mclisme Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Οσο για τις καθυστερισεις στη home screen η λυση ειναι μια keep home in memory και αυξηση του VM heap size και αυτο παει για ολες .... Χωρίς να έχω πρόβλημα με τη home πλέον στη 2.2, μπορείς να δώσεις λίγο info για αυτό που περιγράφεις? Να ξέρουμε γενικώς! ποτέ δεν ξέρεις... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) Βρε "μη τα παίρνεις" :) αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι "idiot proof" (δεν εχω καλυτερη εκφραση. Ειναι ενα theme σε nandroid πανω στην 2.2 που ειναι δεν ειναι παραγωγης!!! Οσο για το phone.apk ναι ειναι λογικο να κανει βγαζει προβλημα στο android.process.acore αφου του κανει call οταν το χρησημοποιεις. Δεν ειναι ακριβως ιδιος ο πυρηνας με αυτον της CM. Η απεργοποιηση του sim lock ειναι μονοδρομος κατα την εγκατασταση. Αυτό το καταννοώ... Αλλά παιδιά που μου στέλνουν Pm μου λένε ότι απενεργοποιήσαν το PIN και πέρασαν το Nandroid και εξακουλουθεί να βγάζει το μύνημα με το android.process.acore Εκτός αν ΔΕΝ απενεργοποίησαν το PIN πρίν περάσουν το Nandroid Backup και μου δίνουν λάθος πληροφορίες... Χωρίς να έχω πρόβλημα με τη home πλέον στη 2.2, μπορείς να δώσεις λίγο info για αυτό που περιγράφεις? Να ξέρουμε γενικώς! ποτέ δεν ξέρεις... Στον Launcher Pro πχ πας Μενού-Preferences-General Settings και τσεκάρεις το Keep in memory. Επίσης στο build.prop βάζεις την γραμμή (αν δεν υπάρχει): dalvik.vm.heapsize=40m Edited October 26, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Με το να εχεις την home screen στην μνημη οπως φανταζεσαι βελτιωνει την αποκριση οταν επιστρεφεις σε αυτην. Αν εχεις και πολλα widgets η τρεχεις "απαιτητικές" εφαρμογες αυξανεις την μνημη της μνημη της Java Virtual Machine απο 24 που ειναι default σε 32 (τοσο την εχω :lol:) ή 40 . Νομιζω οτι υπαρχει η εφαρμογη VM Heap Tool για να το κανεις παντου.. Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Διαβάζω πολλά προβλήματα στην ταχύτητα/απόκριση και ότι επιστρέφετε στην 2.1 Προσωπικά εδώ και τόσες μέρες δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με την ROM 2.2.1 των GOT. Δεν έχω βάλει τίποτε άλλο. Σήμερα μάλλον θα περάσω τον LauncherPro, γιατί μου έχει λείψει λίγο το expose του. Και με φυσιολογική χρήση βγαίνουν τελικά σχεδόν 2 μέρες αυτονομίας. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Διαβάζω πολλά προβλήματα στην ταχύτητα/απόκριση και ότι επιστρέφετε στην 2.1 Προσωπικά εδώ και τόσες μέρες δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με την ROM 2.2.1 των GOT. Δεν έχω βάλει τίποτε άλλο. Σήμερα μάλλον θα περάσω τον LauncherPro, γιατί μου έχει λείψει λίγο το expose του. Και με φυσιολογική χρήση βγαίνουν τελικά σχεδόν 2 μέρες αυτονομίας. :) Τώρα, αν σου πώ ότι είχα το τηλέφωνο για μια ολόκληρη μέρα σε κατάσταση πτήσης, χωρίς να τη χρησιμοποιήσω καθόλου (γιατί χρησιμοποιούσα άλλη συσκευή) και μέσα σε 15 ώρες από το 100% η μπαταρία πίγε στο 50% :wacko::wacko: Που να δούλευε κιόλας δηλαδή!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Τώρα, αν σου πώ ότι είχα το τηλέφωνο για μια ολόκληρη μέρα σε κατάσταση πτήσης, χωρίς να τη χρησιμοποιήσω καθόλου (γιατί χρησιμοποιούσα άλλη συσκευή) και μέσα σε 15 ώρες από το 100% η μπαταρία πίγε στο 50% :wacko::wacko: Που να δούλευε κιόλας δηλαδή!!! Τώρα αν σου πω ότι βγάζω και εγώ 2 μέρες με κανονική χρήση και στα 1.2 gh? Τεσπα τα πράγματα είναι απλά. Πολύ απλά. Με όποια βολεύετε ο καθένας μένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Τώρα, αν σου πώ ότι είχα το τηλέφωνο για μια ολόκληρη μέρα σε κατάσταση πτήσης, χωρίς να τη χρησιμοποιήσω καθόλου (γιατί χρησιμοποιούσα άλλη συσκευή) και μέσα σε 15 ώρες από το 100% η μπαταρία πίγε στο 50% :wacko::wacko: Που να δούλευε κιόλας δηλαδή!!! Αυτό έχει συμβεί κ σε εμένα στην 2.1 Τυχαίνει καμιά φορά να έχω ξεχάσει μία εφαρμογή να "τρέχει" ή να περιμένει απόκριση από εμένα (να έχω βγει δηλαδή με το HOME όχι με το BACK) και να τρώει την μπαταρία. Επίσης κάποιες φορές (επαναλαμβάνω στην 2.1 αλλά πιθανώς και στην 2.2 δεν το αποκλείω) για κάποιο ανεξήγητο λόγο η μπαταρία έπεφτε γρηγορότερα από το συνηθισμένο. Ενα restart γενικά ποτέ δεν έβλαψε σε "περίεργες" συμπεριφορές του τηλεφώνου. Επίσης μην ξεχνάμε κ το "καλιμπράρισμα" της μπαταρίας που πρέπει να έχει γίνει σωστά για να βγάλουμε ακριβή συμπεράσματα και το χρόνο που πρέπει να δώσουμε σε μία ROM για να μπορούμε να κρίνουμε τι επιδόσεις έχει. Με όλα αυτά δεν θέλω να πείσω κανέναν να βάλει με το ζόρι την 2.2 και σέβομαι όλες τις απόψεις που ακούγονται. Απλά, και αυτό είναι γενικότερο, όταν κάτι δουλεύει σε κάποιους, και σε κάποιους άλλους δεν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο, το bug ή την "διένεξη" την ψάχνουμε συνήθως σε αυτούς στους οποίους δεν δουλεύει! και παίρνουμε ώς μέτρο αναφοράς αυτούς στους οποίους δουλεύει καλά κ όχι το ανάποδο! Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός αλλά εννοώ ότι το "λάθος" λογικά βρίσκεται σε όποιον με τη 2.2 παρουσιάζονται φαινόμενα όπως αυτά που έχουν περιγραφθεί στις τελευταίες σελίδες (χειρότερη απόκριση από τη 2.1, συνεχή κολλήματα, αστάθειες, restart, system errors κτλ.) κ όχι σε αυτούς στους οποίους δουλεύει απρόσκοπτα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Αυτό έχει συμβεί κ σε εμένα στην 2.1 Τυχαίνει καμιά φορά να έχω ξεχάσει μία εφαρμογή να "τρέχει" ή να περιμένει απόκριση από εμένα (να έχω βγει δηλαδή με το HOME όχι με το BACK) και να τρώει την μπαταρία. Επίσης κάποιες φορές (επαναλαμβάνω στην 2.1 αλλά πιθανώς και στην 2.2 δεν το αποκλείω) για κάποιο ανεξήγητο λόγο η μπαταρία έπεφτε γρηγορότερα από το συνηθισμένο. Ενα restart γενικά ποτέ δεν έβλαψε σε "περίεργες" συμπεριφορές του τηλεφώνου. Επίσης μην ξεχνάμε κ το "καλιμπράρισμα" της μπαταρίας που πρέπει να έχει γίνει σωστά για να βγάλουμε ακριβή συμπεράσματα και το χρόνο που πρέπει να δώσουμε σε μία ROM για να μπορούμε να κρίνουμε τι επιδόσεις έχει. Με όλα αυτά δεν θέλω να πείσω κανέναν να βάλει με το ζόρι την 2.2 και σέβομαι όλες τις απόψεις που ακούγονται. Απλά, και αυτό είναι γενικότερο, όταν κάτι δουλεύει σε κάποιους, και σε κάποιους άλλους δεν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο, το bug ή την "διένεξη" την ψάχνουμε συνήθως σε αυτούς στους οποίους δεν δουλεύει! και παίρνουμε ώς μέτρο αναφοράς αυτούς στους οποίους δουλεύει καλά κ όχι το ανάποδο! Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός αλλά εννοώ ότι το "λάθος" λογικά βρίσκεται σε όποιον με τη 2.2 παρουσιάζονται φαινόμενα όπως αυτά που έχουν περιγραφθεί στις τελευταίες σελίδες (χειρότερη απόκριση από τη 2.1, συνεχή κολλήματα, αστάθειες, restart, system errors κτλ.) κ όχι σε αυτούς στους οποίους δουλεύει απρόσκοπτα. Παιδιά, δεν μαλώνουμε εδώ μέσα, ούτε και διαφωνούμε. Όλα αυτά που λέτε είναι απολύτως σεβαστά, απλά, επειδή αντιμετώπισα κάποια προβλήματα με τη 2.2 , θεώρησα σωστό να τα πώ στο φόρουμ, να δώ τι λένε και οι υπόλοιποι. Από ότι βλέπω, δεν έχουν όλοι τα ίδα "συμπτώματα". Περίεργο αυτό, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι δεκτό. Πλέον, εχω γυρίσει στη 2.1 και πραγματικά μου φαίνεται ότι το τηλέφωνο πετάει:lol:. Μου λείπουν 2-3 πράγματα της 2.2, αλλά ζώ και έτσι.... Έτσι και αλλιώς, σχεδόν φτάσαμε στα Χριστούγεννα και η τελική, επίσημη έκδοση της 2.2 από τη μοτορόλα, δεν πιστεύω ότι είναι μακριά. Επομένως, το πιθανότερο είναι ότι θα περιμένω την επίσημη αναβάθμιση, μιας και δεν εχω πολύ χρόνο να παίζω με το κινητό και να κάνω πειρά(γ)ματα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) Διαβάζω πολλά προβλήματα στην ταχύτητα/απόκριση και ότι επιστρέφετε στην 2.1 Προσωπικά εδώ και τόσες μέρες δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με την ROM 2.2.1 των GOT. Δεν έχω βάλει τίποτε άλλο. Σήμερα μάλλον θα περάσω τον LauncherPro, γιατί μου έχει λείψει λίγο το expose του. Και με φυσιολογική χρήση βγαίνουν τελικά σχεδόν 2 μέρες αυτονομίας. :) 2 μέρες αυτονομίας!... Ρε παιδιά εγώ στην 2.1 την έβγαζα το πολύ μια μέρα (χωρίς να εχω χρησιμοποιήσει GPS application , που ρουφάνε την μπαταρια....). Να σημειώσω οτι σχεδον πάντα εχω ανοιχτά Wifi, Bluetooth, GPS, Brightness στο 30% και APN enabled (εννοείται στο 3G). To τηλέφωνο το χρησιμοποιώ για κλήσεις 10 λεπτα (συνήθως) την ημέρα και για surfing γύρω στο μισάωρο με 45 λεπτά (το βράδυ που πάω σπίτι). Δεν νομίζω οτι η χρήση που του κάνω είναι πάνω απο το μέσο όρο. Ωστόσο κάθε βράδυ το φορτίζω , γιατι η μπαταρία έχει φτάσει στο 20% και δεν θα με βγάλει την άλλη μέρα. 'Αρα στην ουσία το τηλέφωνο με την χρήση που προανέφερα κρατάει απο τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ (θεωρώ οτι θα την έβγαζε μέχρι τις 7.30 το άλλο πρωί στο standby) - ΜΙΑ ΜΕΡΑ ! Με τι χρήση (και με τι ενεργό) σας φτάνει η μπαταρία 2 ΜΕΡΕΣ? Μήπως θα πρέπει να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή για Battery Management? (Στην 2.1 χρησιμοποιύσα το Battery Management που υπήρχε στα Settings του τηλεφώνου. ) Edited October 26, 2010 by mikal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Να σημειώσω οτι σχεδον πάντα εχω ανοιχτά Wifi, Bluetooth, GPS, Brightness στο 30% και APN enabled (εννοείται στο 3G). Με τι χρήση (και με τι ενεργό) σας φτάνει η μπαταρία 2 ΜΕΡΕΣ? Μήπως θα πρέπει να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή για Battery Management? Φίλε μου εγώ έχω κλειστό το 3G, το ανοίγω μόνο όταν χρειάζεται, όπως και το WiFi. (Το οποίο το ανοίγω συχνά, αλλά μόνο για να κάνω την δουλειά μου και μετά το κλείνω. Ποιος ο λόγος να το έχουμε και συνέχεια ανοικτό άλλωστε? Προφανώς και με ανοικτά αυτά τα 2 (ειδικά το 3G) δεν βγαίνουν 2 μέρες αυτονομίας. :) Όταν μπαίνω με 3G internet δεν βγάζει ούτε μία μέρα.. Μιλάω περίπου 30' την ημέρα στο τηλέφωνο, θα χαζέψω για εφαρμογές στο market, και θα μπω να δω μερικά mail όταν είμαι έξω. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Φίλε μου εγώ έχω κλειστό το 3G, το ανοίγω μόνο όταν χρειάζεται, όπως και το WiFi. (Το οποίο το ανοίγω συχνά, αλλά μόνο για να κάνω την δουλειά μου και μετά το κλείνω. Ποιος ο λόγος να το έχουμε και συνέχεια ανοικτό άλλωστε? Προφανώς και με ανοικτά αυτά τα 2 (ειδικά το 3G) δεν βγαίνουν 2 μέρες αυτονομίας. :) Όταν μπαίνω με 3G internet δεν βγάζει ούτε μία μέρα.. Μιλάω περίπου 30' την ημέρα στο τηλέφωνο, θα χαζέψω για εφαρμογές στο market, και θα μπω να δω μερικά mail όταν είμαι έξω. Φιλε μου, ο λογος που εχω ανοιχτο το 3g ειναι επειδη, στο 2g το κινητο δεν δινει προτεραιοτητα στις κλησεις φωνης, αλλα στις κλησεις δεδομενων. Τι θελω να πω? Οτι αν τη στιγμη που καποιος παει να με παρει τηλεφωνο, το κινητο ενημερωνει το gmail, τον καιρο ή δεν ξερω τι αλλο (πραγμα καθολου σπανιο) δεν θα διακοψει την κληση δεδομενων που κανει, αλλα αντιθετα θα της δωσει προτεραιοτητα, εναντι της κλησης φωνης, με αποτελεσμα σε αυτον που με καλει να του βγαζει οτι μιλαω.... Οποτε γυριζω το κινητο σε 2g , παντα μου ερχονται μηνυματα οτι καποιος με καλουσε και δεν ημουν διαθεσιμος. Αληθεια, δεν υπαρχει καμια λυση σε αυτο το πραγμα? Μονο στα νοκια δεν συμβαινει αυτο και πολυ σωστα! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (Δείτε τώρα πως ο noob Android user ξενερώνει τους power users στο λεπτό) :p Αυτός ο default media player STOP -ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ PAUSE- ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ @$#@%#^$ ΕΧΕΙ?? :mad::O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (Δείτε τώρα πως ο noob Android user ξενερώνει τους power users στο λεπτό) :p Αυτός ο default media player STOP -ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ PAUSE- ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ @$#@%#^$ ΕΧΕΙ?? :mad::O Πουθενα και δε θυμαμαι να ειχε ποτε. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Α, ωραία πολύ έξυπνο το βρίσκω...οπότε πατάω pause και μετά διαδοχικά back μέχρι την home screen ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Εμενα παλι μου κανει αυτα τα μυστηρια κοληματα με το touch screen. Βρηκα μαλιστα αντιστοιχα comments για την εν λογω GOT rom. Δεν εχει τυχει σε καποιον απο εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Φίλε μου εγώ έχω κλειστό το 3G, το ανοίγω μόνο όταν χρειάζεται, όπως και το WiFi. (Το οποίο το ανοίγω συχνά, αλλά μόνο για να κάνω την δουλειά μου και μετά το κλείνω. Ποιος ο λόγος να το έχουμε και συνέχεια ανοικτό άλλωστε? Προφανώς και με ανοικτά αυτά τα 2 (ειδικά το 3G) δεν βγαίνουν 2 μέρες αυτονομίας. :) Όταν μπαίνω με 3G internet δεν βγάζει ούτε μία μέρα.. Μιλάω περίπου 30' την ημέρα στο τηλέφωνο, θα χαζέψω για εφαρμογές στο market, και θα μπω να δω μερικά mail όταν είμαι έξω. Στην αρχή τα έκανα όλα αυτά. Έκλεινα 3G, GPS, Bluetooth, APN και ότι άλλο μπορούσε να κλείσει.... Μέχρι που κουράστηκα!.. Κουράστηκα να έχω συνέχεια το νου μου σε αυτό! :hypno: Εμπαινα στο αμάξι, άνοιγα το Sygic και έιχα ξεχάσει να βάλω το GPS ... Ανοιγα τον browser και δεν έιχα ανοίξει το Wifi... Ενεργοποιούσα το ακουστικό και δεν έιχα ανοίξει το bluetooth.... Οπότε έμαθα να ζω με αυτό και να φορτίζω καθε βράδυ το κινητό (φορτιστή και ξυπνητηρι καθε βράδυ!!!!). . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Α, ωραία πολύ έξυπνο το βρίσκω...οπότε πατάω pause και μετά διαδοχικά back μέχρι την home screen ε? Ναι. Εμενα παλι μου κανει αυτα τα μυστηρια κοληματα με το touch screen. Βρηκα μαλιστα αντιστοιχα comments για την εν λογω GOT rom. Δεν εχει τυχει σε καποιον απο εδω? Οχι, οχι σε μενα τουλαχιστον. Στην αρχή τα έκανα όλα αυτά. Έκλεινα 3G, GPS, Bluetooth, APN και ότι άλλο μπορούσε να κλείσει.... Μέχρι που κουράστηκα!.. Κουράστηκα να έχω συνέχεια το νου μου σε αυτό! :hypno: Εμπαινα στο αμάξι, άνοιγα το Sygic και έιχα ξεχάσει να βάλω το GPS ... Ανοιγα τον browser και δεν έιχα ανοίξει το Wifi... Ενεργοποιούσα το ακουστικό και δεν έιχα ανοίξει το bluetooth.... Οπότε έμαθα να ζω με αυτό και να φορτίζω καθε βράδυ το κινητό (φορτιστή και ξυπνητηρι καθε βράδυ!!!!). . :) Το gps δε χρειάζεται να το κλείνεις ποτέ. Δεν καταναλώνει τίποτα. Είναι μόνιμα σε idle κατάσταση εκτός και αν κάποια εφαρμογή (google maps, η κάποιο gps πρόγραμμα) ζητήσει τη χρήση του. Τα μόνα που χρειαζετε να κρατας κλειστα αν δε τα δουλευεις, ειναι τo 3g και το wifi. Αν το βλεπεις τοσο μεγαλη διαδικασια βαλε δυο widgets στην επιφανια εργασιας και δε νομιζω να σπαταλας πανω απο 0.3 secs για να τα ανοιγοκλεινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Α, ωραία πολύ έξυπνο το βρίσκω...οπότε πατάω pause και μετά διαδοχικά back μέχρι την home screen ε? Η default εφαρμογή μουσικής είναι πολύ μέτρια. Δοκίμασε άλλους player που έχουν μεγαλύτερη ευχρηστία και επέλεξε κάποιον ανάλογα με το τι έχει προτεραιότητα για σένα. (Αισθητική περιβάλλοντος, λειτουργίες, ταχύτητα). Σε τελική ανάλυση για αυτό έχεις κινητό με android, για να μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις με τον τρόπο που θέλεις εσύ και όχι αυτόν που διάλεξε για σένα η google ή η motorola. Επειδή για μένα η μουσική είναι σημαντικό στοιχείο, μετά από δοκιμές διαφόρων players έχω καταλήξει στον MortPlayer. Εκτός του λιτού περιβάλλοντος και της πολύ ομαλής αναπαραγωγής (ο default player είχε κάποια κολλήματα απ'όσο θυμάμαι) έχει ένα απίστευτα απλό αλλά πολύ βασικό χαρακτηριστικό για εμένα: Προβάλει και παίζει την μουσική (έκτος απο τους κλασσικούς τρόπους) ανα φάκελο που είναι κ ο πιο πιθανός τρόπος να θέλω να ακούσω τη μουσική μου. Πχ. θέλω να ακούσω ό,τι έχω στον φάκελο jazz, τα οποία τα έχω βάλει εκεί για ένα λόγο, επειδή έχουν συνοχή και ταιριάζουν στο ύφος. Με τον default player αλλά και με τους περισσότερους, δεν υπάρχει αυτή η καταραμένη επιλογή. Πρέπει να φτιάχνω απο πριν playlists, να τις ανανεώνω και χ3σ3 μέσα. Με τον mortplayer κάνω τη "δουλειά" μου ακριβώς όπως θέλω. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Φιλε μου, ο λογος που εχω ανοιχτο το 3g ειναι επειδη, στο 2g το κινητο δεν δινει προτεραιοτητα στις κλησεις φωνης, αλλα στις κλησεις δεδομενων. Τότε χρειάζεται να τα έχεις ανοικτά. Εγώ προτεραιότητα δίνω στις κλήσεις. Ενημερώσεις, Refresh/mail, κλπ κάνω όταν βρω λίγο χρόνο. Στην αρχή τα έκανα όλα αυτά. Έκλεινα 3G, GPS, Bluetooth, APN και ότι άλλο μπορούσε να κλείσει.... Μέχρι που κουράστηκα!.. Κουράστηκα να έχω συνέχεια το νου μου σε αυτό! :hypno: Οπότε έμαθα να ζω με αυτό και να φορτίζω καθε βράδυ το κινητό (φορτιστή και ξυπνητηρι καθε βράδυ!!!!). . :) Με το Quick Settings, είτε μέσω της εφαρμογής είτε μέσω του Widget του πάνω στην αρχική σου οθόνη θα τα ανοιγοκλείνεις όλα σε dt. ;) Και θα φαίνεται ποια είναι ανοικτά και ποια κλειστά κάθε στιγμή. Δες και εδώ: http://www.naviusers.net/forum-f70/topic-t729.htm Γενικά πάντως είναι θέμα προτεραιοτήτων και χρήσης που κάνει ο κάθε άνθρωπος στην συσκευή του. Το καλό πάντως που βλέπω είναι πως από την συσκευή είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και πως υπάρχει μία πολύ ενεργή παρέα που ασχολείται με το Milestone. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Με το Quick Settings, είτε μέσω της εφαρμογής είτε μέσω του Widget του πάνω στην αρχική σου οθόνη θα τα ανοιγοκλείνεις όλα σε dt. ;) Και θα φαίνεται ποια είναι ανοικτά και ποια κλειστά κάθε στιγμή. Δες και εδώ: http://www.naviusers.net/forum-f70/topic-t729.htm Βάζεις το Power control widget που υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις android (δεν είναι πρόσθετη εφαρμογή δηλαδή) στη home screen και τα έχεις όλα μπροστά σου με ένα tap. Πιο απλά κ γρήγορα δε γίνεται. http://dl.dropbox.com/u/11392217/CAP2010102711051.jpg Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Αρχίσανε και οι επανεκκινήσεις...Δεδομένης της φανταρικής μου ιδιότητας και του λίγου ελευθερου χρόνου,αδυνατώ να πειραματιστώ με tweaks κτλ οπότε ξαναφλασάρω την στοκ 2.1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Εμενα παλι μου κανει αυτα τα μυστηρια κοληματα με το touch screen. Βρηκα μαλιστα αντιστοιχα comments για την εν λογω GOT rom. Δεν εχει τυχει σε καποιον απο εδω? Βασικά μου το έκανε μια φορά κ δεν συνερχόταν με reboot. αλλά όπως ξεκίνησε ετσι χάθηκε. νομιζα ηταν από εφαρμογή που είχα βάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Εμενα παλι μου κανει αυτα τα μυστηρια κοληματα με το touch screen. Βρηκα μαλιστα αντιστοιχα comments για την εν λογω GOT rom. Δεν εχει τυχει σε καποιον απο εδω? Στο κάνει όλη την ώρα, ή μόνο όταν το συνδέεις στο PC? Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Επιτελους, το milestone overclock λειτουργει στη Froyo. Αν στελετε συχνα μηνυματα (και δεν ειναι τζαμπε..) δοκιμαστε websms + websms fishtext connector (στελλω 0.02EUR το sms στην Κυπρο) + websms developergarden connector (δινει τζαμπε 10 τη μερα διεθνως). Απλα πρεπει να βαλετε στο enviroment την επιλογη "Sandbox". δηλαδη, αμμ.. 260 sms με 5 Ευρουλακια..καλα πιστευω ε? Mαζι με skypeout την εχω βρει παντως! :lol: ΒTW μου εκανε κατι κολπακια στο market, κατεβαζε τις εφαρμογες διπλα, καποτε τριπλα αλλα για "καλη?" μου τυχη, τα χε παιξει το κινητο και δε ξεκινουσε με τιποτα χωρις φλασαρισμα της ROM.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Επιτελους, το milestone overclock λειτουργει στη Froyo Τι να το κάνεις το milestone overclock? Με την GOT Recovery μπορούσες από εποχές 2.1 να έχεις μόνιμο overclock και από την 2.2 μπορείς επίσης να ορίζεις κ το vsel πανεύκολα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts