Asta_La_Vista Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Εγω αυτο τον καιρο παιζω το wolfeinstein The new order. Βγήκε νεο γουλφενστάϊν; ! ωρε μάνα μ'... για πες, είναι καλό σαν το πρώτο; ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ξεκινησα το Brothers a tale of two sons! Φανταστικό! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μόνο το demo έχω παίξει. Πολύ ενδιαφέρον χειρισμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Στο 360 το παιζω. Λιγο περιεργος οντως! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisAfou Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Και εγώ κόλλησα με world of tanks από τον χειμώνα. StathisAfouGR ειμαι στο παιχνίδι. Όσοι πιστοί ελάτε για platoon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outblaze Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Αυτή τη στιγμή παίζω σε PC το Lethe - Episode One Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Προχθές κατέβασα στον υπολογιστή το gta 5 γιατί μου φαινόταν ενδιαφέρον από τα βιντεακια που έβλεπα στο YouTube. Αν και δεν το σηκώνει ο υπολογιστής μου. Κολλάει πολύ..... Το προσπαθώ όμως :D (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Έχω κολλήσει από τον απριλη με το infinite flight simulator απλά το καλύτερο flight simulator sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foktheo Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Έγω παίζω το sims 3 (αν και με το ζόρι το τρέχει ο υπολογιστής μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Μόλις τελείωσα το Uncharted 4 και συνεχίζω με Just Cause 3. :cool: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Battlefield 4, αρρώστια online. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annavas Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Pokemon GO, παρότι παίζουν κυρίως αγόρια, δεν ξέρω μου θυμίζει την παιδική μου ηλικία... :lol: Παράθεση Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 MOBIUS FINAL FANTASY Τυπικό σε στύλ Final Fantasy για όποιον ξέρει τα παιχνίδια νεότερης γενιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annavas Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Παίζει κανένας κάνα Ποκεράκι στο Pokerstars? Παράθεση Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimaros Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Assassin's Creed Syndicate, πολύ εντυπωσιακά γραφικά σε κονσόλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 the witcher 3 wild wunt.παιχνιδαρα με απίστευτα γραφικά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 grim dawn σκάλωμα το παιχνίδι . αρρώστια τη class θα κανείς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristinafillou Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Counter-Strike Global Offensive kai World of Warcraft woohoo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Injustice (το αρχικό) σε Android και btd5 επισης σε Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 στο STEAM δίνουν δωρεάν το PAYDAY 2 για περιορισμένο αριθμό χρηστών τρέξτε να προλάβετε μήπως είστε τυχεροί. εμένα μου το είπε φίλος μπήκα και το πήρα. Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 assetto corsa, dirt rally, cs 1.6, coc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaras1988 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 κλασσικα πραγματα εδω παιδια,league of legends,nba 2k17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Shadow of the Colossus Mass Effect 3 (κυρίως Multiplayer) Resident Evil 6 Στο PS3 Gears of War 3 (local co-op) Στο Xbox360 Και έπονται πολλά ακόμη.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Εχει βγει ενα κερουριο σουτ εμ απ λεγετε skyforch reloaded παιχνιδαρα για οσους τους αρεσουν τα ρετρο.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Κλασικά πράγματα και εγώ, PES 2018... :p Ότι πρέπει για χαλάρωση σπίτι, μετά τη δουλειά... Είμαι με Man Utd και σκορπάω τρόμο με Ίμπρα και Λουκάκου μπροστά... :p Όπου να ναι, λέω να ασχοληθώ και με 2Κ18... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts