODO update Ναι στο XDA ...και καποιος απο την ομαδα που το βλεπει που μιλαω μαζι του μου ειπε χθες οτι ειναι σε πολυ καλο δρομο... Θα δουμε.. Edited May 15, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 To θεμα ειναι γνωστο εδω και πολυ καιρο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι το ξαναφερνουν τα σαιτ τωρα ξανα στην επιφανεια !!!!!! Περιεργο... Ειναι κατι που βγηκε τον Μαρτιο με το NoDo. Μαλιστα στο προγραμμα Advance Conf Tool που εχω δωσει στο φορουμ των εφαρμογων υπαρχει επιλογη για την διορθωση του αν δειτε κατι που σας ενοχλει... Γιατί με την τελευταία αναβάθμιση (μετά το Nodo) το τηλέφωνο κλειδώνει (αν έχεις κάνει μόνιμο κλείδωμα με το Advance Configuration Tool, μάλλον) και δεν έχεις περιθώριο επιλογών... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) Έχω ένα θεματάκι το οποίο δεν μου δημιούργει κάποιο πρόβλημα αλλά δέν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει. Όταν μπαίνω στοό market μου λεει πώς έχω 1 update. Αυτό το update αφορά το connection setup. Επιλέγοντας update λοιπόν μου λέει: "attention required. Press here" και επιλέγοντάς το μου βγάζει ένα error code: 80070490. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο; Με λίγο ψάξιμο είδα πως είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα,σε διάφορες εφαρμογές, που λύνεται με επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά την εφαρμογη και όλα OK. Edited May 15, 2011 by taigetos Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Κάτι που με απασχολεί από τότε που πήρα το κινητό: Έχω 4 email accounts που θέλω να παρακολουθώ.2 gmail και 1 hotmail και ένα FORTHnet. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα έχω κάπου όλα ενοποιημένα μέσω oulook ίσως και να μη χρειάζεται να έχω 4 live tiles στη homescreen; Όπως είναι στο iphone για παράδειγμα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 για όσους μετάνιωσαν που βιάστηκαν να αναβαθμίσουν με πλάγιο τρόπο η MS τους θέλει και πάλι κοντά της άρθρο από το engadget :) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Πολύ καλή και έξυπνη κίνηση από την ΜS καθώς σε αυτή τη φάση δεν την παίρνει να χάνει "ξενερωμένους" χρήστες. Sent from my LG-E900 using Board Express Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Κάτι που με απασχολεί από τότε που πήρα το κινητό: Έχω 4 email accounts που θέλω να παρακολουθώ.2 gmail και 1 hotmail και ένα FORTHnet. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα έχω κάπου όλα ενοποιημένα μέσω oulook ίσως και να μη χρειάζεται να έχω 4 live tiles στη homescreen; Όπως είναι στο iphone για παράδειγμα. Αυτη την στιγμη οχι ...δεν μπορεις ...καθε λογαριασμος ειναι ξεχωριστα... Ξερεις στην αρχη μου φανηκε λιγο περιεργο γιατι και εγω εχω 3 λογαριασμους .. αλλα τωρα που το ειδα και το χρησιμοποιω δεν μου φαινετε και τοσο ασχημο Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) για όσους μετάνιωσαν που βιάστηκαν να αναβαθμίσουν με πλάγιο τρόπο η MS τους θέλει και πάλι κοντά της άρθρο από το engadget :) "The “official” fix for the “Walshed” Windows Phone 7 devices is now out. Οnly a few phone’s seem to be affected by the update problem so this utility is only for those of you who still can’t get the 7392 security update after applying the ChevronUpdater update hack to get 7390 Nodo". “Walshed” Phone Support Tool: official fix to get you back on track Edited May 16, 2011 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Αυτη την στιγμη οχι ...δεν μπορεις ...καθε λογαριασμος ειναι ξεχωριστα... Ξερεις στην αρχη μου φανηκε λιγο περιεργο γιατι και εγω εχω 3 λογαριασμους .. αλλα τωρα που το ειδα και το χρησιμοποιω δεν μου φαινετε και τοσο ασχημο Χμμμ, κατάλαβα. Εντάξει, δεν είναι πρόβλημα, απλά θα το προτιμούσα να ήταν όλα συγκεντρωμένα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1084161 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1084161 Πολύ ωραία πράγματα και βελτιώσεις φαίνεται ότι μας περιμένουν. Μακάρι να συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό την υποστήριξη του WP OS Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Πολύ ωραία πράγματα και βελτιώσεις φαίνεται ότι μας περιμένουν. Μακάρι να συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό την υποστήριξη του WP OS πιστευω πως ετσι οπως παει η microsoft που θα αγορασει τα παντα στο τελος... εχουμε πολλα ακομα να περιμενουμε για τα wp.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Χμμμ, κατάλαβα. Εντάξει, δεν είναι πρόβλημα, απλά θα το προτιμούσα να ήταν όλα συγκεντρωμένα. Your wish has been granted WindowsPhone Mango Team :p Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts