Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει να αναγνωρισει κανεις σας τα παιχνιδια των παρακατω videos..
&

1 : Dungeon Hunter

2 : Nova

Both της Gameloft.

Τσεκαρε αυτο το

.

Το dungeon hunter αν ειχες ποτε προβλημα εθισμου με diablo μη το βαλεις. Για το καλο σου.

edit : υπαρχει καποιο site συγκεκριμενο οπου θα ανακοινωθει η 2.2 για milestone?

Edited by bo8ran8rwpos

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ουτε εγω καταλαβα φιλε αλλα πρπει να βρουμε μια λυση σε αυτο το πραγμα

εψαξα και βρηκα οτι: ESSID---->Το όνομα του ασυρμάτου δικτύου (ESSID) ..το εβαλα σε καποια ανοιχτα με wep (αυτα υποστηριζει) αλλα δεν παραγει τους 2 προτεινόμενους κωδικους ?? :mad:

LG G4

Μιας και πιάσατε τέτοια κουβέντα, υπάρχει και ένα πρόγραμμα στο μαρκετ που λέγεται panetrate. Νομίζω έχει σχέση.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλημερα και απο μενα,φοβερο κινητο το milestone αλλα ορισμενα bugs μου εχουν σπασει τα νευρα :cry: ,ξερει κανεις πως λυνεται το θεμα που οταν βγαζεις τα ακουστικα ξεκιναει να παιζει μουσικη απο μονο του ....?:blink:

Καλημερα και απο μενα,φοβερο κινητο το milestone αλλα ορισμενα bugs μου εχουν σπασει τα νευρα :cry: ,ξερει κανεις πως λυνεται το θεμα που οταν βγαζεις τα ακουστικα ξεκιναει να παιζει μουσικη απο μονο του ....?:blink:

Το καλύτερο είναι ότι δεν συμβαίνει μόνο όταν βγάζεις τα ακουστικά, αλλά και όταν αποσυνδέεις το stereo bt.:lol::lol:

προβλημα..οταν κανεις κληση και ακουμπησει μερος του προσωπου στην οθονη μπορει να ενεργοποιησει καποια εντολη-εφαρμογη ...λυνεται με κατι αυτο ???
LG G4

προβλημα..οταν κανεις κληση και ακουμπησει μερος του προσωπου στην οθονη μπορει να ενεργοποιησει καποια εντολη-εφαρμογη ...λυνεται με κατι αυτο ???

Ε....αφού η οθόνη σβήνει μόλις πλησιάσεις το πρόσωπό σου. Έχει αισθητήρα εγγύτητας που λειτουργεί πολύ καλά.

Ε....αφού η οθόνη σβήνει μόλις πλησιάσεις το πρόσωπό σου. Έχει αισθητήρα εγγύτητας που λειτουργεί πολύ καλά.

ok/!!!!:cool:

LG G4

εβαλα μια απο αυτες τις ρομ του kalagas κ ενω ολα ειναι μια χαρα βλεπω οτι η αποδοση της μπαταριας εχει μειωθει δραματικα ενω πρωτα κρατουσε 2 μερες τωρα δεν βγαζει ουτε μια εχει κανεις αλλος αυτο το προβλιμα?

Παντως παιδια επειδη ειμαι κολλημενος μοτορολακιας κ εδω κ καιρο αποχωριστηκα το τελευταιο καλο μου Μοτορολα (Ε8), πηγα να δω το milestone στη wind...

Το πιο σιγουρο,σαν κατοχος του συγκεκριμενου τηλεφωνου,ειναι να σου εδειξε η πωλητρια αλλο κινητο...;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3173058#post3173058

btw προφανως μιλαμε για προσωρινη λυση. Υποτιθεται οτι θα φτιαχτει στη 2.2.

Edited by bo8ran8rwpos

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3173058#post3173058

ΕΥχαριστω ισως το δοκιμασω :).Βεβαια μπορει απλα να περιμενω μεχρι την 2.2 :D

Και μια λύση που σκέφτηκα για τις ταχείες κλήσεις.

Φτιάξτε ένα φάκελο σε κάποια οθόνη (οαρατεταμένη πίεση στην οθόνη> φάκελοι>νέος φάκελος).

Μετά βάλτε μέσα στο φάκελο τις ταχείες κλήσεις που θέλετε. Φτιάχνονται ως εξής:

Παρατεταμένη πίεση στην οθόνη>συντομεύσεις>άμεση κλήση.

Βάζεται τα εικονιδιάκια των άμεσων κλήσεων μέσα στον φάκελο και εμφανίζονται σαν thumnails.

Μετά, ανοίγετε τον φάκελο που φτιάξατε, πατάτε παρατεταμένα πάνω στο "φάκελος" που λέει στο πάνω πλαίσιο του παραθύρου και μετονομάζεται το φάκελο όπως σας αρέσει.:)

Γι αυτο το super κινητο μπορει καποιος να προτεινει η να ανεβασει μια λιστα απο απαραιτητες εφαρμογες-προγραμματα γιατι στο market χανεσαι ειναι αληθεια. Πχ τον καταληλοτερο task manager, εναν player που θα παιζει ολα τα αρχεια...κλπ

Ενα πακετο με τα καλυτερα προγραμματα και εφαρμογες για το συγκεκριμενο κινητο

Και μια λύση που σκέφτηκα για τις ταχείες κλήσεις.

Φτιάξτε ένα φάκελο σε κάποια οθόνη (οαρατεταμένη πίεση στην οθόνη> φάκελοι>νέος φάκελος).

Μετά βάλτε μέσα στο φάκελο τις ταχείες κλήσεις που θέλετε. Φτιάχνονται ως εξής:

Παρατεταμένη πίεση στην οθόνη>συντομεύσεις>άμεση κλήση.

Βάζεται τα εικονιδιάκια των άμεσων κλήσεων μέσα στον φάκελο και εμφανίζονται σαν thumnails.

Μετά, ανοίγετε τον φάκελο που φτιάξατε, πατάτε παρατεταμένα πάνω στο "φάκελος" που λέει στο πάνω πλαίσιο του παραθύρου και μετονομάζεται το φάκελο όπως σας αρέσει.:)

ΣΩΣΤΟΣ ετσι το εχω καναι και εγω..!!!1:shifty:

LG G4

Γι αυτο το super κινητο μπορει καποιος να προτεινει η να ανεβασει μια λιστα απο απαραιτητες εφαρμογες-προγραμματα γιατι στο market χανεσαι ειναι αληθεια. Πχ τον καταληλοτερο task manager, εναν player που θα παιζει ολα τα αρχεια...κλπ

Ενα πακετο με τα καλυτερα προγραμματα και εφαρμογες για το συγκεκριμενο κινητο

Δες ΕΔΩ ειναι ποσταρισμενο πριν μερικες σελιδες.

Για να μην μπερδευουμε τον κοσμο,απλα να διευκρινησω πως η 2.1 δεν εχει το παραμικρο bug φευγοντας απο την google.H motorola ευθυνεται για τα Bugs του milestone.φυσικα δεν ειμαστε αναγκασμενοι να περιμενουμε την 2.2 για να διορθωθουν τα οποια λαθη παρα μονο να δουμε με Update ενα νεο build number στην ιδια version(2.1).

Edited by nekisia1

ρε παιδια σορρυ για το οφτοπικ αλλα σημερα που πηγα να γραψω ενα μυνημα ειδα οτι ενω εχει ελληνικο μενου δεν εχει ελληνικα στο android keybord. στις ριθμισεις εχω ενεργοποιημενη τα εληνικα αλλα δεν μου τα βγαζει για να γραπσο στο μηνυμα μηπος εχει κανενα κολπο?

ρε παιδια σορρυ για το οφτοπικ αλλα σημερα που πηγα να γραψω ενα μυνημα ειδα οτι ενω εχει ελληνικο μενου δεν εχει ελληνικα στο android keybord. στις ριθμισεις εχω ενεργοποιημενη τα εληνικα αλλα δεν μου τα βγαζει για να γραπσο στο μηνυμα μηπος εχει κανενα κολπο?

Για αλλαγη γλωσσας πατας alt + το πληκτρο με το πανω τοξακι.

Κράτα πατημένο το 123 στο πληκτρολογιο που εμφανιζεται στην οθονη οταν πας να γραψειςκαι επέλεξε ελληνικό πληκτρολόγιο σαν μέθοδο εισαγωγής.Μετά με το hard keyboard με alt+ shift αλλάζεις γλώσσα.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Ρε παιδιά έχετε βάλει την τελευταία rom του kalagas;

Φίλε kalagas κορυφαία δουλειά αλλά παίζει κάτι με την μπαταρία; Πριν είχα την 2.0 ούτε καν 2.0.1 και η μπαταρία μου κρατούσε δύο μέρες χωρίς GPS και χωρίς surfing στο internet. Με την 2.1 και με ίδια χρήση φορτίζω σίγουρα δύο φορές εντός 24ώρου.

Παίζει τπτ;

Τα φώτα σας!

Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα...

Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool:

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα δεν κραταει η μπαταρια ουτε μερα με την ρομ του kalagas

Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως παίζει κάτι με το baseband. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα. Κλείνω ότι service και app υπάρχει και δεν υπάρχει και πάλι χάλια. Σκέφτομαι να κάνω restrore την παλιά μου rom και να δω τι γίνεται εκεί. Από την άλλη ίσως δοκιμάσω την RTEU Clean χωρίς τα mod του kalagas. Αλλιώς υπομονή μέχρι την 2.2

Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα...

Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool:

Για να μην μπερδευουμε τον κοσμο,απλα να διευκρινησω πως η 2.1 δεν εχει το παραμικρο bug φευγοντας απο την google.H motorola ευθυνεται για τα Bugs του milestone.φυσικα δεν ειμαστε αναγκασμενοι να περιμενουμε την 2.2 για να διορθωθουν τα οποια λαθη παρα μονο να δουμε με Update ενα νεο build number στην ιδια version(2.1).

Το συγκεκριμενο bug με την εναρξη του mp3 player οταν βαζεις/βγαζεις το 3.5αρι jack υπαρχει και σε αλλες συσκευες εκτος του milestone απ οτι αναφερουν στα bug reports στο google code. Υποθετω αρα οτι ειναι θεμα 2.1.