Jump to content

Ποιό παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό;

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Far Cry Primal[100%]

Τι να πρωτογραψω για αυτη την παιχνιδαρα. Το 10000BC ποτε δεν εδειξε καλυτερο. Καταπρασινες κυλαδες τεραστιες σπηλιες που χανεσαι και απεραντα παγωμενα μερη. Η αγρια φυση πιο ζωντανη απο ποτε θα βρουμε απο πελωρια Μαμουθ μεχρι ρινοκερους λυκους λιονταρια ελαφια. Στην διαρκεια του ταξιδιου μας αρκετες φορες θα τα δουμε να μαλωνουν αφηνοντας μας σε ησυχια. Αλλες παλι μολις μας πετυχουν θα τρεξουν να μας φανε. Το story αρκετα απλοϊκο. Εμεις ειμαστε ο Τακκαρ. Κυνηγος και με τη βοηθεια μιας γυναικας θα φτιαξουμε τη φυλη Wenja. Αντιπαλοι μας ειναι οι φυλες του Oros(το μερος που ειμαστε) και ειναι οι Udam με αρχηγο τον UII και οι Izila που ειναι προστατες του ηλιου με αρχηγο την Batari. Και οι 2 πολυ καλοι χαρακτηρες. Στο παιχνιδι θα συναντησουμε λυπη γελιο με τον Urki και πολυ αιμα. Στη διαρκεια του παιχνιδιου θα βρουμε αρκετους ανθρωπους που θα γινουν σημαντικα μελη της φυλης μας και θα μας βοηθησουν με τα skill τους και τα οπλα τους. Απο την αγρια φυση μπορουμε να εξημερωσουμε τα παντα και θα ειναι πιστοι φυλακες μας σε καθε περιπτωση. Απο loot εχει πολυ πραμα αλλα δεν θα σας ενοχλησει μιας και ολα δινουν xp το οποιο δινει skills και θα μπορεσετε να παρετε τα skills που θελετε. Προσωπικα εκανα τα παντα στο παιχνιδι με 100% completion και απλα θα πω παιξτε το και αφηστε το παιχνιδι να σας ταξιδεψει στο 1000BC. Στα του performance το παιχνιδι χρησιμοποιει την dunia engine και τρεχει υπεροχα οπως και το Far Cry 5 και δειχνει υπεροχα με real life textures σε πολλα σημεια. Χρησιμοποιει εξαιρετικα καλα το ultrawide και προσθετει στο immersion. Απλα μην το χασετε μοναδικο στο ειδος του. 8.5/10

Βγηκαν 703 φωτογραφιες σε ολο το παιχνιδι απλα απολαυστετες.

Edited by king2009

• 2 weeks later...

Battlefield 1

Ειχα καιρο να παιξω ενα πολεμικο παιχνιδι και το συγκεκριμενο το απολαυσα. Αποτελειτε απο 6 μικρες ιστοριες η καθε μια σε διαφορετικο μερος με διαφορετικα προσωπα και περιστασεις. Ολες θα σας προσφερουν συναισθηματα μαζι με το κορυφαιο soundtrack του παιχνιδιου. 6 ωρες θα σας παρει για να τις τελειωσετε ολες. Η πρωτη η πιο μικρη μας δειχνει ποσο σκληρος ειναι ο πολεμος και ποσοι μικροι φευγουν χωρις κανενα λογο. Η δευτερη μας βαζει ως οδηγο μεσα στο τανκ και στις λασπες στην τριτη ειμαστε σε αεροπλανο χιονια και πολεμαμε ζεπελιν η τεταρτη θα μας παει Ιταλια φορωντας μια τεραστια σιδερενια πανοπλια δινουμε πονο και τα διηγουμαστε στην κορη μας χρονια μετα και πως χασαμε τον καλυτερο μας φιλο και η πεμπτη μιλαει για εναν πλοιαρχο και πως νοιαζετε για ενα παιδι που τον θαυμαζει μπηκε τωρα στον πολεμο και πως φευγουν οι παλιοι για να παρουν τη θεση τους οι νεοι. Τελος θα μεταφερθουμε στην ερημο και με μια επικη μαχη στο τελος με το τραινο. Overall μεσα σε 6 ωριτσες θα μπορεσετε να παρετε μια γευση απο τις πολλες πτυχες του πολεμου οντας στην πρωτη γραμμη της μαχης και οχι ως απλος θεατες απο την τηλεοραση. Στα γραφικα αν και του 2016 το παιχνιδι ειναι υπεροχα και αληθοφανη και θα τρεξει εξαιρετικα σε ολα τα συστηματα. Σιγουρα αξιζει την προσοχη σας. 8.5/10

Βγηκαν 382 φωτογραφιες σε ολο το παιχνιδι.

https://postimg.cc/gallery/28q2phzac/

Edited by king2009

• 2 weeks later...

