bigmen2007 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Καλημερα σας, Φοραω την 1.66 την ελληνικη official με το official radio και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα... Στα μηνυματα τυπου SMS δεν μπορω να γραψω νορμαλ με Τ9 απο τις 402 λεξεις και πανω.. Πρεπει να βγαλω το Τ9 και να το κανω χειροκινητα ενα ενα τα γραμματα απο το κανονικο πληκτρολογιο για να εμφανιστουν.. Αλλιως κοβει λεξεις αναλογα με το μεγεθος της επομενης.. Επισης οταν βαζω τελειες με γρηγορους ρυθμους με πεταει σε ακυρα μερη του μηνυματος... Ακομα μερικοι φιλοι μου εχουν πει οτι τους ερχονται τα μισα καινουργια και τα υπολοιπα κολλημενα απο κατι παλια που ειχα στειλει... Τι παιζει επιτελους με αυτο το κινητο; Ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/ace-hellas.html δειτε εδωωω! Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/ace-hellas.html δειτε εδωωω! Τι να δούμε; Είναι γνωστό το κοστολόγιο ανταλλακτικών της HTC χρόνια τώρα. Ειδικά που στη συγκεκριμένη συσκευή πάει πακέτο ολόκληρη η πρόσοψη μαζί με την οθόνη, λογική τιμή μου φαίνεται. Τώρα αν κάποιος θέλει να καλύψει στην εγγύηση ζημιά που προκάλεσε ο ίδιος, αυτό είναι άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 (edited) λογικη τιμη απο τη στιγμη που τη πουλανε στο ebay 100 ευρω lcd και touch screen αυθεντικη μαζι. κοροιδα ψαχνουν στην ace.. 20 λεπτα δουλεια ειναι.. στο 9volto με 170 το φτιαχνουν και το παιρνουν απο την htc και αυτοι το ανταλλακτικο.. Edited August 16, 2010 by anesperos13 Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 λογικη τιμη απο τη στιγμη που τη πουλανε στο ebay 100 ευρω lcd και touch screen αυθεντικη μαζι. κοροιδα ψαχνουν στην ace.. 20 λεπτα δουλεια ειναι.. στο 9volto με 170 το φτιαχνουν και το παιρνουν απο την htc και αυτοι το ανταλλακτικο.. οποιος δεν θελει το φτιαχνει μονος του και χανει την εγγυηση...επιλογες ειναι.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 καλημερα! υπαρχει καποιος περιορισμος σχετικα με το ποσα μηνυματα κειμενου μπορω να κρατησω στο inbox? κανενας τροπος να τα αποθηκευω στην memory card η να τα μεταφερω εκει; :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Καλημερα σας, Φοραω την 1.66 την ελληνικη official με το official radio και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα... Στα μηνυματα τυπου SMS δεν μπορω να γραψω νορμαλ με Τ9 απο τις 402 λεξεις και πανω.. Πρεπει να βγαλω το Τ9 και να το κανω χειροκινητα ενα ενα τα γραμματα απο το κανονικο πληκτρολογιο για να εμφανιστουν.. Αλλιως κοβει λεξεις αναλογα με το μεγεθος της επομενης.. Επισης οταν βαζω τελειες με γρηγορους ρυθμους με πεταει σε ακυρα μερη του μηνυματος... Ακομα μερικοι φιλοι μου εχουν πει οτι τους ερχονται τα μισα καινουργια και τα υπολοιπα κολλημενα απο κατι παλια που ειχα στειλει... Τι παιζει επιτελους με αυτο το κινητο; Ευχαριστω εκ των προτερων.. πηγαινε settings / personal / input >text input settings και ξετσεκαρε το symbol lock. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 (edited) πηγαινε settings / personal / input >text input settings και ξετσεκαρε το symbol lock. Παντως εχω παρατηρησει οτι η ελληνικη official δεν ειναι καθολου προσεγγμενη.. Εχει πολλα προβληματα και αυτο ειναι ενα παραπανω.. Και στις κλησεις μετα απο μερικα δευτερολεπτα δεν ακουω τιποτα και μετα απο περιπου 15 δευτερολεπτα ακομα επανερχονται ολα... Τζιφως.... Δεν λυνεται ετσι το προβλημα... Και παλι το κανει στους 402 χαρακτηρες.. Σ'ευχαριστω παντως για την απαντηση.. Edited August 16, 2010 by bigmen2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Παντως εχω παρατηρησει οτι η ελληνικη official δεν ειναι καθολου προσεγγμενη.. Εχει πολλα προβληματα και αυτο ειναι ενα παραπανω.. Και στις κλησεις μετα απο μερικα δευτερολεπτα δεν ακουω τιποτα και μετα απο περιπου 15 δευτερολεπτα ακομα επανερχονται ολα... Τζιφως.... Δεν λυνεται ετσι το προβλημα... Και παλι το κανει στους 402 χαρακτηρες.. Σ'ευχαριστω παντως για την απαντηση.. παντως επειδη με την 1,66 ειχα και εγω πολλα προβληματα με τα μηνυματα,αν θελεις τη γνωμη μου βαλε μια cooked rom να βρεις την ησυχια σου.θα δεις αλλο τηλεφωνο οχι μονο στα μηνυματα και στις κλησεις που ειναι τα αυτονοητα και η htc εδωσε τη συσκευη στην αγορα με τοσα προβληματα! σου προτεινω η την energy η τη miri elegancia(αυτη χωρις το htc messages). βαλε και το ελληνικο πληκτρολογιο του tsipistri και πες μου μετα αν εχει καμμια σχεση μ αυτο που εχεις τωρα. αξιζει τον κοπο,10 λεπτα υποθεση ειναι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Παντως εχω παρατηρησει οτι η ελληνικη official δεν ειναι καθολου προσεγγμενη.. Εχει πολλα προβληματα και αυτο ειναι ενα παραπανω.. Και στις κλησεις μετα απο μερικα δευτερολεπτα δεν ακουω τιποτα και μετα απο περιπου 15 δευτερολεπτα ακομα επανερχονται ολα... Τζιφως.... Δεν λυνεται ετσι το προβλημα... Και παλι το κανει στους 402 χαρακτηρες.. Σ'ευχαριστω παντως για την απαντηση.. αν θες μια να μοιαζει εμφανισιακα πολυ, χωρις ομως να εχει τα απειρα προβληματα της επισημης, βαλε την standard energy συγκεκριμενα.. αν θες μια πολυχρωμη με τελειως διαφορετικο και χαρουμενο interface διαλεξε μια της elegancia..;) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 καλημερα! υπαρχει καποιος περιορισμος σχετικα με το ποσα μηνυματα κειμενου μπορω να κρατησω στο inbox? Σίγουρα υπάρχει κάποιο όριο αλλά δύσκολο να το φτάσει κάποιος. κανενας τροπος να τα αποθηκευω στην memory card η να τα μεταφερω εκει; :) Για την κάρτα μνήμης όχι. Αυτό το έχεις δει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Σίγουρα υπάρχει κάποιο όριο αλλά δύσκολο να το φτάσει κάποιος. Για την κάρτα μνήμης όχι. Αυτό το έχεις δει; αν δυσκολα φτανει κανεις το οριο τοτε με καλυψες απολυτα φιλε μου γιατι εγω συνηθιζω να κραταω ολα μου τα μηνυματα για διαφορους λογους! και μονο αυτο μου αρκουσε!:D οσο για το προγραμματακι αυτο ακουγεται τελειο! θα το ψαξω εκτενεστερα ευχαριστω πολυ!:D Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Καλησπερα, εχω ενα προβλημα....προσπαθησα να φλασαρω μεσω καρτας ακολουθωντας τις οδηγιες του zaharaki απο τη πρωτη σελιδα και ενω ξεκιναει κανονικα λιγο πριν το τελος κολλαει δηλ. μενει εκει γυρω στα 5-8 λεπτα.....ειναι φυσιολογικο; Κοινως πρεπει να περιμενω και αλλο η οντως κολλαει και αν ναι τι μπορω να κανω;; Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeknikola Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Σίγουρα υπάρχει κάποιο όριο αλλά δύσκολο να το φτάσει κάποιος. Για την κάρτα μνήμης όχι. Αυτό το έχεις δει; γεια σας,μια ερωτηση θα ηθελα να κάνω προσπαθω να δω video στο youtube αλλα μου γραφει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος στο κινητο.πως θα μπορεσω να αλλαξω την επιλογη να τα αποθηκευει στη καρτα μνημης και οχι στη μνημη του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 γεια σας,μια ερωτηση θα ηθελα να κάνω προσπαθω να δω video στο youtube αλλα μου γραφει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος στο κινητο.πως θα μπορεσω να αλλαξω την επιλογη να τα αποθηκευει στη καρτα μνημης και οχι στη μνημη του κινητου? Υπάρχει μία έμμεση λύση για αυτό. Κάνεις χρήση του ClearTemp με το οποίο κατά καιρούς καθαρίζεις το YouTube History αλλά και όχι μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Έχω δει σε screensots ότι όταν η οθόνη γυρνά σε landscape mode, γεμίζει η οθόνη καθώς η αρχική οθόνη σπάει σε δύο σειρές. Υπάρχει κάποιο cab για αυτό; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Έχω δει σε screensots ότι όταν η οθόνη γυρνά σε landscape mode, γεμίζει η οθόνη καθώς η αρχική οθόνη σπάει σε δύο σειρές. Υπάρχει κάποιο cab για αυτό; TX_Total_Landscape.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 καλησπερα! αλλαξα το πληκτρολογιο απο qwerty σε πληκτρολογιο τηλεφωνου για να κανω χρηση ΧΤ9. το θεμα ειναι ομως οτι αμα προσθετω καμια καινουρια λεξη και πατησω να εισαχθει στο κειμενο, ειτε την κολλαει με την προηγουμενη και βγαινει ενα ακαταληπτο νοημα, ειτε εξαφανιζει εντελως την προηγουμενη και βαζει την καινουρια που εισηγαγα.. γινεται ν αλλαξει αυτο γιατι ειναι κουραστικο? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 καλησπερα! αλλαξα το πληκτρολογιο απο qwerty σε πληκτρολογιο τηλεφωνου για να κανω χρηση ΧΤ9. το θεμα ειναι ομως οτι αμα προσθετω καμια καινουρια λεξη και πατησω να εισαχθει στο κειμενο, ειτε την κολλαει με την προηγουμενη και βγαινει ενα ακαταληπτο νοημα, ειτε εξαφανιζει εντελως την προηγουμενη και βαζει την καινουρια που εισηγαγα.. γινεται ν αλλαξει αυτο γιατι ειναι κουραστικο? Με ποια rom είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Με ποια rom είσαι; με τη standard energy του ιουλιου! ρωτησα κι εκει αλλα απαντηση καμια Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Προφανώς φαίνεται για θέμα της συγκεκριμένης rom και κατά συνέπεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Προφανώς φαίνεται για θέμα της συγκεκριμένης rom και κατά συνέπεια... :(:(:(:( καταλαβα...... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 :(:(:(:( καταλαβα...... Έχοντας επιλέξει το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου, ενεργοποίησέ το (εμφάνισέ το) και πάτα το βελάκι, που βρίσκεται στην κάτω μπάρα, δεξιά απ' το εικονίδιο του πληκτρολογίου. Επέλεξε "Ρυθμίσεις εισαγωγής μέσω αφής" και μετά tab(Ρυθμίσεις XT9) Έλεγξε τις ρυθμίσεις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Έχοντας επιλέξει το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου, ενεργοποίησέ το (εμφάνισέ το) και πάτα το βελάκι, που βρίσκεται στην κάτω μπάρα, δεξιά απ' το εικονίδιο του πληκτρολογίου. Επέλεξε "Ρυθμίσεις εισαγωγής μέσω αφής" και μετά tab(Ρυθμίσεις XT9) Έλεγξε τις ρυθμίσεις εκεί. μπααα καμια αλλαγη.. εκανα πειραματισμους αλλα το προβλημα παραμενει:mad: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 μπααα καμια αλλαγη.. εκανα πειραματισμους αλλα το προβλημα παραμενει:mad: Τί επιλογές έχει εκεί σε σένα; Το T9 στο QWERTY δουλεύει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts