Te_salat Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα; Τα έχω δει και τα δύο στην πράξη και δεν θα το έλεγα και τόσο ότι ισχύει. Με το ομαλότερη λειτουργία τι εννοείς; Φαντάζομαι όχι και το θέμα της κατανάλωσης. Γιαννη το Nexus S το ειχα παρει με την Modaco περασμενη και φυσικα ηταν αψογη η συμπεριφορα του. Περασα την official 2.3.3 και αν δεν κανω χρηση auto run killer ωστε να αποτρεψω καποιες εφαρμογες απο το να ανοιγουν μονες τους με το startup και αν δεν σκωτωνω καποιες αλλες, η ram μετα απο καποια ωρα πεφτει ως και τα 35ΜΒ free. Μολις συμβει αυτο αρχιζει ο Launcher pro να σκαλωνει στα εφε της εναλλαγης οθονων. Δεν λεω οτι κολαει, αλλα δεν εχει αυτη την ταχυτατη εναλλαγη. εχοντας ανοικτες καποιες βασικες εφαρμογες συν αυτες του συστηματος η μνημη βρισκετα απο 100 εως 125 ΜΒ διαθεσιμα. Το θεωρω απαραδεκτος για Google phone, να πεφτει κατω απο τα 50ΜΒ Στο HD2 με SupeRom σπανια πεφτεις κατω απο 200. Βεβαιως πρεπει η ρομ να περιεχει ρυθμισεις οπως και ολες οι cooked. Τελικα το 1 giga ram ειναι μονοδρομος. Το HD2 χαιρομαι που παραμενει στην οικογενεια. Ειναι απο τις πιο επιτυχιμενες συσκευες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Τελικα το 1 giga ram ειναι μονοδρομος. Σε αυτό θα με βρεις σύμφωνο. Δυστυχώς το λειτουργικό δεν κάνει και την καλύτερη διαχείριση όσον αφορά τη RAM. (Ας κλείσουμε το off-topic εδώ όμως καλύτερα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtremus13 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 ετσι ετσι.... αντε να δουμε και οι υπολοιποι τι θα κανουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) Γιαννη το Nexus S το ειχα παρει με την Modaco περασμενη και φυσικα ηταν αψογη η συμπεριφορα του. Περασα την official 2.3.3 και αν δεν κανω χρηση auto run killer ωστε να αποτρεψω καποιες εφαρμογες απο το να ανοιγουν μονες τους με το startup και αν δεν σκωτωνω καποιες αλλες, η ram μετα απο καποια ωρα πεφτει ως και τα 35ΜΒ free. Μολις συμβει αυτο αρχιζει ο Launcher pro να σκαλωνει στα εφε της εναλλαγης οθονων. Δεν λεω οτι κολαει, αλλα δεν εχει αυτη την ταχυτατη εναλλαγη. εχοντας ανοικτες καποιες βασικες εφαρμογες συν αυτες του συστηματος η μνημη βρισκετα απο 100 εως 125 ΜΒ διαθεσιμα. Το θεωρω απαραδεκτος για Google phone, να πεφτει κατω απο τα 50ΜΒ Στο HD2 με SupeRom σπανια πεφτεις κατω απο 200. Βεβαιως πρεπει η ρομ να περιεχει ρυθμισεις οπως και ολες οι cooked. Τελικα το 1 giga ram ειναι μονοδρομος. Το HD2 χαιρομαι που παραμενει στην οικογενεια. Ειναι απο τις πιο επιτυχιμενες συσκευες. Αν και συνεχίζω το offtopic... προσωπικά έχοντας δοκιμάσει αρκετές android συσκευές μεσαίας και χαμηλής κατηγορίας με android μαμα,το hd2 είναι σαφώς καλύτερο και ας έχει android λόγω του χόμπι 5-6 ατόμων.Nexus s ή desire hd δεν έχω δοκιμάσει αλλά 2 desire φίλων που βλέπω καθημερινά δεν το βλέπω να είναι καλύτερο από το hd2.Aλλωστε το desire με εξαίρεση το trackball έχει πολύ κοντινό hardware με το hd2. Και τώρα με το nand android έχει και κατανάλωση μπαταρίας ανάλογη με τα κανονικά android phones. Edited April 19, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Πως γινεται στο tab του ιντερνετ τα quick links που βαζω να εχουν thumbnails αντι γιατι την μαυρη υδρόγειο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Αύριο περιμένω το τηλέφωνο.Επισκευάστηκε με εγγύηση σε επίσημο service της HTC και θα συνοδεύεται απο χαρτί που το επιβεβαιώνει και τις εργασίες που έγιναν. Για να δούμε αν: α')θα έρθει , β')για το ''επίσημο'' service αλλά και γ')για την λειτουργία της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) Αύριο περιμένω το τηλέφωνο.Επισκευάστηκε με εγγύηση σε επίσημο service της HTC και θα συνοδεύεται απο χαρτί που το επιβεβαιώνει και τις εργασίες που έγιναν. Για να δούμε αν: α')θα έρθει , β')για το ''επίσημο'' service αλλά και γ')για την λειτουργία της συσκευής. Για ενημέρωσε, με ενδιαφέρει μιας και εμένα ακόμα τίποτα.... Edited April 19, 2011 by harris78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Πως γινεται στο tab του ιντερνετ τα quick links που βαζω να εχουν thumbnails αντι γιατι την μαυρη υδρόγειο?? Αν δεν απατώμαι αυτό εξαρτάται από την έκδοση του manila. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Για ενημέρωσε, με ενδιαφέρει μιας και εμένα ακόμα τίποτα.... Σιγά να μην το είχα. Είμαι στα τηλέφωνα.Μου βγάζουν το τηλέφωνο εκτός εγγύησης γιατί είχε υγρασία. Αν κάνουν το λάθος και σηκώσουν το τηλέφωνο εκεί στην EASY BUY WORLD θα τους εξηγήσω που αλλού θα βρουν υγρασία :mad: Υ.Γ. Δεν νομίζω οτι η συσκευή πήγε ποτέ στην ACE γιατί αυτοί πρώτοι το έβγαλαν εκτος εγγύησης ,με το να περάσουν Ελληνική ROM σε Γαλλική συσκευή. Μάλλον οι ίδιοι έχουν ''εξουσιοδοτημένο'' service . Edited April 20, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Σιγά να μην το είχα. Είμαι στα τηλέφωνα.Μου βγάζουν το τηλέφωνο εκτός εγγύησης γιατί είχε υγρασία. Αν κάνουν το λάθος και σηκώσουν το τηλέφωνο εκεί στην EASY BUY WORLD θα τους εξηγήσω που αλλού θα βρουν υγρασία :mad: Υ.Γ. Δεν νομίζω οτι η συσκευή πήγε ποτέ στην ACE γιατί αυτοί πρώτοι το έβγαλαν εκτος εγγύησης ,με το να περάσουν Ελληνική ROM σε Γαλλική συσκευή. Μάλλον οι ίδιοι έχουν ''εξουσιοδοτημένο'' service . Σου έστειλα pm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Αν δεν απατώμαι αυτό εξαρτάται από την έκδοση του manila. Η εκδοση που εχω ειναι η 2,5,20181527,0 :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Έγινε της πόπης Τελικά μου πρότειναν να στείλουν το τηλέφωνο με δικά τους έξοδα στην Γερμανία για να επισκευαστεί (κατα 99,99%) εντός εγγύησης. Επίσης μου πρότειναν να επιλέξω όποια άλλη συσκευή θέλω και πληρώσω την όποια διαφορά προκύψει :lol: Μου τόνισαν πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση ακόμη και αντικατάσταση της συσκευής.Το τελευταίο κάτι μου θυμίζει :rolleyes: Νεότερα σε περίπου τρείς εβδομάδες. Προς το παρόν topaz αγάπη μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Το καλό είναι ότι τουλάχιστον σου δίνουν επιλογές. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) το skype δουλευει κανονικα στο leo,η εχει αλλαξει κατι?την περασμενη χρονια ηταν οκ,και για ενα διαστημα που το χρειαστηκα δουλευε σωστα. χτες και σημερα που το τεσταρω,μου βγαζει μηνυμα unable connect to network,check your connections. εννοειται οτι εχω ανοιχτο το wifi. Edited April 21, 2011 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Έχω καιρό να το δοκιμάζω αλλά υποτίθεται ότι αυτό πρέπει να δουλεύει ακόμα... http://hd2apps.blogspot.com/2010/05/htc-hd2-apps-skype-v300256.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Το κακό είναι οτι καλόμαθα με το leo και το είχα στήσει όπως ακριβώς το ήθελα με την omega το primo το android απο την sd με την superRam. Τώρα με το μικρό TD2 δυσκολεύομαι αρκετά και ήδη ψάχνω σοβαρά ένα δεύτερο HD2. Ελπίζω να έχω τουλάχιστον ένα μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα είμαι στο mugelo :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 το skype δουλευει κανονικα στο leo,η εχει αλλαξει κατι?την περασμενη χρονια ηταν οκ,και για ενα διαστημα που το χρειαστηκα δουλευε σωστα. χτες και σημερα που το τεσταρω,μου βγαζει μηνυμα unable connect to network,check your connections. εννοειται οτι εχω ανοιχτο το wifi. Ούτε και σε μένα δουλεύει....έτσι όπως τα λες...μου δούλευε αλλά για κάποιο λόγο και τις προάλλες που το δοκίμασα (πριν καμιά εβδομάδα) βγάζει unable to connect. :mad: Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Τα πράγματα αλλάζουν λίγο. Προέκυψε ταξίδι με τη δουλειά πρίν απο αυτό της Ιταλίας και θα χρειαστώ το τηλέφωνο γρηγορότερα απο ότι υπολόγιζα.Αν έχει δει κάποιος ,κάπου HD2 σε πολύ καλή κατάσταση ,έστω και T-MOBILE σε συμφέρουσα τιμή θα τον παρακαλούσα να με ενημερώσει με ένα π.μ. συγνώμη για το άκυρο ποστ αλλά πλέον χρειάζομαι μια συσκευή άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Τα πράγματα αλλάζουν λίγο. Προέκυψε ταξίδι με τη δουλειά πρίν απο αυτό της Ιταλίας και θα χρειαστώ το τηλέφωνο γρηγορότερα απο ότι υπολόγιζα.Αν έχει δει κάποιος ,κάπου HD2 σε πολύ καλή κατάσταση ,έστω και T-MOBILE σε συμφέρουσα τιμή θα τον παρακαλούσα να με ενημερώσει με ένα π.μ. συγνώμη για το άκυρο ποστ αλλά πλέον χρειάζομαι μια συσκευή άμεσα Στις αγγελίες εδώ κοίταξες; Βάλε μια αγγελία ζήτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Στις αγγελίες εδώ κοίταξες; Βάλε μια αγγελία ζήτησης. Βρήκα μόνο αυτήν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300679 και άλλη μια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=299162 Με δυσκολεύει η αναζήτηση.Βάζω HD2 και μου λέει οτι δεν υπάρχουν αποτελέσματα. ώπ τι βρήκα παρακάτω apozafeir .Ισχύει; Το δίνεις; Α καλά ,τώρα είδα οτι το πούλησε. Edited April 21, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Με δυσκολεύει η αναζήτηση.Βάζω HD2 και μου λέει οτι δεν υπάρχουν αποτελέσματα. Είναι περιορισμός του vBulletin. Η αναζήτηση γίνεται με τουλάχιστον 4 γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Είναι περιορισμός του vBulletin. Η αναζήτηση γίνεται με τουλάχιστον 4 γράμματα. :rolleyes: htc hd2 leo δοκίμασα και με * μπροστά Να τολμίσω να ρωτήσω αν έχεις εσύ προσωπικά κάτι υπ'οψιν σου ; Edited April 21, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Να τολμίσω να ρωτήσω αν έχεις εσύ προσωπικά κάτι υπ'οψιν σου ; Ρίξε μια ματιά και στο insomnia, πχ αυτό. (Να επισημάνω ότι δεν γνωρίζω τον πωλητή και δεν φέρω καμία ευθύνη και σχέση με τη συγκεκριμένη αγγελία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billiou Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Καλησπερα........ προσπαθησα πριν απο λιγο να εγκαταστησω το HSPL,για να μπορεσω να χρησιμοποιησω το task29 για να καθαρισω το leo απο τα πολλα flashaρισματα...και ενω τα εκανα ολα μια χαρα και περασα μετα την 3,14....στη μνημη στο προγραμμα...μου εμφανιζει ελευθερο χωρο μονο 58,90 MB ενω πριν ηταν μεσο ορο καπου στο στα 170 ΜΒ....μηπως τελικα εκανα κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Έκανες hspl για να περάσεις μετά την official; Δεν υπήρχε λόγος να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Γενικώς η 3.14 καταναλώνει περισσότερη ram. Πως πέρασες τη rom; Με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts