Jump to content

Blackberry Bold 9700

lilith240484
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποπο ρε γμτ με την κοδικοποιηση αυτη δν την παλευω! εχει βρει κανενας λιση πως να ποσταρει απο το ββ χωρις προβλημα? δεν εχω πουθενα αλλου το ιδιο προβλημα!

Anastasios4350 options>sound&ringtone>playsound(always),vidraion(on),virbrate with Rtone(on)

northman πως γινεται να βλεπεισ βιντεακια μονο με 3G κ οχι με gprs? οι ρυθμισεις παραμενουν ιδιες και στα δυο κ δεν υπαρχει διαφορα αποσο ξερω!

το εχεις καιρο το ββ? μηπως τα ανοιγεις με wap? προσεχε γτ μαλον χρεωνεσαι αν γινεται ετσι!

δν εχω ακουσει για αλλο ββ να ανοιγει βιντεο εκτως wifi... παντα με πεταει σε wap ακομα κ με απενεργοποιημενη την επιλογη swiching to wap for streaming!!!

πολυ περιεργο μ φαινεται να ειναι ετσι οπως το λες... κ εγω wind εχω!

περι ποιοτητας κατασκευης.... οικανοποιητικη ειναι....αλλα για 500€ μαλον επρεπε να το προσπαθισουν λιγο παραπανω..... την ιδια ποιοτητα εχει και το curve..... δεν λεω εχει καλιτερο φινιρισμα το bold αλλα ως εκει!!! τωρα θα μ πεις για τοσο compact συσκευη με τοσα πραγματα ειναι πολυ καλα!!

οπως ξανα ειπα κ εμενα μετα πο 2.5 μηνες ανελεητης χρησης, εχει αρχισει να τριζει λιγο το νικελακι, κανει λιγα νερα η οθονη οταν την πιεζεις παραπλευρα, και κανει εναν ανεπεστιτο τριγμο το thouchpad π τον νιοθεις στο δαχτιλο αλλα ακουγεται μονο σε απολιτη υσιχια!

Edited by tnt_tuner

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

περι ποιοτητας κατασκευης.... οικανοποιητικη ειναι....αλλα για 500€ μαλον επρεπε να το προσπαθισουν λιγο παραπανω..... την ιδια ποιοτητα εχει και το curve..... δεν λεω εχει καλιτερο φινιρισμα το bold αλλα ως εκει!!! τωρα θα μ πεις για τοσο compact συσκευη με τοσα πραγματα ειναι πολυ καλα!!

οπως ξανα ειπα κ εμενα μετα πο 2.5 μηνες ανελεητης χρησης, εχει αρχισει να τριζει λιγο το νικελακι, κανει λιγα νερα η οθονη οταν την πιεζεις παραπλευρα, και κανει εναν ανεπεστιτο τριγμο το thouchpad π τον νιοθεις στο δαχτιλο αλλα ακουγεται μονο σε απολιτη υσιχια!

Μου κοψες τη χαρά πάνω που ετοιμαζόμουν να το πάρω...

έχετε και οι υπόλοιποι τέτοια προβλήματα;

Επειδή δεν το έχω το τηλέφωνο, δεν έχω άποψη για τις λεπτομέρειες τις οποίες γνωρίζει καλύτερα ο tnt_tuner ως χρήστης, αλλά είμαι βέβαιος από την ως τώρα χρήση που του έχω κάνει ότι απέχει πολύ σε ποιότητα κατασκευής από το curve.

tnt_tuner, μπορώ και γω να δω βίντεο μέσω 3G από το Storm1 καθώς και από το 2. Γενικά είναι λίγο ανεξήγητη η συμπεριφορά, άλλοι μπορούν, άλλοι όχι, άλλες φορές ανοίγουν, άλλες όχι. Τι να πω.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Μήπως έχει κανείς το άσπρο να μου πει τη γνώμη του ? Είναι όντως "κουκλί" όπως φαίνεται ?

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Χαιρετώ τους συνφορουμίτες!

Η αδερφή μου απειλεί να φέρει από ΗΠΑ αυτό το μοντέλο από την T-mobile

BlackBerry® Bold™ 9700 - Flash White

το οποίο φυσικά το διάλεξε γιατί της άρεσε εξωτερικά...

Της είπα να μην το πάρει και να καθήσει στα αβγά της γιατί το ΒΒ δεν δουλεύει με καρτοκινητό και θα πρέπει να κάνει συμβόλαιο και στην Ελλάδα για να το χρησιμοποιεί και θα της έρθει ο κούκος αηδόνι.

Επίσης φοβάμαι ότι θα μπλέξω εγώ γιατί τώρα έχει το νοκια 3100 και μαντέψτε ποιος θα πρέπει να την βοηθήσει να κάνει το "άλμα" από το 3100 προς το ΒΒ...:lol:

Καλά δεν λέω; Ή βλακείες λέω; :O

[Συγνώμη που ρωτάω κατευθείαν αλλά να πρέπει να διαβάσω όλες τις σελίδες του νήματος... θα φρικάρω! :O]

Ετσι οπως το περιγραφεις δεν κανει για την αδερφη σου. Σωστα τα λες

Πες της να το φερει και κρατα το εσυ. Ειναι πανεμορφο το ασπρο ειναι η αληθεια

Ετσι οπως το περιγραφεις δεν κανει για την αδερφη σου. Σωστα τα λες

Πες της να το φερει και κρατα το εσυ. Ειναι πανεμορφο το ασπρο ειναι η αληθεια

Καλα απιθανο , ακου πες της να το φερει και κρατα το εσυ, χαχαχαχαχαχαχαχα πολυ καλο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Τέλεια απάντηση!

Θα πω στην αδερφή μου "από το myphone μου είπαν να το φέρεις σε έμενα καλύτερα, αυτοί ξέρουν!" :lol::lol::lol:

Μου είπε ότι το έχει καπαρώσει από την Τ και όταν επιστρέψει στις ΗΠΑ το φθινόπωρο μπορεί να το πάρει [αν το θέλει ακόμα], δωρεάν, με $20 το μήνα επιπλέον στο συμβόλαιο της για το πακέτο data -αν κατάλαβα καλά.

Εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθεί με Q card ή με την προσφορά της Wind στα καρτοκινητά με το 1,5GB;

Τι δηλαδή, δεν συνδέεται με τίποτα αν δεν έχεις συμβόλαιο;

Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε;

Να κάνουμε συμβόλαιο για όσο είναι εδώ το ΒΒ (διακοπές) και μετά να το κόβουμε και μετά ξανά συμβόλαιο τα Χριστούγεννα κοκ;

Πού να ρωτήσω; :confused:

Τέλεια απάντηση!

Θα πω στην αδερφή μου "από το myphone μου είπαν να το φέρεις σε έμενα καλύτερα, αυτοί ξέρουν!" :lol::lol::lol:

Μου είπε ότι το έχει καπαρώσει από την Τ και όταν επιστρέψει στις ΗΠΑ το φθινόπωρο μπορεί να το πάρει [αν το θέλει ακόμα], δωρεάν, με $20 το μήνα επιπλέον στο συμβόλαιο της για το πακέτο data -αν κατάλαβα καλά.

Εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθεί με Q card ή με την προσφορά της Wind στα καρτοκινητά με το 1,5GB;

Τι δηλαδή, δεν συνδέεται με τίποτα αν δεν έχεις συμβόλαιο;

Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε;

Να κάνουμε συμβόλαιο για όσο είναι εδώ το ΒΒ (διακοπές) και μετά να το κόβουμε και μετά ξανά συμβόλαιο τα Χριστούγεννα κοκ;

Πού να ρωτήσω; :confused:

Αυτο με τα πολλαπλα συμβολαια ξεχνα το. Δεν ειναι λυση. Μπορεις εδω στην Ελλαδα να του βαζεις οποιαδηποτε καρτοκινητη αλλα απλως θα το δουλευεις σαν κανονικο κινητο και δεν θα εχεις τις βασικες λειτουργιες blackberry. Internet θα εχεις ομως απο το προγραμμα της καρτοκινητης

Μεταξυ μας τωρα, δεν νομιζω να επηρεασει και πολυ αυτο την αδερφη σου, αφου ετσι και αλλιως δεν ειναι και τοσο δεμενη με τα blackberry απο οσο καταλαβα

Eχει κανείς πρόβλημα με το icon του appworld? συνέχεια εξαφανίζεται...

