Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο φοβερό αυτό πάντως. Ένα πρόγραμμα πλοήγησης όταν τρέχει καταναλώνει πολλούς από τους πόρους του συστήματος, ότι μπορεί να γλυτώσει... καλό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) παιδια καλησπερα.εγκατηστησα τον fixoperaflash και μερικα βιντεο απο ιντερνετ δεν τα παιζει και μου βγαζει το κοκκινο εικονιδιο με το γραμμα f και κατω δεξια το 9 .μπορει καποιος να βοηθησει.ευχαριστω Έχεις κάνει σωστή την εγκατάσταση?. Mπες στο site http://www.e-radio.gr και δες αν μπορείς να ακούσεις μουσική. Επίσης στο site http://www.sportfm.gr . Δες αν σου παίζει το flash (Θα σου αργήσει να το ξέρεις). Aν όλα αυτά τα κάνεις, τότε το εγκατάστησες σωστά. Αν όχι θα σε βοθήσω Και κάτι σχετικό/άσχετο Διάβασα ότι θα βγάλουν νέο HSPL για να φλασάρουν την official 3.14 ; !! Edited October 17, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Διάβασα ότι θα βγάλουν νέο HSPL για να φλασάρουν την official 3.14 ; !! Λογικό είναι. Το υπάρχον HSPL δεν υποστηρίζει το νέο SPL της 3.14. Βέβαια δεν αποτελεί και τόσο πρόβλημα. Αν θέλεις να κάνεις HSPL στη συσκευή σου περνάς την 1.66 official για παράδειγμα που έχει το παλιό SPL και μετά κάνεις HSPL κανονικά για να περάσεις όποια rom θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Όχι. Αυτόματη περιστροφή δεν κάνει κανένα πρόγραμμα πλοήγησης. Μόνο μέσα από το μενού του εκάστοτε προγράμματος θα το κάνεις χειροκίνητα και μόνο εάν το ίδιο το πρόγραμμα το υποστηρίζει αυτό. Το TomTom και το Garmin υποστηρίζουν αυτόματη περιστροφή σύμφωνα με τη θέση της οθόνης (σε όλες τις ρομ του Dutty), το Navigon (ανάλογα την έκδοση) ή τρέχει πάντα σε landscape ή επιλέγεις εσύ πως θέλεις να ξεκινάει. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 το Navigon (ανάλογα την έκδοση) ή τρέχει πάντα σε landscape ή επιλέγεις εσύ πως θέλεις να ξεκινάει. Και το iGO8.3.4 και το Sygic Mobile Maps 10 και άλλα έχουν αυτή την επιλογή. Όσον αφορά τα TomTom και Garmin δεν τα χρησιμοποιώ και δεν το γνωρίζω. Ίσως κακώς τότε να μίλησα για όλα τα προγράμματα πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Όχι. Αυτόματη περιστροφή δεν κάνει κανένα πρόγραμμα πλοήγησης. Μόνο μέσα από το μενού του εκάστοτε προγράμματος θα το κάνεις χειροκίνητα και μόνο εάν το ίδιο το πρόγραμμα το υποστηρίζει αυτό. Να συμπληρώσω ότι και το CoPilot Live 8 που είναι προεγκατεστημένο στο HD2 υποστηρίζει αυτόματη περιστροφή καθώς επίσης και pinch-to-zoom. Είναι ένα από τα παρεξηγημένα SatNav προγράμματα, που ενώ είναι πολύ ποιοτικό και όμορφο δεν χρησιμοποιείται από πολλούς... BTW, έβαλα τη νέα official 3.14 ROM και παρατήρησα ότι σχεδόν όλα τα μειονεκτήματα/bugs του Music Player έχουν διορθωθεί και πλέον μπορούμε να έχουμε πολλά τραγούδια και τεράστια playlists χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις. Ένα μπράβο από μένα στην HTC που συνεχίζει να υποστηρίζει το HD2. :up: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzyman Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Καλημερα... Ειμαι νεος χρηστης του HD2 και σε λιγο θα φλασαρω για πρωτη φορα την πρωτη μου ROM. Επιδη θα φλασαρω την Energy.Leo.21681.Sense2.5.Cookie.Oct.14 η οποια ειναι Αγγλικη εκδοση Θα ηθελα καποιος να μου πει ποιο keyboard να εγκαταστησω μετα για να εχω και Ελληνικα? Παράθεση HTC HD2 Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5 Radio: 2.15.50.14 HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Καλημερα... Ειμαι νεος χρηστης του HD2 και σε λιγο θα φλασαρω για πρωτη φορα την πρωτη μου ROM. Επιδη θα φλασαρω την Energy.Leo.21681.Sense2.5.Cookie.Oct.14 η οποια ειναι Αγγλικη εκδοση Θα ηθελα καποιος να μου πει ποιο keyboard να εγκαταστησω μετα για να εχω και Ελληνικα?του tsipistri δουλευει σωστα με την energy,υπαρχει στην πρωτη σελιδα αυτου του thread Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzyman Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα επειδη μαλλον τα αρχεια του tsipistri εχουν διαγραφει απο το rapidshare ειδα οτι ο DrMobile εχει κανει μια διορθωμενη version του πληκτρολογιου του tsipistri την οποια μπορεσα και κατεβασα, οποτε θα δοκιμασω αυτη... Παράθεση HTC HD2 Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5 Radio: 2.15.50.14 HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) μία διαπίστωση να κάνω με το ράδιο 2.15. τρομερά μικρή κατανάλωση μπαταρίας και πολύ καλό σήμα . το έχω ανοιχτό κοντά 40 ώρες και με σερφάρισμα στο ιντερνετ και ενημέρωση καιρού και αρκετή ομιλία η κατανάλωση είναι μόλις στο 52 % . μακράν το καλύτερο ράδιο.όλα αυτά βέβαια με την omega v15 Edited October 17, 2010 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα επειδη μαλλον τα αρχεια του tsipistri εχουν διαγραφει απο το rapidshare ειδα οτι ο DrMobile εχει κανει μια διορθωμενη version του πληκτρολογιου του tsipistri την οποια μπορεσα και κατεβασα, οποτε θα δοκιμασω αυτη... δεν εχω βαλει ποτε του drmobile,αν ειναι παντως φτιαγμενο με βαση του tsipistri θα δουλευει σωστα. αν δεν σε βαζει στα windows μετα απο την εγκατασταση του και soft reset,θα πρεπει να κανεις hard reset και να βαλεις αλλο,αλλα λογικα δεν θα χρειαστει. ετσι την πατησα εγω χτες που δοκιμασα την duttys wwe ειχα του tsipistri μεσα στο φακελλο xdauc και μετα απο soft reset δεν εμπαινε στα windows γιατι δεν ταιριαζε το πληκτρολογιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 δεν εχω βαλει ποτε του drmobile,αν ειναι παντως φτιαγμενο με βαση του tsipistri θα δουλευει σωστα. αν δεν σε βαζει στα windows μετα απο την εγκατασταση του και soft reset,θα πρεπει να κανεις hard reset και να βαλεις αλλο,αλλα λογικα δεν θα χρειαστει. ετσι την πατησα εγω χτες που δοκιμασα την duttys wwe ειχα του tsipistri μεσα στο φακελλο xdauc και μετα απο soft reset δεν εμπαινε στα windows γιατι δεν ταιριαζε το πληκτρολογιο Του drmobile το χρησιμοποιώ από τότε που κυκλοφόρησε, ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα (αν εξαιρέσεις μια σειρά rom του energy εκεί γύρω στο Μαΐο), ιδιαίτερα στις rom του Dutty "κάθεται" πολύ καλά. Σχετικά με το πρόβλημα που περιγράφεις μήπως κάποιο άλλο αρχείο που είχες στο φάκελο xduac σου δημιούργησε το πρόβλημα? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzyman Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Τα .cab αρχεια στο root της memory card δεν τα βαζουμε για να κανουμε εγκατασταση? Παράθεση HTC HD2 Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5 Radio: 2.15.50.14 HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται : ειχα προβλημα με το bt ,ενω ακουω δεν μ'ακουνε , χρησιμοποιουσα cht1.8.5 &chte1.8.5.1 , επισης ενω καθοριζα καποια ταπετσαρια απ τις stock εκτος την μαυρη , ηταν απλως μια ασπρη ταπετσαρια . Αποφασισα λοιπον να παω σε hard reset , εκανα , και μετα τα nodata , netcf3.5 , rename card , βαζω cht&chte1.8.5 και παλι τα ιδια με bt & wallpapers !!!!! -χωρις να βαλω αλλο προγραμμα , αντε το nokia bt να τα παιξε (αν και ειναι σε πολυ καλη κατασταση) τα wallpapers ομως ; θα τρελαθω ,και ο cookie monster λεει πως δουλευει σε stock roms ??????? edit επισης δεν μπορω να απενεργοποιησω την κινηση του καιρου στην αρχικη οθονη Edited October 17, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Του drmobile το χρησιμοποιώ από τότε που κυκλοφόρησε, ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα (αν εξαιρέσεις μια σειρά rom του energy εκεί γύρω στο Μαΐο), ιδιαίτερα στις rom του Dutty "κάθεται" πολύ καλά. Σχετικά με το πρόβλημα που περιγράφεις μήπως κάποιο άλλο αρχείο που είχες στο φάκελο xduac σου δημιούργησε το πρόβλημα? επειδη βλεπω στην υπογραφη σου duttys να σε ρωτησω κατι? εβαλα χτες την duttys wwe ,μου κολλησε μολις περασα το πληκτρολογιο,και κατεβασα την ελληνικη και αυτη εχω τωρα.θελω να την κρατησω γιατι ειναι πολυ καλη,και η energy στην τελευταια εκδοση που εβαλα εχει χαλασει πολυ τις φωτογραφιες τις βγαζει κιτρινες,ενω η duttys τις βγαζει εκπληκτικες. το προβλημα ειναι με τα μηνυματα που βγαζει κατι κενα που με αποσυντονιζουν στο γραψιμο.. εσυ εχεις τετοιο προβλημα?λες να φταιει του stipistri το πληκτρολογιο η το htc sms?ο energy το εχει βγαλει τελειως και δεν ειχα τετοια προβληματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 επειδη βλεπω στην υπογραφη σου duttys να σε ρωτησω κατι? εβαλα χτες την duttys wwe ,μου κολλησε μολις περασα το πληκτρολογιο,και κατεβασα την ελληνικη και αυτη εχω τωρα.θελω να την κρατησω γιατι ειναι πολυ καλη,και η energy στην τελευταια εκδοση που εβαλα εχει χαλασει πολυ τις φωτογραφιες τις βγαζει κιτρινες,ενω η duttys τις βγαζει εκπληκτικες. το προβλημα ειναι με τα μηνυματα που βγαζει κατι κενα που με αποσυντονιζουν στο γραψιμο.. εσυ εχεις τετοιο προβλημα?λες να φταιει του stipistri το πληκτρολογιο η το htc sms?ο energy το εχει βγαλει τελειως και δεν ειχα τετοια προβληματα Αυτό δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα που έχουν οι rom του Dutty με το πληκτρολόγιο του drmobile που χρησιμοποιώ, στα μηνύματα μετά από κάποιο αριθμό χαρακτήρων αφήνουν κενά στο γράψιμο (όχι στην αποστολή), ίσως με κάποιο άλλο πληκτρολόγιο (Finger, κτλ) να λυνόταν το πρόβλημα, δεν το έχω κοιτάξει γιατί δε με απασχολούν τόσο πολύ τα μηνύματα. Πάντως η τελευταία του rom είναι εκπληκτική σε όλα:) Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Αυτό δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα που έχουν οι rom του Dutty με το πληκτρολόγιο του drmobile που χρησιμοποιώ, στα μηνύματα μετά από κάποιο αριθμό χαρακτήρων αφήνουν κενά στο γράψιμο (όχι στην αποστολή), ίσως με κάποιο άλλο πληκτρολόγιο (Finger, κτλ) να λυνόταν το πρόβλημα, δεν το έχω κοιτάξει γιατί δε με απασχολούν τόσο πολύ τα μηνύματα. Πάντως η τελευταία του rom είναι εκπληκτική σε όλα:) σ ευχαριστω σπυρο για την ενημερωση στο θεμα αυτο δυστυχως δεν φταινε οι chefs αλλα η htc που δεν καταφερε ποτε να διορθωσει αυτο το σημαντικο προβλημα με τα μηνυματα. παντως τετοιες φωτο δεν βγαζει καμμια αλλη απ οσες εχω δοκιμασει,ειναι πολυ γρηγορη και απροβληματιστη κατα τα αλλα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 σ ευχαριστω σπυρο για την ενημερωση στο θεμα αυτο δυστυχως δεν φταινε οι chefs αλλα η htc που δεν καταφερε ποτε να διορθωσει αυτο το σημαντικο προβλημα με τα μηνυματα. παντως τετοιες φωτο δεν βγαζει καμμια αλλη απ οσες εχω δοκιμασει,ειναι πολυ γρηγορη και απροβληματιστη κατα τα αλλα! Το προβληματάκι αυτό μπορείς να το "λύσεις" κάνοντας εισαγωγή γραμμής (enter) μόλις αρχίζει και κόβει τις λέξεις (περίπου μετά από 60 χαρακτήρες περίπου), άλλωστε αυτή η αδυναμία είναι αμελητέα στα τόσα καλά που έχει η συγκεκριμένη rom, windows είναι μην τα θέλουμε και όλα τέλεια:lol: Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Τα .cab αρχεια στο root της memory card δεν τα βαζουμε για να κανουμε εγκατασταση? Όπου και να τα βάλεις το ίδιο πράγμα είναι. Από παντού τρέχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Το προβληματάκι αυτό μπορείς να το "λύσεις" κάνοντας εισαγωγή γραμμής (enter) μόλις αρχίζει και κόβει τις λέξεις (περίπου μετά από 60 χαρακτήρες περίπου), άλλωστε αυτή η αδυναμία είναι αμελητέα στα τόσα καλά που έχει η συγκεκριμένη rom, windows είναι μην τα θέλουμε και όλα τέλεια:lol:ενταξει!θα την τεσταρω μερικες μερες και αν δω οτι μπορω να "συζησω"με το προβλημα,θα την κρατησω!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Έχετε δοκιμάσει το πληκτρολόγιο του b16b που έχει κάνει extract από την official ελληνική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Έχετε δοκιμάσει το πληκτρολόγιο του b16b που έχει κάνει extract από την official ελληνική;το εχω δοκιμασει , εχω καταληξει με τα πληκτρολογια οτι σε αλλες ρομ δουλευουν σωστα και αλλες τις κολλανε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Έχετε δοκιμάσει το πληκτρολόγιο του b16b που έχει κάνει extract από την official ελληνική; Γιάννη (ή οποιοσδήποτε γνωρίζει) υπάρχει κάποιο skin για τα ελληνικά πληκτρολόγια ; Μου αρέσει ένα του Dinik από το XDA, που κάνει τα πλήκτρα μαύρα και τα σύμβολα άσπρα αλλά δεν κάθεται πάνω στην αρχική οθόνη του πληκτρολογίου του tsipistri, που έχει διαφοροποίηση στο μέγεθος μερικών πλήκτρων. Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 θελω στα sms να εχω πεζα γραμματα κι οχι κεφαλαια ακομα κι οταν το λαβει ο αποστολεας. μεχρι στιγμης το καταφερα απενεργοποιωντας τους 160 χαρακτηρες/sms. γινεται με καποιο αλλο τροπο μηπως; η φταιει το πληκτρολογιο; χρησιμοποιω tsipistri και Dr mobile. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 θελω στα sms να εχω πεζα γραμματα κι οχι κεφαλαια ακομα κι οταν το λαβει ο αποστολεας. μεχρι στιγμης το καταφερα απενεργοποιωντας τους 160 χαρακτηρες/sms. γινεται με καποιο αλλο τροπο μηπως; η φταιει το πληκτρολογιο; χρησιμοποιω tsipistri και Dr mobile. βαλε το finger keyboard.υποστηριζει και ελληνικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts