dimikord Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 καμια ιδεα για το πως θα βλεπω κανονικα Flash στο ιντερνετ??? Βασικα γινεται αυτο ή οχι? Ενα σορρο πραγματα εχουν φτιαξει αυτο τοσο δυσκολο ειναι? μάλλον πρέπει να είναι πολύ δύσκολο γιατί ολοκληρωμένη λύση δεν υπάρχει ως τωρα!κάτι πήγε να γίνει με τον skyfire,αλλά σταμάτησε να λειτουργεί στην ελλάδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 μάλλον πρέπει να είναι πολύ δύσκολο γιατί ολοκληρωμένη λύση δεν υπάρχει ως τωρα!κάτι πήγε να γίνει με τον skyfire,αλλά σταμάτησε να λειτουργεί στην ελλάδα. τι να πω κριμα... ολα τα εχουν τα smartphones... μονο flash player δεν εχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 τι να πω κριμα... ολα τα εχουν τα smartphones... μονο flash player δεν εχουν... παιδια δεν το περιμενα να πιασω σημα GPS μεσα στο σπιτι μου! Εμεινα καταπληκτος!!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 υπάρχει κάποιος πιο ασφαλής τρόπος καθαρισμού της μνήμης της συσκευής πριν από φλασαρισμα από το task 29? γιατί όταν το έκανα για να σβησω την dragon και την prestigex,μου άφησαν τα boot splash screens τους και έπαψα να πιστεύω στο task 29 Καποιες ρομ εχουν αλαγμενα boot screens τα οποια δεν φευγουν παντα αν αλλαξεις ρομ. Oυτε καν με τασκ29... η λυση ειναι να περασεις την oficial rom πρωτα και μετα παλι οποια ρομ θες εσυ.. Αλλιως αλλαξε τη boot screen με το jwmd icon changer.... Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Καποιες ρομ εχουν αλαγμενα boot screens τα οποια δεν φευγουν παντα αν αλλαξεις ρομ. Oυτε καν με τασκ29... η λυση ειναι να περασεις την oficial rom πρωτα και μετα παλι οποια ρομ θες εσυ.. Αλλιως αλλαξε τη boot screen με το jwmd icon changer.... ουτε με την official φευγουν...πρεπει να φλασαρεις Boot screen...και το task29 δεν αφερει την boot scren μονο την υπολοιπη ρομ....δεν παρεμβαινει καθολου στην αρχικη οθονη... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 edit2: Τελικα μου τα ξαναπαρουσιασε και τα δυο... Παει για service... Φρόντισε η συσκευή σου να έχει την official 1.66 rom και SPL το 1.66.0000 πριν φύγει για το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Φρόντισε η συσκευή σου να έχει την official 1.66 rom και SPL το 1.66.0000 πριν φύγει για το service. A το 1.66 ετσι? Μολις το περασα... Ευχαριστω...;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosgr Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Σ΄ ευχαριστώ φίλε. Μάλλον δεν υπάρχει κάτι, αφού δε γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Σ΄ ευχαριστώ φίλε. Μάλλον δεν υπάρχει κάτι, αφού δε γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό Τι ψάχνεις ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosgr Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Δεν νομιζω να γινεται φιλε μου.Δεν ξερω ομως μηπως κυκλοφορει καποιο προγραμμα που να κανει αυτη την δουλεια. Σ΄ ευχαριστώ φίλε. Μάλλον δεν υπάρχει κάτι, αφού δε γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 A το 1.66 ετσι? Μολις το περασα... Ευχαριστω...;) Για αυτό σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο είναι (όπως ειπώθηκε και πιο πάνω), φλασάρισμα της official rom από την microSD και έτσι επανέρχονται όλα στην εργοστασιακή τους κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosgr Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Τι ψάχνεις ακριβώς; συγνώμη για τη διπλή απάντηση. Αν γίνεται να διαγραφεί. Ψάχνω τρόπο να ανακτήσω αριθμό από κλήση που βρήκα στο κινητό αλλά διάγραψα κατά λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Όπως σωστά διαπίστωσες... δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 συγνώμη για τη διπλή απάντηση. Αν γίνεται να διαγραφεί. Ψάχνω τρόπο να ανακτήσω αριθμό από κλήση που βρήκα στο κινητό αλλά διάγραψα κατά λάθος κατόπιν εορτής δε μπορείς δυστυχώς να κάνεις κάτι.Για μελλοντική χρήση μπορείς να βάλεις το ppcpimbackup http://www.dotfred.net/ και να το ρυθμίσεις να παίρνει αυτόματα backup μια φορά την ημέρα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 (edited) Εγώ έχω ακριβώς το αντίθετο... Με παίρνουν, δεν τους ακούω αλλά αυτοί με ακούν... Αν με πάρουν στο καπάκι όλα καλά... Εγώ αντιμετωπίζω κάτι παρόμοιο. Παίρνω τηλέφωνο και εκείνοι με ακούν κανονικά ενώ εγώ δεν ακούω τίποτα. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι έχει απαντηθεί η κλήση μου απο την δόνηση που κάνει. Έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται; Edited July 10, 2010 by georgep800 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Περισσότερα για το PIM Backup εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266961 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Φρόντισε η συσκευή σου να έχει την official 1.66 rom και SPL το 1.66.0000 πριν φύγει για το service. παιδια εγω εχω ελληνικη συσκευη και οταν το πηγα στο σερβις ειχα βαλει 1.42.0000 και οχι 1.66.0000 μαλιστα φλασαρα την επισημη απο καρτα και περασε το 1.42 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 παιδια εγω εχω ελληνικη συσκευη και οταν το πηγα στο σερβις ειχα βαλει 1.42.0000 και οχι 1.66.0000 μαλιστα φλασαρα την επισημη απο καρτα και περασε το 1.42 Και μενα το 1,42 ειχε οταν το πηρα....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 παιδια εγω εχω ελληνικη συσκευη και οταν το πηγα στο σερβις ειχα βαλει 1.42.0000 και οχι 1.66.0000 μαλιστα φλασαρα την επισημη απο καρτα και περασε το 1.42 Χμ... καλά κάνεις και το επισημαίνεις. Έχω καιρό να κάνω τη διαδικασία και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Και μενα το 1,42 ειχε οταν το πηρα.... Ναι... αλλά όταν το πήρες ενδεχομένως να μην φορούσε την τελευταία 1.66. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Και μενα το 1,42 ειχε οταν το πηρα....;) ρε παλληκαρια μου εχει μουλαρωσει το windows mobile device center και μου βγαζει συνεχως error και δεν κανει συνδεση.να ειναι θεμα ρομ?ποτε δεν ειχα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 (edited) ρε παλληκαρια μου εχει μουλαρωσει το windows mobile device center και μου βγαζει συνεχως error και δεν κανει συνδεση.να ειναι θεμα ρομ?ποτε δεν ειχα προβλημα εγώ από τότε που έβαλα στον υπολογιστή windows 7 και windows mobile center πάντα εχω προβλήματα με το συγχρονισμό!καμμία σχέση με το active sync που ήταν σταθερό.μπορεί να το εχω στο καλώδιο δέκα λεπτά και μετά να το δει,η να βάζω και να βγάζω το καλώδιο αρκετές φορές μέχρι να δει τη συσκευή! Edited July 10, 2010 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 εγώ από τότε που έβαλα στον υπολογιστή windows 7 και windows mobile center πάντα εχω προβλήματα με το συγχρονισμό!καμμία σχέση με το active sync που ήταν σταθερό.μπορεί να το εχω στο καλώδιο δέκα λεπτά και μετά να το δει,η να βάζω και να βγάζω το καλώδιο αρκετές φορές μέχρι να δει τη συσκευή! εμενα τωρα τελευταια μου το κανει φιλε μου.δεν υπαρχει καποιο αλλα προγραμμα να κανει την ιδια δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Να επιβεβαιώσω και εγώ με την σειρά μου ότι η 1.66 «μαμά» ROM είχε την 1.42 SPL μαζί, για αυτό και έβαλα την αντίστοιχη HSPL. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gagaras Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Παιδιά, έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει encode ένα ολόκληρο επεισόδιο κάποιας σειράς και να το τρέξει στο hd2 ??? Και να μπορεί να του βάλει και ελληνικούς υπότιλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 εμενα τωρα τελευταια μου το κανει φιλε μου.δεν υπαρχει καποιο αλλα προγραμμα να κανει την ιδια δουλεια? δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο.πάντως πιστεύω ότι θέλει κάποια ρύθμιση στο firewall. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts