Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Φοβερό το invincible shied αλλά έχει ένα μειονέκτημα: κολάνε τα δάχτυλα!!! Δεν θα χάσουμε την αίσθηση της capacitive;;; Σε παλαιότερες συσκευές θυμάμαι αυτό αν μπει... μετά βγαίνει ανησυχητικά δύσκολα. Εάν πρόκειται για ίδια περίπτωση... δεν το συνιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Σε παλαιότερες συσκευές θυμάμαι αυτό αν μπει... μετά βγαίνει ανησυχητικά δύσκολα. Εάν πρόκειται για ίδια περίπτωση... δεν το συνιστώ. Ακριβώς... όπως επίσης μπορεί να γεμίσει κόλλα το ακουστικό αν δεν γίνει προσεκτική εφαρμογή!!! :confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Η ασιατική ROM πήγε στο 1.48 (καινούργια έκδοση με νέο Radio). Δεν πέρασε καθόλου από το 1.43 όπως οι ευρωπαϊκές! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 δεν το εχω δει καπου να εχει γραφτει εδω μεσα οποτε και το αναφερω αφου το δοκιμασα και δουλευει για οσους λοιπον 8ελουν να εχουν push hotmail στο λεο τους μπορουν να κανουν αυτο http://blogs.msdn.com/mayurk/archive/2007/02/16/push-email-with-windows-live-hotmail-and-windows-mobile-6-0.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Το απαραίτητο nodata κόβει τις ανεπιθύμητες συνδέσεις δεδομένων που συχνά πυκνά γίνονται από διάφορα προγράμματα! Καταλαβαίνεις ότι αν δεν έχεις πρόγραμμα με δωρεάν data θα σου έρθει υπέρογκος λογαριασμός!!! Θα το βρεις δωρεάν εδώ Λοιπόν κατέβασα το Rar file και όταν το έκανα extract στο PC δε μου μοιάζει να δουλεύει σωστά γιατί δεν βγαίνει ένα συμπαγές εικονίδιο αλλά περισσότερα διαφορετικά 5 Rar files διάσπαρτα και ένα setup XML file ( εκτός και αν μετά τα παίρνω όλα αυτά μαζί και τα "πετάω" μέσα στη συσκευή και κάνω μετά το "setup" αν θες ρίξε μια ματιά να μου πεις ή (μπορεί να μην θέλει να το κάνω extract στο PC μου και να πρέπει να το βάλω άμεσα στην συσκευή και να το κάνω εκεί extract ?) Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Λοιπόν κατέβασα το Rar file και όταν το έκανα extract στο PC δε μου μοιάζει να δουλεύει σωστά γιατί δεν βγαίνει ένα συμπαγές εικονίδιο αλλά περισσότερα διαφορετικά 5 Rar files διάσπαρτα και ένα setup XML file ( εκτός και αν μετά τα παίρνω όλα αυτά μαζί και τα "πετάω" μέσα στη συσκευή και κάνω μετά το "setup" αν θες ρίξε μια ματιά να μου πεις ή (μπορεί να μην θέλει να το κάνω extract στο PC μου και να πρέπει να το βάλω άμεσα στην συσκευή και να το κάνω εκεί extract ?) αυτο που κατεβασες φιλε μου δεν ειναι .rar αλλα .cab! θα το αντιγραψεις οπως ειναι στη συσκευη και μετα θα κανεις την εγκατασταση οπως ειπαμε πιο πανω! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Λοιπόν κατέβασα το Rar file και όταν το έκανα extract στο PC Και να συμπληρώσω, τα αρχεία με κατάληξη .cab το winrar τα βλέπει σαν συμπιεσμένα αρχεία και γιαυτό τα βλέπεις με το σχετικό εικονίδιο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στις ρυθμίσεις των φακέλων ούτως ώστε να βλέπεις τις καταλήξεις των αρχείων και να μην μπερδεύεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSTAYROS Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Καλημέρα.Μία απορία όπιως ξέρει να μου απαντήσει,υπάρχει κάποιο πρόγραμμα όταν έχουμε συνδεμένο το κινητό μας με τον υπολογιστή, και να γράφουμε sms μέσω του υπολογιστή?π.χ όπως με τα Nokia με το pc suite.Διότι μέσω του windows mobile device center δεν γινεται.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 το my mobiler. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Δεν θυμάμαι αν έχουμε πει κάτι, αλλά υπάρχει τρόπος να κάνουμε soft reset χωρίς να ανοίξουμε το πίσω καπάκι? Λοιπόν με το iGO έχω το εξής πρόβλημα, μου βγάζει μήνυμα Initialization error: no language files were found.... προφανώς δεν έχει ελληνική γλώσσα..... Το tree είναι: content custom defaults flipmap license save στο content to lang και το voice είναι άδειο..... που τα βρίσκω? EDIT: Τα βρήκα...... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Σου έχει επισημανθεί αρκετές φορές να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Δεν θυμάμαι αν έχουμε πει κάτι, αλλά υπάρχει τρόπος να κάνουμε soft reset χωρίς να ανοίξουμε το πίσω καπάκι? google softreset.cab νομίζω ότι το έχω και μέσα στα cabs μου στο 2ο λινκ της υπογραφής Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Tα βρήκα...... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSTAYROS Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 το my mobiler. Ευχαριστώ φίλε μου!Πάρα πολύ καλό μου λύνει τα χέρια!!Κατέβασα την πιο καινούργια έκδοση όποιος ενδιαφέρεται ειναι η 1.23 απο το site της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Το store το οποίο το έχει εγκατεστημένο μέσα έχει καθόλου χρήσιμες εφαρμογές, και κάτι άλλο ανανεώνεται συνεχώς? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 παιδια χρειαζομαι να κανω assigne ενα προγραμματακι σε ενα hardware key. στο hd2 settings δεν εχει τιποτα για να αναθεσω μια εφαρμογη. υπαρχει τροπος να γινει αυτο στη συγκεκριμενη συσκευη,η να το ξεχασω?(εννοω ενα απο τα πληκτρα που βρισκονται κατω οριζοντια) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Καλησπέρα. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Φωνητική κλήση έχει το τηλέφωνο από την μάνα του; Είχα πιο παλιά το HTC HD1, και, πιέζοντας το πλήκτρο απάντησης-τερματισμού κλήσης του BT handsfree, ενεργοποιούσα την φων. κλήση και έλεγα απλά το όνομα που ήθελα να καλέσω και το καλούσε, κι όλα αυτά με το κινητό να είναι ακόμη και στα 4-5 μέτρα μακριά. Με το HTC touch 2 που αγόρασα πρόσφατα, αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει. Το κινητό δεν είχε καν πρόγραμμα φωνητικής κλήσης . Βρήκα και εγκατέστησα το cyberon voice dial ή κάπως έτσι, αλλά την φωνητική κλήση την ενεργοποιεί μόνο από πλήκτρα του κινητού, πράγμα που σημαίνει χρήση της συσκευής , δώρο άδωρο δηλαδή. Με το hD2 τι συμβαίνει; Ευχαριστώ φίλε μου!Πάρα πολύ καλό μου λύνει τα χέρια!!Κατέβασα την πιο καινούργια έκδοση όποιος ενδιαφέρεται ειναι η 1.23 απο το site της εταιρίας. Από εδώ για κατέβασμα http://www.mymobiler.com/ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Με το HTC touch 2 που αγόρασα πρόσφατα, αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει. Το κινητό δεν είχε καν πρόγραμμα φωνητικής κλήσης . Βρήκα και εγκατέστησα το cyberon voice dial ή κάπως έτσι, αλλά την φωνητική κλήση την ενεργοποιεί μόνο από πλήκτρα του κινητού, πράγμα που σημαίνει χρήση της συσκευής , δώρο άδωρο δηλαδή. Με το hD2 τι συμβαίνει; Ούτε το HD2 έχει προεγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα φωνητική κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 πωσ μπορω να ενεργοποιησω τους ηχουσ στο ελληνικο manila?ουτε εισερχομενο sms ουτε εισερχομενη κληση(ηχο εννοω ετσι ολα τα αλλα τελεια) βοηθεια Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 πωσ μπορω να ενεργοποιησω τους ηχουσ στο ελληνικο manila?ουτε εισερχομενο sms ουτε εισερχομενη κληση(ηχο εννοω ετσι ολα τα αλλα τελεια) βοηθεια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2982086#post2982086 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Στο πρώτο post υπάρχει έτοιμο το σχετικό cab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 παιδια χρειαζομαι να κανω assigne ενα προγραμματακι σε ενα hardware key. στο hd2 settings δεν εχει τιποτα για να αναθεσω μια εφαρμογη. υπαρχει τροπος να γινει αυτο στη συγκεκριμενη συσκευη,η να το ξεχασω?(εννοω ενα απο τα πληκτρα που βρισκονται κατω οριζοντια) Μπορείς με το Schap's advanced config tool... στο Leo δεν το έχω βάλει εγώ.... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 για καποιο λογο...ισως να εχω κανει εγω κατι,δεν μου ανοιγει με activesync και εξερευνηση τον φακελο windows.Απλα κολαει και αν θυμαμαι καλα την πρωτη φορα μου εβγαλε ενα error οτι δεν μπορει να συγχρωνησει την ωρα και γι΄αυτο δεν ανοιγει.Μημπως οι ποιο ψαγμενοι ξερουν να μου πουν τι μπορει να φταιει πριν προβω σε hard reset? Επισης οταν συγχρωνιζει κολλαει υπερβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 SKINS για GPS Με την μετάβαση από το ΟΜΝΙΑ στο HD2 κάποια skins δεν είναι συμβατά. Mήπως υπάρχουν skins για: Miomap Ndrive Ginius Driver ή υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις στα αρχεία των προγραμμάτων ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Ρε παιδιά παρατήρησε κανείς σας το εξής: έχω τραβήξει μερικές φωτογραφίες, όταν βλέπω τις φωτογραφίες σε full screen μου τις εμφανίζει όλες 2 φορές!!! Όταν scrollάρω για να τις δω τις δείχνει κανονικά!!! Επίσης μέσα στον φάκελο που είναι αποθηκευμένες υπάρχει ένα μόνο αρχείο!!! :wacko::wacko::wacko: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Ρε παιδιά παρατήρησε κανείς σας το εξής: έχω τραβήξει μερικές φωτογραφίες, όταν βλέπω τις φωτογραφίες σε full screen μου τις εμφανίζει όλες 2 φορές!!! Όταν scrollάρω για να τις δω τις δείχνει κανονικά!!! Επίσης μέσα στον φάκελο που είναι αποθηκευμένες υπάρχει ένα μόνο αρχείο!!! :wacko::wacko::wacko: και εμενα ακριβώς το ίδιο κάνει.το παρατήρησα από την πρώτη στιγμή που πήρα την συσκευή και δεν μπορώ να βρω και πως διορθώνεται:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts