Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 καλημέρα σε όλους. είδα τα λινκ περί τηλεόρασης σε ppc αλλά απόόσο διάβασα στα σχετικά λινκς δεν υπάρχει προς το παρόν τρόπος να δεις τα μεγάλα κανάλια. έχω δίκιο ή μήπως κάποιος βλέπει; Εδώ κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Εδώ κοίταξες; ναι. στο τελευταίο ποστ παραπέμπει σε εφαρμογή του angelos_cynicallyόπου την εγκατέστησα αλλά δεν έχει τα μεγάλα κανάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Παιδια επειδή δεν χρησιμοποιώ manilla αλλά το Spb Mobile shell και μου αρέσει το ημερολόγιο του manilla , μηπώς υπάρχει σαν εφαρμογή? Ευχαριστώ Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Παιδια επειδή δεν χρησιμοποιώ manilla αλλά το Spb Mobile shell και μου αρέσει το ημερολόγιο του manilla , μηπώς υπάρχει σαν εφαρμογή? Ευχαριστώ σαν ξεχωριστη εφαρμογη δεν υπαρχει! παει μαζι με το manila Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 σαν ξεχωριστη εφαρμογη δεν υπαρχει! παει μαζι με το manila Εντάξει. Κανένα παρόμοιο ξερεις? Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Εντάξει. Κανένα παρόμοιο ξερεις? σου στελνω ΠΜ να βρεις οτι σου αρεσει καλυτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Τα απεγακατεστησες αυτα τα 2 ? Αυτο λεει ο Ancient_Flame(Τα σπαει το ονομα επι τι ευκαιρια) οτι κανουν προβλημα και πρεπει να τα βγαλεις. Ναι, αυτό εννοούσα.Στην λίστα με τα "αντικειμενικά" καλά παιχνίδια μαζί με τα 4 της ΕΑ,προσωπικά προσθέτω Experiment 13, Prince Of Persia HD, Bookworm Deluxe, Bubble Shuffle, Scrabble, Dragonball, Xtract2, Spiderman Toxic City και το Ferrari GT αν και σε σύγκριση με το NFS χωλάινει πολύ... P.S.:thanks DTse!Το DT αντιστοιχεί σε Dream Theater? Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ναι, αυτό εννοούσα.Στην λίστα με τα "αντικειμενικά" καλά παιχνίδια μαζί με τα 4 της ΕΑ,προσωπικά προσθέτω Experiment 13, Prince Of Persia HD, Bookworm Deluxe, Bubble Shuffle, Scrabble, Dragonball, Xtract2, Spiderman Toxic City και το Ferrari GT αν και σε σύγκριση με το NFS χωλάινει πολύ... P.S.:thanks DTse!Το DT αντιστοιχεί σε Dream Theater? Θα τα δοκιμασω thanks. Οχι το D ειναι το πρωτο γραμμα του ονοματος μου(δημητρης) Και το Τσε ολο μαζι ειναι τα 3 πρωτα γραματα του επιθετου μου. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 ναι. στο τελευταίο ποστ παραπέμπει σε εφαρμογή του angelos_cynicallyόπου την εγκατέστησα αλλά δεν έχει τα μεγάλα κανάλια. Τότε δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 καλησπερα κ απο μενα ,καπου ειχα δει ενα προγραμα που εσβηνε ΜΟΝΟ της αναφορες μυνηματων 2 η 3 λεπτα μετα την ληψη τους εχει υποψιν κανεις τπτ??? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonithaki Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 γεια σασ παιδια κ απο μενα !! μολισ εγεινα μελοσ στο forum σασ κ θελω να πω οτι ειναι πολυ ωραιο !! Αλλα θα ηθελα να ρωτησω και καποια πραγματα !! Ειμαι κατοχος iphone 3gs και θα το δωσο και σκεφτομαι το επομενο κινητο μου !! Και σκεφτομουν το htc hd2 αλλα και το htc wildfire !! Νταξει οι διαφορες ειναι αρκετεσ κ εμφανεσ αλλα πιο πολυ με κοβω για το hd2 !! θα ηθελα να με βοηθησετε στην αποφαση μου και αν αξιζει να δωσο to iphone για αλλο κινητο !!! Ευχαριστω πολυ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 καλησπερα κ απο μενα ,καπου ειχα δει ενα προγραμα που εσβηνε ΜΟΝΟ της αναφορες μυνηματων 2 η 3 λεπτα μετα την ληψη τους εχει υποψιν κανεις τπτ??? :wacko: http://www.jgui.net/smsreportseraser/ γεια σασ παιδια κ απο μενα !! μολισ εγεινα μελοσ στο forum σασ κ θελω να πω οτι ειναι πολυ ωραιο !! Αλλα θα ηθελα να ρωτησω και καποια πραγματα !! Ειμαι κατοχος iphone 3gs και θα το δωσο και σκεφτομαι το επομενο κινητο μου !! Και σκεφτομουν το htc hd2 αλλα και το htc wildfire !! Νταξει οι διαφορες ειναι αρκετεσ κ εμφανεσ αλλα πιο πολυ με κοβω για το hd2 !! θα ηθελα να με βοηθησετε στην αποφαση μου και αν αξιζει να δωσο to iphone για αλλο κινητο !!! Ευχαριστω πολυ !!! Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Αντιμετωπίζω προβλημα με την ωρα… Ενώ εξ αρχης την εχω ρυθμίσει σωστα μπορει κατά την διάρκεια της ημερας να αλλαξει και να παει μια ωρα πισω.. Δεν το κανει παντα αλλα όταν το κανει με εχει φερει στη δυσάρεστη θεση να ξυπνησω το πρωι μια ωρα αργοτερα… Τι μπορεί να φταιει για αυτη αλλαγη της ωρας;; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Μήπως ενδιάμεσα ανοίγεις κανένα Destinator; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Μήπως ενδιάμεσα ανοίγεις κανένα Destinator; Τωρα που το λες... Αλλα γιατι να επηρεάζει αυτό ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Τωρα που το λες... Αλλα γιατι να επηρεάζει αυτό ; Γιατί είναι γνωστό bug του Destinator 7 από αρχαιοτάτων χρόνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Γιατί είναι γνωστό bug του Destinator 7 από αρχαιοτάτων χρόνων. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω;; Εχω απο τη μια το θεμα με τον ηχο που μειώνεται με το igo ( αληθεια καποιος ειχε γραψει την λυση για αυτο αλλα δεν το βρισκω) να μου κανει χαζα και το Destinator ...; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Υπαρχει κατι που μπορω να κανω;; Κάνε ότι κάνουμε και εμείς... μη χρησιμοποιείς το Destinator. Πλέον υπάρχουν τόσα προγράμματα πλοήγησης που κάνουν το destinator να φαίνεται πρόγραμμα δεκαετίας. Εχω απο τη μια το θεμα με τον ηχο που μειώνεται με το igo ( αληθεια καποιος ειχε γραψει την λυση για αυτο αλλα δεν το βρισκω) να μου κανει χαζα και το Destinator ...; Απευθύνσου στο σωστό μέρος και οι ειδικοί εκεί θα λύσουν την απορία σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1985 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 γεια σας, αν κ πανευτυχης κατοχος του λεο εχω το εξης προβλημα. ειμαι στον εβρο στρατιωτης κ πιανω μονο gsm vodafone.υστερα απο κανα δεκαλεπτο απανωτης χρησης το τηλ ζεσταινεται αρκετα στο κατω μερος κ κανει επανεκκινηση. υπαρχει περιπτωση να ζοριζεται λογο χαμηλης σταθμης σηματος; Παράθεση Απο λαθος σε λαθος μαθαινει κανεις ολοκληρη την αληθεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Αντιμετωπίζω προβλημα με την ωρα… Ενώ εξ αρχης την εχω ρυθμίσει σωστα μπορει κατά την διάρκεια της ημερας να αλλαξει και να παει μια ωρα πισω.. Δεν το κανει παντα αλλα όταν το κανει με εχει φερει στη δυσάρεστη θεση να ξυπνησω το πρωι μια ωρα αργοτερα… Τι μπορεί να φταιει για αυτη αλλαγη της ωρας;; Έλεγξε την επιλογή Θερινή ώρα στο DESTINATOR... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 υπαρχει περιπτωση να ζοριζεται λογο χαμηλης σταθμης σηματος; Όταν δεν υπάρχει καλό σήμα, η συσκευή όντως ζορίζεται, αλλά όχι σε βαθμό που θα κάνει επανεκκινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι. Στην επάνω μπάρα στην αρχική οθόνη, στη γραμμή τίτλου, δίπλα "αριστερά" από το γράμμα σύνδεσης (G) μου βγάζει το νούμερο ένα (1). Μήπως γνωρίζεται τι σημαίνει αυτό το ένα? Εκτός του ότι είναι το νούμερο ένα κινητό :) Edited September 10, 2010 by zhukov Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Cosmote έχεις; Είναι σύνηθες αυτό, το αγνοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Διαβάζοντας προηγούμενα posts δοκίμασα τα nfs & sims και έχω εκπλαγεί , out of the box πρώτη φορά παίζω παιχνίδια τόσο εντυπωσιακά και να είναι και free . Είχα προσπαθήσει με flash & java όμως είχαν πολλά προβλήματα και πολλές οι αναγκαίες μόντες (lmt,dpad κλπ) και έπαιζαν ελάχιστα , βέβαια δεν είχα ασχοληθεί με παιχνίδια. Είμαι με 1.66 και δολεύουν τέλεια . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 στης επαφες μονο ενα κινητο μπορω να βαλω???ολα τα αλλα πρεπει να ειναι εργασιας οικιας κ τετια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts