mimo Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 υπαρχει καμιά δοκιμασμένη λύση ώστε απ το footprints ν ανοιγει τον πλοηγό που θελουμε και οχι το copilot?:blink: Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 παιδια γεια σας , ανταλλαξα το iphone μου με το hd2 (εχω ipad ) και εχω χασει την μπαλα εντελως .... περα του οτι δεν εχω πια υπολογιστη με windows καθοτι απλα τα σιχαινομαι .... με βγηκε η (^*(^ να συχρονισω με το goοgle logariasmo τις επαφες κλπ ...anyway τα καταφερα , λυσεις οπως misssing sync or syngmate απλα δεν βρισκαν με κανενα τροπο την συσκευη (μου ηρθε να το πεταξω........) Λοιπον εχω μια εκδοση λογισμικου 5.2.23548 artemis center 1,2 ειναι καλη αυτη ??? τι λετε ? Μαλλον δεν ειναι η official e ? Λοιπον μια που δεν εχω pc 1.- πως μπορω να κανω αλλαγη ρομ ? 2.- καποιος ευκολος τροπος να συχρονιζω τις επαφες σε mac υπαρχει ? (ειτε με το ical ειτε με το google ... γιατι τωρα το εκανα με ενα trial server ) 3.- αυτα τα cab να τα τρεξω ??? κανουν δουλεια ?? HD2Tweak 1.2.0_English.cab BsB Tweaks 1.6.cab XT Hack Beta2.cab X2 Taskmanager WM 6.5.3 v2.cab HD2 Connections V3.cab Leo Extended Notifications v0.91.cab Mini HTC Lockscreen 2.0 WVGA.cab Google Maps.cab (Last Version) Swype 3.9.10.10.5032.cab JWMD Icon Changer v2.7c.cab http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=688342 Η θα τα διαλυσω ολα .......... Παντως ρε παιδια ελεος με τον συχρονισμο ... σε android & iphone γινεται σε δευτερολεπτα ..... plz help (τα ξεχασα απο την εποχη του htc hd ........) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 παιδια γεια σας , ανταλλαξα το iphone μου με το hd2 (εχω ipad ) και εχω χασει την μπαλα εντελως .... περα του οτι δεν εχω πια υπολογιστη με windows καθοτι απλα τα σιχαινομαι .... με βγηκε η (^*(^ να συχρονισω με το goοgle logariasmo τις επαφες κλπ ...anyway τα καταφερα , λυσεις οπως misssing sync or syngmate απλα δεν βρισκαν με κανενα τροπο την συσκευη (μου ηρθε να το πεταξω........) Λοιπον εχω μια εκδοση λογισμικου 5.2.23548 artemis center 1,2 ειναι καλη αυτη ??? τι λετε ? Μαλλον δεν ειναι η official e ? Λοιπον μια που δεν εχω pc 1.- πως μπορω να κανω αλλαγη ρομ ? 2.- καποιος ευκολος τροπος να συχρονιζω τις επαφες σε mac υπαρχει ? (ειτε με το ical ειτε με το google ... γιατι τωρα το εκανα με ενα trial server ) 3.- αυτα τα cab να τα τρεξω ??? κανουν δουλεια ?? HD2Tweak 1.2.0_English.cab BsB Tweaks 1.6.cab XT Hack Beta2.cab X2 Taskmanager WM 6.5.3 v2.cab HD2 Connections V3.cab Leo Extended Notifications v0.91.cab Mini HTC Lockscreen 2.0 WVGA.cab Google Maps.cab (Last Version) Swype 3.9.10.10.5032.cab JWMD Icon Changer v2.7c.cab http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=688342 Η θα τα διαλυσω ολα .......... Παντως ρε παιδια ελεος με τον συχρονισμο ... σε android & iphone γινεται σε δευτερολεπτα ..... plz help (τα ξεχασα απο την εποχη του htc hd ........) Μαριε μην τρελενεσαι ολα θα δουλεψουν. Ουτε εγω εχω pc ολα με mac τα κανω. Κατ αρχας για το syncmate. Ανοιξε την εφαρμογη. Συνδεσε το τηλεφωνο και φροντισε να μην ειναι κλειδωμενο. Κανονικα μολις συνδεθει θα πρεπει να σου βγαλει στο κινητο την οθονη που σε ρωτα το active sync αν θες να κανεις συχρονισμο η να συνδεθει σαν σκληρος δισκος. Φυσικα θα επιλεξεις sync. Αυτο προυποθετει στο μεταξυ ο mac να το αναγνωρισει. Μολις το δει. το syncmate θα του εγκαταστησει τους drivers για να εχουν μεταξυ τους επικοινωνια. Μετα την εγκαταστση τικαρεις αυτα που θες να συχρονισεις με την επιλογη να μεταψερθουν απο το MAC sto HD2. Πατας συχρονισμο και σε λιγο θα τα εχεις ολα στο Leo. Mην βαλεις τιποτα απο το HD1 θα σου πουμε τι θα βαλεις εμεις. Ρομ θα φλααρεις απο την καρτα σου. Κι εδω θα σε βοηθησουν οι μαγειρες του φορουμ. Αν θες ελληνικη ρομ θα βαλεις του ioath την original και βλεπεις μετα. Σορυ για τα λαθη αλλα γραφω απο το Leo και ειμαι εξω Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 παιδια γεια σας , ανταλλαξα το iphone μου με το hd2 (εχω ipad ) και εχω χασει την μπαλα εντελως .... περα του οτι δεν εχω πια υπολογιστη με windows καθοτι απλα τα σιχαινομαι .... με βγηκε η (^*(^ να συχρονισω με το goοgle logariasmo τις επαφες κλπ ...anyway τα καταφερα , λυσεις οπως misssing sync or syngmate απλα δεν βρισκαν με κανενα τροπο την συσκευη (μου ηρθε να το πεταξω........) Λοιπον εχω μια εκδοση λογισμικου 5.2.23548 artemis center 1,2 ειναι καλη αυτη ??? τι λετε ? Μαλλον δεν ειναι η official e ? Λοιπον μια που δεν εχω pc 1.- πως μπορω να κανω αλλαγη ρομ ? 2.- καποιος ευκολος τροπος να συχρονιζω τις επαφες σε mac υπαρχει ? (ειτε με το ical ειτε με το google ... γιατι τωρα το εκανα με ενα trial server ) 3.- αυτα τα cab να τα τρεξω ??? κανουν δουλεια ?? HD2Tweak 1.2.0_English.cab BsB Tweaks 1.6.cab XT Hack Beta2.cab X2 Taskmanager WM 6.5.3 v2.cab HD2 Connections V3.cab Leo Extended Notifications v0.91.cab Mini HTC Lockscreen 2.0 WVGA.cab Google Maps.cab (Last Version) Swype 3.9.10.10.5032.cab JWMD Icon Changer v2.7c.cab http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=688342 Η θα τα διαλυσω ολα .......... Παντως ρε παιδια ελεος με τον συχρονισμο ... σε android & iphone γινεται σε δευτερολεπτα ..... plz help (τα ξεχασα απο την εποχη του htc hd ........) Για συγχρωνισμο οτι σου ειπε ο te salat, απλα μην τρελαινεσαι δωστου λιγο χρονο! Τα cabακια που λες μπορεις να τα τρεξεις απλα καλυτερα δουλεψε το τηλεφωνο ως εχει μερικες μερες να το μαθεις και μετα... Για ρομ δες στην πρωτη σελιδα του thread και αναφερει σε οδηγο πως να φλασαρεις ρομ-ραδιο.. Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 ρε παιδια εχω βαλει τον core player τρεχουνε ολα τα βιντεο κανονικα με καλη ταχυτητα οπως και με το payer το κλασικο του κινητου.....αλλα sτο tcpmp που βαζω για να βλεπω υποτιτλους με κολαει την εικονα οχι συνεχεια αλλα ειναι εκνευριστικο δεν παει κανονικα η λειτουργια....ετσι γινεται και σε εσας??? βαριεμαι να ενσωματωνω υποτιτλους στις ταινιες !!!:rolleyes::rolleyes: ps. χρησιμοποιω την εκδοση TCPMP για ταινιες(netDrg)v2 Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariszafeiratos Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Ρε παιδιά έχω αγοράσει εδώ και 2 εβδομάδες το HD2 και έχω κάποια προβλήματα: 1) Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά bluetooth και οι άλλοι με ακούνε με διακοπές τις περισσότερες φορές! Επίσης πάνω από τα 3 μέτρα ακούω κι εγώ διακοπές! Έχει πρόβλημα η συσκευή με τα bluetooth? 2) Το ακουστικό του τηλεφώνου όταν μου μιλάνε δυνατά κάνει έναν ενοχλητικό θόρυβο σαν τρίξιμο! 3) Στο κέντρο της οθόνης έχει ένα καμένο Pixel που φαίνεται στο άσπρο φόντο. Με καλύπτει η εγγύηση, η τα δικαιολογεί τα καμένα pixel μέχρι κάποιο αριθμό? Για όλα αυτά πρέπει να ζητήσω αντικατάσταση τηλεφώνου, η δεν θα το αλλάζουν με τίποτα? Ας βοηθήσει κάποιος... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 παιδια η νεα enerrgy δεν ξερω ακομη απο συμπεριφορα αλλα απο εμφανιση τα σπαει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Ρε παιδιά έχω αγοράσει εδώ και 2 εβδομάδες το HD2 και έχω κάποια προβλήματα: 1) Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά bluetooth και οι άλλοι με ακούνε με διακοπές τις περισσότερες φορές! Επίσης πάνω από τα 3 μέτρα ακούω κι εγώ διακοπές! Έχει πρόβλημα η συσκευή με τα bluetooth? 2) Το ακουστικό του τηλεφώνου όταν μου μιλάνε δυνατά κάνει έναν ενοχλητικό θόρυβο σαν τρίξιμο! 3) Στο κέντρο της οθόνης έχει ένα καμένο Pixel που φαίνεται στο άσπρο φόντο. Με καλύπτει η εγγύηση, η τα δικαιολογεί τα καμένα pixel μέχρι κάποιο αριθμό? Για όλα αυτά πρέπει να ζητήσω αντικατάσταση τηλεφώνου, η δεν θα το αλλάζουν με τίποτα? Ας βοηθήσει κάποιος... Ευχαριστώ! 1. Κι εγώ έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά bluetooth και 3-4 διαφορετικά radio (το τμήμα του software που είναι υπεύθυνο για τις ασύρματες συνδέσεις γενικά). Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με τα bluetooth. Ανάλογα με το radio, αλλού είναι πιο έντονο κι αλλού λιγότερο. 2. Δεν το έχω προσέξει αλλά χαμήλωσέ το. Συνηθισμένο πρόβλημα σε αρκετά τηλέφωνα. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 παιδια η νεα enerrgy δεν ξερω ακομη απο συμπεριφορα αλλα απο εμφανιση τα σπαει! Τολη εγω πιστευω οτι πλεον οι περισσοτερες ρομ που κυκλοφορουν εχουν φτασει στο zenith. Ξερεις λιγο πολυ ο ενας αντιγραφει τον αλλο οποτε σχεδον ολες ειναι πολυ καλες. Εγω εχω σταματησει πλεον να φλασαρω και απολαμβανω την συσκευη μου η οποια λειτουργει αψογα. Για πρωτη φορα την εχω καλοστημενη και εχω παψει να σκεφτομαι οτιδηποτε. Ειναι πολυ σημαντικο να μην εχεις κολληματα και προβληματα. Μαλιστα μολις παραλαβω το ipad που εχω παραγγειλει, θα ελαφρωσω το Leo μου απ ολες τις περιτες εφαρμογες. Θα ξαναφλασαρω μονο εφοσον υπάρξει κατι πολυ σημαντικο. Βλεπετε οτι εχουν αραιωσει τα νεα builds. @ariszafeiratos Αρη δεν εχω κανενα προβλημα με το HTC blue touth που χρησιμοποιω. Για ποιοτητα ηχου στην ομιλια δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εουμε την ιδια ρομ και radio. Απ οτι ξερω ομως και με την official δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Για καμενο pixel να ρωτησεις στην αντιπροσωπια. Αν ειναι αγορασμενο απο ελλαδα, νομιζω οτι η ace hellas δεσμευεται να αντικαταστησει την οθονη εστω και μ ενα καμενο pixel. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 ρε παιδια εχω βαλει τον core player τρεχουνε ολα τα βιντεο κανονικα με καλη ταχυτητα οπως και με το payer το κλασικο του κινητου.....αλλα sτο tcpmp που βαζω για να βλεπω υποτιτλους με κολαει την εικονα οχι συνεχεια αλλα ειναι εκνευριστικο δεν παει κανονικα η λειτουργια....ετσι γινεται και σε εσας??? βαριεμαι να ενσωματωνω υποτιτλους στις ταινιες !!!:rolleyes::rolleyes: ps. χρησιμοποιω την εκδοση TCPMP για ταινιες(netDrg)v2 Από τα Options, στο Video έλεγξε αν είναι επιλεγμένο το GDI. Το TCPMP είναι αργό γενικά (αισθητά πιο αργό από το Core Player) αλλά ειδικά στο HD2 δε θα πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα στην αναπαραγωγή video (δε μιλάμε για high definition φαντάζομαι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Από τα Options, στο Video έλεγξε αν είναι επιλεγμένο το GDI. Το TCPMP είναι αργό γενικά (αισθητά πιο αργό από το Core Player) αλλά ειδικά στο HD2 δε θα πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα στην αναπαραγωγή video (δε μιλάμε για high definition φαντάζομαι). δεν ξερω αν ειναι high definition....απλα αγοραζω ταινιουλες:D και μετα με το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Encoder κατεβαζω το μεγεθος σε WVGA 800x480 λεσ να το κανω σε VGA 640X480 Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 παιδια αυτος ο φορτιστης ειναι ικανος να φορτιζει το leo κατα την πλοηγηση???? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0293748&catid=100505 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 (edited) δεν ξερω αν ειναι high definition....απλα αγοραζω ταινιουλες:D και μετα με το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Encoder κατεβαζω το μεγεθος σε WVGA 800x480 λεσ να το κανω σε VGA 640X480 Εκεί είναι το πρόβλημα με τον Encoder. Λογικά τα αρχεία είναι HD (τα οποία δεν παίζουν όταν είναι μεγάλα σε μέγεθος) και με την μετατροπή πάλι δεν παίζουν.. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις με avi αρχεία με μέγεθος για παράδειγμα 624x352 και να βάλεις το zoom στο 100%, και δεν θα έχεις πρόβλημα. παιδια αυτος ο φορτιστης ειναι ικανος να φορτιζει το leo κατα την πλοηγηση???? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0293748&catid=100505 Ναι είναι :) Όμως στο e-bay μπορείς να βρεις με πολύ καλύτερη τιμή. Edited May 31, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Εκεί είναι το πρόβλημα με τον Encoder. Λογικά τα αρχεία είναι HD (τα οποία δεν παίζουν όταν είναι μεγάλα σε μέγεθος) και με την μετατροπή πάλι δεν παίζουν.. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις με avi αρχεία με μέγεθος για παράδειγμα 624x352 και να βάλεις το zoom στο 100%, και δεν θα έχεις πρόβλημα. Ναι είναι :) Όμως στο e-bay μπορείς να βρεις με πολύ καλύτερη τιμή. προσοχη ομως θελω να φορτιζει εχω εναν που απλα συντηρει την μπαταρια.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 προσοχη ομως θελω να φορτιζει εχω εναν που απλα συντηρει την μπαταρια.... Εγώ έχω πάρει αυτόν http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Chargers/Turbo-X-Usb-Car-Mobile-Mp3.htm και φοτρίζει κανονικά την μπαταρία εν ώρα πλοήγησης. :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 (edited) καλημερα η διαφορα με το 2012 ποια ειναι? υπαρχει συμβατοτητα με τα προγραμματα που χρησιμοποιουμε μεχρι τωρα ? Ο Πυρηνας ειναι νεος αισθητα ποιο γρηγορο το μανιλα... και συμβατο με ολα τα tweak 201Χ ισως και 1922 ο γνήσιος φορτιστής αυτοκινήτου κανει 15€ στην ace hellas Edited May 31, 2010 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Νέα έκδοση indie :: Omega :: v2.2 WWE WM6.5.x (Αγγλική) Έκδοση Λειτουργικού 5.2.23569 (23569.5.5.0) Βάση Rom 2.13.531.1 Manila 2.5.20121412.2 Ram 576 MB 200MB Ελεύθερο χώρο αποθήκευσης Ελληνικό πληκτρολόγιο Με υποστήριξη Ελληνικών στα πιο κάτω: Προσθήκη Ελληνικού πληκτρολογίου Touch off Ελληνικό Sms sound_fix Greek Dialer Wheather.gr (Ελληνικές πόλεις στον καιρό του manila) H ΡΟΜ έγινε και XDA_UC capable: XDA_UC V2.RC1, Automated & Silent User & Cook, Configuration Service Περισσότερα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3166693#post3166693 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα μέσο του HTC HD2 να έχουμε πρόσβαση σε Facebook,MSN η κ χρήση e-mail Χ Ω Ρ Ι Σ να ύπαρχει απαραίτητα σύνδεση-συμβόλαιο με κάποιον πάροχο παρά μόνο κάποιο καρτοκινητό?Thanks.:) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα μέσο του HTC HD2 να έχουμε πρόσβαση σε Facebook,MSN η κ χρήση e-mail Χ Ω Ρ Ι Σ να ύπαρχει απαραίτητα σύνδεση-συμβόλαιο με κάποιον πάροχο παρά μόνο κάποιο καρτοκινητό?Thanks.:) Με wifi ναι. Διαφορετικα θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον καποιο πακετακι οπως αυτο της cosmote που σου δινει 45ΜΒ το μηνα με 4 ευρω. Προσεκτικα παντα γιατι αμα περασεις τα 45ΜΒ θα σου αδειασει η καρτα στο πι και φι. Μονο για μαιλ και μσν φτανει αν δεν εχεις μεγαλα συνημενα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα μέσο του HTC HD2 να έχουμε πρόσβαση σε Facebook,MSN η κ χρήση e-mail Χ Ω Ρ Ι Σ να ύπαρχει απαραίτητα σύνδεση-συμβόλαιο με κάποιον πάροχο παρά μόνο κάποιο καρτοκινητό?Thanks.:) νομιζω και η Q card στο καρτοkινητο της δινει 100mb.μια χαρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 (edited) Κατά την εκτίμηση μου η καλύτερη λύση για φόρτιση στο αυτοκίνητο είναι αυτή που περιλαμβάνει ξεχωριστό καλώδιο φόρτισης/δεδομένων. Έτσι, έχεις πάντα διαθέσιμο στο αυτοκίνητο ένα καλώδιο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε έναν υπολογιστή μακριά από το σπίτι. Μια φθηνή λύση που εγώ χρησιμοποιώ: http://cgi.ebay.com/USB-Car-Charger-Data-Cable-FR-HTC-HD2-T8585-Nexus-One-/320532856129?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item4aa13f3d41 Και μια βολική θήκη: http://cgi.ebay.com/Car-Vent-Mount-HTC-Touch-HD2-HD-2-Leo-T8585-/370320556738?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item5638d342c2 Edited June 2, 2010 by elti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 νομιζω και η Q card στο καρτοkινητο της δινει 100mb.μια χαρα ειναι cosmote συνδεση εχει πακετο 5 ευρω για 100mb Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Και μια βολική θήκη: http://cgi.ebay.com/Car-Vent-Mount-HTC-Touch-HD2-HD-2-Leo-T8585-/370320556738?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item5638d342c2 Αυτή την βάση την έχω περίπου ένα μήνα τώρα και μπορώ να πω πως είναι πολύ βολική! Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Διαφορετικα θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον καποιο πακετακι οπως αυτο της cosmote που σου δινει 45ΜΒ το μηνα με 4 ευρω. cosmote συνδεση εχει πακετο 5 ευρω για 100mb Μονο σε προγραμματα με συνδεση ισχυει αυτο? Ή γινεται και σε whatsup?:confused: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 καλησπερα σε ολους. παιδια αφαιρω μεσω registry τα διπλα εικονιδια μετα και απο το progr files,αφαιρουνται αλλα μολις κανω restart εμφανιζονται ξανα,τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts