ddr2 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 κανε τα 3 wipes πρωτα, και αμα θα βαλεις και το kernel update πρωτα βαλε την cronos και ασε το κινητο να ξεκινησει κανονικα πρωτα και μετα κανε restart kαι παλι τα wipes για το kernel update Ρε Τάκη, ωραία όλα αυτά, αλλά μόνο σε εμένα βγάζει μήνυμα για πρόβλημα με την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου? Και δεν μου ανοίγει το gmail και το μάρκετ... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Ρε Τάκη, ωραία όλα αυτά, αλλά μόνο σε εμένα βγάζει μήνυμα για πρόβλημα με την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου? Και δεν μου ανοίγει το gmail και το μάρκετ... Κατι σου πηγε στραβα μαλλον. και γω την ειχα παθει την πρωτη φορα και την ξαναβαλα. Μονο που εμενα δε ξεκινουσε καν το κινητο:) Δοκιμασε αλλη μια φορα. Μην κανεις τιποτα απο το menu της 2.2.1 στην Οpen Recovery για bug fixes και τα λοιπα γιατι μαλλον επηρεαζει αρνητικα την Cronos. Ενω μου δουλευε κανονικα, πηγα να διορθωσω καποιο bug fix απο εκει και μετα ηθελα restore παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Κατι σου πηγε στραβα μαλλον. και γω την ειχα παθει την πρωτη φορα και την ξαναβαλα. Μονο που εμενα δε ξεκινουσε καν το κινητο:) Δοκιμασε αλλη μια φορα. Μην κανεις τιποτα απο το menu της 2.2.1 στην Οpen Recovery για bug fixes και τα λοιπα γιατι μαλλον επηρεαζει αρνητικα την Cronos. Ενω μου δουλευε κανονικα, πηγα να διορθωσω καποιο bug fix απο εκει και μετα ηθελα restore παντως Τα ξανακανα από την αρχή και είμαι οκ. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.:) Πολύ καλή ρομ και γρηγορότατη. Αλλά από μπαταρία μου φαίνεται πολύ ρουφήχτρα. Θα δείξει βέβαια... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Εγώ μετά την προχθεσινή δοκιμή που έκανα, επέστρεψα στην leak 2.2.1 και θα περιμένω πλέον υπομονετικά την Official Release. Άλλες μόντες πλέον με ROM μόνο όταν θα ξεκινήσουν οι ROM με 2.3 Gingerbread :rolleyes: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 και μένα μου φαίνεται ρουφήχτρα στη μπαταρία! Εγώ έκανα και overclock στα 1000/66 από τα 700 που έχει default! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 και μένα μου φαίνεται ρουφήχτρα στη μπαταρία! Εγώ έκανα και overclock στα 1000/66 από τα 700 που έχει default! Ναι, και εγώ έκανα το ίδιο oc. Με λίγη χρήση, σε 4 ώρες έφαγε το 60% της μπαταρίας!:cry: (σε 3g mode βέβαια). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Ρε παιδια mkv σας παιζει? Απο την ωρα που εβαλα την CM6 μου πεταει "Sorry,this video cannot be played" με ολους τους player...!Στην cronos αν και χαλια τα επαιζε τουλαχιστον... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Ναι, και εγώ έκανα το ίδιο oc. Με λίγη χρήση, σε 4 ώρες έφαγε το 60% της μπαταρίας!:cry: (σε 3g mode βέβαια). Και μενα μου φαινεται οτι "τρωει" λιγο παραπανω μπαταρια, το χω σχεδον παντα σε wifi δηλαδη αλλα παλι.. και Το χω overclocked στα 900mhz στα 53Vsel και ειναι πολυ stable θα ελεγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Ξαναγύρισα σε 2.1. Παιδιά, προς το παρόν, απλά δεν παίζεται σε ταχύτητα.... Περιμένω την επίσημη 2.2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Ξαναγύρισα σε 2.1. Παιδιά, προς το παρόν, απλά δεν παίζεται σε ταχύτητα.... Περιμένω την επίσημη 2.2 Για να επανέλθω από την Κρόνος πρέπει να κάνω Φλασ την 2.1 και μετά νανδροιδ κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Για να επανέλθω από την Κρόνος πρέπει να κάνω Φλασ την 2.1 και μετά νανδροιδ κανονικα? Αν θέλεις να γυρίσεις σε 2.1 ναι βάλε την μέσω rsdlite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Περιμένω την επίσημη 2.2 Πότε ρε γμτ...έφτασε στα μισα το 4ο τρίμηνο και ακόμα να δούμε φώς...ουφ.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Μα έχουν πει πώς θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στο τέλος του χρόνου, οπότε περιμένουμε να μπει ο Δεκέμβρης και βλέπουμε.. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Από τη στιγμή που θα πάρουμε την 2.2 τα επόμενα updates θα τα παίρνουμε απευθείας από την Google? Νομίζω κάτι τέτοιο είχε ειπωθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Για να επανέλθω από την Κρόνος πρέπει να κάνω Φλασ την 2.1 και μετά νανδροιδ κανονικα? Λογικά ναι, αν και εγώ πέρασα από την αρχή τις εφαρμογές. Από τη στιγμή που θα πάρουμε την 2.2 τα επόμενα updates θα τα παίρνουμε απευθείας από την Google? Νομίζω κάτι τέτοιο είχε ειπωθεί! Εγώ το είχα διαβάσει αυτό κάπου, πριν ακόμα βγεί η 2.2, αλλά δεν ισχύει. Αυτό που τελικά λέγεται είναι ότι από τη 2.3 και μετά δεν θα επιτρέπονται τα διάφορα shells (htc sence κλπ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Λογικά ναι, αν και εγώ πέρασα από την αρχή τις εφαρμογές. Εγώ το είχα διαβάσει αυτό κάπου, πριν ακόμα βγεί η 2.2, αλλά δεν ισχύει. Αυτό που τελικά λέγεται είναι ότι από τη 2.3 και μετά δεν θα επιτρέπονται τα διάφορα shells (htc sence κλπ) Καλά για 2.3 εννοείται ότι δεν θα την πάρουμε!Απ' ότι έχω δει θέλει παραπάνω ram (512)! Εν αναμονή της 2.2! Λογικά τέλος της χρονιάς θα αρχίσει η διανομή της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Καλά για 2.3 εννοείται ότι δεν θα την πάρουμε!Απ' ότι έχω δει θέλει παραπάνω ram (512)! Εν αναμονή της 2.2! Λογικά τέλος της χρονιάς θα αρχίσει η διανομή της! Δεν θα την πάρουμε γιατί απλά κάποτε πρέπει να σταματήσει η υποστήριξη του μιλεστονε:p Όσο για τις απαιτήσεις, προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα. Κάθε καινούρια έκδοση του android είναι σαφώς γρηγορότερη από την προηγούμενη. Πώς γίνεται λοιπόν να αυξάνονται οι απαιτήσεις? Λογικά μειώνονται. Άλλωστε, η 2.3 δεν έχει καν ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, ούτε ξέρουμε τι καινούριο φέρνει, πόσο μάλλον τις απαιτήσεις της... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Δεν θα την πάρουμε γιατί απλά κάποτε πρέπει να σταματήσει η υποστήριξη του μιλεστονε:p Όσο για τις απαιτήσεις, προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα. Κάθε καινούρια έκδοση του android είναι σαφώς γρηγορότερη από την προηγούμενη. Πώς γίνεται λοιπόν να αυξάνονται οι απαιτήσεις? Λογικά μειώνονται. Άλλωστε, η 2.3 δεν έχει καν ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, ούτε ξέρουμε τι καινούριο φέρνει, πόσο μάλλον τις απαιτήσεις της... Σωστός!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Δεν θα την πάρουμε γιατί απλά κάποτε πρέπει να σταματήσει η υποστήριξη του μιλεστονε... Η υποστηριξη θα υπαρχει μεχρι η 2.2 να δουλευει με μηδενικα bugs.Οπως εγινε με την 2.1 που ομως μας εβγαλαν το λαδι μεχρι να παρουμε την εκδοση με το σωστο ξυπνητηρι κλπ κλπ. Για 2.3 οπως καλα προειπατε,οτω λογος να γινετε. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) Μα έχουν πει πώς θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στο τέλος του χρόνου, οπότε περιμένουμε να μπει ο Δεκέμβρης και βλέπουμε.. ;) ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΑΣΑ THN RECOVERY ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (3.2) EKANA OVERCLOCK Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΗΓΕΙ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΟ Μ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ? ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Edited November 18, 2010 by aris_volos Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΑΣΑ THN RECOVERY ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (3.2) EKANA OVERCLOCK Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΗΓΕΙ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΟ Μ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ? ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? τι overclock έχεις κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) τι overclock έχεις κάνει; ΗΤΑΝΕ ΣΤΑ 100Ο/750/550/150 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ Κ ΕΙΧΑ ΧΑΜΗΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ Κ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ Μ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ PC Κ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ USB ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited November 18, 2010 by navi55 Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 ΗΤΑΝΕ ΣΤΑ 100Ο/750/550/150 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ Κ ΕΙΧΑ ΧΑΜΗΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ Κ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ Μ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ PC Κ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ USB ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ! Βγαλε την μπαταρια για να σβησει. Ξαναβαλε τη και προσπαθησε να δεις αν μπαινει στο bootloader, ωστε να φλασαρεις απο την αρχη το λογισμικο. Μπαινει σε bootloader? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Βγαλε την μπαταρια για να σβησει. Ξαναβαλε τη και προσπαθησε να δεις αν μπαινει στο bootloader, ωστε να φλασαρεις απο την αρχη το λογισμικο. Μπαινει σε bootloader? Ναι μπαίνει σε bootloader αλλα μου λεει οτι υπαρχει χαμηλη μπαταρια!να το αφησω να φορτισει στο pc?(οταν το βαζω στην πριζα δεν μπορω να καταλαβω αν φορτιζει)υποθετω οτι φορτιζει διοτι αναβει η λευκη λυχνια...Την 2,1 που την βρισκω υπαρχει καπιο λινκ?περιμενω την βοηθεια σας....ευχαριστω! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Αστο να φορτισει τοτε για καμποση ωρα. Στην υπογραφη του χρηστη kalaga θα βρεις το how to. Ανοιξε το και εκει καπου στην αρχη δινει λιγκ για τις ρομ 2.1 σε μορφη sbf. Φλασαρεις με rsdlite, ελπιζω να τα ξερεις αυτα. Αν οχι, ακολουθησε πιστα το how to. Ναι μπαίνει σε bootloader αλλα μου λεει οτι υπαρχει χαμηλη μπαταρια!να το αφησω να φορτισει στο pc?(οταν το βαζω στην πριζα δεν μπορω να καταλαβω αν φορτιζει)υποθετω οτι φορτιζει διοτι αναβει η λευκη λυχνια...Την 2,1 που την βρισκω υπαρχει καπιο λινκ?περιμενω την βοηθεια σας....ευχαριστω! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts