caveman21 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 πέρασε κανένας πρόγραμμα πλοήγησης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceOfAbyss Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Εγώ, το nDrive για Android που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες. Το Σ/Κ/Δ το χρησιμοποίησα κιόλας. Το λάτρεψα, όπως λάτρευα και την έκδοση για Symbian όσο είχα το 5800ΧΜ. Ειδικά όμως στο Χ10 με τον 1GHz επεξεργαστή πετάει... Δοκίμασε το, έχει trial 7 ημερών, και θα με θυμηθείς. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 πέρασε κανένας πρόγραμμα πλοήγησης ? Εγω εχω το SYgic και το Navigon το οποιο μαλιστα σημερα αναβαθμιστηκε στην 2.6 version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Δοκίμασα Navigon & CoPilot8 και δουλεύουν άψογα στο X10. Μόνο το iGO παίζει στο 1/4 της οθόνης. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Πολλή καλό αυτό με την ψηφοφορία , ψήφησα και γω , αν και δε νομιζω να γίνει τπτ είμαι όμως περίεργος για το αποτέλεσμα , 2378 και προχωρά ............... Και εγω 2639 Signatures Total Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Σχετικα με τις αναβαθμισεις του λογισμικου και υστερα απο τηλεφωνο στην Sony Ericsson στην Ελλαδα στο 210 68 96 200 , μου ειπαν οτι η τελευταια αναβαθμιση ειναι η 1.0.14 R1fa014 Ωστωσο υπαρχουν κινητα που φερουν την R1fa016... και στο εξωτερικο εχω διαβασει για μια αλλη....R1FB001..... Γενικα ειναι πολυ μπερδεμενο το θεμα.Καπου διαβασα οτι ισως και το R1fa016 να μην ειναι επισημο αλλα δεν γινεται γιατι κινητα ολοκαινουργια αγοραζονται με αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Παιδια τ9 δεν εχει το Χ10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr1 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Εγω απεκτησα στο Χ10 πριν 10 μερες.πολυ ευχαριστημενος!Και το θεμα της μπαταριας λυθηκε!Μερικες φορτισεις και τωρα μου κραταει 3 μερες.Μονο μια απορια εχω!Εχει ηδη μεμβρανη προστασιας πανω η πρεπει να βαλω αυτη που εχει στο πακετο μεσα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Εγω απεκτησα στο Χ10 πριν 10 μερες.πολυ ευχαριστημενος!Και το θεμα της μπαταριας λυθηκε!Μερικες φορτισεις και τωρα μου κραταει 3 μερες.Μονο μια απορια εχω!Εχει ηδη μεμβρανη προστασιας πανω η πρεπει να βαλω αυτη που εχει στο πακετο μεσα?? Εχει ηδη τοποθετημενη στην οθονη μια και μια δευτερη στην συσκευασια ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Εγω απεκτησα στο Χ10 πριν 10 μερες.πολυ ευχαριστημενος!Και το θεμα της μπαταριας λυθηκε!Μερικες φορτισεις και τωρα μου κραταει 3 μερες.Μονο μια απορια εχω!Εχει ηδη μεμβρανη προστασιας πανω η πρεπει να βαλω αυτη που εχει στο πακετο μεσα?? +1 στο θέμα της μπαταρίας... πρόσεξα λιγάκι να κάνω κάποιες πλήρεις φορτίσεις-εκφορτίσεις και οι 3 μέρες πιάνονται εύκολα. (Μπορεί απλά να ήμουν από τους τυχερούς.) Με σχετική χρήση του τηλεφώνου σε ομιλία, wi-fi, bluetooth. Με απενεργοποιημένο το 3G. Είμαι περίεργος πόσο θα κρατάει σε λειτουργία πλοήγησης π.χ. σε ένα ταξίδι. Ευτυχώς το μοναδικό του σοβαρό πρόβλημα, το ακουστικό, λύθηκε με ένα απλό bluetooth hands-free της Sony Ericsson των 20 ευρώ... Κατά τα άλλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κινητό. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Από σήμερα το απόγευμα είμαι κι εγώ κάτοχος Xperia X10. Δεν άντεχα να περιμένω μέχρι να έρθει το Desire, ελπίζω να μην το μετανιώσω :-) Σαν πρώτη όψη εντυπωσιακό! Η οθόνη του ίσως μου φαίνεται λίγο σκοτεινή και τα γράμματα λίγο αχνά, στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πάντα. Θα δοκιμάσω να αυξήσω φωτεινότητες, κτλ. Εσάς πώς σας φαίνεται η οθόνη από φωτεινότητα; Πάντως έπεσα και στο πρώτο bug (δεν ήθελε πολύ ώρα)! Δε μπορούσε να βρει το wireless δίκτυο του σπιτιού μου με την καμία!! Τελικά έφταιγε ότι δε μπορεί να συνδεθεί στο wireless channel 13, όταν το γύρισα στο 11 βρήκε δίκτυο αμέσως. Το πρόβλημα αναφέρεται και εδώ, στο προτελευταίο post του χρήστη frankieh: http://blog.se-nse.net/xperia-x10-wifi-bug-cause-found/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 http://www.facebook.com/home.php#!/pages/XPERIA-X10-Android-22-FROYO/122187554481637?v=info Οσοι εχετε λογαριασμο στο facebook γινετε μελη για να τραβηξουμε κοσμο απο παντου! Δεν εχουμε πολλες ελπιδες για 2.2 αλλιως, πρεπει να το κυνηγησουμε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Καλαησπερα, σημερα ειδα οτι το κινηντο αντι να βγαλει τo G εβγαλε ενα E, το εχει βγαλει και σε κανεναν αλλο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_00000 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Καλαησπερα, σημερα ειδα οτι το κινηντο αντι να βγαλει τo G εβγαλε ενα E, το εχει βγαλει και σε κανεναν αλλο αυτο? Λογικά πρέπει να είσαι στο δίκτυο της WIND????? Επειδή εάν δεν κάνω λάθος η WIND υποστηρίζει EDGE communication!!!!! Είναι ένα βήμα πάνω απο το GPRS και ένα βήμα κάτω απο το 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Οχι, σε vodafone ειμαι!! Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 παιδιά πολύ καλό κινητό άλλα έχω ενα πολύ σημαντικό πρόβλημα με το σήμα.. ενώ δείχνει ότι έχει σήμα αν μ στείλουν μήνυμα η με πάρουν τηλέφωνο λέει ότι δεν δεν έχω σήμα και η κλήσης και τα μηνύματα έρχονται όταν πάρω εγώ τηλέφωνο.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_00000 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Οχι, σε vodafone ειμαι!! Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Πιθανόν να έχει και η vodafone EDGE σε κάποιες περιοχές, αλλά το Ε αυτό σημαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Εχει και η Vodafone EDGE σε πολυ λιγα σημεια ομως! Ειναι ενα βημα παραπανω απο το GPRS και 10 κατω απο το 3G ...αρα εξακολουθει να ειναι χαλια :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Είμαι εδώ και δύο μέρες ένας πανευτυχής κάτοχος ενός πάλλευκου Χ10!! :) :) Παραθέτω παρακάτω τις πρώτες εντυπώσεις μου... Οι εν δυνάμει αγοραστές ίσως βοηθηθούν... Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, φυσικά και δεν είμαι κανένας ειδήμων, τις απόψεις μου παραθέτω. 1. Πραγματικά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ οθόνη, με υψηλή φωτεινότητα, ανάλυση και λεπτομέρεια. Ό,τι καλύτερο έχω δει σε κινητό... Αν και λόγω της μικρής διαγωνίου συγκριτικά με την υψηλή ανάλυση δημιουργούν ένα άκρως εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα. :) Κατά τη γνώμη μου η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας "ρίχνει" πολύ την οθόνη διότι αυτή -η φωτεινότητα- παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Εγώ την έβαλα στη μέγιστο επίπεδο, αν και καταναλώνει αρκετή μπαταρία έτσι. Κάτω από τον ήλιο δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, όλα φαίνονται καθαρά, αν και δυστυχώς δεν πιάνει το Κ850. Όλα οκ πάντως. 2. Άψογη κατασκεύη, νιώθεις τα πάντα μια χαρά, παρόλο που είναι όλο πλαστικό. Τα κουμπάκια είναι εντάξει και στο χέρι η αίσθηση είναι πολύ καλή, αν και θεωρώ ότι μία γυναίκα ή ένας άντρας με μικρά δάχτυλα θα δυσκολευτεί λίγο... Με τρόμαξε -και συνεχίζει να με τρομάζει- το πίσω καπάκι, καθώς βγαίνει απλά "τραβώντας" το, χωρίς κάποιο διακόπτη, και ακούγονται πολλά ¨κρακ", αν και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Στα αρνητικά συγκαταλέγω το γεγονός ότι για να εξαγάγεις την κάρτα μνήμης χρειάζεται πρώτα να αφαιρέσεις την μπαταρία. 3. Το Android είναι απλά υπέροχο, αν και χρειάζεται μία περίοδος προσαρμογής. Πολύ γρήγορο, εύχρηστο, χωρίς κολλήματα. Γενικά, άψογο. Με ανησυχεί λίγο το γεγονός ότι τρέχουν διάφορες εφαρμογές στο παρασκηνίο, αλλά απ΄όσο ξέρω δεν καταναλώνουν μπαταρία... Θα ήθελα να μπορώ να τις κλείνω πάντως, χωρίς task killer. 4. Μεγαλύτερη απογοήτευση, η κάμερα... Πραγματικά, πολύ μεγάλη, παρόλο που είχα δει πολύ καλά samples σε διεθνή sites. Δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει... Αλλά όσοι θέτετε πρώτη προτεραιότητα την φωτογραφία, τότε μην πάρετε αυτό το κινητό. Ακόμα και το Κ750 μου με τα 2mp έβγαζε ποιοτικότερες φωτογραφίες... Καμμία λεπτομέρεια, έντονο εφέ ελαιογραφίας, ακόμα και σε οθόνη 13'' φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Ενώ στην οθόνη του κινητού όλα φαίνονται καλά, στον υπολογιστή όλα είναι χάλια. Οι νυχτερινές λήψεις είναι ακόμα χειρότερες... Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά με το module που αποφάσισε να τοποθετήσει η Sony Ericsson, ή απλά είναι πολύ πολύ χαμηλής ποιότητας. Το βίντεο απλά συμπαθητικό προς μέτριο, τίποτα φοβερό, αλλά τουλάχιστον 16:9. 5. Ακόμα μία απογοήτευση -και ντροπή για ένα τέτοιο κινητό- είναι το loudspeaker το οποίο είναι επιεικώς κακό. 6. Η ένταση του ακουστικού χρειαζόταν ένα επίπεδο ακόμα. 7. Η αναπαραγωγή μουσικής από τα ακουστικά είναι οκ, καλή η ποιότητα, αλλά στην ένταση θα ήθελα κάτι παραπάνω. 8. Γρήγορο κλείδωμα GPS. 9. Βρίσκει γρήγορα τα διαθέσιμα Wi-Fi δίκτυα και η ποιότητα σήματος είναι μια χαρά. Γενικά, είναι ένα κινητό το οποίο χαίρομαι να κρατάω, χαίρομαι να κυκλοφορώ και μ'αρέσει να βλέπω.:) Μία καλύτερη κάμερα και ένα καλύτερο ηχείο θα έκανε το πολύ καλό κινητό πραγματικό εξαιρετικό... Και επαναλαμβάνω, όσοι θέλετε καλή κάμερα, ή απλά πάρτε μία ψηφιακή ή το Samsung Pixon12 που το βρίσκετε και με 249.. Αυτά από μένα!:) Αν χρειαστεί, θα προσθέσω, όλο και κάτι θα 'χω ξεχάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Είμαι εδώ και δύο μέρες ένας πανευτυχής κάτοχος ενός πάλλευκου Χ10!! :) :) Παραθέτω παρακάτω τις πρώτες εντυπώσεις μου... Οι εν δυνάμει αγοραστές ίσως βοηθηθούν... Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, φυσικά και δεν είμαι κανένας ειδήμων, τις απόψεις μου παραθέτω. 1. Πραγματικά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ οθόνη, με υψηλή φωτεινότητα, ανάλυση και λεπτομέρεια. Ό,τι καλύτερο έχω δει σε κινητό... Αν και λόγω της μικρής διαγωνίου συγκριτικά με την υψηλή ανάλυση δημιουργούν ένα άκρως εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα. :) Κατά τη γνώμη μου η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας "ρίχνει" πολύ την οθόνη διότι αυτή -η φωτεινότητα- παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Εγώ την έβαλα στη μέγιστο επίπεδο, αν και καταναλώνει αρκετή μπαταρία έτσι. Κάτω από τον ήλιο δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, όλα φαίνονται καθαρά, αν και δυστυχώς δεν πιάνει το Κ850. Όλα οκ πάντως. 