Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο. δούλεψε το μέχρι να φτάσει 20%, και μετά βάλτο να φορτίσει με το USB απο το PC κατα προτίμηση, ώστε να φορτίσει αργά και σταθερά.

απο εκεί και πέρα, κάντο απο την μπρίζα.

Thanks WebVirus!!

Φορτιστή αυτοκινήτου και βάση ξέρει κανέις από πού θα βρούμε ή είναι πολύ νωρίς ακόμη;

απορία... ρε μαράκι πως και μια γυναίκα αγόρασε αυτό το τηλέφωνο?

χωρίς παρεξήγηση αλλά το θεωρώ πολύ μεγάλο για τα γούστα σας, + οτι το αγόρασες και πολυ γρήγορα.

Στο κάτω κάτω και οι γυναίκες έχουμε δικαίωμα στην τεχνολογία!!!

Γεια σας παιδια.

Ειμαι νεος στο φορουμ.

Διαβασα προηγουμενα ποστ για τις παραγγελιες που εκαναν αλλοι φιλοι απο το φορουμ και εφριξα.Εχω βρει το HTC HD2 me 550 ΕΥΡΩ μαζι με τα εξοδα αποστολης.Εγω δεν το εχω παρει ακομα αλλα θα το παραγγειλω μολισ μαζεψω τα χρηματα. Το Send Greek SMS παει σφαιρα στο FLAME που εχω.

Προφανως εχουν κανει λαθος στην τιμη.Εγω θα το παραγγειλω, εαν θελει καποιος αλλος απο εσας ας εποικ. μαζι μου, να οργανωθουμε...

Υπαρχει σετ αυτοκινητου με 82 ΕΥΡΩ αλλα θα ειναι διαθεσιμη μετα τις 12 Φεβρουαριου.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22

OMEGA BETA TESTER

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα!!! Το δοκίμασα λίγο! Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις!

είναι ότι πιο γρήγορο κυκλοφορεί!!! Δεν πιάνεται! Η capacitive με απίστευτη απόκριση στην αφή! Δεν με δυσκόλεψαν ούτε τα μικρά κουτάκια, έχω εκπαιδευτεί σε Omnia εγώ!!!:lol::lol::lol:

GPS από άλλον πλανήτη... σε 10 sec έπιασε δορυφόρους μέσα στο σπίτι την πρώτη φορά!!!:D

Browser... πύ-πύ-πύραυλος!!!:happy:

Βέβαια η οθόνη είναι πίσω από του Omnia II και σε φωτεινότητα αλλά και σε ζωντάνια! Δεν το συζητάω για αντίθεση! Έχω και τα δύο κινητά και μπορώ να κρίνω άμεσα!

Φιλικά Γιώργος

Το μυστικο για τα μικρα κουτακια ειναι το λιγο ανεπτυγμενο νυχι στον αντιχειρα.Δεν ξερω ομως αν πιανει το κολπο στο HD2.Οποιος το δοκιμασει μας λεει.

SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22

OMEGA BETA TESTER

Και τρία μικρά ερασιτεχνικά βίντεο!!! Μη σχολιάσετε την ποιότητα είναι η πρώτη μου φορά!!! :p

Φιλικά Γιώργος

απο οτι ειδα δεν εχουν και καμια μεγαλη διαφορα σε μεγεθος.

είναι μισό πόντο (περίπου) πιο πλατύ το HD2

Φιλικά Γιώργος

τι είναι αυτό στο κάτω μέρος για το Update στο iGo? εγώ δεν το έχω όταν φορτώνει.

επίσης, το skin απο που μπορώ να το πάρω?

και μία ερώτηση ακόμα μιας και έπιασα το igo. πως του λέω να μου λέει μερικά δευτερόλεπτα πιο πριν, πότε να στρίψω? συνήθως μου το λέει ένα δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα να περνάω το στενό, και να είμαι αυτός που βρίζει μέσα στο αμάξι.

γιάννη παρατήρησα κάτι περίεργο με το USB. όταν το φόρτισα το D2 μου τελευταία απο την μπρίζα, κράτησε περισσότερο.... ακούγεται χαζό, αλλά τι να σου πω.

τι είναι αυτό στο κάτω μέρος για το Update στο iGo? εγώ δεν το έχω όταν φορτώνει.

επίσης, το skin απο που μπορώ να το πάρω?

και μία ερώτηση ακόμα μιας και έπιασα το igo. πως του λέω να μου λέει μερικά δευτερόλεπτα πιο πριν, πότε να στρίψω? συνήθως μου το λέει ένα δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα να περνάω το στενό, και να είμαι αυτός που βρίζει μέσα στο αμάξι.

γιάννη παρατήρησα κάτι περίεργο με το USB. όταν το φόρτισα το D2 μου τελευταία απο την μπρίζα, κράτησε περισσότερο.... ακούγεται χαζό, αλλά τι να σου πω.

Είναι θέμα skin καθαρά, αυτό που χρησιμοποιώ είναι του gurjon!

Ρίξε μια ματιά στο θέμα του iGO8

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681

Φιλικά Γιώργος

Το htc Leo, έχει μέσα κάρτα μνήμης με χάρτες ? κάτι που δεν κατάλαβα Ελληνικά στα μηνύματα έχει ?

το πρόβλημα είναι ότι και εγώ το περιμένω να έρθει στην αρχή δεν μου αρεζε τόσο αλλά τώρα όσο παει μου αρέσει και περισσότερο.

Το store το οποίο έχει μέσα έχει αρκετές εφαρμογές?

και μια τελευταία ερώτηση αξίζει να το πάρω? σας ροταω επειδή είμαι περίπου στα 17 γιαυτο.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

ρε παιδιά έχει βάλει κανείς το Disable clock από την πρώτη σελίδα ?κατέβασα το 2.5 WVGA,κάνω απενεργοποίηση του HTC Sense,αντιγράφω το αρχείο με resco explorer ενεργοποιώ HTC Sense, και τίποτα :(έκανα και soft reset...τζίφος :( τι κάνω λάθος???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια.

Διαβασα προηγουμενα ποστ για τις παραγγελιες που εκαναν αλλοι φιλοι απο το φορουμ και εφριξα.Εχω βρει το HTC HD2 me 550 ΕΥΡΩ μαζι με τα εξοδα αποστολης..

Φίλε μου που το βρήκες τόσο χαμηλά ? Γιατι εγώ το χαμηλότερο απ'εξω που έχω βρει ειναι 585 στο expansys και με το κουπόνι.

Ευχαριστώ

Apple Iphone 4s

Apple Ipad 2

HTC HD2

Fujitsu Siemens loox n560

Δημήτρης

Φίλε μου που το βρήκες τόσο χαμηλά ? Γιατι εγώ το χαμηλότερο απ'εξω που έχω βρει ειναι 585 στο expansys και με το κουπόνι.

Ευχαριστώ

καιδεν υπαρχει μαλιστα...

ελλαδα αρχες δεκεμβρη.πρωτοι vodafon και πλασιο και μετα απο 1 μηνα οι υοπολοιποι!!!!!ταδε εφη ace hellas

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Παιδιά γειά σας! Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ το htc hd2.

Θέλω να ρωτήσω, από μπαταρία πώς πάει?

Μώλις τώρα είδα το μήνυμα του nikolasn80....

Δεν υπάρχει πουθενά το κινητάκι να το πάρουμε???????????????

Ευχαριστώ

αυτό το κουπόνι πώς δουλεύει?

αύριο θα είμαι Κωνσταντινούπολη. Αν λέω άν υπάρχει και είναι φθηνό να το πάρω ή δεν θα ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα?

ξέρει κανείς?

υπαρχει πανευρωπαικη εγγυηση τωρα για τουρκια...?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

αυτό το κουπόνι πώς δουλεύει?

Όταν κάνεις την παραγγελία σου το ζητάει και σημπληρώνεις:

XPS3405 για 5 ευρώ έκπτωση

XPS3415 για 15 ευρώ έκπτωση για αγορές > 300 ευρώ

XPS3425 για 25 ευρώ έκπτωση για αγορές > 500 ευρώ

XPS3435 για 35 ευρώ έκπτωση για αγορές > 700 ευρώ

XPS3450 για 50 ευρώ έκπτωση για αγορές > 1000 ευρώ

Apple Iphone 4s

Apple Ipad 2

HTC HD2

Fujitsu Siemens loox n560

Δημήτρης

ρε παιδιά έχει βάλει κανείς το Disable clock από την πρώτη σελίδα ?κατέβασα το 2.5 WVGA,κάνω απενεργοποίηση του HTC Sense,αντιγράφω το αρχείο με resco explorer ενεργοποιώ HTC Sense, και τίποτα :(έκανα και soft reset...τζίφος :( τι κάνω λάθος???

Μια χαρά μου δούλεψε και χωρίς soft reset.... κάτι δεν κάνεις καλά.... σου έβγαλε μήνυμα ότι αντικαταστάθηκε το αρχείο? Αν δεν στο έβγαλε αυτό κάτι κάνεις λάθος.... γράψε αναλυτικά τα βήματα που κάνεις όσο και αν σου φαίνονται χαζά να βρούμε το λάθος σου...

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

Ευχαριστώ

αν εχεις καποιο επαγγελματικο αφμ κανει 490 μαζι με τα μεταφορικα και το κουπονι εννοειται.:)

αν εχεις καποιο επαγγελματικο αφμ κανει 490 μαζι με τα μεταφορικα και το κουπονι εννοειται.:)

Ελα??????? Πώς γίνεται αυτό??????

Ειδα το βιντεο με το IGO και επαθα σοκ...Κατι πρεπει να συμβαινει με το ΟΜΝΙΑ ΙΙ...

Κατι του εχεις φορτωσει και τρεχει απο πισω γιατι δεν δικαιολογειται τετοια καθυστερηση...Δεν εχω ξαναδει πιο αργο PPC...Ακομα και το προηγουμενο HD,εκανε το μισο χρονο απο το ΟΜΝΙΑ ΙΙ...:blink:

Σίγουρα γιατί στο δικό μου omnia2 ανοιγει 1 sec μετα το hd2

Μα και το HD2 δικό μου είναι :lol::lol::lol:

λοιπόν έκανα ένα τεστ και πραγματικά είχε γέλιο.

για να σου βγεί η Load Screen του iGo θες με το HD2 σου 6 δευτερόλεπτα...

εγώ με το D2 μου θέλω......

....

....

3!!!

δεν έχω κάμερα, θα σας το τραβήξω αύριο να γελάσετε :)

δυστυχώς και ευτυχώς για σένα.... φορτώνει πιο γρήγορα (για να φτάσει στο χάρτη απο μένα κατα 3 δευτερόλεπτα παραπάνω σχεδόν)