Unravel 2

ea-featured-image-unravel-two-16x9.jpg.adapt.crop191x100.1200w.jpg

https://www.origin.com/irl/en-us/store/unravel/unravel-two

Μεγαλη αγαπη το πρωτο Unravel και το δευτερο συνεχιζει στο ιδιο υψηλο επιπεδο. Η ιστορια που εχει να πει δεν θα προσφερει τα λυπητερα συναισθηματα του πρωτου αλλα εδω εχουμε αγωνια και χαρα σε ολα τα επιπεδα. Η δευτερη παραμετρος που διαφοροποιείται απο το πρωτο ειναι οτι εδω εχουμε 2 χαρακτηρες ταυτοχρονα τους οποιους χειριζομαστε. Μαζι με τον νεο χαρακτηρα θα ερθουν και αρκετα διαφορετικες αλλαγες στο gameplay κατι που μου αρεσε πολυ μιας και υπαρχει αρκετο challenge σε ολα τα επιπεδα. Το καθε επιπεδο ειναι μοναδικο. Θα ξεχωρισω τα level 6/7 τα οποια το 6 με το απεραντο καμμενο δασος και το 7 με τα νεα skills και την απεραντη θαλασσα προσθεσαν παρα πολυ στο συνολο του παιχνιδιου. Το soundtrack περνει βραβεια οσκαρ και απλα σε ηρεμει και σε βαζει ακομα περισσοτερο στο παιχνιδι. Εκανα και τα 20 challenges που δινει το παιχνιδι στα οποια ελευθερωνουμε διαφορετικα πλασματακια σαν εμας και επειτα μπορουμε να αλλαξουμε την εμφανιση μας αναλογα. Καποια challenges με δυσκολεψαν αρκετα αλλα σαν hardcore gamer τα καταφερα. Θα πω ακομα μια φορα ποσο πολυ αγαπω το ultrawide το οποιο ειδικα σε τετοια παιχνιδια προσθετει απειρα και ειναι τελειως αλλη εμπειρια. Με μια λεξη παιξτε το μαζι με το πρωτο απο τα αγαπημενα μου indie και οτι πιο ρεαλιστικο εχω δει σε γραφικα. Μπραβο στην coldwood μπραβο στην EA. 8.5/10

Βγηκαν 407 φωτογραφιες σε ολο το παιχνιδι οι περισσοτερες κανουν και για wallpaper για το monitor σας.

Edited by king2009

Shadow Of The Tomb Raider[100%+The Forge DLC]

374153_w926.jpg

https://store.steampowered.com/app/750920/Shadow_of_the_Tomb_Raider/

Ενα πολυ καλο Tomb Raider στα επιπεδα των πρωτων 2 να κλεισουμε την τριλογια μας. Η ιστορια μας δεν διαφερει πολυ απο οτι εχουμε δει στα υπολοιπα. Κλασικα τα βαζουμε με την οργανωση Trinity και χρονολογικα ειμαστε λιγο μετα το τελος του Rise Of The Tomb Raider. Στο ξεκινημα μας θα ενεργοποιησουμε ενα καταστροφικο οιωνο με τσουναμι σεισμους καταιγιδες οι οποιοι αναφερονται στους Maya και στην καταστροφη του κοσμου καταστρεφοντας τον ηλιο. Στη διαρκεια του παιχνιδιου θα περασουμε απο τις υπεροχες καταπρασινες ζουγκλες του Αμαζονιου θα πρεπει να λυσουμε καποιους ωραιους γριφους στα tombs οι οποιοι θα μας ανταμειψουν με διαφορα skills πολυ χρησιμα μεχρι το τελος του παιχνιδιου. Σε πολλα σημεια θα βρισκουμε παλια εγγραφα απο διαφορους εξερευνητες οι οποιοι μετεφεραν το αντικειμενο που ψαχνουμε και μας μεταφερουν την ολη ιστορια με το ασημενιο κουτι. Θα μαθουμε καποια πραγματα και για το παρελθον της οικογενειας της Λαρα. Το τελος ικανοποιητικο χωρις κατι wow παραμενει πιστο στη σειρα και μας προϊδεαζει και για τεταρτο μερος. Στο τεχνικο κομματι το παιχνιδι περνει βραβειο για τα πιο καθαρα και αληθοφανη textures που εχουμε δει ειδικα τα tombs δειχνουν πανεμορφα. Απο loot εχει μπολικο πραγμα χωρις να ειναι σκετο grind ομως γιατι σε ολα η θα μαθαινουμε για την ιστορια η θα βρισκουμε πραγματα για να αναβαθμιστουμε στα skills και στα οπλα μας. Υπαρχουν και καποια side missions ολα διαφορετικα μεταξυ τους αν θελετε να ξεφυγετε καποια στιγμη απο το main story. Eπαιξα και το DLC The Forge το οποιο θα σας προσφερει ακομα ενα tomb να περασετε. Overall πολυ τιμια προσπαθεια σιγουρα αξιζει την προσοχη σας θα σας προσφερει ενα πολυ ομορφο ταξιδι στην Κεντρικη Αμερικη. 8/10

Βγηκαν 800 φωτογραφιες σε ολο το παιχνιδι απλα απολαυστετες.

https://postimg.cc/gallery/1vj9jr2hw/

Εδω και 3-4 μερες ασχολουμαι με το νεο far cry new dawn το οποιο ειναι εκπληκτικο για τα γουστα μου στα ιδια επιπεδα με το 5.

Απολαυστε το

3eyqoBw.jpg&key=66b66ae5fcd0558d2fcfcbbe0c5978e405e6c466eae0545cff3032908f9055c7

Far-Cry-New-Dawn-2019-03-03-21-56-25-420.png&key=1671e3d14e51b33ba4cc9622d2a1293d9bc1ae0898f4a91f2095f0290847bf5d

Far-Cry-New-Dawn-2019-03-03-22-28-38-700.png&key=351a6dff15c83d49379594de3d267201c48e34919aabaf6f3e295001fb237e00

Far-Cry-New-Dawn-2019-03-03-22-29-18-268.png&key=bda3b9a30fe3c9db047747e236cbab67cf7d11d2633728847ab9916a9ff1dc38

Far-Cry-New-Dawn-2019-03-03-22-30-42-421.png&key=785cd6b365e0efecc364c802e728218be486fc9ca077f653834e288e4e08db60

Far-Cry-New-Dawn-2019-03-06-19-52-31-077.png

• 3 weeks later...

Far Cry New Dawn[100%]

FCB_UCS10605_FarcryWebsite_Webbanner_US_1920x1080-hero.jpg

https://store.steampowered.com/app/939960/Far_Cry_New_Dawn/

Ενα ακομα απολαυστικοτατο Far Cry. Αρκετα mindless με εθιστικο gameplay εξαιρετικα γραφικα στα ιδια επιπεδα με Far cry 5/primal και λιγο παραπανω grind απο οσο θα επρεπε. Οσον αφορα το story πηγαινουμε 17 χρονια μετα το τελος του 5 με την τεραστια βομβα που εσκασε στην Hope Country οπου διαδραματιζετε ολο το παιχνιδι. Θα συναντησουμε αρκετους χαρακτηρες απο το 5 μεγαλυτερους προφανως οπως και τα παιδια τους σε περιπτωσεις. Οι κακοι δεν λενε και πολλα μιλαμε για 2 αδερφες οι οποιες θελουν να κυριαρχισουν στο μερος που ειμαστε και με στολες παρμενες απο παιχνιδι με μηχανες σπερνουν τον πανικο. Σε αυτον τον πολεμο εμεις μαζι με την κορη του Nick Rye(πιλοτος στο 5 που μας βοηθουσε ως buddy) και τον Thomas Rush θα φτιαξουμε το μερος prosperity το οποιο σημαινει ευημερια. Στη διαρκεια του παιχνιδιου θα μπορουμε να το αναβαθμισουμε το καθε μερος ξεχωριστα ωστε να εχουμε καλυτερα οπλα αμαξια medkits κτλ. Για να γινει αυτο χρειαζομαστε αιθανολη. Ειναι ας πουμε το νομισμα στην αναγεννημενη hope country μιας και δεν υπαρχει τιποτα αλλο. Για να παρουμε αιθανολη πρεπει να καταλαμβανουμε outposts η να πηγαινουμε σε αποστολες σε αλλα μερη τα οποια ειναι μακρια απο εδω που ειμαστε. Το grind που εγραψα οφειλετε στο οτι αν παρουμε μια φορα ενα outpost θα χρειαστει να το ξανα παρουμε 2 φορες ακομα ωστε να συμπληρωσουμε αυτα που χρειαζομαστε για τις αναβαθμισεις. Καθε φορα που θα περνουμε το outpost θα ερχονται και καλυτεροι αντιπαλοι.Οι αντιπαλοι ξεχωριζουν με τα σηματακια που εχουν απο πανω τους(γκρι Ι μπλε ΙΙ Μωβ ΙΙΙ). Το ιδιο συμβαινει και στα Expeditions. Στον υπολοιπο χαρτη θα βρουμε πολλα μερη με εφοδια οπως και stashes τα οποια ειναι καταφυγια με πολλα εφοδια μεσα που θα μας βοηθησουν πολυ. Οσον αφορα το story δεν θα σποιλεριασω αλλο. Τα expeditions ειναι 7 και το καθενα μοναδικο. Στα των γραφικων ανεβαινει ενα επιπεδο πανω απο το 5. Πολυ χρωμα στην μετα αποκαλυπτικη hope country η χλοριδα περισσοτερη απο ποτε και η πανιδα πολυ ιδιαιτερη απο οτι εχουμε δει. Μεταλλαγμενες αρκουδες ψαρια ελαφια κτλ ολα πολυ ιδιαιτερα φτιαγμενα. Οσον αφορα το performance το παιχνιδι τρεχει πολυ καλα με καποια θεματα stutter τα οποια δεν ειχε το 5. Δεν ενοχλουν καθολου ομως. Το ultrawide απιστευτο για ακομα μια φορα. Οσοι θα το παιξετε προτεινω να εχετε τερματισει και το 5. Κλεινει πολυ ομορφα το ολο story και για μενα ειναι σαν ενα παιχνιδι και τα 2 μαζι. 7.5/10

Βγηκαν 805 φωτογραφιες σε ολο το παιχνιδι απλα απολαυστετες.

https://postimg.cc/gallery/28q1xilus/

CHUCHEL[100%]

Chuchel-review-gameplay-screenshot-12.jpg

https://store.steampowered.com/app/711660/CHUCHEL/

Ενα απο τα διαμαντακια της Amanita Design. 2 ωριτσες θα σας παρει για να το τελειωσετε. Πολυ πρωτοτυπο το art design περνει βραβειο και συνδιαζετε εξαιρετικα με το soundtrack του. Πολλες στιγμες εξυπνου γελιου και συναισθηματων. Δεν θα γραψω παραπανω θα πω απλα παιξτε το μιας και θα σας χαρισει ενα πολυ ομορφο 2ωρο ταξιδι στον ιδιομορφο και γεματο συναισθηματα κοσμο του chuchel. Ηδη εγινε αγορα και στο κινητο να το παιξω και εκει. Μπραβο στην amanita design για αυτο που εφτιαξε. 8.5/10

Μερικες φωτογραφιες να παρετε μια ιδεα

https://postimg.cc/gallery/1y3sj98bo/

Edited by king2009

• 2 weeks later...
King μαρεσουν πολύ τα post σου και η αλήθεια ειναιβσε ζηλεύω ναι μεν έχω μηχζνημα τέρας) tr2950x, 2080 ti, 64gb ddr4 3600 nvme 1 tb σε raid ) έχω περάσει εδώ και κάνα δυο μήνες ένα παιχνιδάκι (call of duty infinite warfare) ίσα που το άνοιξα 2 φορές.. 12 ώρες στην δουλειά γυρνάω πίσω πτώμα και ξανά το ίδιο.. Το μηχάνημα το εκανα για ψιχολογικους λόγους καθαρα αφού δεν προλαβαίνω να το ανοίξω καν) κάθομαι και χαίρομαι άτομα που έχουν τόσο χρόνο

King μαρεσουν πολύ τα post σου και η αλήθεια ειναιβσε ζηλεύω ναι μεν έχω μηχζνημα τέρας) tr2950x, 2080 ti, 64gb ddr4 3600 nvme 1 tb σε raid ) έχω περάσει εδώ και κάνα δυο μήνες ένα παιχνιδάκι (call of duty infinite warfare) ίσα που το άνοιξα 2 φορές.. 12 ώρες στην δουλειά γυρνάω πίσω πτώμα και ξανά το ίδιο.. Το μηχάνημα το εκανα για ψιχολογικους λόγους καθαρα αφού δεν προλαβαίνω να το ανοίξω καν) κάθομαι και χαίρομαι άτομα που έχουν τόσο χρόνο

Να σε καλά. Η αλήθεια είναι ότι όταν βρω χρόνο θα κάτσω να παίξω και θα το απολαύσω. Θα κόψω 2 3 ώρες από τον ύπνο αν χρειαστεί. Το τελευταίο 20ημερο λόγω δουλειάς έπεφτα πτώμα στις 10 και δεν άνοιγα καθόλου υπολογιστή. Λίγες μέρες τώρα που κάθομαι λιώνω 4ωρα. Τούμπανο το pc που έχεις αλλά πρέπει να χαιρόμαστε αυτά που έχουμε. Καλή η δουλειά αλλά πρέπει να κοιτάμε και τον εαυτό μας και να μην βάζουμε τη δουλειά πιο πάνω.

Δύστυχος δεν παίζει... Οταν βαράς 12 ώρες non stop.. Και έχεις μια μέρα repo ισα ίσα υποχρεώσεις προλαβαίνεις.. Το pc καθαρά για ψιχολογικους λόγους το έφτιαξα.. Φαντάσου έχει δουλέψει τόσο λίγο που ούτε σκοινί στους ανεμιστήρια δεν έχει..

Καλά ταινίες και σειρές έχω να δω ~4 χρόνια (με εξαίρεση κανα δύο τρις φορές cinema)

Δύστυχος δεν παίζει... Οταν βαράς 12 ώρες non stop.. Και έχεις μια μέρα repo ισα ίσα υποχρεώσεις προλαβαίνεις.. Το pc καθαρά για ψιχολογικους λόγους το έφτιαξα.. Φαντάσου έχει δουλέψει τόσο λίγο που ούτε σκοινί στους ανεμιστήρια δεν έχει..

Καλά ταινίες και σειρές έχω να δω ~4 χρόνια (με εξαίρεση κανα δύο τρις φορές cinema)

Γιατί δεν δουλεύεις 8ωρο? Έχω μέρες που από τις 6 το πρωί πάω σπίτι στις 8 από τη δουλειά. 14 ώρες δηλαδή. Αλλά είναι 30 40 μέρες το χρόνο. Δεν παλεύετε συνέχεια το 12ωρο. Και σειρές βλέπω αρκετές και ταινίες και γυμναστήριο και βόλτες. Χωρις παιδί όμως οπότε μικραίνουν αρκετά οι υποχρεώσεις. Ζήσε φίλε μου μια ζωή την εχουμε. Καλή η δουλειά αλλά είναι για να βγάζουμε χρήματα τα οποία θα μας υπηρετούν. Αν δεν χαιρόμαστε αυτά που βγάζουμε με τη δουλειά μας πιο το νόημα?

Γιατί δεν δουλεύεις 8ωρο? Έχω μέρες που από τις 6 το πρωί πάω σπίτι στις 8 από τη δουλειά. 14 ώρες δηλαδή. Αλλά είναι 30 40 μέρες το χρόνο. Δεν παλεύετε συνέχεια το 12ωρο. Και σειρές βλέπω αρκετές και ταινίες και γυμναστήριο και βόλτες. Χωρις παιδί όμως οπότε μικραίνουν αρκετά οι υποχρεώσεις. Ζήσε φίλε μου μια ζωή την εχουμε. Καλή η δουλειά αλλά είναι για να βγάζουμε χρήματα τα οποία θα μας υπηρετούν. Αν δεν χαιρόμαστε αυτά που βγάζουμε με τη δουλειά μας πιο το νόημα?
Γιατί με 8 ώρες δεν βγάζεις αρκετά για ζωή

Ενικό μετακίνηση ρεύμα κλπ + για γιατρούς (ζητώ το αυτοανοσα) δεν μένει μια και με 12 ώρες

Γιατί με 8 ώρες δεν βγάζεις αρκετά για ζωή

Ενικό μετακίνηση ρεύμα κλπ + για γιατρούς (ζητώ το αυτοανοσα) δεν μένει μια και με 12 ώρες

Καλό κουράγιο φίλε. Έχεις και ενοίκιο που εκεί φεύγουν πολλά. Και με 12 ώρες δουλειά όμως δεν μπορείς να ζήσεις. Δε μένει χρόνος. 12 δουλειά 7 να κοιμηθείς δεν μένει χρόνος για ζωή. Εγώ είμαι τυχερός έχω δικιά μου δουλειά χωρίς ενοίκια σπίτι υγεια έχουμε πρώτα από όλα οπότε κανονίζω τη ζωή μου όσο καλύτερα μπορώ για την ώρα. Βγήκαμε αρκετά off topic αλλά χαλάλι είπαμε και 5 σοβαρά πράγματα.

Καλό κουράγιο φίλε. Έχεις και ενοίκιο που εκεί φεύγουν πολλά. Και με 12 ώρες δουλειά όμως δεν μπορείς να ζήσεις. Δε μένει χρόνος. 12 δουλειά 7 να κοιμηθείς δεν μένει χρόνος για ζωή. Εγώ είμαι τυχερός έχω δικιά μου δουλειά χωρίς ενοίκια σπίτι υγεια έχουμε πρώτα από όλα οπότε κανονίζω τη ζωή μου όσο καλύτερα μπορώ για την ώρα. Βγήκαμε αρκετά off topic αλλά χαλάλι είπαμε και 5 σοβαρά πράγματα.
Ακριβός για αυτό σε βλέπω που ασχολείσαι κλπ και χαίρομαι που έστω κάποιος μπορεί

Τουμπανο το παιχνιδι. 25 ωριτσες και 45% μεσα στο παιχνιδι.Πολυ εθιστικο και πανεμορφο οπτικα. Κανω τα παντα και δεν με εχει δυσκολεψει πουθενα μεχρι στιγμης. Λιγο καποια death run ειναι ζορικα για το token αλλα βγαινουν.

Mad-Max-2019-04-14-21-29-50-030.png&key=f5ac4bda725237062b843df1f0bd173992df281ddc0932fd16b23d92ad28e769

Mad-Max-2019-04-14-21-29-52-404.png&key=c3bad93952a654ff161cddede9e532373345a311efced1855090a654b85a48bb

Mad-Max-2019-04-14-21-31-19-803.png&key=981b4daa1b1ede81603c6432c9f45cd3e198e5cbc12d97167e3b4c3500f94349

Mad-Max-2019-04-14-21-43-02-533.png&key=58f0f67113b9cc179e1c9e49eb18b22417ea6b926a2e86246ef891cf52745924

• 2 weeks later...

MAD MAX[100% EXCEPT CHALLENGES]

71ggeTg8KZL._SY606_.jpg

https://store.steampowered.com/app/234140/Mad_Max/

Απο τα πιο ομορφα παιχνιδια με τοσο δυστοπικο κοσμο. Παταει λιγο στις παλιες ταινιες[φτιαγμενα αμαξια/κοσμος/χαρακτηρας με παρελθον] και περισσοτερο στο fury road με τους υπολοιπους χαρακτηρες και τους εχθρους. Αν πιασετε μονο το main story θα σας κρατησει 15 ωριτσες περιπου αλλα θα σας δυσκολεψει ενω αν κανετε ολο το looting που πιστεψτε με εχει αρκετο το παιχνιδι τοτε θα σας φανει αρκετα ευκολο μεχρι το τελος. Ο χαρτης χωριζεται σε 3 πολυ μεγαλες περιοχες που στην καθε μια θα εχουμε το φρουριο του καθε αρχηγου που θα μας βοηθησει και θα τον βοηθησουμε σε οτι χρειαζετε μαζι με την Gastown και την ατελειωτη ερημο. Το main story θα σας ευχαριστησει πολυ εχει τα καλα και τα κακα του κυριως προς το τελος και οσον αφορα το looting υπαρχουν 191 camps με scrap(σαν νομισμα του παιχνιδιου) που θα σας βοηθησουν να φτιαξετε το αμαξι σας και να αναβαθμισετε το Max. Ειδικη μνεια θα κανω στον Griffa ο οποιος ειναι ενας ταξιδιωτης που παρακολουθει τον Max και μεσω αυτου θα αναβαθμιζουμε καποια skills περα απο τον βασικο εξοπλισμο. Στη μεση του παιχνιδιου τα ειχα ολα στο τερμα οποτε δεν θα δυσκολευτειτε. Δεν λειπουν βεβαια και τα Death Runs τα οποια ειναι αγωνες που πρεπει να κανετε με καθε αμαξι του παιχνιδιου εφοσον πατε για 100%. Το τελειωσα στις 51 ωρες και μου εμειναν κατι λιγα challenges τα οποια τα αφησα μιας και δεν εχει κατι αλλο να κανω στο παιχνιδι απο αποστολες/looting/αναβαθμισεις/death runs. Απο εχθρους θα χορτασετε εχει παρα πολλους διαφορετικους και ο καθενας θελει τον δικο του χειρισμο για να πεσει. Οι εκρηξεις στις πετρελαιοπηγες επισης θα σας ευχαριστισουν σε καθε μεγαλο camp. Overall παρα πολυ τιμιο για τις 50 ωρες που θα σας προσφερει καποιες στιγμες θα σας κουρασει με το ατελειωτο looting αλλα εφοσον κανετε και main αποστολες ενδιαμεσα θα φυγει νερακι. Στα του performance τρεχει νερακι μπηκε και reshade για λιγο παραπανω χρωμα και στο ultrawide μονο τα cut scenes ειναι σε 16:9 που δεν με ενοχλησαν καθολου. Σιγουρα αξιζει την προσοχη σας. 7.5/10

Βγηκαν 850 φωτογραφιες σε ολο το παιχνιδι απλα απολαυστετες.

https://postimg.cc/gallery/dw634uhw/

Edited by king2009

• 2 weeks later...

Flower[100%]

7a0676ac5d5d8d1a2eadf7caaa627fe4f3d287c106dc0e427456c2f01983ccd5_product_card_v2_mobile_slider_639.jpg

https://store.steampowered.com/app/966330/Flower/

Ενα εξαιρετικο indie παιχνιδακι απο την Santa Monica που το ειχα παιξει παλιοτερα στο ps3 και το απολαυσα ακομα περισσοτερο στον υπολογιστη. Ισως το πιο Zen παιχνιδι σε χαλαρωνει απιστευτα πολυ με το ολο gameplay του την μουσικη του και τα πανεμορφα τοπια του. Προαγει την αγαπη για την φυση. Στον χειρισμο χρησιμοποιουμε μονο το ποντικι και ειναι πολυ βολικος και ευκολος. Στον τεχνικο τομεα ειναι μια σκαλα πανω απο το PS4 εβαλα reshade για λιγο παραπανω χρωμα και το ultrawide το υποστηριζει οσο καλυτερα γινεται, γινεται μια πολυ καλη immersive εμπειρια. Χαιρομαι που το εφεραν στον υπολογιστη οπως και το Journey που εχω στο προγραμμα μελλοντικα. Οσοι δεν το εχετε παιξει ποτε σιγουρα αξιζει την προσοχη σας. 8.5/10

Βγηκαν 126 φωτογραφιες σε ολο το παιχνιδι απλα απολαυστετες.

https://postimg.cc/gallery/ykys4thg/

Ποιο Journey έφεραν στον υπολογιστή ? Της Santa Monica ?

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Ποιο Journey έφεραν στον υπολογιστή ? Της Santa Monica ?

Ναι θα το φερει το epic store συντομα

https://www.polygon.com/2018/12/6/18129978/epic-games-store-launch-games-list-mac-os-windows-pc-tga-2018

Μονο το flow δεν ειπαν κατι για την τριλογια.

Εδω η επισημη σελιδα στο epic store

https://www.epicgames.com/store/en-US/product/journey/home