2. Άψογη κατασκεύη, νιώθεις τα πάντα μια χαρά, παρόλο που είναι όλο πλαστικό. Τα κουμπάκια είναι εντάξει και στο χέρι η αίσθηση είναι πολύ καλή, αν και θεωρώ ότι μία γυναίκα ή ένας άντρας με μικρά δάχτυλα θα δυσκολευτεί λίγο... Με τρόμαξε -και συνεχίζει να με τρομάζει- το πίσω καπάκι, καθώς βγαίνει απλά "τραβώντας" το, χωρίς κάποιο διακόπτη, και ακούγονται πολλά ¨κρακ", αν και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Στα αρνητικά συγκαταλέγω το γεγονός ότι για να εξαγάγεις την κάρτα μνήμης χρειάζεται πρώτα να αφαιρέσεις την μπαταρία. 3. Το Android είναι απλά υπέροχο, αν και χρειάζεται μία περίοδος προσαρμογής. Πολύ γρήγορο, εύχρηστο, χωρίς κολλήματα. Γενικά, άψογο. Με ανησυχεί λίγο το γεγονός ότι τρέχουν διάφορες εφαρμογές στο παρασκηνίο, αλλά απ΄όσο ξέρω δεν καταναλώνουν μπαταρία... Θα ήθελα να μπορώ να τις κλείνω πάντως, χωρίς task killer. 4. Μεγαλύτερη απογοήτευση, η κάμερα... Πραγματικά, πολύ μεγάλη, παρόλο που είχα δει πολύ καλά samples σε διεθνή sites. Δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει... Αλλά όσοι θέτετε πρώτη προτεραιότητα την φωτογραφία, τότε μην πάρετε αυτό το κινητό. Ακόμα και το Κ750 μου με τα 2mp έβγαζε ποιοτικότερες φωτογραφίες... Καμμία λεπτομέρεια, έντονο εφέ ελαιογραφίας, ακόμα και σε οθόνη 13'' φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Ενώ στην οθόνη του κινητού όλα φαίνονται καλά, στον υπολογιστή όλα είναι χάλια. Οι νυχτερινές λήψεις είναι ακόμα χειρότερες... Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά με το module που αποφάσισε να τοποθετήσει η Sony Ericsson, ή απλά είναι πολύ πολύ χαμηλής ποιότητας. Το βίντεο απλά συμπαθητικό προς μέτριο, τίποτα φοβερό, αλλά τουλάχιστον 16:9. 5. Ακόμα μία απογοήτευση -και ντροπή για ένα τέτοιο κινητό- είναι το loudspeaker το οποίο είναι επιεικώς κακό. 6. Η ένταση του ακουστικού χρειαζόταν ένα επίπεδο ακόμα. 7. Η αναπαραγωγή μουσικής από τα ακουστικά είναι οκ, καλή η ποιότητα, αλλά στην ένταση θα ήθελα κάτι παραπάνω. 8. Γρήγορο κλείδωμα GPS. 9. Βρίσκει γρήγορα τα διαθέσιμα Wi-Fi δίκτυα και η ποιότητα σήματος είναι μια χαρά. Γενικά, είναι ένα κινητό το οποίο χαίρομαι να κρατάω, χαίρομαι να κυκλοφορώ και μ'αρέσει να βλέπω.:) Μία καλύτερη κάμερα και ένα καλύτερο ηχείο θα έκανε το πολύ καλό κινητό πραγματικό εξαιρετικό... Και επαναλαμβάνω, όσοι θέλετε καλή κάμερα, ή απλά πάρτε μία ψηφιακή ή το Samsung Pixon12 που το βρίσκετε και με 249.. Αυτά από μένα!:) Αν χρειαστεί, θα προσθέσω, όλο και κάτι θα 'χω ξεχάσει... Συμφωνω, ετσι ειναι τα πραγματα. Και απο οτι βλεπω αλλος ενας κατοχος συμφωνει με αυτο που εχω πει εδω και καιρο οτι η καμερα ειναι σαν 2MP ποιοτητας! ..... Κατα τα αλλα οτι λες ισχυει και επαυξανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Δεν θα μας αφησουν παραπονεμενους στην καμερα και τον ηχο, μονο στο android 2.2 φαινεται οτι θα μας απογοητευσουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Κρίμα, κρίμα, ΚΡΙΜΑ για την κάμερα... Πραγματικά στενοχωριέμαι, απογοητεύομαι και εκνευρίζομαι! Αν δεν είχα ερωτευτεί το λευκό Χ10, την τεράστια του οθόνη, και το εύχρηστο Android θα είχα πάει με χίλια για το Pixon12... Bad Sony Ericsson! Εντάξει για το Android 2.2 δεν θα σκάσω κιόλας... Και με το 2.1 βολεύομαι... Αλλά η κάμερα...η κάμερα;;;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Όταν τά'λεγα πιο πάνω για την κάμερα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Όταν τά'λεγα πιο πάνω για την κάμερα... :p Μα ναι, σ'το είπα κιόλας όταν είδα τις φωτό σου ότι είχες απόλυτο δίκιο... Κρίμα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Ελα ξεκολλατε ποτε δεν θα αντικαταστησουν τα κινητα τις ψηφιακες! Αν θελεις καλη καμερα σκας 400 ευρω και παιρνεις μια μαματη! Το κινητο ειναι για φωτο της πλακας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts