manolis_33 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 ΞΑΝΑΣΥΣΚΕΥΑΣΑ το λεο μου το εβαλα στο κουτακι του κ αυριο πρωι πρωι φευγει για αντιπρωσοπεια :( ,ελπιζω να μου το αλαξουνε!!! θα παω διακοπες χωρις αυτο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Καλημέρα. Είχα βρει παλιότερα ένα cab που επέτρεπε την εμφάνιση των παιχνιδιών των Windows (πασιέντζα κλπ). Επειδή ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω πουθενά ούτε στους xda-developers μήπως υπάρχει κάποιος που το'χει;;; Γιατί δεν μπαίνεις στον φάκελο των windows να τα βρεις και να φτιάξεις τα σχετικά shortcuts; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 ΞΑΝΑΣΥΣΚΕΥΑΣΑ το λεο μου το εβαλα στο κουτακι του κ αυριο πρωι πρωι φευγει για αντιπρωσοπεια :( ,ελπιζω να μου το αλαξουνε!!! θα παω διακοπες χωρις αυτο :mad: ελπιζω να εβαλες το αυθεντικο SPL... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) ελπιζω να εβαλες το αυθεντικο SPL... λεει spl-1.42.0000 XE οποτε το στενλω στην htc απροβληματιστα σωστα???? :confused: ξερει κανεις να μου απαντησει στα σιγουρα μη μου το βγαλουνε κ εκτος εγγυησης???????? Edited August 8, 2010 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 λεει spl-1.42.0000 XE οποτε το στενλω στην htc απροβληματιστα σωστα???? :confused: ξερει κανεις να μου απαντησει στα σιγουρα μη μου το βγαλουνε κ εκτος εγγυησης???????? Αυτό είναι το επίσημο spl, είσαι οκ! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godzilla13 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 λεει spl-1.42.0000 XE οποτε το στενλω στην htc απροβληματιστα σωστα???? :confused: ξερει κανεις να μου απαντησει στα σιγουρα μη μου το βγαλουνε κ εκτος εγγυησης???????? Οκ είναι ... dont worry EDIT: με προλαβαν .. Παράθεση ROM: Omega v22.5 ELL Radio: 2.15.50.14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Οκ είναι ... dont worry EDIT: με προλαβαν .. ok σας ευχαριστω πολλυ μου εφυγε ενα βαρος!! :O πιος ξερει ποτε θα το παρω πισω..... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 καλησπερα παιδια με ενδιαφερει πολυ αυτο το κινητακι αλλα εχω μερικεσ αποριες πριν το αγορασω,εχει chat στο facebook?flash player υποστιριζει?γιατι ασχολουμε πολυ με τις εφαρμογες του facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 παιδια εχω μια ερωτηση υπαρχει προγραμμα για να κανω την καμερα του hd2 web camera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 http://www.warelex.com/products/webcam/ http://www.ateksoft.com/ Mπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από αυτά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 παιδια, έχω την energy rom απο xda. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω την λειτουργια wifi router για να συνδέσω καποια laptop μου στο ιντερνετ μεσω wifi του κινητού αλλά το service δεν σηκώνεται απο το HD2. Συνέχεια αναβοσβήνει το σηματάκι του wifi στο hd2 , όπως κάνει οταν ψαχνει ip αλλα με scan απο το laptop δεν βρίσκει το ασύρματο. Τι φταιει? θα πρέπει μήπως να του βάλω καποια χειροκίνητη ip του HD2? DHCP server σηκώνει αυτόματα μόνο του? thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 καλημέρα φίλο. Έχω βαλει την omega 2.71 xt ell xt max με radio 2.10.50.28.2. Από χθες κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο ενεργοποιείται μόνο του το πλήκτρο ανοικτής ακρόασης. Πρέπει να το πατάω να κλείσει για να μιλήσω από το τηλ. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμηση; Επίσης λέω να πεάσω στην Omega XT v5.0 Με Co0kie's Home Tab v1.8.5. Τι διαφορα έχει με την αντιστοιχη max; Την περνάω μόνο αυτή χωρις hspl, σωστά; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 καλημέρα φίλο. Έχω βαλει την omega 2.71 xt ell xt max με radio 2.10.50.28.2. Από χθες κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο ενεργοποιείται μόνο του το πλήκτρο ανοικτής ακρόασης. Πρέπει να το πατάω να κλείσει για να μιλήσω από το τηλ. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμηση; Επίσης λέω να πεάσω στην Omega XT v5.0 Με Co0kie's Home Tab v1.8.5. Τι διαφορα έχει με την αντιστοιχη max; Την περνάω μόνο αυτή χωρις hspl, σωστά; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλημέρα σου. Πέρασε την Dinik v 4.0 . Εφόσον έχεις περάσει rom ήδη δεν χρειάζεται να ξανακάνεις hspl. Κάνε απλά task29 αν θέλεις, και δοκίμασε και το ράδιο 2.12.50.02 Καμία σχέση με την Max. Διαφορετικό User interface. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 παιδια, έχω την energy rom απο xda. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω την λειτουργια wifi router για να συνδέσω καποια laptop μου στο ιντερνετ μεσω wifi του κινητού αλλά το service δεν σηκώνεται απο το HD2. Συνέχεια αναβοσβήνει το σηματάκι του wifi στο hd2 , όπως κάνει οταν ψαχνει ip αλλα με scan απο το laptop δεν βρίσκει το ασύρματο. Τι φταιει? θα πρέπει μήπως να του βάλω καποια χειροκίνητη ip του HD2? DHCP server σηκώνει αυτόματα μόνο του? thanks :) Απευθύνθηκες στο thread του μάγειρα να δεις και αν άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα; Πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς ότι δεν είναι bug της rom και μετά να το ψάξουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Και εγώ δοκίμασα τις ROM Οmega δε λέω γρήγορες όμορφες χρηστικές αρκετά σταθερές αλλά από θέμα μπαταρίας μου έχουν πιει το αίμα κανονικά τελικά παίζουν καλά μόνο με το radio 2.08....... γιατί είναι και το μόνο που δεν δοκίμασα. και επίσης σε όλες τις ROM που δοκίμασα (Όχι μόνο omega) πάντα κολλάει το RSS feed κρίμα γιατί είναι ωραία πατέντα.. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 πάντα κολλάει το RSS feed κρίμα γιατί είναι ωραία πατέντα.. Ποιο είναι πατέντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 παιδια, έχω την energy rom απο xda. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω την λειτουργια wifi router για να συνδέσω καποια laptop μου στο ιντερνετ μεσω wifi του κινητού αλλά το service δεν σηκώνεται απο το HD2. Συνέχεια αναβοσβήνει το σηματάκι του wifi στο hd2 , όπως κάνει οταν ψαχνει ip αλλα με scan απο το laptop δεν βρίσκει το ασύρματο. Τι φταιει? θα πρέπει μήπως να του βάλω καποια χειροκίνητη ip του HD2? DHCP server σηκώνει αυτόματα μόνο του? thanks :) κατι ασχετο... απο μπαταρια πως παει η Energy? θα ηθελα να βαλω αλλα τρωει πολυ μπαταρια απ ο,τι διαβαζω! Θα την εβαζα δοκιμαστικα μονο βεβαια γιατι με την Omega XT ειμαι ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Ποιο είναι πατέντα; ....που λέει ο λόγος..... όταν κάτι είναι καλό είναι μια απλή έκφραση όχι κυριολεκτικά ! Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 ....που λέει ο λόγος..... όταν κάτι είναι καλό είναι μια απλή έκφραση όχι κυριολεκτικά ! Τότε θα μπορούσες να βάλεις μια rom με το Sense του OBOE που έχει το rss feed στο home tab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 καλημερα! γιατι ενω εχω επιλεξει να εμφανιζονται τα μειλ που στελνω στα σταλθεντα, δε βλεπω κανενα καθε φορα που στελνω. δεν αποθηκευονται στο φακελο sent. χρησιμοποιω τον παροχο hotmail. εχει καποια σχεση αυτο μηπως? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 καλημερα! γιατι ενω εχω επιλεξει να εμφανιζονται τα μειλ που στελνω στα σταλθεντα, δε βλεπω κανενα καθε φορα που στελνω. δεν αποθηκευονται στο φακελο sent. χρησιμοποιω τον παροχο hotmail. εχει καποια σχεση αυτο μηπως? Χμμμμμ... ποια ρομ εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 καλημερα! γιατι ενω εχω επιλεξει να εμφανιζονται τα μειλ που στελνω στα σταλθεντα, δε βλεπω κανενα καθε φορα που στελνω. δεν αποθηκευονται στο φακελο sent. χρησιμοποιω τον παροχο hotmail. εχει καποια σχεση αυτο μηπως? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591719 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 συγγνωμη που επανερχομαι αλλα τα αρχεια για ελληνικα sms δεν λειτουργουν πια στο rapidshare. καμμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisTS Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Παιδια ενα περιεργο προβλημα αν μπορει να βοηθησει καποιος.. Κλεινω το κινητο και αυτο επιμενει μετα απο ενα δευτερολεπτο να ξανανοιγει! Δε κλεινει με τιποτα! Ειχα την omega 4 και εβαλα την 5 αλλα το προβλημα συνεχιζει. Παντως δε πιστευω να εχει σχεση με την ρομ. Κατι παιζει, κατι κανει επαφη στη usb θυρα μαλλον; Οταν συνδεσω πχ την usb του φορτιστη και το κλεισω, παραμενει κλειστο κανονικα. Αν βγαλω τοτε το βυσμα θα συνεχισει να δουλευει κανονικα ως... το επομενο ρεσετ! Μετα παλι τα ιδια. Αρνειται να κλεισει! Μερικες φορες μου εβγαλε οταν ξανανοιγε απο μονο του το navigation panel!... :blink: Τι συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591719 τελεια καταφερα και συγχρονισα ολους τους φακελους! ευχαριστωωω Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts