Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κυμαίνεται στις καλύτερες των 8MP. Κυκλοφορούν άπειρες στο διαδίκτυο... Βέβαια μπορείς να τις δεις και ιδιοίς όμμασι, απλά πήγαινε σε ένα μαγαζί βγάλε καμμιά 10αριά, στείλ'τες στο κινητό σου και πήγαινε στον υπολογιστή σου να τις δεις... Κι άμα σε ικανοποιούν, έχει καλώς!

Εχμ..Συγκαταλεγεται αναμεσα στις χειροτερες η καμερα του..Σε καμια περιπτωση δεν αποτελει λογο αγορας.Και αυτο το τονιζω γιατι ειναι κριμα να δωσει τοσα λεφτα ο ανθρωπος να το αγορασει και να νομιζει οτι εχει μια απ'τις καλυτερες καμερες στα 8 mpixels...

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχμ..Συγκαταλεγεται αναμεσα στις χειροτερες η καμερα του..Σε καμια περιπτωση δεν αποτελει λογο αγορας.Και αυτο το τονιζω γιατι ειναι κριμα να δωσει τοσα λεφτα ο ανθρωπος να το αγορασει και να νομιζει οτι εχει μια απ'τις καλυτερες καμερες στα 8 mpixels...

Ασχολούμαι ερασιτεχνικά σε... 'επαγγελματικό' επίπεδο με την φωτογραφία εδώ και πολλά χρόνια με διάφορες SLR kai dSLR μηχανές.

Επίσης απο τα χέρια μου πέρασαν πάρα πολλά κινητά που διέθεταν κάμερα, σε διάφορες αναλύσεις.

Κατηγορηματικά λέω πως η κάμερα του Χ10 είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ και καμμία σχέση δεν έχει με τις περισσότερες κάμερες άλλων κινητών. Είναι αρκετα sharp για κάμερα κινητού με πολύ καλό χρωμτικό balance και φυσικα τα πολλά megapixels βοηθούν στο crop της εικόνας.

Ολα αυτά με την προϋπόθεση ικανού φωτισμού γιατί το φλάς είναι ανεπαρκέστατο όπως άλλωστε σε όλα τα κινητά τηλέφωνα.

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ λοιπόν δεν θα χαρακτήριζα ελεεινή την κάμερα του X10!!

Μάλιστα σε κάποια μου ταξίδια που δεν θέλω να κουβαλώ φωτογραφικό εξοπλισμό το Χ10 ανταποκρίνεται άψογα στις απαιτήσεις snapshot φωτογραφιών μου.

επαναφέρω τις απορίες μου, προσθέτοντας:

για απεγκατάσταση εφαρμογών, υπάρχει κάποια ρύθμιση ή πρέπει να γίνει μόνο με κάποια uninstaller εφαρμογή;

Υπάρχει: πηγαίνεις στις ρυθμίσεις, μετά εφαρμογές, μετα Διαχείρηση εφαρμογών και εκεί επιλέγεις ποια εφαρμογή θέλεις να απεγκαταστήσεις.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το uninstaller απο το market.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ασχολούμαι ερασιτεχνικά σε... 'επαγγελματικό' επίπεδο με την φωτογραφία εδώ και πολλά χρόνια με διάφορες SLR kai dSLR μηχανές.

Επίσης απο τα χέρια μου πέρασαν πάρα πολλά κινητά που διέθεταν κάμερα, σε διάφορες αναλύσεις.

Κατηγορηματικά λέω πως η κάμερα του Χ10 είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ και καμμία σχέση δεν έχει με τις περισσότερες κάμερες άλλων κινητών. Είναι αρκετα sharp για κάμερα κινητού με πολύ καλό χρωμτικό balance και φυσικα τα πολλά megapixels βοηθούν στο crop της εικόνας.

Ολα αυτά με την προϋπόθεση ικανού φωτισμού γιατί το φλάς είναι ανεπαρκέστατο όπως άλλωστε σε όλα τα κινητά τηλέφωνα.

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ λοιπόν δεν θα χαρακτήριζα ελεεινή την κάμερα του X10!!

Μάλιστα σε κάποια μου ταξίδια που δεν θέλω να κουβαλώ φωτογραφικό εξοπλισμό το Χ10 ανταποκρίνεται άψογα στις απαιτήσεις snapshot φωτογραφιών μου.

Επειδή και εμένα μ'αρέσει η ενασχόληση με τη φωτογραφία, δε θα συμφωνήσω απόλυτα για την κάμερα του Χ10. Το μόνο σημείο που με βρίσκει σύμφωνο είναι πως ανταποκρίνεται άψογα για κάποια snapshots, απλά για να ανεβούν στο Facebook ή το Twitter.

Σε καμία περίπτωση όμως δε φτάνει την απόδοση των "καλών" καμεροκινητών στα 8 mpixels, όπως των C905, Innov8, Omnia HD, Pixon, άλλά και άλλων, "χειρότερων" των ανωτέρω καμεροκινητών όπως Aino και W995.

Δεν έχεις παρατηρήσει το... "εφέ" ελαιογραφίας που δίνει, ιδίως σε δύσκολες σκηνές όπως φυλλώματα δέντρων ή θάλασσα;

Αυτό δε σημαίνει ότι τα προαναφερθέντα κινητά μπορούν να ανταπεξέλθουν σε απαιτητική και σοβαρή χρήση, όμως μπορείς να εκτυπώσεις τις φωτό τους στις περισσότερες των περιπτώσεων και να μείνεις υπερ-ευχαριστημένος με την απόδοσή τους...Για να ανεβαίνουν λοιπόν οι φωτό του X10 στο Facebook καλές είναι, αλλά μέχρι εκεί :)

Σε καμία περίπτωση δε θα έπρεπε κινητήριος δύναμη για την αγορά του X10 να είναι η φωτογραφική του μηχανή ;)

Επειδή και εμένα μ'αρέσει η ενασχόληση με τη φωτογραφία, δε θα συμφωνήσω απόλυτα για την κάμερα του Χ10. Το μόνο σημείο που με βρίσκει σύμφωνο είναι πως ανταποκρίνεται άψογα για κάποια snapshots, απλά για να ανεβούν στο Facebook ή το Twitter.

Σε καμία περίπτωση όμως δε φτάνει την απόδοση των "καλών" καμεροκινητών στα 8 mpixels, όπως των C905, Innov8, Omnia HD, Pixon, άλλά και άλλων, "χειρότερων" των ανωτέρω καμεροκινητών όπως Aino και W995.

Δεν έχεις παρατηρήσει το... "εφέ" ελαιογραφίας που δίνει, ιδίως σε δύσκολες σκηνές όπως φυλλώματα δέντρων ή θάλασσα;

Αυτό δε σημαίνει ότι τα προαναφερθέντα κινητά μπορούν να ανταπεξέλθουν σε απαιτητική και σοβαρή χρήση, όμως μπορείς να εκτυπώσεις τις φωτό τους στις περισσότερες των περιπτώσεων και να μείνεις υπερ-ευχαριστημένος με την απόδοσή τους...Για να ανεβαίνουν λοιπόν οι φωτό του X10 στο Facebook καλές είναι, αλλά μέχρι εκεί :)

Σε καμία περίπτωση δε θα έπρεπε κινητήριος δύναμη για την αγορά του X10 να είναι η φωτογραφική του μηχανή ;)

Φωτογραφίες απο κινητό φυσικά και ΜΟΝΟ για snapshots κάνουν.

Οχι δεν παρατήρησα ελαιογραφίες, αντίθετα, σχεδόν πάντα έχω έτοιμες φωτός που δεν χρειάζονται καμμία επεξεργασία στο gimp ή στο photoshop (για τους Παραθυράδες...)

Και εν κατακλείδι δεν βλέπω αγαπητε μου συνforumιτη γιατί πρέπει να το υποβιβάσουμε σε "ελεεινό"... Ας δεχτούμε έστω και οι δύο μας ότι εκφράζουμε την προσωπική μας άποψη... η οποία ΒΕΒΑΙΩΣ μπορεί να είναι και εσφαλμένη.... αλλά μέχρι τον χαρακτηρισμό "ΕΛΕΕΙΝΟ.... χμμμ βαριά κουβέντα... :-)

Κανενας browser Που να καταναλωνει λιγα kb γιατι με δωρεαν 100 mb το μηνα δε βλεπω να μενουν και πολυ με οσους εχω δοκιμασει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει: πηγαίνεις στις ρυθμίσεις, μετά εφαρμογές, μετα Διαχείρηση εφαρμογών και εκεί επιλέγεις ποια εφαρμογή θέλεις να απεγκαταστήσεις.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το uninstaller απο το market.

πήγα εκεί, αλλά δε δίνει επιλογή απεγκατάστασης.

επίσης, μια καλή επιλογή για διαχείριση επαφών, ημερολογίου, εργασιών κ.λπ. και -κυρίως- για συγχρονισμό με outlook, είναι το DejaOffice.

Σχετικα με την μπαταρια, οπως ανεφερε και ενα αλλο μελος λιγακι ποιο πανω...

Εβγαλα και το τασκ κιλλερ, εκανα και ενα φορματ και ξανα εγκατασταση εφοραμαγες (λιγες εχω)

Ειμαι στο 45% (μεσα απο το μενου του κινητου) και εχω αναμονη 82 ωρες! Εχω μιλησει 45 λεπτα περιπου (παλι μεσα απο το μενου) λιγη χρηση FB και λιγη χρηση seesmic. Τα εχω ομως ΟΛΑ κλειστα...GPS, bluetooth, Wifi, και μια αλλη επιλογη για location, και το 3G ειναι κλειστo.

Edited by poloman

Καλησπέρα σε όλους. Το έχω 2 μέρες τώρα και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

2 απορίες μόνο:

1) Τελικά δεν υπάρχει πακέτο χαρτών να κατεβάσουμε ώστε να έχουμε πλοήγηση χωρίς να χρειάζεται internet?

2) Δεν ξέρω αν είμαι πολύ άσχετος, αλλά δε μπορώ με τίποτα να βρω πώς θα αναδιαμορφώσω τα εικονίδια στο μενού. Όχι στην αρχική οθόνη, αλλά όλα τα υπόλοιπα που δείχνει μόλις μπούμε στο μενού. Θέλω να διαγράψω κάποια, να βάλω σε άλλη σειρά άλλα κλπ... δε μπορεί να μη γίνεται!!!

Ευχαριστώ sniF για τις πληροφορίες το απ εγκατέστησα το κιλλερ και όντως πάει πιο γρήγορα,το είπε και το παιδί πιο πάνω είδε διαφορά και στη μπαταρία για να δούμε και σε μένα ειδικά στο mediascape kai timescape καμία σχέση με πριν τα ανοίγει πιο γρήγορα !!!
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους. Το έχω 2 μέρες τώρα και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

2 απορίες μόνο:

1) Τελικά δεν υπάρχει πακέτο χαρτών να κατεβάσουμε ώστε να έχουμε πλοήγηση χωρίς να χρειάζεται internet?

2) Δεν ξέρω αν είμαι πολύ άσχετος, αλλά δε μπορώ με τίποτα να βρω πώς θα αναδιαμορφώσω τα εικονίδια στο μενού. Όχι στην αρχική οθόνη, αλλά όλα τα υπόλοιπα που δείχνει μόλις μπούμε στο μενού. Θέλω να διαγράψω κάποια, να βάλω σε άλλη σειρά άλλα κλπ... δε μπορεί να μη γίνεται!!!

Το navigon είναι άψογο και λειτουργεί πολύ καλά στο Χ10

Καλησπέρα

μετά το Nokia 5800 που έχω (xωρίς προβλήματα) σκέφτομαι να πάρω το Xperia X10 mini για να δοκιμάσω το android.

Εχω 3 ερωτησούλες και όποιος μπορεί ας απαντήσει : :lol:

1) το θέμα της μικρής αυτονομιας της μπαταρίας ισχύει και για το mini ή όχι ;

2) το θέμα με το ακουστικό ισχύει και για το mini ή όχι ;

3) έχει ραδιόφωνο το mini ;

Σας ευχαριστώ

Κανείς ; όλοι το μεγάλο έχετε ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Παιδιά κυκλοφόρησε απο την Cosmote, sorry αλλά δεν είδα το άλλο thread

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Σ' ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω. Ξέρει κανείς τίποτα για το:

Δεν ξέρω αν είμαι πολύ άσχετος, αλλά δε μπορώ με τίποτα να βρω πώς θα αναδιαμορφώσω τα εικονίδια στο κεντρικό μενού. Όχι στην αρχική οθόνη, αλλά όλα τα υπόλοιπα που δείχνει μόλις μπούμε στο μενού. Θέλω να διαγράψω κάποια, να βάλω σε άλλη σειρά άλλα κλπ... δε μπορεί να μη γίνεται!!!

