Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καμια ιδεα για το πως θα βλεπω κανονικα Flash στο ιντερνετ??? Βασικα γινεται αυτο ή οχι? Ενα σορρο πραγματα εχουν φτιαξει αυτο τοσο δυσκολο ειναι?

μάλλον πρέπει να είναι πολύ δύσκολο γιατί ολοκληρωμένη λύση δεν υπάρχει ως τωρα!κάτι πήγε να γίνει με τον skyfire,αλλά σταμάτησε να λειτουργεί στην ελλάδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μάλλον πρέπει να είναι πολύ δύσκολο γιατί ολοκληρωμένη λύση δεν υπάρχει ως τωρα!κάτι πήγε να γίνει με τον skyfire,αλλά σταμάτησε να λειτουργεί στην ελλάδα.

τι να πω κριμα... ολα τα εχουν τα smartphones... μονο flash player δεν εχουν...

τι να πω κριμα... ολα τα εχουν τα smartphones... μονο flash player δεν εχουν...

παιδια δεν το περιμενα να πιασω σημα GPS μεσα στο σπιτι μου! Εμεινα καταπληκτος!!!:D:D:D

υπάρχει κάποιος πιο ασφαλής τρόπος καθαρισμού της μνήμης της συσκευής πριν από φλασαρισμα από το task 29? γιατί όταν το έκανα για να σβησω την dragon και την prestigex,μου άφησαν τα boot splash screens τους και έπαψα να πιστεύω στο task 29

Καποιες ρομ εχουν αλαγμενα boot screens τα οποια δεν φευγουν παντα αν αλλαξεις

ρομ. Oυτε καν με τασκ29... η λυση ειναι να περασεις την oficial rom πρωτα και μετα παλι οποια ρομ θες εσυ..

Αλλιως αλλαξε τη boot screen με το jwmd icon changer....

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Καποιες ρομ εχουν αλαγμενα boot screens τα οποια δεν φευγουν παντα αν αλλαξεις

ρομ. Oυτε καν με τασκ29... η λυση ειναι να περασεις την oficial rom πρωτα και μετα παλι οποια ρομ θες εσυ..

Αλλιως αλλαξε τη boot screen με το jwmd icon changer....

ουτε με την official φευγουν...πρεπει να φλασαρεις Boot screen...και το task29 δεν αφερει την boot scren μονο την υπολοιπη ρομ....δεν παρεμβαινει καθολου στην αρχικη οθονη...

Samsung Galaxy S8 plus.....

• Administrators
edit2: Τελικα μου τα ξαναπαρουσιασε και τα δυο... Παει για service...

Φρόντισε η συσκευή σου να έχει την official 1.66 rom και SPL το 1.66.0000 πριν φύγει για το service.

Modpic.gif

Φρόντισε η συσκευή σου να έχει την official 1.66 rom και SPL το 1.66.0000 πριν φύγει για το service.

A το 1.66 ετσι? Μολις το περασα... Ευχαριστω...;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• Administrators
Σ΄ ευχαριστώ φίλε. Μάλλον δεν υπάρχει κάτι, αφού δε γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό

Τι ψάχνεις ακριβώς;

Modpic.gif

Δεν νομιζω να γινεται φιλε μου.Δεν ξερω ομως μηπως κυκλοφορει καποιο προγραμμα που να κανει αυτη την δουλεια.

Σ΄ ευχαριστώ φίλε. Μάλλον δεν υπάρχει κάτι, αφού δε γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό

• Administrators
A το 1.66 ετσι? Μολις το περασα... Ευχαριστω...;)

Για αυτό σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο είναι (όπως ειπώθηκε και πιο πάνω), φλασάρισμα της official rom από την microSD και έτσι επανέρχονται όλα στην εργοστασιακή τους κατάσταση.

Modpic.gif

Τι ψάχνεις ακριβώς;

συγνώμη για τη διπλή απάντηση. Αν γίνεται να διαγραφεί.

Ψάχνω τρόπο να ανακτήσω αριθμό από κλήση που βρήκα στο κινητό αλλά διάγραψα κατά λάθος

συγνώμη για τη διπλή απάντηση. Αν γίνεται να διαγραφεί.

Ψάχνω τρόπο να ανακτήσω αριθμό από κλήση που βρήκα στο κινητό αλλά διάγραψα κατά λάθος

κατόπιν εορτής δε μπορείς δυστυχώς να κάνεις κάτι.Για μελλοντική χρήση μπορείς να βάλεις το ppcpimbackup http://www.dotfred.net/ και να το ρυθμίσεις να παίρνει αυτόματα backup μια φορά την ημέρα.

Εγώ έχω ακριβώς το αντίθετο...

Με παίρνουν, δεν τους ακούω αλλά αυτοί με ακούν...

Αν με πάρουν στο καπάκι όλα καλά...

Εγώ αντιμετωπίζω κάτι παρόμοιο. Παίρνω τηλέφωνο και εκείνοι με ακούν κανονικά ενώ εγώ δεν ακούω τίποτα. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι έχει απαντηθεί η κλήση μου απο την δόνηση που κάνει. Έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται;

Edited by georgep800
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

παιδια εγω εχω ελληνικη συσκευη και οταν το πηγα στο σερβις ειχα βαλει 1.42.0000 και οχι 1.66.0000 μαλιστα φλασαρα την επισημη απο καρτα και περασε το 1.42

Samsung Galaxy S8 plus.....

παιδια εγω εχω ελληνικη συσκευη και οταν το πηγα στο σερβις ειχα βαλει 1.42.0000 και οχι 1.66.0000 μαλιστα φλασαρα την επισημη απο καρτα και περασε το 1.42

Και μενα το 1,42 ειχε οταν το πηρα....;)

• Administrators

Χμ... καλά κάνεις και το επισημαίνεις. Έχω καιρό να κάνω τη διαδικασία και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.

Και μενα το 1,42 ειχε οταν το πηρα....

Ναι... αλλά όταν το πήρες ενδεχομένως να μην φορούσε την τελευταία 1.66.

Modpic.gif

Και μενα το 1,42 ειχε οταν το πηρα....;)

ρε παλληκαρια μου εχει μουλαρωσει το windows mobile device center και μου βγαζει συνεχως error και δεν κανει συνδεση.να ειναι θεμα ρομ?ποτε δεν ειχα προβλημα

ρε παλληκαρια μου εχει μουλαρωσει το windows mobile device center και μου βγαζει συνεχως error και δεν κανει συνδεση.να ειναι θεμα ρομ?ποτε δεν ειχα προβλημα

εγώ από τότε που έβαλα στον υπολογιστή windows 7 και windows mobile center πάντα εχω προβλήματα με το συγχρονισμό!καμμία σχέση με το active sync που ήταν σταθερό.μπορεί να το εχω στο καλώδιο δέκα λεπτά και μετά να το δει,η να βάζω και να βγάζω το καλώδιο αρκετές φορές μέχρι να δει τη συσκευή!

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ από τότε που έβαλα στον υπολογιστή windows 7 και windows mobile center πάντα εχω προβλήματα με το συγχρονισμό!καμμία σχέση με το active sync που ήταν σταθερό.μπορεί να το εχω στο καλώδιο δέκα λεπτά και μετά να το δει,η να βάζω και να βγάζω το καλώδιο αρκετές φορές μέχρι να δει τη συσκευή!

εμενα τωρα τελευταια μου το κανει φιλε μου.δεν υπαρχει καποιο αλλα προγραμμα να κανει την ιδια δουλεια?

Να επιβεβαιώσω και εγώ με την σειρά μου ότι η 1.66 «μαμά» ROM είχε την 1.42 SPL μαζί, για αυτό και έβαλα την αντίστοιχη HSPL.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Παιδιά, έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει encode ένα ολόκληρο επεισόδιο κάποιας σειράς και να το τρέξει στο hd2 ??? Και να μπορεί να του βάλει και ελληνικούς υπότιλους?

εμενα τωρα τελευταια μου το κανει φιλε μου.δεν υπαρχει καποιο αλλα προγραμμα να κανει την ιδια δουλεια?

δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο.πάντως πιστεύω ότι θέλει κάποια ρύθμιση στο firewall.

[sIGPIC][/sIGPIC]