Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα έχω BT το i-tech αυτό με το ράδιο το πρόβλημα πού αντιμετωπίζω είναι έχω ρυθμίσει το BT τέρμα ανοικτή την ένταση και όταν έχω μια εισερχόμενη κλίση όταν το ανοίγω για να μιλήσω η ένταση είναι στο μισό ,αυτό γίνεται συνέχεια εγώ το ρυθμίζω τέρμα και αυτό ξεκινά από τη μέση .

Έχει κανείς καμιά ιδέα ?

Κώστας :cool:

Επίσης στο μενού των ρυθμίσεων, επιλέγοντας το υπομενού "Κάρτα SD, μνήμη τηλεφώνου", παρατήρησα ότι ο τίτλος της καρτέλας αντι στα ελληνικά είναι στα ρωσσικά. Ετσι είναι και στο δικό σας; Ξέχασαν να κάνουν τη μετάφραση;

Και σε εμένα είναι στα ρώσικα...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Τελικά δεν υπάρχει λύση για το sipchange .... ?

Samsung GEAR S

• Administrators
Τελικά δεν υπάρχει λύση για το sipchange .... ?

Ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς; Εάν δεν σου δουλεύει σωστά, μπορείς να δοκιμάσεις το DEFAULT_IM_WM5.cab

http://www.navimania.gr/attachment.php?attachmentid=369&d=1212695839

Modpic.gif

Ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς; Εάν δεν σου δουλεύει σωστά, μπορείς να δοκιμάσεις το DEFAULT_IM_WM5.cab

http://www.navimania.gr/attachment.php?attachmentid=369&d=1212695839

Το έχω βάλει το DEFAULT IM που είχες προτείνει αλλά αφού είχα βάλει πριν το sipchange και τώρα όταν ανοίγει η συσκευή μου εμφανίζει ενα error και ζητά Αποστολή η Χωρίς Αποστολή...

Θέλω να το απεγκαταστήσω το sipchange για να μην μου βγάζει αυτό το error συνέχεια...

Edit:

Τελικά έκανα ότι και στο PC....το αφαίρεσα απο το Windows/Εκκίνηση και τουλάχιστον δεν μου βγάζει το error

Samsung GEAR S

• Administrators
Τελικά έκανα ότι και στο PC....το αφαίρεσα απο το Windows/Εκκίνηση και τουλάχιστον δεν μου βγάζει το error

Βάλε αν θες το SKTools να το κάνεις απεγκατάσταση μέσω του δικού του προγράμματος και χρησιμοποίησε τα διάφορα άλλα toolάκια για καθάρισμα από τα υπολλείματα.

Modpic.gif

Βάλε αν θες το SKTools να το κάνεις απεγκατάσταση μέσω του δικού του προγράμματος και χρησιμοποίησε τα διάφορα άλλα toolάκια για καθάρισμα από τα υπολλείματα.

πολυ σημαντικο προγραμμα για καθε wm συσκευη πιστευω :)!

Το SKTools.v4.4.5.4 που έχω κάνει για τα WM 6.5 ?

Samsung GEAR S

Καλησπέρα σε όλους.Σήμερα το παράγγειλα και εγώ απο Voda.

Λογικά μέσα στην άλλη εβδομάδα θα το έχω. Θα πρέπει να προσέξω κάτι εκτός απο το να βάλω τα επίσημα patches?

Επίσης θεωρώ οτι φυσικά όλοι που το έχετε αλλάξατε την απαράδεκτη κάρτα που είχε μέσα στην συσκευασία με κάποια 8άρα.Ποιά έχετε δοκιμάσει?

Ευχαριστω για τον χρόνο σας.

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :)

Καλησπέρα σε όλους.Σήμερα το παράγγειλα και εγώ απο Voda.

Λογικά μέσα στην άλλη εβδομάδα θα το έχω. Θα πρέπει να προσέξω κάτι εκτός απο το να βάλω τα επίσημα patches?

Επίσης θεωρώ οτι φυσικά όλοι που το έχετε αλλάξατε την απαράδεκτη κάρτα που είχε μέσα στην συσκευασία με κάποια 8άρα.Ποιά έχετε δοκιμάσει?

Ευχαριστω για τον χρόνο σας.

Καλημέρα!Εγώ έχω πάρει μια 8άρα από τη vodafone με το λογότυπο της και δουλεύει άψογα (κάνεις και οικονομία σε σχέση με sandisk κλπ). Σήμερα ρώτησα και για φορτιστή αυτοκινήτου που το χρειάζομαι άμεσα και μου είπαν το απόγευμα θα φέρουν μάρκας vodafone πάλι και όχι αυθεντικό της htc. Ξέρει κάποιος να μου πει, να το αγοράσω ή μήπως υπάρχει πρόβλημα να κάψει την ασφάλεια του αυτοκινήτου ή να δημιουργήσει πρόβλημα στο κινητό;

Bill

Μόλις ήρθε σήμερα το πρωί ο λέοντας μου. έκανα αναζήτηση την λέξη ήχο και ήχος και δεν μου βγάζει τίποτε από αυτό το θέμα έτσι λέω να σας ρωτήσω:

1. Μπήκα στις ρυθμίσεις sound & display και δεν βρήκα κάτι που να με αφήνει να βάλω ήχο όταν πατάω στην οθόνη τα κουμπιά, μου έχει την δόνηση αλλά χρειάζομαι και ήχο, σαν κλικ

2. Τα tabs βρήκα και τα άλλαξα. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να βάλο στα tabs κάποιο πρόγραμμα εκτός από αυτά που έχει στην λίστα των tabs η htc? π.χ. το facebook

(έχω το αγγλικό HD2 έτσι αν γίνετε οι ρυθμίσεις να μου τις πείτε με αγγλικές ορολογίες, σας παρακαλώ)

Αυτά για την ώρα. Την επόμενη εβδομάδα ετοιμάζω video review για όσους ενδιαφέρονται

Πρώτη λειτουργία:

- Υπερβολικά πολύ γρήγορο! Πάντα σε σύγκριση με άλλες win mob συσκευές. Επιτέλους έχω στα χέρια μου touch συσκευή που ανταποκρίνεται(εμένα προσωπικά) σαν το iphone

- Ο σχεδιασμός είναι απλά υπέροχος και μοντέρνος. Θα ήτανε η πιο όμορφη συσκευή αν τα 5 μπροστινά κουμπιά ήταν πιο καλά σχεδιασμένα.

- Καλά η οθόνη είναι όλα τα λεφτά. Οκ περιορίζετε στα 65.000 χρώματα αλλά σε σύγκριση με το ipod touch μου δεν βρήκα διαφορά.

- Θα έλεγα το HTC HD2 είναι από τις συσκευές που τις παίρνεις κυρίως για ένα ή δύο λόγους. Δηλαδή την οθόνη και ίσως το sense ui.

- Στο παρελθόν είχα touch pro 1 και στην αρχί μου άρεσε, αλλά δεν εντυπωσιάστηκα, και όσο πέρναγε ο χρόνος ένιωθα ότι στα χέρια μου είχα ένα τούβλο λόγο μεγέθους. Με το HD2 νιώθω να έχω στα χέρια μου ένα μικροσκοπικό tablet. Δεν το πιστεύω ότι είναι κινητό. Το μόνο που βλέπω είναι μια τεράστια όμορφη οθόνη. Τα 5 κουμπιά από κάτω τα ξεχνώ.

αυτά έχω να πω για τώρα γιατί μόνο 2-3 ώρες το δούλεψα.

NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Μόλις ήρθε σήμερα το πρωί ο λέοντας μου. έκανα αναζήτηση την λέξη ήχο και ήχος και δεν μου βγάζει τίποτε από αυτό το θέμα έτσι λέω να σας ρωτήσω:

1. Μπήκα στις ρυθμίσεις sound & display και δεν βρήκα κάτι που να με αφήνει να βάλω ήχο όταν πατάω στην οθόνη τα κουμπιά, μου έχει την δόνηση αλλά χρειάζομαι και ήχο, σαν κλικ

2. Τα tabs βρήκα και τα άλλαξα. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να βάλο στα tabs κάποιο πρόγραμμα εκτός από αυτά που έχει στην λίστα των tabs η htc? π.χ. το facebook

(έχω το αγγλικό HD2 έτσι αν γίνετε οι ρυθμίσεις να μου τις πείτε με αγγλικές ορολογίες, σας παρακαλώ)

Αυτά για την ώρα. Την επόμενη εβδομάδα ετοιμάζω video review για όσους ενδιαφέρονται

Πρώτη λειτουργία:

- Υπερβολικά πολύ γρήγορο! Πάντα σε σύγκριση με άλλες win mob συσκευές. Επιτέλους έχω στα χέρια μου touch συσκευή που ανταποκρίνεται(εμένα προσωπικά) σαν το iphone

- Ο σχεδιασμός είναι απλά υπέροχος και μοντέρνος. Θα ήτανε η πιο όμορφη συσκευή αν τα 5 μπροστινά κουμπιά ήταν πιο καλά σχεδιασμένα.

- Καλά η οθόνη είναι όλα τα λεφτά. Οκ περιορίζετε στα 65.000 χρώματα αλλά σε σύγκριση με το ipod touch μου δεν βρήκα διαφορά.

- Θα έλεγα το HTC HD2 είναι από τις συσκευές που τις παίρνεις κυρίως για ένα ή δύο λόγους. Δηλαδή την οθόνη και ίσως το sense ui.

- Στο παρελθόν είχα touch pro 1 και στην αρχί μου άρεσε, αλλά δεν εντυπωσιάστηκα, και όσο πέρναγε ο χρόνος ένιωθα ότι στα χέρια μου είχα ένα τούβλο λόγο μεγέθους. Με το HD2 νιώθω να έχω στα χέρια μου ένα μικροσκοπικό tablet. Δεν το πιστεύω ότι είναι κινητό. Το μόνο που βλέπω είναι μια τεράστια όμορφη οθόνη. Τα 5 κουμπιά από κάτω τα ξεχνώ.

αυτά έχω να πω για τώρα γιατί μόνο 2-3 ώρες το δούλεψα.

Τα 5 κουμπιά αλλάζουνε αν θες, πήγαινε στους xda (δεν θυμάμαi το topic)

Hard reset.

Ποια έκδοση έχεις; Εάν δεν το έχεις πληρώσει δεν έχεις πρόβλημα με την full έκδοση;

Χρησιμοποιουσα την 2.1.1 ή την 2.1.2

Επισκέπτης
Είναι νωρίς ακόμα για να συζητάμε κάτι τέτοιο.

Σκέψου πως η ανακοίνωση της microsoft για τα wmobile 7 μιλάει για τέλος του 2010! Οπότε έχουμε καιρό...

:p

• Administrators

Προτίμησε της sandisk class6.

Για αρχή βάλε τα patchάκια της htc και για ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε.

Modpic.gif

Παλουκάρια ποιόν φορτιστή αυτοκινήτου προμηθευτήκατε?

Ηρθε η ώρα ν'αγοράσω γιατί το χρησιμοποιώ και σαν πλοηγό πλέον.

Με τέτοια οθόνη και τέτοιο δέκτη GPS έχουμε καταργήσει τα pna.:cool:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Τόσο οι φθηνοί που κυκλοφορούν στο ebay, όσο και οι πιο ακριβοί συγκριτικά της Motorola που θα βρεις στα σχετικά καταστήματα, κάνουν το ίδιο σωστά τη δουλειά τους.

Modpic.gif

Παλουκάρια ποιόν φορτιστή αυτοκινήτου προμηθευτήκατε?

Ηρθε η ώρα ν'αγοράσω γιατί το χρησιμοποιώ και σαν πλοηγό πλέον.

Με τέτοια οθόνη και τέτοιο δέκτη GPS έχουμε καταργήσει τα pna.:cool:

Πήρα Orbit, όπου το καλωδιάκι είναι ξεχωριστό από τον φορτιστή τον ίδιο (δηλ. ο φορτιστής βγάζει USB), για να είμαι και λίγο generic, 6.5 ευρώ από Γερμανό. Μια χαρά όλα. Χρησιμοποιώ και το καλώδιο στο PC στη δουλειά και το άλλο το έχω στο σπίτι.

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

ξερει κανεις να μας πει, αν το κινητο ερχεται με την ελληνικη rom απο το εργοστασιο, η τα τσακαλια της ace το ανοιγουν και την περνανε αυτοι???

ρωταω γιατι στους xda καποιοι αναφερουν προβλημα στην διαρκεια της μπαταριας και προτεινουν να φορτιστει πληρως το κινητο πριν τη πρωτη χρηση...(δεδομενου οτι εχει 20% απο το εργοστασιο)

φανταζομαι οτι εννοουν να μην το ανοιξεις καν, απλα να βαλεις την μπαταρια και να το φορτισεις 8-10 ωρες...

εγω βεβαια σε ολα μου τα κινητα, τα ανοιγα, αφηνα την μπαταρια να εξαντληθει τελειως και μετα εκανα την πρωτη φορτιση...

αληθεια, εσεις που το εχετε παρει, πως κανατε την πρωτη φορτηση??? (athanaso77 ωραια ερωτηση για poll, δε νομιζεις??:D)

• Administrators
ξερει κανεις να μας πει, αν το κινητο ερχεται με την ελληνικη rom απο το εργοστασιο, η τα τσακαλια της ace το ανοιγουν και την περνανε αυτοι???

Έρχεται κατευθείαν από την HTC με την ελληνική ROM.

αληθεια, εσεις που το εχετε παρει, πως κανατε την πρωτη φορτηση??? (athanaso77 ωραια ερωτηση για poll, δε νομιζεις??:D)

Δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία η πρώτη φόρτιση σε αυτές τις συσκευές. Εάν θέλεις δώσε μας link για αυτό που ισχυρίζεσαι.

Modpic.gif

σημερα δουλεψα ενα omnia 2 σε καποιο καταστημα και μπορω να πω οτι απογοητευτηκα. μου φανηκε αρκετα αργο για επεξεργαστη 800 που εχει και η οθονη του δεν μου αρεσε καθολου. το touch δεν ηταν καθολου ευαισθητο και το scrolling επισης μια απο τα ιδια.

ειναι καποιος απο εδω που ειχε omnia 2 και πηρε το hd2 για να μου πει πως ειναι η οθονη του hd2 σε σχεση με το omnia 2 ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

στο forum για το leo εχει διαφορα threads με battery issues, battery fix κλπ

ο καθενας βεβαια λεει το μακρυ και το κοντο του, αλλα γενικα υποστηριζουν οτι βγαζοντας off 3g και automatic sync weather,stock,facebook κλπ, βελτιωνεται η διαρκεια της μπαταριας...

εκει μεσα, οι μισοι το αφησαν και αδειασε και μετα το φορτισαν και αλλοι το φορτισαν αμεσως...

ξερουμε βεβαια οτι οι μπαταριες λιθιου δεν εχουν <<μνημη>> οποτε δεν χρειαζονται συνεχεια πληρεις φορτισεις-αποφορτισεις παρα μονο μια φορα τους 2-3 μηνες για να γινεται ενα καλιμπραρισμα...

απλα, δεν ειναι ξεκαθαρο σε μενα πως πρεπει να φερθεις στην μπαταρια την πρωτη-πρωτη φορτιση...!!

Τελικά όλις τσίμπησα το Motorola P513 από το Γερμανό με 11,90. Άπαιχτο! Πολύ εφετζίδικο! Παραθέτω link.

http://www.motorola.com/consumers/GR-EL/P513-Micro-USB-In-Car-Charger-GR-EL.do?vgnextoid=2a747c02fbf5e110VgnVCM1000008806b00aRCRD

Bill