Νέος κάτοχος και εγώ με απορίες…

Έχει κάποιος άποψη για το προτιμότερο navigation? Εγώ ξέρω αυτά: Ndrive, Copilot, Sygic και Navigon? Υπάρχει και κάποιο άλλο που δεν ξέρω?

Έχω δοκιμάσει τα δύο από αυτά, βρίσκοντας το Copilot πολύπλοκο και δύσχρηστο αλλά ομορφότερο και το Sygic φτωχό αλλά γρηγορότερο και πιο ενήμερο. Από το λίγο που τα χρησιμοποίησα.

• Administrators
Καλορίζικη η συσκευή! Για προγράμματα πλοήγησης σε Android συσκευές συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

Σ' ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω. Ξέρει κανείς τίποτα για το:

Δεν ξέρω αν είμαι πολύ άσχετος, αλλά δε μπορώ με τίποτα να βρω πώς θα αναδιαμορφώσω τα εικονίδια στο κεντρικό μενού. Όχι στην αρχική οθόνη, αλλά όλα τα υπόλοιπα που δείχνει μόλις μπούμε στο μενού. Θέλω να διαγράψω κάποια, να βάλω σε άλλη σειρά άλλα κλπ... δε μπορεί να μη γίνεται!!!

Το κεντρικό μενού δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι όλες οι εφαρμογές της συσκευής και μάλιστα με αλφαβητική σειρά. Δεν είναι συντομεύσεις αλλά τα εικονίδια των εφαρμογών. Ο μόνος τρόπος για να φύγει ένα εικονίδιο από το μενού είναι να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή...

Μόλις παρείγγειλα το Χ10 σε λευκό!!! :) :) :) :) Από επιδότηση, οπότε δεν πληρώνω ευρώ.... ;) Μέσα στη βδομάδα θα έρθει... Ελπίζω να μην απογοητευτώ, γιατί τα τελευταία χρόνια ψιλοαπογοητεύομαι στο τέλος από τα κινητά που παίρνω...

Παρεπιπτόντως, είχα ρωτήσει δυο τρεις σελίδες πίσω σχετικά με την μέθοδο εισαγωγής κειμένου. Όσο κι αν έψαξα το κινητό στο κατάστημα, δεν μπόρεσα να την αλλάξω. Μόνο QWERTY. Κι ευτυχώς που τουλάχιστον μπορείς να γράψεις οριζοντίως, γιατί αλλιώς δε παλεύεται... Κάποιος χρήστης να με διαφωτίσει;; :)

Και κάτι άλλο... Ο ήχος από ακουστικά κατά την αναπαραγωγή μουσικής είναι καλός; Παίζει δυνατά;

...

Και κάτι άλλο... Ο ήχος από ακουστικά κατά την αναπαραγωγή μουσικής είναι καλός; Παίζει δυνατά;

Εμένα με ικανοποιεί. Άλλοι λένε ότι είναι αδύναμος.

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς κι εγώ ψάχνομαι ακόμα. Newbie στα android βλέπεις. :lol:

Κωνσταντίνος

καλησπερα! αντιγραφω ενα εργο στην καρτα του τηλ. msd (xperia x10) μεσω του

sony ericsson pc companion (με καλωδιο usb),αλλα μετα δεν μπορω να το βρω μεσα στο τηλ. μηπως γνωριζει κανεις τον τροπο ωστε να μπορεσω να το δω??????????:cry::cry:

Παιδιά με πέρνουν τηλέφωνο απο Ελλάδα στο εξωτερικό και ενω με το Satio δεν έχω πρόβλημα στο Xperia ακούγεται ενα μπιπ:p και πέφτει η γραμμή.Αλλες φορές μιλάω κανονικά,άλλες φορές πέφτει μια φορά στο μισάωρο αλλά σήμερα μέσα σε 5 λεπτά 2 φορές πάπαλα.Ετσι αναγκάστηκα να βγάλω πάλι το Satio:p.

ΥΓ)Δεν παίζει να είναι πρόβλημα δικτύου γιατί το έχω τεστάρει και με τα 2 κινητά την ίδια ώρα αλλά μόνο στο Χ διακόπτεται η κλήση.Τα νεύρα μου:mad:

Nokia N9 :love:

Βαλάντης!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10