Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα με εχει βολεψει φοβερα το φλας,μην το εχετε μονιμα αναμενο,τοτε εννοειται ρε παιδια οτι θα αργει,αν πρεπει να παιζουν 300 μπανερακια ταυτοχρονα...

Το "βολέψει" τι σημαίνει? Εννοείς ότι πριν δεν μπορούσες να κάνεις τη δουλειά σου κ τώρα σώθηκες? Συγγνώμη αλλά αν μιλάμε για το youtube και τα bannerακια της ζούγκλας μάλλον υπάρχει διαφορά προτεραιοτήτων και έννοιας του mobile browsing, οπότε δεν έχω καμία αντίρρηση.

Και σε εμενα κανει εντυπωση. Χρησιμοποιω τον stock 2.2.1 launcher και τα flash, ειτε ειναι video(youtube) ειτε παιχνιδια ειτε οτιδηποτε αλλο τρεχουν απιστευτα γρηγορα σε σημειο να λεω δε γινεται, και οτι περιμενα να ειναι πολυ πολυ πιο αργα. Γενικα η μεχρι τωρα flash εμπειρια μου ειναι απροσκοπτη, χωρις lag / κολληματα κτλ.

Πέρα από το πόσο σου αρέσει να βλέπεις στο κινητό σου flash (συμφωνώ ότι σαν ιδέα είναι πολύ ωραία) απο και κλείεται να τρέχουν οι flash σελίδες γρηγορότερα ή έστω το ίδιο όπως όταν δεν έχεις το flash support. Και δεν εννοώ το φόρτωμα που γίνεται μία φορά και τελειώνει, εκεί δεν με απασχολεί η ταχύτητα. Εννοώ το scroll up/down και το zoom in/out που είναι οι λειτουργίες που κάνεις κατά κόρον σε μία σελίδα όταν κάνεις browsing από το κινητό. Εκεί λοιπόν υπάρχει αισθητή διαφορά σε σχέση με non-flash χρήση (ναι! με τον στοκ browser πάντα μιλάω) αφού όλα τα flash πλαίσια μετακινούνται ελαφρώς σπαστά. Επίσης εάν scrollαρεις γρήγορα δεξιά/αριστερά/πάνω/κάτω με flash και χωρίς καταλαβαίνεις ακριβώς που αναφέρομαι. Σίγουρα δεν το έχω υπερχρονίσει στα 1350 όπως εσυ όμως αυτό που περιγράφω νομίζω πως συμβαίνει σε όλα τα τηλ. ανεξαρτήτως επιπέδου OC.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

"αρχηγέ μου" θα εχουμε και τιποτα ποιο χρωματιστο?

Θα έχουμε, υπομονή 1-2 μέρες. Είναι αρκετά χρονοβόρο...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά, κατάφερα με το Market Enabler να βλέπω και τις paid apps. Όταν όμως επιλέγω κάποια για αγορά και μου ανοίγει το παράθυρο για να δηλώσω την κάρτα μου, υπάρχει ένα πεδίο (νομίζω λέγεται "κατάσταση") που δεν ξέρω τι να συμπληρώσω. Επίσης, έχω δηλώσει ως δίκτυο την T-mobile Αμερικής και οι τιμές που μου δίνει το market είναι σε δολλάρια. Τέλος, να πω ότι μέσα στις χώρες που υποτίθεται ανήκει η πιστωτική μου, ΔΕΝ είναι η Ελλάδα και έτσι έχω επιλέξει Αμερική.

Έχει αγοράσει κανείς από το market να μου πει τι πρέπει να κάνω;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Άμα στο google φτιάξεις ένα λογαριασμό Google Checkout (και δηλώσεις στο Google Checkout την κάρτα που θες) με το ίδιο gmail που χρησιμοποιείς στο Android τότε από το MArket δεν θα σου ζητάει να συμπληρώσεις τίποτα και θα αγοράζεις κανονικά....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τις διαφορες (και ναι ειναι νυχτα μερα) αρκετοι περιμενουν να τις δουν στα menu του τηλεφωνου...Διαφορες τρελλες θα δεις στο φορτωμα των σελιδων κατα την πλοηγηση, οπου οι σελιδες φορτωνουν στο 1/3 του stock 2.1. Στα περισσοτερα παιχνιδια αν καποια αραια και που καναν μικρα κολληματα (χαμηλα fps) πανε σφαιρα τωρα, και φυσικα τα διαφορα benchmarks που αναλογα το test υπαρχουν διαφορες απο 10 εως και 400%

Στο φόρτωμα των σελίδων, λόγω του φλάς είδα μείωση, όχι αύξηση της ταχύτητας. Μετά την αφαίρεση του φλας που έγινε σε λίγες μόλις ώρες, η ταχύτητα επανήλθε στα κανονικά επίπεδα. Δεν μου φορτώνει τις σελίδες πιο γρήγορα από ότι με τη 2.1 (που επίσης έτρεχε στα 1000).

Στα παιχνίδια ναι, μια μικρή βελτίωση υπάρχει. Λέω μικρή γιατί εκεί τα πράγματα ήταν έτσι και αλλιώς πάρα πολύ καλα από θέμα επιδόσεων.

Όμως, το τηλέφωνο παρουσιάζει μικροκολλήματα και καθυστερήσεις, τόσο στη χρήση του launcher pro (ή adw) όσο και στην εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών.

Γενικά, πολλές φορές καταντάει πολύ σπαστικό με αυτές τις καθυστερήσεις, ειδικά όταν βασίζεσαι σε αυτό για να κάνεις τη δουλειά σου.

Προσωπικά, ελπίζω να γίνουν πολλές βελτιώσεις μέχρι την τελική έκδοση, διαφορετικά θα είναι σκέτη απογοήτευση η 2.2.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το "βολέψει" τι σημαίνει?

.

Τώρα τι απάντησή να δώσω?

Με έχει βολέψει σημαίνει κάνω πράγματά που δεν έκανα πριν,και ολο αυτό κάνει την χρήση για έμενα πιο ευκολη,χωρις αυτο δεν πέθαινα,με αυτο ομως εγινε η εμπειρια πλοηγησης πιο ολοκληρωμενη ,με β ο λ ε ύ ε ι σα να λεμε.

Δεν ασχολούμαι με μπανερακια και συναφή και ούτε και ξέρω πως νομίζεις ότι τα μπανερ είναι λόγος για να κανει μια εταιρεια ολοκληρη προσαρμογη της εφαρμογης της σε μια πλατφορμα,και δη σε κινητο,που ειναι μια δυσκολη μετατροπη.η ζούγκλά έχει ειδήσεις σε βιντεο,χωρις φλας δεν υπαρχει περιπτωση να δεις.προφανως δεν ασχολεισαι και δεν το ξερεις,

Πολλα σαιτ για χρηματιστηριο,βγαζουν τιμες΄και καμπυλες σε φλας.

Πολλα σαιτ με στοιχημα η live σκορ επισης.

Επισης δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ανοιγετε σελιδες με το φλας ενεργοποιημενο εκ των προτερων,υπαρχει λογος?

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Παίδες Ελλήνων έτοιμη η νέα ROM σε Grayscale εμφάνιση....

Κατεβάζετε και βλέπετε από ΕΔΩ...

Kαλή διασκέδαση...:lol::lol:;)

Για να μην γίνει καμιά "στραβή" :

ROM No10 (Grayscale_for_GOT_2.2.1)

....

Στη συνέχεια κάντε Wipe cache και Wipe Dalvik-cache από το μενού του GOT Open Recovery και τέλος κάντε Reboot.

...

Το Wipe Cash δεν το βρίσκω.

Στο μενου με τα "Wipe" exei 3 επιλογές:

1.Wipe Dalvik Cache

2.Wipe Data /Factory Reset (Δεν νομίζω!....)

3.Wipe Cache Partition

Επιλέγουμε μόνο το 1 ;

Μα το συζητάμε ακόμα στα σοβαρά? Δοκιμάστε μερικά βαρβάτα flash sites και θα καταλάβετε πόσο ανούσιο είναι να μιλάμε για πραγματικό flash support στο τηλέφωνο αυτό ή κ οποιοδήποτε άλλο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

Μη μου φέρνετε παράδειγμα το Youtube. Ναι, αυτό παίζει γρήγορα, αλλά να μην ξεχνάμε πως 1) είναι της ίδιας της google και 2) την χρήση youtube την κάναμε ήδη πολύ καλά έτσι κ αλλιώς με το ειδικό application.

Ότι γίνεται κατάχρηση flash σε πολλά sites ισχύει αλλά οι web designers δεν σχεδιάζουν με βάση τις δυνατότητες των κινητών αλλά των υπολογιστών γιαυτό κ δεν τους ενδιαφέρει εάν 7/10 flash sites σέρνονται στο milestone ή στο iPhone.

Μπορώ να φέρω πολλά παραδέιγματα. Δοκιμάστε όπως προείπα, βαριά flash sites, δοκιμάστε παιχνίδια στο facebook, δοκιμάστε flash που ενσωματώνουν media player λειτουργίες στη σελίδα κ θα δείτε πόσο δρόμο έχει ακόμα το android και κάθε πλατφόρμα για να μπορούν να βγουν κ να πούν ότι "ναι, υποστηρίζουμε flash". Έχω σε μεγάλο βαθμό καταλάβει γιατί η apple το είχε αφήσει εκτός τόσο καιρό. Και δεν είμαι καθόλου apple fan, ούτε απογοητευμένος απο το τηλέφωνο. Ίσα ισα με ικανοποιεί απόλυτα κ πιστεύω πως θα το κρατήσω πολύ καιρό ακόμα. Αλλά να ξέρουμε ποιές είναι οι πραγματικές δυνατότητες του.

Τα γράφω όλα αυτά περισσότερο για κάποιους που μπορεί το flash να είναι βασικό στοιχείο επιλογής τηλεφώνου κ να νομίσουν ότι πλεόν με android θα ξεχυθούν στον κόσμο του flash ελεύθερα. Συγγνώμη παιδιά, το τηλέφωνο είναι φοβερό κ αγοράστε το, αλλά εάν το flash αποτελεί καθημερινή απαίτηση για εσάς τότε ψάξτε αλλού (μάλλον προς netbook εννοω)

ΥΓ. Καλά αυτή τη στιγμή ειδικά έχω φορτώσει μια "απαιτητική" σελίδα κ το κακόμοιρο το τηλέφωνο παλεύει 10 λεπτά να την εμφανίσει σωστά. Κ μόλις την εμφανίζει κάνω ενα γρήγορο scroll κ πάμε πάλι από την αρχή.... Ε όχι, αυτό είναι σαν πισογύρισμα σε επoχές browsing μέσω gprs!

ΥΓ.2 vagelisda >>> Είπες τη μαγική λέξη "site με στοίχημα". Εκεί λοιπόν θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.... Συμφωνώ 100% Πες σε κάποιον ότι το τηλέφωνο σου υποστηρίζει flash και δωστου το να μπεί να σε ενα τέτοιο site και αν δεν το πετάξει απ'το παράθυρο (ειδικά εκεί που υπάρχει θέμα χρόνου/πονταρίσματος) Αλλά πλέον βγαίνει off topic

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Καλησπερα ,.Εχω βαλει τη froyo(chronos) την μπασταρδεμενη.Πως μπορω να βαλω το εργοστασιακο λειτουργιοκο παλι γιατι μου κανει καποια κολπα..Το εκανα restart κ οταν να αναψα εδειξε το Μ κ μετα το chronos και μενει εκει.Δεν ξεκολλαει τελικα το κινητο μενει στο σημα chronos :( ξερει κανεις τι πρεπει να κανω καποια βοηθεια.. Edited by iliaspot

Εμενα το flash support μου φανηκε ικανοποιητικο. Utube και καποια "χοντρα" flash games παιζουν καλα, σιγουρα ομως οταν φορτωσεις μια σελιδα με flash adds το scrolling ειναι choppy. Προσωπικα, οπως ανεφεραν ηδη και αλλοι, χρησιμοποιω τον dolphin hd και εχω by default απενεργοποιημενο το flash και ανοιγω μονο οσα θελω να δω. Σε σχεση με πριν που ηθελα να δω κατι και δεν μπορουσα ειναι βελτιωση.

Οσο αφορα το προβλημα που ανεφερα και γω πλεον δεν μπορω να το αναπαραγω. :/

Eφαγε ενα reboot το κινητο γιατι αλλαξα sim και δεν το εχει ξανακανει απο τοτε.

Μου το ειχε κανει παντως 2 φορες μονο του και μια το προκαλεσα πριν postαρω. Τεσπα, ελπιζω να ηθελε το reboot του απλως.

ΥΓ.2 vagelisda >>> Είπες τη μαγική λέξη "site με στοίχημα". Εκεί λοιπόν θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.... Συμφωνώ 100% Πες σε κάποιον ότι το τηλέφωνο σου υποστηρίζει flash και δωστου το να μπεί να σε ενα τέτοιο site και αν δεν το πετάξει απ'το παράθυρο (ειδικά εκεί που υπάρχει θέμα χρόνου/πονταρίσματος) Αλλά πλέον βγαίνει off topic

Eγώ στο http://www.livescore.com πάντως μπαίνω μια χαρά τόσο καιρό..! :)

Χωρίς Flash, χωρίς τίποτα.

Καλησπερα ,.Εχω βαλει τη froyo(chronos) την μπασταρδεμενη.Πως μπορω να βαλω το εργοστασιακο λειτουργιοκο παλι γιατι μου κανει καποια κολπα..Το εκανα restart κ οταν να αναψα εδειξε το Μ κ μετα το chronos και μενει εκει.Δεν ξεκολλαει τελικα το κινητο μενει στο σημα chronos :( ξερει κανεις τι πρεπει να κανω καποια βοηθεια..

Πρέπει να περάσεις την .sbf (πλέον πέρνα την 2.2.1 που έγινε Leak μέσω της εφαρμογής RSD Lite. Δες λίγο τους οδηγούς. έχει αναφερθεί διεξοδικά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3352304#post3352304

;)

--- Sony Xperia 5 II ---

Eγώ στο http://www.livescore.com πάντως μπαίνω μια χαρά τόσο καιρό..! :)

Χωρίς Flash, χωρίς τίποτα.

Ε τώρα παιχταρά μου για τα σκορ μιλάμε? Εντάξει κ στο scores24 μπαίνει κ χωρίς flash. Οταν λέω στοίχημα εννοώ το live betting (που πλέον εκεί παίζεται το παιχνίδι, αλλιώς ρίχνεις κ δελτίο στον ΟΠΑΠ!) Άμα είσαι έξω κ θες να παρακολουθείς εξέλιξη αγώνων κ να παίξεις ανάλογα (όπως στο PC) δυστυχώς είναι αδύνατον να το κάνεις μέσω κινητού. Το δοκίμασα εχθές κιόλας για αυτό το λέω, κ μάλιστα σε 2 διαφορετικά sites. Αλλιώς εάν δε σε ενδιαφέρει να παίζεις live κοιτάς κ τα αποτελέσματα στο τέλος σε οποιαδήποτε non-flash σελίδα.

Α ΟΚ, για live betting έλεγες. Ναι είναι θέμα, με το Flash αυτήν την στιγμή δεν γίνεται έυκολα..
--- Sony Xperia 5 II ---

Τελικά είπα να ξεμπερδεύω και το "Χρωματιστό" Theme είναι έτοιμο και περιμένει.....

Φτάσαμε αισίως τα 11 Τhemes...

Δοκιμάστε και πείτε εντυπώσεις από την Ολο-καίνουργια.....

Kalagas_Mixed_for_GOT_2.2.1

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

εφτιαξα το θεμα του ad-hoc network. Μου εκανε καθε 5 δευτερολεπτα drop το wifi.. και μετα παλι τα ιδια! η λυση ειναι connectify(δημιουργια ad-hoc) + "droid/ms wifipowersavingoff" (Fixes wifi drop issues!) για οσους παρουσιαζουν παρομοια προβληματα. με θεμα με το OC δεν ξερει κανενας να βοηθησει? ξαναπερασα την 2.2.1 αλλα τιποτα..

Τελικά είπα να ξεμπερδεύω και το "Χρωματιστό" Theme είναι έτοιμο και περιμένει.....

Φτάσαμε αισίως τα 11 Τhemes...

Δοκιμάστε και πείτε εντυπώσεις από την Ολο-καίνουργια.....

Kalagas_Mixed_for_GOT_2.2.1

Έτσι όπως την βλεπω απο τις φωτος ειναι η καλύτερη μέχρι τώρα !

Sent from my Milestone using Tapatalk

εφτιαξα το θεμα του ad-hoc network. Μου εκανε καθε 5 δευτερολεπτα drop το wifi.. και μετα παλι τα ιδια! η λυση ειναι connectify(δημιουργια ad-hoc) + "droid/ms wifipowersavingoff" (Fixes wifi drop issues!) για οσους παρουσιαζουν παρομοια προβληματα. με θεμα με το OC δεν ξερει κανενας να βοηθησει? ξαναπερασα την 2.2.1 αλλα τιποτα..

Μήπως έχεις βρει κάτι και για το θεμα του PROXY σε wifi?

Sent from my Milestone using Tapatalk

Ξαναγύρισα στη 2.1 και βρήκα την υγειά μου.

Το κινητό είναι πολύ πιο άνετο.

Μέχρι να βελτιωθεί η 2.2 , δεν το κουνάω από τη 2.1:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αρχηγέ αυτο τι λέει? να το βάλουμε?

New G.O.T OpenRecovery V2.01 launched

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Ξερει καποιος κανενα καλο προγραμματακι σαν το call meter να γραφει ποσο μιλαω απο τοτε μεχρι τοτε να βαζω πχ 300λεπτα και να πηγαινει προς τα κατω οσο μιλαω κ να μην trial? ευχαριστω

Οι ασυμβατότητες με τα wifi routers είναι συζητημένο θέμα πολλές φορές ,για αυτό και τα σχετικά σχόλια θα διαγραφούν.

Το δικό μου το post βεβαια θεωρω οτι διεγράφη κακώς, διοτι δεν ηταν ασυμβατότητα router, ειχε μπλοκαρει με ολες τις συσκευες μου, το εκανα reset, οπως ειπε ο kalagas και ολα μια χαρα, αν δεν ειχα προλάβει να διαβάσω το post του, "καληνυχτα" τωρα.

please apalogize.

Τι εννοείς αν δεν είχες προλάβει;Αφού διέγραφησαν μετά το ποστ που έγραφες ότι το έλυσες το πρόβλημα σου.Τα υπόλοιπα με pm.

kalagas μια ερωτηση ακομα, σε παρακαλω, οταν πρωτο εβαλα το mixed theme σου ειχα μια εφαρμογη για οταν ειμαι στο αυτοκινητο, εκτως αυτη της google, και τωρα που τα ξανα εβαλα ολα απο την αρχη, δεν την βλέπω, ξερεις κατι? Γιατι ηταν πολυ πρακτικη εφαρμογη.