Εκανα wipe τη συσκευή και μετα απο 1 μέρα εξαφανίστηκε πάλι :(

Edited by gkarak

Eχει κανείς πρόβλημα με το icon του appworld? συνέχεια εξαφανίζεται...

Εκανα wipe τη συσκευή και μετα απο 1 μέρα εξαφανίστηκε πάλι :(

Nαι τα συνηθίζει κάτι τέτοια :p

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Αυτο με τα πολλαπλα συμβολαια ξεχνα το. Δεν ειναι λυση. Μπορεις εδω στην Ελλαδα να του βαζεις οποιαδηποτε καρτοκινητη αλλα απλως θα το δουλευεις σαν κανονικο κινητο και δεν θα εχεις τις βασικες λειτουργιες blackberry. Internet θα εχεις ομως απο το προγραμμα της καρτοκινητης

Μεταξυ μας τωρα, δεν νομιζω να επηρεασει και πολυ αυτο την αδερφη σου, αφου ετσι και αλλιως δεν ειναι και τοσο δεμενη με τα blackberry απο οσο καταλαβα

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Πώς μπορώ να μάθω με εύκολο τρόπο πράγματα σχετικά με το ΒΒ για αρχάριους; Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει και δεν έχω κανέναν φίλο που να έχει συσκευή για να μου εξηγήσει και στα καταστήματα μου λένε ψευτιές, είτε από άγνοια είτε από συμφέρον. Σε κατάστημα βόνταφον μου το είπαν αυτό ότι δεν λειτουργεί το ΒΒ με καρτοκινητό, μου είπαν (όχι με αυτές τι λέξεις) ότι ΔΕΝ δουλεύει καθόλου, βάζεις την σιμ και δεν κάνει τίποτα. Ποιες είναι οι βασικές λειτουργίες blackberry; :O Από πού μπορώ να ενημερωθώ για τα βασικά (χωρίς να διαβάζω κάνα τρίωρο);

Για να καταλάβεις το επίπεδο των γνώσεων μου, τώρα έχω ένα νόκια 6300 για να μπαίνω στο ιντερνετ από το κινητό, μέσω opera mini, και το μόνο που με χαλάει είναι που δεν έχω qwerty πληκτρολόγιο. Για κανόνικο σερφάρισμα μπαίνω από τα PC μου.

thnx και συγνώμη για την ασχετοσύνη μου :O

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Σε γενικές γραμμές τα πράγματα έχουν ως εξής: Ένα blackberry χωρίς υπηρεσία bis (δες στο λινκ από πάνω γι' αυτό), μπορεί να καλύψει όλες τις τυπικές λειτουργίες ενός τηλεφώνου, δηλαδή κλήσεις, sms (όχι mms), να λειτουργεί ο media player, ξυπνητήρια, ημερολόγιο, να ανοίγεις αρχεία κειμένου πχ, φωτογραφική/φωτογραφίες, επαφές κλπ.

Αυτό που δε μπορεί να κάνει, είναι οτιδήποτε σχετίζεται με δεδομένα μέσω δικτύου. Δηλαδή, δε μπορείς να έχεις χάρτες, αφού στα blackberry πρέπει να κατεβάζουν δεδομένα, δε μπορείς να έχεις facebook/msn/twitter κλπ αφού κατεβάζουν δεδομένα, δε μπορείς να push email που είναι το κατεξοχήν χαρακτηριστικό των blackberry, δε μπορείς να έχεις browser για περιήγηση και άλλα πολλά. Το "πρόβλημα" με όλα αυτά, είναι ότι έχουν κατασκευαστεί για χρήση με πρόγραμμα bis, το οποίο προσφέρει συμπίεση στα δεδομένα και επίσης τα δρομολογεί μέσω των server της blackberry. Οπότε αν λείπει αυτό, στην ουσία δεν "ξέρουν" αυτές οι εφαρμογές να λειτουργήσουν.

Εδώ υπάρχει όμως και μια γκρι ζώνη, στην οποία βρίσκονται προγράμματα τρίτων κατασκευαστών τα οποία χρησιμοποιούν δεδομένα εκτός bis, όπως πχ το 6300 σου χρησιμοποιεί το ίντερνετ. Κάποια κάνουν καλή δουλειά, ενίοτε ανώτερη από τα default (όπως πχ ο opera, που λειτουργεί χωρίς bis και σε κάποια σημεία είναι ανώτερος του BB browser), αλλά η πλειοψηφία είναι υποδεέστερα προγράμματα με λιγότερες δυνατότητες και δυσκολότερη χρήση. Και γενικότερα είναι σίγουρα δυσκολότερο/πιο χρονοβόρο να ανοίξεις τον opera και να μπεις στο mobile site του facebook ή του twitter από το να ανοίξεις την native εφαρμογή, όταν έχεις bis.

Στα έγραψα σχετικά απλά, ελπίζω να πήρες μια ιδέα.

Th|eF

παιδια και σε μενα μετα απο 2 μηνες χρηση μου κανει νερα η οθονη.ισως να ειναι να ειμαι επηρεασμενος απο οσα διαβασα για τα νερα της οθονης λιγο πιο πανω αλλα δεν το αισθανομαι οπως πριν..δεν ειναι τοσο στιβαρο στο χερι.ισως γιατι το συνηθισα.παντως δεν εχω κανενα αλλο προβλημα με το κινητο

Καλημέρα σε όλους. Έχω το τηλέφωνο σχεδόν 5 μήνες και ξαφνικά χθες παρουσίασε ένα πρόβλημα. Άρχισε να αδειάζει η μπαταρία γρήγορα, και αισθανόμουν ζεστό το τηλέφωνο. Όταν άδειασε όλη η μπαταρία και προσπάθησα να το φορτίσω μου έδειχνε ότι προσπαθεί να εκκινήσει (μετά από battery pull) ενώ τελικά εμφανιζόταν ένα εικονίδιο με μια μπαταρία με μια κόκκινη γραμμή στη μέση (σαν να είναι διαγραμμένη).

Πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα και δοκιμάζοντας μια άλλη μπαταρία στη συσκευή boot-αρε κανονικά αλλά άδειαζε γρήγορα η μπαταρία και ζεσταινόταν ξανά η συσκευή. Η αρχική μπαταρία μου που τοποθετήθηκε σε μια άλλη συσκευή δούλεψε κανονικά (άρχισε να φορτίζει και boot-αρε τη συσκευή).

Παρεμπιπτόντως άφησα τη συσκευή στη φόρτιση για 8 ώρες χωρίς να μπορέσει να κάνει εκκίνηση ή να φορτίσει τη μπαταρία. Μόνο το εικονίδιο με τη κόκκινη γραμμή. Άφησα τη συσκευή για έλεγχο. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για να μη μου λένε @#$%$#@.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων......

Χαμογέλα κάνε τους άλλος να ανησυχούν.....

PIN: 21E2E9D2

:cool:

Το πρόβλημα το έχω ξανασυναντήσει σε κάποιον στο εξωτερικό. Η λύση που βρήκε ήταν αντικατάσταση συσκευής εντός εγγύησης.

Θα πρότεινα να δοκιμάσεις και ένα wipe μέσω bbsak με νέα εγκατάσταση λογισμικού, ει δυνατόν διαφορετικής έκδοσης από της υπάρχουσας. Αυτό δεν το είχε δοκιμάσει αυτός που αναφέρω οπότε δε μάθαμε αν έλυνε το θέμα.

Th|eF

Το πρόβλημα το έχω ξανασυναντήσει σε κάποιον στο εξωτερικό. Η λύση που βρήκε ήταν αντικατάσταση συσκευής εντός εγγύησης.

Θα πρότεινα να δοκιμάσεις και ένα wipe μέσω bbsak με νέα εγκατάσταση λογισμικού, ει δυνατόν διαφορετικής έκδοσης από της υπάρχουσας. Αυτό δεν το είχε δοκιμάσει αυτός που αναφέρω οπότε δε μάθαμε αν έλυνε το θέμα.

Ευχαριστώ φίλε μου μάλλον αυτό θα γίνει (ελπίζω) τι μπορεί να το δημιουργεί, έτσι ξαφνικά;

Χαμογέλα κάνε τους άλλος να ανησυχούν.....

PIN: 21E2E9D2

:cool:

Kαλησπέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum του BB μιας και όπως βλέπετε στο avatar ανήκω....στο αντίπαλο στρατόπεδο. Εχθές όμως βρήκα ένα BB Bold 9700 της T Mobile, σχεδόν του κουτιού.

Τα σχετικά περί χρήσης, bis, pin κλπ τα γνωρίζω. Το πρόβλημά μου είναι ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη και μου ζητάει password για να ξεκλειδώσει. Μάλιστα επειδή το "σκαλίζαμε" λίγο σήμερα, έχουν απομείνει 5 ακόμα προσπάθειες από τις 10.

Γνωρίζει κανείς τρόπο να το ξεκλειδώσω ή τσάμπα θα πάει?

Επειδή ίσως η διαδικασία να είναι παράνομη, όποιος θέλει και αν πρέπει ας απαντήσει με PM.

Ευχαριστώ.

Αν το αγόρασες νόμιμα, δεν είναι κάτι παράνομο, πολλοί ξεχνάνε να αφαιρέσουν τον κωδικό.

Η λύση είναι απλή, βάζεις λάθος κωδικό και τις 10 φορές, οπότε το τηλέφωνο κάνει αυτόματα wipe και μετά λειτουργεί κανονικά - αλλά έχεις χάσει ό,τι πληροφορίες είχε ήδη μέσα.

Th|eF

Αν το αγόρασες νόμιμα, δεν είναι κάτι παράνομο, πολλοί ξεχνάνε να αφαιρέσουν τον κωδικό.

Η λύση είναι απλή, βάζεις λάθος κωδικό και τις 10 φορές, οπότε το τηλέφωνο κάνει αυτόματα wipe και μετά λειτουργεί κανονικά - αλλά έχεις χάσει ό,τι πληροφορίες είχε ήδη μέσα.

Ευχαριστώ. Αυτό έκανα τελικά λίγο μετά post κ όλα είναι οκ. Το κινητό το βρήκα σε ένα bar κ είναι σε άριστη κατάσταση.

Ευχαριστώ. Αυτό έκανα τελικά λίγο μετά post κ όλα είναι οκ. Το κινητό το βρήκα σε ένα bar κ είναι σε άριστη κατάσταση.

Αν το βρήκες ανοιχτό, θα μπορούσες να περιμένεις να καλέσει ο κάτοχός του.Με συγχωρείς για την παρατήρηση αλλά λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει.

Παίδες καλησπέρα,μπορεί να μου αναφέρει κάποιος ποιά είναι η τελευταία έκδοση OS με Ελληνικό input support γιατί έχω κατεβάσει 5-6 διαφορετικές που υποτίθεται ότι είναι multilanguage αλλά δεν έχει καμία Ελληνικά??Ευχαριστώ!
:mobile:

Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή.

Ελπίζω να κοιτάς στη λίστα κατά την εγκατάσταση για να επιλέξεις τα ελληνικά - δε θα είναι προεπιλεγμένα. Σε όλες τις 5άρες multilanguage περιλαμβάνονται, γι'αυτό το λέω, πρέπει λογικά να είναι κάποια δική σου παράλειψη το πρόβλημα.

Th|eF

Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή.

Ελπίζω να κοιτάς στη λίστα κατά την εγκατάσταση για να επιλέξεις τα ελληνικά - δε θα είναι προεπιλεγμένα. Σε όλες τις 5άρες multilanguage περιλαμβάνονται, γι'αυτό το λέω, πρέπει λογικά να είναι κάποια δική σου παράλειψη το πρόβλημα.

Σωστός,αυτή είναι κομπλέ με Ελληνικά!Δεν ξέρω τί σκ@τα είχε γίνει πάντως αυτές που είχα κατεβάσει δεν είχαν τα Ελληνικά στη λίστα.....Ευχαριστώ πολύ thief!

P.S:Τί παίζει με το App World και δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση?Αν θυμάμαι καλά στα γρήγορα που το δοκίμασα,μου έβγαλε μήνυμα ότι η χώρα μου δεν είναι στην λίστα με τις διαθέσιμες ή κάπως έτσι...

Edited by dkampi
:mobile: