SagoniasSlutRose Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 αυτή που έχει τα πιο πολλά καλούδια είναι η elegancia.εκτός από τα ωραία χρώματα είναι και πολύ γρήγορη.εγώ είχα την energy που είναι το ίδιο γρήγορη και με όμορφο περιβάλλον και με πολλές extra εφαρμογές,αλλά την άλλαξα γιατί ο miri pέχει πετύχει την κάμερα και βγάζει πολύ.φυσικά χρώματα στις φωτογραφίες με φλας! την κατεβαζω και γω τωρα να δοκιμασω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 και που έιναι τα σημεία αυτα να τα σβησω τουλάχιστον απ' τη μια μεριά? Μάλλον στο My documents\Κουδουνίσματα και σίγουρα στο φάκελο Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 και που έιναι τα σημεία αυτα να τα σβησω τουλάχιστον απ' τη μια μεριά? γιατι δεν κανεις ενα search με τον αγαπημενο σου resco explorer?θα τα βρει:) την κατεβαζω και γω τωρα να δοκιμασω!! προσεξε ομως να κατεβασεις αυτη που ειναι χωρις htc messages,και να βαλεις το πληκτρολογιο του tsipistri γιατι με το official ελληνικο δεν ξεκιναει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 επειδη εχω ψαξει πολυ για τετοια προγραμματα και ολα πρεπει να τρεχουν απο πισω συνεχεια,καλυτερα να το αφησεις οπως ειναι,που δειχνει τη φωτογραφια αυτου που κανει κληση αλλα σε σχετικα μικρες διαστασεις. το ιδανικο θα ηταν να βρισκαμε στη registry αν υαπαρχει παραμετρος που αλλαζει τις διαστασεις της φωτοφραφιας και να τις αλλαζαμε απο εκει. αυτα για την περιπτωση που θελεις να βλεπεις φωτογραφια στην εισερχομενη κληση. αν θελεις απλα να βλεπεις ολες τις επαφες σου με φωτογραφια,υπαρχει αυτο το προγραμματακι που λεγεται avatar και δεν τρωει καθολου ενεργεια,το ανοιγεις οποτε θελεις http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-avatar.html ευχαριστω αδερφε με γλιτωσεσ απο πολυ ψαξιμο θα το αφησω ωσ εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Εdit2: Τελικά, κάτι γινόταν λάθος απο το φλασαριμα μεσω καρτας... Και σταματουσε στο 3%, αλλα ειχε ηδη γυρισει το spl, για αυτο δεν μπορουσα να φλασαρω μετα απο πουθενα... Οποτε, περασα παλι hspl, φλασαρα κανονικα μεσω υπολογιστη, και τωρα αφου δεν μπορω μεσω καρτας (της εκανα και φορματ), θα το γυρισω μονος μου... Να ρωτησω ομως... Περασα την 1.66, αλλα ειδα οτι περνουσε μονη της το spl 1.44.... Εγω ποιο να περασω? 1.42? 1.66? Μην εχω τιποτα προβληματα στο service... Μπορει καποιος, με 1.66, που δεν εχει κανει hspl, να μπει σε bootloader και να δει ποιο spl εχει? Ευχαριστω... SPL 1.44 δεν υπάρχει, είσαι σίγουρος για αυτό; Αν δεν απατώμαι, η 1.66 official έχει SPL 1.42. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) Δεν παίρνω κι όρκο, μιας και ήταν μια ώρα δύσκολη χθες... :lol::worry: Θα ξαναπροσπαθήσω να περάσω την επίσημη μέσω κάρτας, για να γίνουν όλα όπως πρέπει, αλλιώς θα περάσω μόνος μου το 1.42... Ευχαριστω...;) Edit: Τελικώς... Ξανακατέβασα την επίσημη ελληνική, από το site της htc, την πέρασα στην κάρτα, πήγα να φλασάρω, αλλά σταμάτησε πάλι στο 5%, έκανε restart, κι έμεινε πάλι με τη μαύρη οθόνη... Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να φλασάρω μέσω κάρτας...:confused: Δοκίμασα και διαφορετικές rom και διαφορετικές κάρτες... Τι να πω....:worry: Τελικά, τα πέρασα όλα μέσω υπολογιστή, και είναι έτοιμο το τηλέφωνο...Το spl, όντως, 1.42 ήταν...;) Edited August 15, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos206 Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Exω μια απορία …κοίταζα ολες τις ρομ και καμία δεν περιλαμβάνει το messenger …μπορούμε να το βάλουμε εμείς μετά η δεν μπαίνει επιδει είναι περιβάλλον τον windows?και αν τελικά μπαίνει σε ποία ρομ..μη επίσημη μπορεί να μπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Exω μια απορία …κοίταζα ολες τις ρομ και καμία δεν περιλαμβάνει το messenger …μπορούμε να το βάλουμε εμείς μετά η δεν μπαίνει επιδει είναι περιβάλλον τον windows?και αν τελικά μπαίνει σε ποία ρομ..μη επίσημη μπορεί να μπει? Μπορείς να το εγκαταστήσεις μετά. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Tελικα εβαλα την ενερτζυ 13 Αυγ καθως η ελεγκανσια δεν μου αρεσε εμφανισιακα! Και αυτη εχει μεσσεντζερ αν σε ενδιαφερει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Exω μια απορία …κοίταζα ολες τις ρομ και καμία δεν περιλαμβάνει το messenger …μπορούμε να το βάλουμε εμείς μετά η δεν μπαίνει επιδει είναι περιβάλλον τον windows?και αν τελικά μπαίνει σε ποία ρομ..μη επίσημη μπορεί να μπει? Σε όλες μπαίνει... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά !!!! θέλω να ρωτήσω το εξής : αν και οι απόψεις για το πιο είναι το καλύτερο ράδιο είναι καθαρά υποκειμενικές και συμφωνώ σ'αυτό, θέλω να μου πείτε όσοι έχετε cosmote και χρησιμοποιείτε το ιντερνετ μέσω σύνδεσης data (3g/gprs), ποιο σας φαίνεται πιο καλό ράδιο όσο αφορά την ποιότητα, την ισχύ και την ταχύτητα του σήματος όταν σερφάρετε μέσω 3g. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Tελικα εβαλα την ενερτζυ 13 Αυγ καθως η ελεγκανσια δεν μου αρεσε εμφανισιακα! Και αυτη εχει μεσσεντζερ αν σε ενδιαφερει! η energy ειναι κορυφη σε ταχυτητα,σταθεροτητα,εξτρα εφαρμογες και εμφανιση.εκανες πολυ καλη επιλογη.υστερει λιγο στις φωτογραφιες με φλας,τιποτα αλλο! καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά !!!! θέλω να ρωτήσω το εξής : αν και οι απόψεις για το πιο είναι το καλύτερο ράδιο είναι καθαρά υποκειμενικές και συμφωνώ σ'αυτό, θέλω να μου πείτε όσοι έχετε cosmote και χρησιμοποιείτε το ιντερνετ μέσω σύνδεσης data (3g/gprs), ποιο σας φαίνεται πιο καλό ράδιο όσο αφορά την ποιότητα, την ισχύ και την ταχύτητα του σήματος όταν σερφάρετε μέσω 3g. καλημερα αντωνη εγω εχω cosmote internet και με το radio της υπογραφης μου νομιζω οτι υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα σε σχεση με αλλα που εχω βαλει κατα καιρους!εξαρταται βεβαια και σε ποια σελιδα μπαινεις,γιατι πχ στο myphone μπαινει πολυ πιο γρηγορα απο το facebook.μπορει να εχει ευθυνη και η rom γιατι θυμαμαι οτι με την artemis που δοκιμασα εμπαινε πιο αργα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 η energy ειναι κορυφη σε ταχυτητα,σταθεροτητα,εξτρα εφαρμογες και εμφανιση.εκανες πολυ καλη επιλογη.υστερει λιγο στις φωτογραφιες με φλας,τιποτα αλλο! καλημερα αντωνη εγω εχω cosmote internet και με το radio της υπογραφης μου νομιζω οτι υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα σε σχεση με αλλα που εχω βαλει κατα καιρους!εξαρταται βεβαια και σε ποια σελιδα μπαινεις,γιατι πχ στο myphone μπαινει πολυ πιο γρηγορα απο το facebook.μπορει να εχει ευθυνη και η rom γιατι θυμαμαι οτι με την artemis που δοκιμασα εμπαινε πιο αργα! θεωρώ πως έχει όντως σχέση το ράδιο γιατί χρησιμοποιώ το ίδιο κι εγώ κι όντως είναι πιο γρήγορο απ' το προηγούμενο που είχα. ίσως ταιριάζει καλά και με τη ρόμ αυτή, γιατί παρατηρώ το τηλέφωνο πιο γρήγορο και στο boot πέρα απ' το internet. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 καλημερα αντωνη εγω εχω cosmote internet και με το radio της υπογραφης μου νομιζω οτι υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα σε σχεση με αλλα που εχω βαλει κατα καιρους!εξαρταται βεβαια και σε ποια σελιδα μπαινεις,γιατι πχ στο myphone μπαινει πολυ πιο γρηγορα απο το facebook.μπορει να εχει ευθυνη και η rom γιατι θυμαμαι οτι με την artemis που δοκιμασα εμπαινε πιο αργα! Το θέμα απόδοσης του internet εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την κάλυψη του provider στην εκάστοτε περιοχή κάλυψης. Κατά συνέπεια ο φίλος Αντώνης θα χρειαστεί να δοκιμάσει μόνος του για να καταλήξει σε ποιο radio τον καλύπτει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Το θέμα απόδοσης του internet εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την κάλυψη του provider στην εκάστοτε περιοχή κάλυψης. Κατά συνέπεια ο φίλος Αντώνης θα χρειαστεί να δοκιμάσει μόνος του για να καταλήξει σε ποιο radio τον καλύπτει καλύτερα. γιαννη ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις,στην αμερικη το ιντερνετ μεσω provider ειναι τοσο αργο οσο στην ελλαδα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Εκεί χρησιμοποιούν ως επί των πλείστων τα CDMA δίκτυα που βασίζονται σε διαφορετική αρχιτεκτονική. Μην νομίζεις ότι δεν έχουν προβλήματα bandwidth, αλλά εκεί έχουν επενδύσει πολύ στο wifi και υπάρχει ελεύθερο ασύρματο δίκτυο σχεδόν παντού. Είναι μακράν μπροστά από εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Εκεί χρησιμοποιούν ως επί των πλείστων τα CDMA δίκτυα που βασίζονται σε διαφορετική αρχιτεκτονική. Μην νομίζεις ότι δεν έχουν προβλήματα bandwidth, αλλά εκεί έχουν επενδύσει πολύ στο wifi και υπάρχει ελεύθερο ασύρματο δίκτυο σχεδόν παντού. Είναι μακράν μπροστά από εμάς. και με το wifi οταν συνδεεται η συσκευη μας ομως,ειναι πολυ πιο αργη σε σχεση με ενα σταθερο υπολογιστη η laptop.λογικα δεν θα επρεπε να ειναι στην ιδια ταχυτητα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Αυτό δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα του δικτύου, αλλά με τον εκάστοτε browser που χρησιμοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Αυτό δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα του δικτύου, αλλά με τον εκάστοτε browser που χρησιμοποιείται. ναι αλλα ο opera στον σταθερο υπολογιστη αλλαζει πολυ γρηγορα τις σελιδες,ενω στο leo παει πολύ αργα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Παρόλο που είναι της ίδιας εταιρίας, είναι βασισμένοι σε διαφορετικούς αλγόριθμους μιας και προορίζονται για διαφορετικές πλατφόρμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 στη μπαρα με την ενδειξη σηματος μου βγαζει ενα Ε αντι για Η η G ...τι ειναι αυτο? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) στη μπαρα με την ενδειξη σηματος μου βγαζει ενα Ε αντι για Η η G ...τι ειναι αυτο? Πρόκειται για το EDGE (ή αλλιώς EGPRS), με απλά λόγια ενισχυμένο GPRS (G). Πιο γρήγορο από το GPRS (G) και πιο αργό από το HSDPA (H) ή 3G. Edited August 15, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 υπαρχει πληκτρολογιο που να υποστηριζει γραφη swype στα ελληνικα; :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 υπαρχει πληκτρολογιο που να υποστηριζει γραφη swype στα ελληνικα; :)θα το βγαλουν οπου ναναι και με ελληνικα! δες αυτο ¨http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=17333&page=2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 θα το βγαλουν οπου ναναι και με ελληνικα! δες αυτο ¨http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=17333&page=2 ενημερωμενος οπως παντα! ευχαριστω!:happy: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts