mikemilos Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 παιδια με την τελευταια ελληνικη αναβαθμιση τι φτιαχνει? παντως απαραδεκτο για μενα windows mobile τηλεφωνο τελευταιας τεχνολογιας και να μην μπορει ο explorer να παιξει βιντεο στο youtube ..... κοροιδευα καποτε τα iphone αλλα τουλαχιστον αυτο πια οταν κανεις κλικ επανω σε ενα βιντεο στο παιζει εστω και με ξεχωριστο player και οχι επανω στην σελιδα... τουλαχιστον το βλεπεις..... το λεω γιατι ειναι μια σελιδα που μπαινω συχνα!! καλο και το skyfire αλλα χωρις moultitouch γινεται δυσκολη η πλοηγηση.... αν ηταν resistive η οθονη θα ηταν ευκολο με τον skyfire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Γιατί πας να μπεις στο youtube από τον explorer όταν υπάρχει αυτόνομη εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 γιατι ψαχνω βιντεο στο youtube με τελευταια ημερομηνια πραγμα που στην εφαρμογη δεν υπαρχει η επιλογη αυτη...... αλλα και παλι δεν το δεχομαι ο internet explorer υπολογιστη μου να τα παιζει ενω του κινητου μου οχι........ απαραδεκτο!!! κριμα να παιζουν τα flash στις σελιδες τα symbian και οχι τα windows mobile... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 γιατι ψαχνω βιντεο στο youtube με τελευταια ημερομηνια πραγμα που στην εφαρμογη δεν υπαρχει η επιλογη αυτη...... αλλα και παλι δεν το δεχομαι ο internet explorer υπολογιστη μου να τα παιζει ενω του κινητου μου οχι........ απαραδεκτο!!! κριμα να παιζουν τα flash στις σελιδες τα symbian και οχι τα windows mobile... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3123348#post3123348 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 γιάννη είμαι με 2.08.50.08_2 ζεσταίνετε υπερβολικά και δεν είναι η ιδέα μου... μόνο που ανοίγω resco explorer και μπαίνω στην κάρτα στο πίσω κάτω μέρος νιώθω να παίρνει φωτιά... και δεν είμαστε για τέτοια...:wacko: Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει να ζεσταίνεται η μπαταριά, παρά μόνο σε ένα παιχνίδι, μόλις όμως το κλείσω μετά από λίγο επανέρχεται η θερμοκρασία. Εσένα το κάνει συνέχεια ή σε κάποιες εφαρμογές? Όταν δεν το χρησιμοποιείς η θερμοκρασία από την μπαταριά είναι κανονική? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλημέρα, έχω δύο αριθμούς (συμβόλαια) και έμαθα ότι μπορώ να ζητήσω από την wind να μου τους βάλει σε μία sim. Η απορία μου είναι, αν η συσκευή (leo) θα το αναγνωρίζει στο άνοιγμα και θα μου δίνει τη δυνατότητα να διαλέγω ποιον αριθμό να έχω ενεργό. Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 μόνο που ανοίγω resco explorer και μπαίνω στην κάρτα στο πίσω κάτω μέρος νιώθω να παίρνει φωτιά... Πολύ παράξενο. Είναι πολλοί χρήστες που χρησιμοποιούν τον συνδυασμό rom/radio που έχεις και εσύ χωρίς να έχουν παρουσιαστεί τέτοια προβλήματα. Το έχεις σε καμία μυστήρια θήκη; Έχεις την original μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα. Μηπως ξερει κανεις γιατι το κινητο σταματησε να φορτιζει οταν ειναι συνδεδεμενο με το USB μεσω computer? Υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω να φορτιζει? Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 ακομα δεν το εχω παρει στα χερια μου το κινητο αλλα απο το διαβασε διαβασε καταλαβα οτι εχει μια επιλογη καπου μεσα το κινητο που αν θες το ενεργοποιεις για να φορτιζει οταν ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη και εαν δεν θελεις το αντιθετο.... τωρα που ειναι ψαξου λιγο!:D Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα. Μηπως ξερει κανεις γιατι το κινητο σταματησε να φορτιζει οταν ειναι συνδεδεμενο με το USB μεσω computer? Υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω να φορτιζει? Πάτησε στην πάνω μπάρα στην μπαταρία και μετά πάλι στην μπαταρία στα Notifications. Θα σε πάει στην σχετική επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλημέρα, έχω δύο αριθμούς (συμβόλαια) και έμαθα ότι μπορώ να ζητήσω από την wind να μου τους βάλει σε μία sim. Η απορία μου είναι, αν η συσκευή (leo) θα το αναγνωρίζει στο άνοιγμα και θα μου δίνει τη δυνατότητα να διαλέγω ποιον αριθμό να έχω ενεργό. Καλημερα σε ολους. Οχι φιλε μου δε θα το αναγνωριζει στο ανοιγμα. Θα μπορεις να κανεις εναλλαγη των αριθμων μεσω του μενου WIND υπηρεσιες. Εχε υποψιν σου οτι ισχυει προωθηση κλησεων μεταξυ των αριθμων αλλα δεν ισχυει για τα μηνυματα. Μηνυματα θα λαμβανεις μονο για τον αριθμο που ειναι ενεργος. Με το που αλλαξεις στον αλλον θα παρεις και τα μηνυματα του αλλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Πάτησε στην πάνω μπάρα στην μπαταρία και μετά πάλι στην μπαταρία στα Notifications. Θα σε πάει στην σχετική επιλογή. Σ' ευχαριστω πολυ Γιαννη. Να 'σαι καλα. Παντα με τη βοηθεια ετοιμος Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3123348#post3123348 το εχω βαλει και το οπερα 10 ναι μεν παιζει φλας αλλα οχι του youtube!!! το youtube θελει ακομα πιο ανανεωμενο φλας!!!! εχω φαει μεγαλη πικρα γιατι πηρα windows mobile για το ιντερνετ ειδικα για το youtube που το δουλευω για την δουλεια μου.... πηγαν χαμενα τοσα λεφτα... 700 ευρω και δεν κανει κατι πολυ απλο και βασικο... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 το εχω βαλει και το οπερα 10 ναι μεν παιζει φλας αλλα οχι του youtube!!! το youtube θελει ακομα πιο ανανεωμενο φλας!!!! εχω φαει μεγαλη πικρα γιατι πηρα windows mobile για το ιντερνετ ειδικα για το youtube που το δουλευω για την δουλεια μου.... πηγαν χαμενα τοσα λεφτα... 700 ευρω και δεν κανει κατι πολυ απλο και βασικο... :mad: δλδ youtube βιντεο δεν μπορεις να δεις???? Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 το εχω βαλει και το οπερα 10 ναι μεν παιζει φλας αλλα οχι του youtube!!! το youtube θελει ακομα πιο ανανεωμενο φλας!!!! εχω φαει μεγαλη πικρα γιατι πηρα windows mobile για το ιντερνετ ειδικα για το youtube που το δουλευω για την δουλεια μου.... πηγαν χαμενα τοσα λεφτα... 700 ευρω και δεν κανει κατι πολυ απλο και βασικο... :mad: Στην εφαρμογη του YouTube oυτε με αναζητηση δεν μπορεις να βρεις τα βιντεο που σε ενδιαφερουν; Πες μας τι ακριβως ειναι μηπως υπάρχει καποιος πλαγιος τροπος για να τα βρισκεις. Κριμα παντως. Εφοσον για σενα ηταν τοσο σημαντικο επρεπε να το ψαξεις περισσοτερο πριν το αγορασεις γιατι αποτελεις μια ειδικη περιπτωση. Θελω να πω για σενα αποτελει βασικη ελειψη και μπορεις να το βρεις καπου αλλου. Για μενα πχ. στο HD2 υπάρχουν ολα οσα χρειαζομαι στην δουλεια μου εν αντιθεσει με το iphone οπου αναγκαζομουν να συμβιβαστω. Οποτε πρεπει να εξεταζουμε το τηλεφωνο που σκεπτομαστε να αγορασουμε με τα δικα μας κριτιρια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinas_HD2 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Ρε παιδες καλημερα και χρονια πολλά! Ηθελα απο καιρο να σας ρωτησω και ολο το αμελουσα! Όποτε πάω σε καφετέριες ή οπουδήποτε εκτος σπιτιού, το κινητό βρίσκει ξεκλειδωτα ασυρματα δίκτυα αλλά δεν συνδέεται. Συνδέεται και μολις ανοιγω τον opera ή τον internet explorer μου λεει δεν ειναι δυνατη η εμφάνιση της σελίδας. Χάνει το δίκτυο και το ξαναβρίσκει το ξαναχάνει και ποτε δεν μπαινει ιντερνετ. Σε όλες τις περιπτώσεις συνδέομαι σε δικτυα με πάνω απο δυο παυλες σηματος. Μήπως πρέπει να αλλάξω καμια ρυθμιση?? Βοηθεια παιδες. Εχω ξενερωσει πολυ με αυτο το θεμα. Νάστε καλα! Παράθεση Samsung galaxy Note Htc HD2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 πιθανοτατα τα δικτυα αυτα που βρισκεις ειναι τα τοπικα που χρησιμοποιουν τα μαγαζια για να επικοινωνουν με τα pda των σερβιτορων!!!!! ειναι συνηθες φαινομενο μην ανησυχεις,το παθαινουμε ολοι επειδη ντε και καλα μας σκανε ασυρματα δικτυα δε σημαινει οτι αυτα μοιραζουν και internet! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) Καλημερα,Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να κανω αντιγραφο τις επαφες στον υπολογιστη να τις εχω? οκ το βρηκα Edited April 6, 2010 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Στην εφαρμογη του YouTube oυτε με αναζητηση δεν μπορεις να βρεις τα βιντεο που σε ενδιαφερουν; Πες μας τι ακριβως ειναι μηπως υπάρχει καποιος πλαγιος τροπος για να τα βρισκεις. Κριμα παντως. Εφοσον για σενα ηταν τοσο σημαντικο επρεπε να το ψαξεις περισσοτερο πριν το αγορασεις γιατι αποτελεις μια ειδικη περιπτωση. Θελω να πω για σενα αποτελει βασικη ελειψη και μπορεις να το βρεις καπου αλλου. Για μενα πχ. στο HD2 υπάρχουν ολα οσα χρειαζομαι στην δουλεια μου εν αντιθεσει με το iphone οπου αναγκαζομουν να συμβιβαστω. Οποτε πρεπει να εξεταζουμε το τηλεφωνο που σκεπτομαστε να αγορασουμε με τα δικα μας κριτιρια. αναβαθμιστικε το youtube και ζηταει πιο καινουριο φλας.... παλιοτερα θα επαιζε.... εχει μια επιλογη στο youtube οταν κανεις αναζητηση που λεγεται upload date και σου βγαζει τα πιο προσφατα που εχουν ανεβει..... αυτη την επιλογη την εχει μονο στο φουλ desktop site πουθενα αλλου. ακομα και σε διαφορα site παραδειγμα car.gr οταν πατε να επιλεψετε μαρκα αυτοκινητου θα σας σπασει τα νευρα μεχρι να επιλεψετε αυτο που θελετε.... ακομα και ζουμαρισμενο δεν δουλευουν ευκολα... ειναι δυσχρηστο γενικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλημέρα. Ακριβώς το ίδιο προβλημα έχω και εγώ στο YouTube της εφαρμογής της συσκευής μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλημερα,Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να κανω αντιγραφο τις επαφες στον υπολογιστη να τις εχω? οκ το βρηκα απο το outlook πηγαινεις αρχειο>εισαγωγη-εξαγωγη>εγαγωγη σε αρχειο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 απο το outlook πηγαινεις αρχειο>εισαγωγη-εξαγωγη>εγαγωγη σε αρχειο:) Και μια εκτυπωση που και που δεν βλαπτει..... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 1. Ποιο Outlook κατεβάζουμε από το google; 2. Είναι free εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 1. Ποιο Outlook κατεβάζουμε από το google; 2. Είναι free εφαρμογή; εγω εχω το office 2007 με ελληνικα.υπαρχει και office 2010 αν δεν κανω λαθος.οποιο απο τα δυο θελεις βαζεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 1. Ποιο Outlook κατεβάζουμε από το google; 2. Είναι free εφαρμογή; Δεν ειναι free η εφαρμογη αυτη του Office. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts