eirhnh_k Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Για το facebook Η καλυτερη μορφη δοκιμασμενη ειναι να ανοιγετε το: http://touch.facebook.com μολις το ανοιξετε και πριν βαλετε τα στοιχεια σας για να κανετε Login, εχει και link κατω δεξια που λεει full site και βλεπετε ακριβως οτι βλεπετε και απο τον υπολογιστη σας. παντως δοκιμαστε και το touch facebook που σας λεω, γιατι ειναι αρκετα πληρη. κανεις σχεδον τα παντα. και οποτε θελεις πατας το full site και μπαινεις στο κανονικο. για το youtube, μολις γραψετε το youtube.com, μολις συνδεθει, αν δειτε στην διευθυνση σας βαζει αυτοματα το m.youtube.com. πηγαινετε τερμα κατω στη σελιδα και πατηστε εκει που λεει επιτραπεζιος υπολογιστης (στον opera 10 ετσι μου το βγαζει). μετα θα εχετε κανονικη μορφη. ευχαριστωωωωωωωωω:D πολυτιμη η βοηθεια! θα το δοκιμασω τωρα κιολας!:D:D Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 ευχαριστωωωωωωωωω:D πολυτιμη η βοηθεια! θα το δοκιμασω τωρα κιολας!:D:D δοκιμασε το και γραψε πισω τα σχολια σου γιατι κι'αλλοι σιγουρα ενδιαφερονται για τα δυο αυτα site. στον opera 10 λειτουργουν ολα κανονικα στο full site μιας και διαθετει το flash. γι'αυτο και μπαινω παντα με τον opera 10 στο facebook. στο youtube, ο opera 10 παιζει τα βιντεο μεσα στον browser αυτοματα μιας και διαθετει flash, αλλα εμενα τουλαχιστον δεν με βολευει. ο opera 9 μολις πατησεις να δεις ενα βιντεο στο youtube, σου ανοιγει το βιντεο με τον youtube player της συσκευης που βολευει πιο καλα γιατι βλεπεις το βιντεο σουπερ. δοκιμασε τα ολα αυτα και περιμενω τα comments σου. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 .εχει βγει ενας αλλος browser σε beta ακομα που τα καταφερνει καλυτερα,αλλα δεν θυμαμαι πως τον λενε uZardWebBrowser :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 δοκιμασε το και γραψε πισω τα σχολια σου γιατι κι'αλλοι σιγουρα ενδιαφερονται για τα δυο αυτα site. στον opera 10 λειτουργουν ολα κανονικα στο full site μιας και διαθετει το flash. γι'αυτο και μπαινω παντα με τον opera 10 στο facebook. στο youtube, ο opera 10 παιζει τα βιντεο μεσα στον browser αυτοματα μιας και διαθετει flash, αλλα εμενα τουλαχιστον δεν με βολευει. ο opera 9 μολις πατησεις να δεις ενα βιντεο στο youtube, σου ανοιγει το βιντεο με τον youtube player της συσκευης που βολευει πιο καλα γιατι βλεπεις το βιντεο σουπερ. δοκιμασε τα ολα αυτα και περιμενω τα comments σου. λοιπον ειχα τον opera 9.7 και αναφορικα με το πληρες site σε facebook και youtube το κατορθωσα με τη βοηθεια σου! φυσικα δεν ειδα βιντεο για τα οποια απαιτειται o flash player. κατεβασα ομως και τον opera 10 που λες, καθως και το αρχειακι που τον βοηθα να παιζει flash αλλα παλι δεν λειτουργει.. εσυ πως το εφτιαξες? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 λοιπον ειχα τον opera 9.7 και αναφορικα με το πληρες site σε facebook και youtube το κατορθωσα με τη βοηθεια σου! φυσικα δεν ειδα βιντεο για τα οποια απαιτειται o flash player. κατεβασα ομως και τον opera 10 που λες, καθως και το αρχειακι που τον βοηθα να παιζει flash αλλα παλι δεν λειτουργει.. εσυ πως το εφτιαξες? κανε απεγκατασταση τον opera 10 που εβαλες και βγαλε και το αρχειακι που εβαλες για να παιζει flash. κατεβασε και εγκατεστησε την final εκδοση του opera 10 ετοιμη με flash και παραμετροποιημενη απο εδω : Opera Mobile 10 Flash support.cab Εξ'ορισμου η δυνατότητα για flash είναι απενεργοποιημένη. Γι'αυτο πρέπει να την ενεργοποιησετε απλα ανοιγωντας τον opera 10 και στις ρυθμισεις (settings) επιλεξτε "για προσωρημενους (advanced settings)" και επιλεξτε να ειναι ανοικτο (enabled) το "επεκτασεις (plug-ins)". για δοκιμασε ξανα με αυτο που σου δινω. παιζει κανονικοτατα flash και ειναι σουπερ !!!! **** το link το πηρα απο το θεμα που υπαρχει ηδη για τον opera mobile 10, το οποιο εχει δημιουργηθει απο τον Γιαννη (Athanaso77). εδω ειναι το θεμα που μιλαμε για τον opera mobile 10 : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=260545 εδω ειναι το post του Γιαννη (Athanaso77) για την συγκεκριμενη εκδοση που δινω παραπανω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3123348#post3123348 Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Θελει HSPL και περασμα αλλο radio μονο. Οδηγίες 1η σελιδα ;) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 και οτι δεν μπορεις να μεταφερεις τις σημειωσεις σου απο αυτην την εφαρμογη αλλου;) αν θελεις να κανεις την δουλεια σου σωστα και αξιοπιστα ,εγω εχω ολοκληρες δουλειες στημενες σε word,(πελατολογια,παρακολουθησεις εργασιων κλπ ) το one note και ολα τα notes apps στα wm,εχουν το προβλημα που σου ειπα,δεν αναγνωριζονται απο αλλες πλατφορμες λογισμικου τηλεφωνων και απο υπολογιστες.. αν σου παθει κατι το τηλ,εχεις χασει ολη την δουλεια σου :O καλημερα σε ολους :) Καλησπερα. Εχεις δικιο σε αυτο που λες, αλλα και παλι την εφαρμογη των σημειωσεων την εχω διαχρονικα στις συσκευες μου για πιο... αναλαφρες καταστασεις (σημειωνω πραγματα που περνουν φευγαλεα απο το μυαλο μου). Για δουλεια κι εγω χρησιμοποιω το office, σε ολες τις εκδοχες του. Βαγγελη αν εχεις data plan το καλυτερο απ ολα ειναι το Evernote. Βαζεις την εφαρμογη και στο pc σου και συχρονιζει αυτοματα. Δεχεται φωτο, και οτιδηποτε αλλο με copy paste πχ ενα σκιτσο που θα κανεις με καποια εφαρμογη στο Λεο. Ειναι free αλλα αν θες να εχεις παραπνω απο 50ΜΒ το μηνα χρειαζεται συνδρομη. Data plan σε αυτες τις συσκευες ειναι εκ των ουκ ανευ. Εχεις δικιο για το evernote. Παιζει σε ολες τις σοβαρες πλατφορμες (και στο πανεμορφο webos που σκεφτομαι να δοκιμασω) και κατα συνεπεια μπορω να μεταφερω τις σημειωσεις μου. Το κακο ειναι πως εχει αρκετο διαστημα να παρουσιασει καποια εξελιξη για τα windows mobile απο οτι βλεπω, αλλα θα το δοκιμασω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos206 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Σα καινούργιος χριστείς και εγώ του hd2 προσπαθώ να μπω στο πνεύμα του..υπάρχει κάπου κάπως κάτι για να ρυθμίσουμε το gps?βάζω destinator to 7 η το 8 η το 9 …αλλά με κανένα τίποτα! το ένα δε δουλεύει το πληκτρολόγιο το άλλο βγαίνει αυτό με το bloutouth υπάρχουν μέσα κάπου οδηγίες να διαβάσουμε να μι κουράζουμε και εσάς που μας βοηθάτε συνέχεια? και κάτι άλλο …ένα καλό ραδιο που να ταιριάζει με την Omega XT με Diniks Anastasia customizations και CHT 1.8.5..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Εγώ πάλι με το evernote δεν μπορώ να δω τις σημειώσεις στο λεό, ενώ το δουλεύω κανονικά σε pc και mac!!! Τι να πω!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 29, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) Σα καινούργιος χριστείς και εγώ του hd2 προσπαθώ να μπω στο πνεύμα του..υπάρχει κάπου κάπως κάτι για να ρυθμίσουμε το gps?βάζω destinator to 7 η το 8 η το 9 …αλλά με κανένα τίποτα! το ένα δε δουλεύει το πληκτρολόγιο το άλλο βγαίνει αυτό με το bloutouth υπάρχουν μέσα κάπου οδηγίες να διαβάσουμε να μι κουράζουμε και εσάς που μας βοηθάτε συνέχεια? Στις ρυθμίσεις του GPS του προγράμματος πλοήγησης βάλε... COM: 4 BAUD: 4800 και κάτι άλλο …ένα καλό ραδιο που να ταιριάζει με την Omega XT με Diniks Anastasia customizations και CHT 1.8.5..? 2.12 Edited July 29, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Στις ρυθμίσεις του GPS του προγράμματος πλοήγησης βάλε... COM: 5 BAUD: 4800 Com4, για gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 29, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Com4, για gps. Σωστός, τυπογραφικό λάθος. Το διόρθωσα άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos206 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Ότι και να έκανα τα ιδία πράγματα …βγαίνει το Bluetooth ασταμάτητα ….δε καταλαβαίνει τίποτα! Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνετε λάθος! Πάω στο πινάκα έλεγχου >σύστημα >εξωτερικό gps.>στα προγράμματα βάζω com 4kai στη θύρα υλικού βάζω ….κανένα και στο baud bazo 4800..οσες φορές και να το έκανα το Bluetooth το χαβατου !εκνευριστικό όσο τίποτα άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που απαντήσανε. zaharakis, pik., scarface883, TonyK, maroulitsa Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν :wacko: Αγαπητέ TonyK σε ευχαριστώ ιδιαίτερα για την εκτενή απάντηση και τις πληροφορίες που μου έδωσες. Είχα και εγώ απορία τι ρευματοδοσία πρέπει να έχει ο φορτιστής αυτοκινήτου για να μπορεί να φορτίζει εν' ώρα πλοήγησης και ευτυχώς που το ανέφερες ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον 1Α. Ελπίζω ο μαμίσιος HTC Car Charger που είχα για το HD μου να δίνει 1Α (ποτέ δεν το είχα κοιτάξει αυτό). Θα κοιτάξω και θα δω τι θα κάνω τελικά. Το μόνο που με κολλάει για να αγοράσω απ' έξω είναι οι ημέρες αναμονής (Στο site του NETIMES για αποστολή με Registered Air Mail Service που είναι και ο πιο φθηνός τρόπος (2 euros) αναφέρει ότι θέλει από 4-30 εργάσιμες ημέρες). Για τον Universal φορτιστή από το Πλαίσιο προφανώς θα εννοείς μόνο βάση φορτιστή που κουμπώνει στον αναπτήρα και δίνει κανονική USB απόληξη και εκεί πάνω θα χρειάζεται λογικά να παίξω με το καλώδιο που έχω για τον φορτιστή σπιτιού, σωστά ή κάνω λάθος? Αν και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής από μια ματιά που έριξα τόσο σε πλαίσιο (site) όσο και σε multirama (site) πουθενά δεν αναφέρονται τεχνικά χαρακτηριστικά για τους φορτιστές. Όσον αφορά για την βάση δεν με πειράζει τόσο αν θα είναι για το τζάμι ή για τον αεραγωγό. Με ενδιαφέρει να είναι σταθερή, καλή ποιοτικά έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να γδαρθεί το κινητό και τέλος να μην υπάρξει προβλημα με τον αεραγωγό αν τελικά επιλέξω βάση αεραγωγου. Απλα θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι βολική στο θέμα του να παρακολουθείς το GPS κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Πάντα θεωρούσα τις βάσεις τζαμιού πιο βολικές. Ευχαριστώ και πάλι όλους για τις απαντήσεις σας Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Ότι και να έκανα τα ιδία πράγματα …βγαίνει το Bluetooth ασταμάτητα ….δε καταλαβαίνει τίποτα! Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνετε λάθος! Πάω στο πινάκα έλεγχου >σύστημα >εξωτερικό gps.>στα προγράμματα βάζω com 4kai στη θύρα υλικού βάζω ….κανένα και στο baud bazo 4800..οσες φορές και να το έκανα το Bluetooth το χαβατου !εκνευριστικό όσο τίποτα άλλο! Δεν πρέπει να επιλέξεις εξωτερικό gps, αλλά το ενσωματωμένο. Γι αυτό ανοίγει το bluetooth. Ψάχνει να βρει bluetooth gps κεραία (εξωτερική). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 καλημερα! οταν ηχογραφω μια κληση, δηλαδη παταω κατω δεξια το μενου και μετα recording, η ηχογραφημενη ομιλια που αποθηκευεται? να σημειωσω οτι εψαξα στα εγγραφα της συσκευης και της καρτας μνημης στο φακελο recordings και δεν βρηκα κατι εκει. καμια βοηθεια κανεις?:O Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 καλημερα! οταν ηχογραφω μια κληση, δηλαδη παταω κατω δεξια το μενου και μετα recording, η ηχογραφημενη ομιλια που αποθηκευεται? να σημειωσω οτι εψαξα στα εγγραφα της συσκευης και της καρτας μνημης στο φακελο recordings και δεν βρηκα κατι εκει. καμια βοηθεια κανεις?:O Αν ηχογραφείς μέσω κάποιου προγράμματος πχ vito audio notes κλπ δες σε φακέλους με το όνομα του προγράμματος Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) Αν ηχογραφείς μέσω κάποιου προγράμματος πχ vito audio notes κλπ δες σε φακέλους με το όνομα του προγράμματος μα δεν ηχογραφησα μεσω καποιου προγραμματος! δηλαδη εννοω πως εγω δεν εχω περασει καποιο τετοιο προγραμμα επιτηδες γι αυτο το σκοπο. εχω την energy standard rom πιθανως το χε καπως ενσωματωμενο. εγω απλως πατησα μενου κατω δεξια και μετα ηχογραφηση. επειτα που θα μπορουσε να χει παει εφοσον δεν ξερω με τι προγραμμα εγινε?:(:(:(:( το βρηκα! στα notes αποθηκευεται! Edited July 30, 2010 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παίδες? Ψάχνω το regisrty editοr add on για τον resco. Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παίδες? Ψάχνω το regisrty editοr add on για τον resco. Από το Resco Menu-> Options-> Add ins και το κατεβάζεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Από το Resco Menu-> Options-> Add ins και το κατεβάζεις Ωραία! Πάω εκεί λοιπον και μου έχει Tickαρισμένα τα: Ιnternal zip My registry My FTP και απο κάτω ένα λινκ για να κατεβάσω το Resco today plugin. Είναι ήδη εγκατεστημένο? Που το βρίσκω για να το εκκινήσω? Είδα σε screenshoots ότι βγάζει επιλογή στην αρχή, αλλά εμένα δεν μου βγάζει.. Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Ωραία! Πάω εκεί λοιπον και μου έχει Tickαρισμένα τα: Ιnternal zip My registry My FTP και απο κάτω ένα λινκ για να κατεβάσω το Resco today plugin. Είναι ήδη εγκατεστημένο? Που το βρίσκω για να το εκκινήσω? Είδα σε screenshoots ότι βγάζει επιλογή στην αρχή, αλλά εμένα δεν μου βγάζει.. Αν είναι τικαρισμένο πρέπει να είναι και εγκατεστημένο. Για να βεβαιωθείς, έλεγξε αν στα "Προγράμματα" υπάρχει "Resco Registry". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 καλημερα! οταν ηχογραφω μια κληση, δηλαδη παταω κατω δεξια το μενου και μετα recording, η ηχογραφημενη ομιλια που αποθηκευεται? να σημειωσω οτι εψαξα στα εγγραφα της συσκευης και της καρτας μνημης στο φακελο recordings και δεν βρηκα κατι εκει. καμια βοηθεια κανεις?:O Έχεις ψάξει μέσα στο φάκελο My documents ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Έχεις ψάξει μέσα στο φάκελο My documents ? αποθηκευεται στο φακελο notes μεσα στο my documents της συσκευης:) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 παιδια καλησπερα μια ερωτηση αν βαλω ποιο καινουργια ρομ απο την 1,66 πχ την 2.10.50.19 ελληνικο μενου θα εχει το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts