AudiTT Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 γεια σε ολους! ειναι ευκολο να μου προτεινει καποιος ενα προγραμμα που να μπορει να κανει backup ολες τις εγκατεστημενες εφαρμογες και να τις επαναφερει οπως ηταν πριν αφου περασω μια πιο καινουργια ρομ? συγκεκριμενα την τελευταια energy θελω να βαλω απλα βαριεμαι ξανα το στησιμο. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 γεια σε ολους! ειναι ευκολο να μου προτεινει καποιος ενα προγραμμα που να μπορει να κανει backup ολες τις εγκατεστημενες εφαρμογες και να τις επαναφερει οπως ηταν πριν αφου περασω μια πιο καινουργια ρομ? συγκεκριμενα την τελευταια energy θελω να βαλω απλα βαριεμαι ξανα το στησιμο. thanks Αυτο δεν γινεται με καμια εφαρμογη σωστα! Καλο ειναι να στησεις την συσκευη σου απο την αρχη. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 μπορεις να μου δοσεις link απο αυτες τις 2 που λες? ευχαριστω! για να βρεις τις ρομ αυτες θα μπεις στους xda developers και επειτα στο thread του htc hd2. εκει θα εχει καποια threads ενα εκ των οποιων ονομαζεται rom developing η καπως ετσι. εκει θα βρεις τοσο την elegancia οσο και την energy. παντως ο δημητρης που σου λεει για την φωτογραφια της elegancia εχει δικιο. για καλουδια λοιπον κι εγω elegancia θσ σου προτεινα Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 οκ.. βρηκα αυτο το λινκ, λογικα αυτο ειναι κιολας που μου λετε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=651729 αλλα δε καταλαβα τις rom του. εχει πολλες ρομ ή είναι η ιδια? ποια κατεβάζουμε.. δε λεει τι περιέχει η καθε μια. μπερδεγουεϊ η κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 οκ.. βρηκα αυτο το λινκ, λογικα αυτο ειναι κιολας που μου λετε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=651729 αλλα δε καταλαβα τις rom του. εχει πολλες ρομ ή είναι η ιδια? ποια κατεβάζουμε.. δε λεει τι περιέχει η καθε μια. μπερδεγουεϊ η κατάστασηhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=654218 πήγαινε σε αυτή τη διεύθυνση και κατέβασε αυτή που λέει χωρίς htc messages.έχει το τελευταίο cookies. home tab,και τα μηνύματα είναι σε iPhone style. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 παιδια καμια βοηθεια κανεις να μη μου δειχνει στο messages μονο 25 μηνυματα αλλα να δειχνει ολα οσα ειναι στο inbox?:O:O:O Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν Energy.Leo.23128.Sense2.5.Cookie.Aug.10.7 προς το παρών δεν μου έχει κολλήσει και το λέω αυτό γιατί η δυο προηγούμενες εκδόσεις μου είχαν κόλληση ,πρώτη φορά μου είχε συμβεί σε ρομ Energy, θα δούμε είναι ακόμη νωρίς. Εχω βάλει και εγώ την ίδια με dinik. Ποιό keyboard χρησιμοποιείς? Αυτό του Dinik "δίνει" επιλογή ελληνικών αλλά δεν ενεργοποιούνται... τουλάχιστον σε εμένα. Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Παιδιά ακολούθησα τη διαδικασία για να γυρίσω το κινητό μου σε stock μορφή. (rom kai radio). Αντέγραψα το αρχείο στη κάρτα μνήμης και ακολούθησα τη διαδικασία η οποία ολοκληρώθηκε απο ότι νομίζω σωστά. Επέστρεψα στη ROM 1.48.482.4 (71294) ELL και RADIO 2.05.51.05_2. To πρόβλημά μου με το σήμα δεν λύθηκε επομένως ο μόνη λύση νομίζω ότι είναι το σέρβις της HTC.. Μέ το HSPL ελπίζω να μήν φαίνεται ότι είχα αλλάξει ρομ?? Πάντως όταν κάνω restart και μπαίνω σε boot mode, μου δείχνει spl 1.42.0000 xe. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Προφανώς είσαι μια χαρά. Εάν επανέλθουν όλα σωστά, δεν είναι σε θέση η HTC να δει ότι έχει γίνει hard-spl στο παρελθόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Προφανώς είσαι μια χαρά. Εάν επανέλθουν όλα σωστά, δεν είναι σε θέση η HTC να δει ότι έχει γίνει hard-spl στο παρελθόν. Ευχαριστώ...Μήπως γνωρίζουμε πόσο καιρό περίπου κρατάσει στο σέρβις η HTC τα κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Συνήθως όχι πολύ μιας και δεν χρειάζεται να σταλεί η συσκευή στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Εχω βάλει και εγώ την ίδια με dinik. Ποιό keyboard χρησιμοποιείς? Αυτό του Dinik "δίνει" επιλογή ελληνικών αλλά δεν ενεργοποιούνται... τουλάχιστον σε εμένα. Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Δοκιμασε του Drmobile απο το 1ο post.... Σε μενα δουλευει κανονικα Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Εάν η rom περιλαμβάνει το skined keyboard του Dinik και μπει το αρχείο του DrMobile, το χαλάει το εν λόγω skin αλλά τουλάχιστον κάνει τη δουλειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Εάν η rom περιλαμβάνει το skined keyboard του Dinik και μπει το αρχείο του DrMobile, το χαλάει το εν λόγω skin αλλά τουλάχιστον κάνει τη δουλειά του. ... αυτό είναι το πρόβλημα... ήλπιζα επέιδή έχει επιλογή ελληνικών το skin του dinik μήπως και δουλεύει... Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 ... αυτό είναι το πρόβλημα... ήλπιζα επέιδή έχει επιλογή ελληνικών το skin του dinik μήπως και δουλεύει... Δεν έχει φτιάξει o Dinik skinned ελληνικό keyboard. Υπάρχουν στο σχετικό thread τα ανάλογα request και ίσως δούμε ελληνικά σε κάποια μελλοντική δουλειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 εχουμε προγραμμα για να εμφανιζονται οι φωτογραφιεσ οταν μασ παιρνουν τηλεφωνο?εκτοσ απο το photo contact pro δεν με βοεψε καθολου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 (edited) Νέα έκδοση v6.0 WWE + ELL Omega v6.0 Omega XT v6.0 With Co0kie's Home Tab 1.8.5 Omega XT v6.0 With GTX 1.8.5 Sense Theme Omega XT v6.0 With Diniks Anastasia customization and Co0kie's Home Tab 1.8.5 Omega XT v6.0 Black With Great Alexander Theme and Co0kie's Home Tab 1.8.5 Omega XT v6.0 with MaxSense v1.05 Changelog Νέο Built 23673 Αλλαγή βάσης σε 2.13 (καλύτερη βάση για for Android) Νέο HTCMessaging Client 2018 Fix mail bugs Fix manila sms tab Πληροφορίες και Download Edited August 14, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 εχουμε προγραμμα για να εμφανιζονται οι φωτογραφιεσ οταν μασ παιρνουν τηλεφωνο?εκτοσ απο το photo contact pro δεν με βοεψε καθολου ευχαριστω Κυκλοφορούν διάφορα αλλά μην περιμένεις να λειτουργήσουν σωστά σε αυτές τις συσκευές με το manila και με το δικό τους dialer. Δεν σου συνιστώ τη χρήση τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Κυκλοφορούν διάφορα αλλά μην περιμένεις να λειτουργήσουν σωστά σε αυτές τις συσκευές με το manila και με το δικό τους dialer. Δεν σου συνιστώ τη χρήση τους. και επειδή είναι πάντα ανοιχτά στο background,τρώνε πολλή μπαταρία! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 και επειδή είναι πάντα ανοιχτά στο background,τρώνε πολλή μπαταρία! αυτο ακριβωσ ειναι που με χαλασε και με το phto contact επρεπε να ειναι συνεχωσ ανοιχτο με λιγα λογια δεν υπαρχει σωτηρια ετσι να παρατησω το ψαξιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 αυτο ακριβωσ ειναι που με χαλασε και με το phto contact επρεπε να ειναι συνεχωσ ανοιχτο με λιγα λογια δεν υπαρχει σωτηρια ετσι να παρατησω το ψαξιμο? επειδη εχω ψαξει πολυ για τετοια προγραμματα και ολα πρεπει να τρεχουν απο πισω συνεχεια,καλυτερα να το αφησεις οπως ειναι,που δειχνει τη φωτογραφια αυτου που κανει κληση αλλα σε σχετικα μικρες διαστασεις. το ιδανικο θα ηταν να βρισκαμε στη registry αν υαπαρχει παραμετρος που αλλαζει τις διαστασεις της φωτοφραφιας και να τις αλλαζαμε απο εκει. αυτα για την περιπτωση που θελεις να βλεπεις φωτογραφια στην εισερχομενη κληση. αν θελεις απλα να βλεπεις ολες τις επαφες σου με φωτογραφια,υπαρχει αυτο το προγραμματακι που λεγεται avatar και δεν τρωει καθολου ενεργεια,το ανοιγεις οποτε θελεις http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-avatar.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 (edited) Παιδια sos!!:blink: Δεν μπορω να φλασαρω ουτε απο καρτα ουτε απο τον υπολογιστη... :wacko: Μου βγαζει σφλαμα: ΣΦΑΛΜΑ [294] : ΜΗ ΕΓΚΥΡΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΠΩΛΗΤΗ απο τον υπολογιστη, ενω στο τηλεφωνο μου λεει οτι υπαρχει προβλημα με το RUU... Τι να κανω? :cry: Edit: Αν πατησω να ανοιξει απλα το κινητο, μου βγαζει μια μαυρη οθονη, με ενα τριγωνο και ενα θαυμαστικο... Εdit2: Τελικά, κάτι γινόταν λάθος απο το φλασαριμα μεσω καρτας... Και σταματουσε στο 3%, αλλα ειχε ηδη γυρισει το spl, για αυτο δεν μπορουσα να φλασαρω μετα απο πουθενα... Οποτε, περασα παλι hspl, φλασαρα κανονικα μεσω υπολογιστη, και τωρα αφου δεν μπορω μεσω καρτας (της εκανα και φορματ), θα το γυρισω μονος μου... Να ρωτησω ομως... Περασα την 1.66, αλλα ειδα οτι περνουσε μονη της το spl 1.44.... Εγω ποιο να περασω? 1.42? 1.66? Μην εχω τιποτα προβληματα στο service... Μπορει καποιος, με 1.66, που δεν εχει κανει hspl, να μπει σε bootloader και να δει ποιο spl εχει? Ευχαριστω... Edited August 14, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 καλησπέρα! γιατί κάθε ήχο μου τον δείχνει από 2 φορές όταν παω να αλλάξω ήχο ειδοποίησης μηνύματος η mail πχ? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 καλησπέρα! γιατί κάθε ήχο μου τον δείχνει από 2 φορές όταν παω να αλλάξω ήχο ειδοποίησης μηνύματος η mail πχ? γιατι ειναι αποθηκευμενοι σε δυο διαφορετικα σημεια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 γιατι ειναι αποθηκευμενοι σε δυο διαφορετικα σημεια.:) και που έιναι τα σημεία αυτα να τα σβησω τουλάχιστον απ' τη μια μεριά? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts