Jump to content

Ποιό παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό;


eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Έλιωσα στην κυριολεξία το Subnautica σε PS4. Περίπου 70 ώρες. Τσίμπησα και το platinum.

Πολύ καλή εμπειρία (αν και με αρκετά τεχνικά θέματα)

 

Επιστροφή σε PS2 και στο κρυφό platform διαμαντάκι, το Ice Age 2: The Meltdown. Από όσο είχα παίξει, είναι πολύ καλό.

We live for the beats

Link to comment
Share on other sites

DiRT Rally

firt-rally-free-humble-bundle.jpg

https://store.steampowered.com/app/310560/DiRT_Rally

Ανετα ενα απο τα καλυτερα simulator/arcade ραλακια που εχουν βγει μεχρι σημερα απο τους μετρ στο ειδος Codemasters. Το παιχνιδι το ξεκινησα Αυγουστο του 2020 και επαιξα μια βδομαδα γιατι μου φανηκε πολυ δυσκολο ακομα και στην πιο χαμηλη κατηγορια championship εχανα στην αρχη αλλα καταφερα να περασω το open. Επειτα το αφησα στην ακρη και το ξανα επιασα πριν κανα μηνα. Καταλαβα οτι το παιχνιδι δεν θελει ο παιχτης να ειναι απλα γρηγορος αλλα πολυ περισσοτερο προσεκτικος. Ετσι σιγα σιγα καταφερα και περασα το ενα championship μετα το αλλο με τα αμαξια του 1980 και εφτασα αισιως στο πιο δυσκολο στο masters.

Καπου εδω εχοντας 4 μηχανικους να βοηθανε για τα upgrades αφησα το πρωταθλημα και ξεκινησα τα custom events ωστε να παιξω και με αμαξια τα οποια αξιζουν αρκετα σε χρηματα για αγορα αλλα και να νικησω ολους τους χρονους delta[ειναι οι μεσοι χρονοι ολων των παιχτων που εχουν παιξει σε καθε πιστα μεχρι σημερα]. Οι πιστες ειναι 80 απο 12 σε καθε μεγαλη χωρα απο τις 6 που υπαρχουν και 8 ακομα που ειναι σε στυλ hillclimb ανεβασμα σε λοφους με αμαξια ειδικης κατηγοριας. Δεν ηταν δυσκολο και μετα απο 10 περιπου ωρες και με αμαξια του 2010 καταφερα να τα περασω ολα. 

Στα των πιστων εχουμε Ελλαδα με τους πολυ στενους δρομους στα κατσαβραχα στα βουνα και το χαλικι Γερμανια με τις απειρες 180 μοιρων στροφες της Σουηδια με το χιονι 2 μετρα Φιλανδια με το καταπρασινο της και δρομους σε χωμα υψηλης ταχυτητας το Μονακο με τον παγο που δεν θα κρατηθει κανενα αμαξι και Ουαλια με τα τεραστια δαση της και τους περιεργους γεματο παγιδες δρομους της. 

Γενικα υπαρχει ποικιλομορφια αναμεσα στις 6 μεγαλες χωρες συν οτι εχουμε μερα νυχτα απογευμα μπορει να βρεχει να χιονιζει να εχει ομιχλη δεν εγινε repetitive λεπτο. Η καθε πιστα εχει σημεια παγιδες που θα τα μαθετε μετα απο αρκετες φορες που θα παιξετε την καθε μια. 

Το παιχνιδι εχει το καλυτερο learning curve που εχω δει σε racing παιχνιδι. Ξεκινησα τελειως αρχαριος τρακερνα συχνα γυρνουσε το αμαξι κτλ αλλα οσο επαιζα μεχρι το τελος περνουσα δυσκολα σημεια χωρις κανενα θεμα. Το παιχνιδι δεν θελει γκαζι θελει φρενο για μενα τουλαχιστον οσο μαθαινουμε ενα αμαξι η μια πιστα. Προς το τελος και στα πιο δυσκολα πρωταθληματα κυριως elite και πανω θελει γκαζι και το σταυρο σας σε καποια δυσκολα σημεια. 

Επαιξα αποκλειστικα με πληκτρολογιο και μπορω να πω οτι ευχαριστηθηκα την οδηγηση που μου προσφερε με το καθε terrain να θελει το δικο του τροπο οδηγησης. Αψογη ultrawide υποστηριξη εξαιρετικα τα γραφικα του αμαξιου ειδικα με βροχη ειναι real life. Τα υπολοιπα γραφικα δεν ειναι ασχημα αλλα ουτε αξια λογου υποστηριζουν ομως αψογα το παιχνιδι και καμια στιγμη δεν ειπα οτι κατι δειχνει ασχημο. 

Αν θελετε ενα δυσκολο racing παιχνιδι στο οποιο θα εχετε μια πολυ δυνατη εμπειρια της πραγματικης οδηγησης σε τετοια terrain εχετε υπομονη ειστε διατεθειμενοι να χασετε ειδικα στην αρχη να παιξετε με αρκετο φρενο και συγκρατηση τοτε το Dirt Rally θα σας ανταμειψει στο επακρο. 45 ωρες μεσα στο παιχνιδι και μπορω να πω οτι εγινε το αγαπημενο μου sim/arcade racing παιχνιδι που εχω παιξει ποτε μου. Για να κανετε upgrade ολα τα αμαξια θα χρειαστει τεραστιο grind μιλαμε για πανω απο 150 ωρες πιστευω ομως οτι εκει στις 45-50 το παιχνιδι εχει προσφερει στον παιχτη οτι ειχε να προσφερει ετσι ενιωσα εγω τουλαχιστον μολις νικησα ολες τα delta times και το elite πρωταθλημα. Μπραβο Codemasters για το μερακι να φτιαξεις ενα τοσο δυνατο γεματο ενταση ρεαλιστικο racing παιχνιδι που χρειαζεται το 500% συγκεντρωσης απο τον παιχτη η ικανοποιηση της νικης ομως ειναι στο 500% και αυτη. 9/10

Παρακατω φωτογραφιες απο το παιχνιδι

https://postimg.cc/gallery/gjw8vpG

 

Edited by king2009
Link to comment
Share on other sites

Fe[100%]

Fe-cover-image.webp

https://store.steampowered.com/app/1225580/Fe

Ενα θαυμασιο παιχνιδι απο οταν η ΕΑ εβγαζε αυτα τα μικρα indie διαμαντακια που γλυκαινουν την καρδια μας οσο παιζουμε. Οχι τοσο ευρεως γνωστο με developer την Zoink εχουμε ενα πολυ ιδιαιτερο γεματο χρωματα παιχνιδι με ενα αρκετα μεγαλο για τα δεδομενα των indie κοσμο πραγματικα γεματο ζωη. Ο χαρακτηρας μας ενα μικρο πλασματακι που πεφτει απο το διαστημα σε ενα πλανητη γεματο ζωη προσπαθει να βοηθησει την ιδια τη φυση μιας και ταυτοχρονα φθανουν στον πλανητη καποια ανθρωπομορφα ρομποτ που σκοπο τους εχουν να ρουφηξουν τα παντα απο αυτη τη φυση και να αφησουν μονο ερειπια. Ο χαρακτηρας μας οσο προχωραμε θα αρχισει να μαθαινει διαφορα skills[σκαρφαλωμα σε δεντρα/να πεταει/να τρεχει γρηγορα] οπως και να μαθει κυριολεκτικα τις γλωσσες της φυσης μιας και αρχικα μιλαει τη δικη του γλωσσα και δεν μπορει να τον καταλαβει η υπολοιπη φυση οπως πουλια ελαφια και διαφορα φυτα που θα βοηθησουν να φτασει σε μερη δυσκολα. Μου αρεσε παρα πολυ ο ρυθμος του παιχνιδιου ειναι πολυ διασκεδαστικο ειδικα οσο μαθαινουμε την ιστορια και τι συμβαινει με αυτα τα ρομποτ. Πραγματικα ομως εκει που διαπρεπει ειναι η αλληλεπιδραση του χαρακτηρα μας με τον υπολοιπο κοσμο η επικοινωνια και η ομιλια μεταξυ μας. Δεν υπαρχουν λεξεις στο παιχνιδι ολα  γινονται με τη μελωδια της φυσης οπως στην πραγματικοτητα. Ο κοσμος δε περιτεχνα φτιαγμενος αν και αρκετες φορες μπορει να αποπροσανατολιστουμε εχουμε στη διαθεση μας τον χαρτη οπως και ενα πουλακι που μας δειχνει που πρεπει να παμε. Το platform κομματι του παιχνιδιου εχει καποια μικρα θεματακια στην ακριβεια αλλα οχι κατι που θα χαλασει τη συνολικη εμπειρια. Μολις τελειωσα το βασικο παιχνιδι πηγα για ολα τα collectibles τα ροζ διαμαντια οπως και τα μικρα κρανη τα πρωτα με δυσκολεψαν αρκετα αλλα με ενα skills προς το τελος ξερουμε περιπου που βρισκονται οποτε μενει να βρουμε τον τροπο πως να φτασουμε σε εκεινα τα σημεια. Μια 12ωρη υπεροχη εμπειρια που θα τη θυμαμαι και μετα απο πολλα χρονια. Μοναδικο gameplay και χειρισμος που δεν εχουμε ξανα δει πανεμορφο art με πλουσια χρωματα και μια ιστορια που θα μας κανει να εκτιμησουμε την φυση ακομα περισσοτερο. Μην το χασετε καιρος να μαθει περισσοτερος κοσμος αυτα τα μικρα κρυφα διαμαντακια που βρισκονται εκει εξω. 9/10

Παρακατω φωτογραφιες απο το παιχνιδι

https://postimg.cc/gallery/9zDYD9g/d6a2a521

Link to comment
Share on other sites

Etherborn[100%]

capsule-616x353.jpg

https://store.steampowered.com/app/812160/Etherborn

Ενα πανεμορφο οπτικα αλλα και ηχητικα παιχνιδι με καποιες αλληγοριες για την ανθρωποτητα. Χειριζομαστε ενα ανθρωπομορφο ων που μολις εχει γεννηθει και ψαχνει να βρει τις ριζες του και ποιος ειναι. Το περιβαλλον του παιχνιδιου ειναι μεσα στα χρωματα με πολυ minimal γραμμες και σχεδιασμο που θυμιζει monument valley. Στοχος μας ειναι να βρουμε κατι ασπρες μπαλες με σχημα πολυγωνο που θα μας βοηθησουν να περασουμε τα 5 levels. Ναι καλα διαβασατε το παιχνιδι αποτελειται απο μονο 5 levels με τα πρωτα 2 να ειναι αρκετα ευκολα και προς το τελος να δυσκολευει αποτομα και παλι ομως μιλαμε για 2 με 2.30 ωρες max για να τελειωσει το παιχνιδι. Τελειωνει και θες και αλλο γιατι μολις εχεις ζεσταθει εχεις μαθει το ολο gravity mechanism και μετα τελος. Μολις τελειωσουμε μας ανοιγει new game+ που ειναι ακριβως τα ιδια levels αλλα οι λευκες μπαλες βρισκονται σε πιο δυσκολα σημεια προφανως το επαιξα και δευτερη φορα και αν και ηταν σε πιο δυσκολα σημεια μου φανηκε αρκετα πιο ευκολο απο την πρωτη φορα που το επαιξα. Γενικα ενα υπεροχο zen παιχνιδι η μουσικη δεν υπαρχει το art design αψογο με πολυ smooth gameplay. Αλλα θα επρεπε να εχει ακομα 5-6 ωρες να αναλυσει εκτενεστερα αυτο που θελει να πει και να μας δωσει και αλλα mindfuck gravity levels ετσι να σπασουμε το κεφαλι μας ακομα λιγακι. Θελει ενα μικρο 2λεπτο hex edit για να μην εχουμε μαυρες μπαρες σε ultrawide monitors επειτα τρεχει αψογα. 8.5/10

Παρακατω φωτογραφιες απο το παιχνιδι

https://postimg.cc/gallery/75FVQ9J/918ba3ca

Edited by king2009
Link to comment
Share on other sites

The Vanishing of Ethan Carter Redux. Θελετε ατμοσφαιρα? Θελετε γραφικα? Θελετε μυστηριο? Θελετε κατι απο creepiness να σου σηκωνετε η τριχα απλα και μονο με την ατμοσφαιρα και τον ηχο? Ισως το πιο εξυπνο walking simulator απο το 2ωρακι που εχω ασχοληθει. 

The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022
The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022
The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022
The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022
The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022
The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022
The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022
The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022
The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022
The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022
The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022
The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022
The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022
The-Vanishing-of-Ethan-Carter-Redux-2022

Link to comment
Share on other sites

Εχω σχεδόν ολοκληρώσει το Far Cry New Dawn και μπορω να πω πως αξιζει . Ειναι μια διασταύρωση Mad Max και Far Cry 5 .

farcrynewdawn.jpg

farcrynewdawn2.jpg

fc4.jpg

fc5.jpg

fcnw3.jpg

fcv6.jpg

φψ7.jpg

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

 

 

Link to comment
Share on other sites

The Vanishing of Ethan Carter Redux[100%]

the-vanishing-of-ethan-ca-53eb7f9c02cd7.

https://store.steampowered.com/app/258520/The_Vanishing_of_Ethan_Carter

Η εξαφανιση του Ethan Carter ειναι ισως το καλυτερο walking simulator παιχνιδι μαζι με το What Remains of Edith Finch με μια συγκλονιστικη narrative ιστορια που ξεδιπλωνεται αργα και σταθερα μεσα απο τους γριφους που λυνουμε οσο προχωραμε. Ο χαρακτηρας μας ενας σπουδαιος ντετεκτιβ προσπαθει να εξιχνιασει την εξαφανιση του Ethan ενος μικρου παιδιου. Το immersion ειναι απιστευτο και το πως ξεκιναει το παιχνιδι με εμας να βγαινουμε απο ενα τουνελ και να εχουμε μπροστα μας ενα μεγαλο κοσμο που να μας τραβαει να τον εξερευνησουμε και να βρουμε τι πραγματικα συνεβη. Ποιοτικοτατοι γριφοι χωρις μεγαλη δυσκολια με αριστοτεχνικη κλιμακωση της ιστοριας μας. Τα γραφικα αναλαμβανει η unreal engine 4 αυτο σημαινει οτι εχουμε σε πολλα σημεια real life γραφικα και μαζι με το μελαγχολικο soundtrack τραβανε τον παιχτη στον κοσμο του παιχνιδιου μαζι με το ολο μυστηριο προφανως. Μια 5ωρη δυνατη εμπειρια για το τελος δεν θα γραψω κατι γιατι οτιδηποτε γραφτει ειναι πιθανο spoiler απλα θα πω να το παιξετε οπως και να εχει ειναι απο τα πιο αρτια narrative παιχνιδια μυστηριου με μοναδικο τελος. 9/10

Παρακατω φωτογραφιες απο το παιχνιδι

https://postimg.cc/gallery/8f6PBsx/7d50b555

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και θα το αγοράσω ως φανατικός της σειράς, πως το βλέπεις; Καλό σενάριο; Αδιάφορο; Επιβάλλεται να ρίξουν την τιμή.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

 

 

Link to comment
Share on other sites

12 ώρες πριν, Inevar said:

Φυσικά και θα το αγοράσω ως φανατικός της σειράς, πως το βλέπεις; Καλό σενάριο; Αδιάφορο; Επιβάλλεται να ρίξουν την τιμή.

Καμια ωριτσα επαιξα χθες ειναι για 4 μερες free απο ubisoft ειπα να το τσεκαρω. Ειναι το κλασικο σεναριο δικτατορας και εμεις αντισταση. Γρηγορο gameplay πολυ ομορφη η τροπικη yara αλλα ναι η τιμη πρεπει να πεσει ακομα λιγο. Θα παω για gold οταν πεσει στο 20αρικο τωρα εχει 40+ γιατι θελω να ξανα ζησω τους παλιους villain απο το 3/4/5. 

Link to comment
Share on other sites

Το κατεβάζω και εγω στο ps4 pro διοτι δεν ξερω δε με αφηνε στο πισι.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

 

 

Link to comment
Share on other sites

Έχει φτάσει Τετάρτη και το far cry 6 μου παίζει ακόμα χαχα

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

 

 

Link to comment
Share on other sites

13 ώρες πριν, Inevar said:

Έχει φτάσει Τετάρτη και το far cry 6 μου παίζει ακόμα χαχα

Εγω το εσβησα γιατι δεν ειχε HD Textures οποτε θα το πιασω οταν το αγορασω να το παιξω οπως πρεπει. Μεχρι 28 ειχαν πει ειναι φαινεται πηγε λιγες ωρες ακομα γιατι υπαρχει και η διαφορα ωρας.

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, king2009 said:

 γιατι υπαρχει και η διαφορα ωρας.

Βασιλιά μου, σημείο από σημείο στην Γη απέχει 24 ώρες, όχι 40, να ξέρεις ε...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, king2009 said:

Εγω το εσβησα γιατι δεν ειχε HD Textures οποτε θα το πιασω οταν το αγορασω να το παιξω οπως πρεπει. Μεχρι 28 ειχαν πει ειναι φαινεται πηγε λιγες ωρες ακομα γιατι υπαρχει και η διαφορα ωρας.

Νομίζω το ίδιο ισχύει και στο ps4 pro που το έβαλα αλλά δεν έδωσα σημασία. Στο πισι θα το αγοράσω όταν πέσει η τιμή καθότι έχω μάθει από μικρός να παίζω καλύτερα τα fps με ποντίκι και πληκτρολόγιο. Βέβαια μπαίνει και στο ps πλήκτρολογιο και ποντίκι αλλά είναι μανίκι.

 

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

 

 

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, kaluas said:

Βασιλιά μου, σημείο από σημείο στην Γη απέχει 24 ώρες, όχι 40, να ξέρεις ε...

Ανοιξε βραδυ στις 24 αρα καλα πηγε μεχρι εκεινη την στιγμη που ειπε ο inevar. Λογικα τωρα δεν πρεπει να τρεχει. 

5 minutes ago, Inevar said:

Νομίζω το ίδιο ισχύει και στο ps4 pro που το έβαλα αλλά δεν έδωσα σημασία. Στο πισι θα το αγοράσω όταν πέσει η τιμή καθότι έχω μάθει από μικρός να παίζω καλύτερα τα fps με ποντίκι και πληκτρολόγιο. Βέβαια μπαίνει και στο ps πλήκτρολογιο και ποντίκι αλλά είναι μανίκι.

 

Σιγουρα παει για αγορα. Επειδη ηταν δωρεαν 4 μερες δεν εδωσαν τα HD Textures λαθος τους μιας και ανεβαζει το παιχνιδι πολυ οχι οτι ειναι ασχημο παλι μου αρεσε αρκετα οπτικα. FPS ποντικι πληκτρολογιο εννοειται αλλη εμπειρια γενικα το παιχνιδι τρεχει απιστευτα smooth και 1.30 ωριτσα το απολαυσα. Αλλα θα παει για αγορα φετος χειμωνα λογικα για την ωρα RDR 2 Death stranding DC βγαινει σημερα και βλεπουμε μετα.

Link to comment
Share on other sites

Το farcry6 παίζει ακόμα κανονικά!!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

AVICII Invector

capsule-616x353.jpg

https://store.steampowered.com/app/986800/AVICII_Invector

Ενα παιχνιδι για τον εξαιρετικο AVICII ενα μεγαλο και διασημο DJ o οποιος εφυγε στα 28 του χρονια απο αυτοκτονια για δικους του λογους. Το παιχνιδι ειναι σε στυλ Wipeout το οποιο σημαινει αδρεναλινη στα υψη. Εδω ομως για μουσικη εχουμε διαφορα τραγουδια του DJ τα οποια ολα ειναι ενα και ενα και οσο ο χειρισμος ειναι αρκετα απλος. Ξεκιναει το τραγουδι σε καθε level και ανα διαστηματα πρεπει να πατησουμε καποια κουμπια μεταξυ W/S για περιστροφη του κοσμου τα βελακια και το space σε καθε χρυση λοριδα. Ακουγεται απλο ετσι? Μπορει στη beginner δυσκολια να ειναι αλλα οσο ανεβαινουμε επιπεδα γινεται ολο και πιο δυσκολο. 

Θελει πολυ καλα αντανακλαστικα για να βγουν καποια levels σε μεγαλη δυσκολια με καλο ποσοστο περα απο αυτο ομως που απο τις περιπου 8 ωρες που επαιξα η εκμαθηση ειναι εκθετικη και τα πηγαινα ολο καλυτερα απολαυσα στο επακρο τη μουσικη τα πανεμορφα neon ambient levels και την αδρεναλινη. Γενικως το παιχνιδι θελει καλα ακουστικα δυνατη μουσικη εχει πολυ δυνατα κομματια μεσα και το συστηνω για χαλαρωση και ξεκινημα απο την beginner δυσκολια και βλεπετε ποσο θα προχωρησετε μετα. Προσωπικα εβγαλα το πρωτο level με S+ και 100% και στις 4 δυσκολιες και ολες τις υπολοιπες πιστες τις εβγαλα στο easy με S+ κατι που μπορει να ακουγετε ευκολο αλλα δεν ειναι θελει μεγαλη προσοχη και σωστο πατημα τη στιγμη που πρεπει. 

Δεν λειπει φυσικα και μια μικρη ιστορια πανω στον θανατο του αγαπημενου DJ οσο προχωραμε παρακατω αρκετα αξιολογη και περιεκτικη. Συνολικα ιδιαιτερο παιχνιδι και οσοι αγαπατε την μουσικη θα σας αρεσει παρα πολυ. Προτεινετε σε ολους ομως για στιγμες χαλαρωσης και ανεβασματος της ψυχολογιας του καθενος μιας και μπορει να παταει πανω σε ενα ασχημο γεγονος η μουσικη του AVICII εχει αφησει ιστορια και φαινεται σε καθε level που παιζουμε. 8.5/10

Παρακατω φωτογραφιες απο το παιχνιδι

https://postimg.cc/gallery/xkGK1nQ

Link to comment
Share on other sites

Beyond Eyes

ctqh86i3.jpg

https://store.steampowered.com/app/356050/Beyond_Eyes

Ενα indie παιχνιδακι που ακολουθουμε την θλιβερη ιστορια μιας μικρης κοπελας της Ραε η οποια τυφλωθηκε απο πυροτεχνηματα και καθεται μονη της στο σπιτι παρεα με μια γατουλα. Μια μερα ομως η γατα της το σκαει και ξεκιναει ενα ταξιδι για να την βρει.

Το παιχνιδι εχει ενα ενδιαφερον μιας και το βασικο concept ειναι αρκετα πρωτοτυπο. Στη διαθεση μας εχουμε ενα λευκο κοσμο ο οποιος ξεκλειδωνετε οσο προχωραμε δεν ξερουμε τι θα συναντησουμε δηλαδη ουτε που πηγαινουμε. Στη διαθεση μας εχουμε την ακοη της Ραε η οποια εχει γινει αρκετα καλη μετα το ατυχημα οπως και την οσφρηση. Σαν βασικη ιδεα εχει το ενδιαφερον και οντως ειναι ενα αρκετα zen και χαλαρωτικο παιχνιδι το οποιο ομως πεφτει στην παγιδα του πολυ αργου pace και οτι η αλληλεπιδραση με τον υπολοιπο κοσμο ειναι πολυ συγκεκριμενη θα μπορουσε να ειχε γινει πολυ καλυτερη δουλεια εδω και να ανεβαινε επιπεδα σαν παιχνιδι. 

Συνολικα μια ωραια ιδεα με κακη υλοποιηση εχει τις στιγμες του και ειναι αλλες φορες γλυκο αλλες πικρο γενικα ομως δεν καταφερε να ξεπερασει την μετριοτητα. Βγαινει σε ενα απογευμα μιας και κραταει μολις 2 ωρες. 6.5/10

Παρακατω φωτογραφιες απο το παιχνιδι

https://postimg.cc/gallery/rsDCM5L

Link to comment
Share on other sites

Black The Fall. Ενδιαφερον indie παιχνιδακι καμια ωριτσα ασχοληθηκα σημερα ενδιαφερον art design και lore. Μου αρεσαν αρκετα οι stealth μηχανισμοι

Black-The-Fall-2022-05-02-19-47-1.png
Black-The-Fall-2022-05-02-19-50.png
Black-The-Fall-2022-05-02-19-50-1.png
Black-The-Fall-2022-05-02-19-54.png
Black-The-Fall-2022-05-02-19-54-1.png
Black-The-Fall-2022-05-02-20-01.png
Black-The-Fall-2022-05-02-20-09-1.png
Black-The-Fall-2022-05-02-20-12-1.png
Black-The-Fall-2022-05-02-20-37-2.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...