alkis12 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Παιδια καλο μηνα. Το εχει κανεις σε θηκη το milestone μας;; Λεω να αγορασω αυτη ΕΔΩ. Την εχει κανεις; Εντυπωσεις; A Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 SkyFire? Και που ειναι το Flash Support? Να μπορει να μπαινει το Milestone σε Flash σελιδες, ειναι να παιζει το zoo.gr Ολα τα αλλα ειναι ... Τι να το κανω? Να βλεπω παραπανω διαφημισεις? ή να μπαινω youtube? Μουφα... Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saerdnas Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Παιδιά, έχετε κανείς κανένα νέο για το overclocking στο Milestone? Το κινητό θα ανέβει πολύ σε αυτή την περίπτωση ακόμα και χωρίς τις american style custom roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Ξερει κανεις πως μπορω να ορισω default applications? Οσο googleαρα εβρισκα τροπους τυπου settings/applications/manage/clear defaults που δεν σε αφηνει να ορισεις ενα προγραμμα που δεν βγαινει στη λιστα με τα διαθεσιμα. Σιγουρα θα υπαρχει σε κανα /etc καποιο config αρχειο αλλα δεν καταφερα να το εντοπισω. Συγκεκριμενα θελω να κανω το yxflash default player. @saerdnas προκειμενου να παιξουμε με το χρονισμο του επεξεργαστη χρειαζεται να εχει custom kernel που να το επιτρεπει και αρα custom roms. @all παιδια προσοχη με τον skyfire ειναι φαση too good to be true που οντως ισχυει. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Συγκεκριμενα θελω να κανω το yxflash default player. Πήγαινε να ανοίξεις ενα βίντεο από τον File Manager που χρησιμοποιείς και όταν σε ρωτήσει με ποια εφαρμογή θες να ανοίξει πριν πατήσεις το YX Flash τίκαρε το "τικ" που έχει λίγο πιο κάτω για να ανοίγει πάντα με το YX. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saerdnas Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 @saerdnas προκειμενου να παιξουμε με το χρονισμο του επεξεργαστη χρειαζεται να εχει custom kernel που να το επιτρεπει και αρα custom roms. Σωστά, τεχνικά, αλλά το εξειδικεύω γιατί κάποιος θα μπορούσε να εστιάσει σε αυτό και μόνο. Κρίμα πάντως γιατί δεν έχω αγοράσει ακόμα την συσκευή, και το θέμα της ταχύτητας για τώρα και για το μέλλον είναι το μόνο που με προβληματίζει απέναντι πχ στο htc desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saerdnas Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Επίσης κάτι άλλο που διάβαζα κάπου αλλά δεν κατάφερα να το διασταυρώσω είναι ότι η 2.1 σε κάποιες περιπτώσεις (πχ στην εμφάνιση του menu των εφαρμογών ή σε παιχνίδια σε ψηλά fps) είναι πιο αργή από τις προηγούμενες (2.0.x). Μπορεί κάποιος που είχε την προηγούμενη έκδοση ή γνωρίζει τι γίνεται, να σχολιάσει σχετικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) @all παιδια προσοχη με τον skyfire ειναι φαση too good to be true που οντως ισχυει. :X Τον έχω βάλει και τον έχω βγάλει 5 φορές. Είναι μεν πιο γρήγορος, αλλά έχει 2 - 3 πράγματα που δεν μου αρέσουν. Το πρώτο, ότι η γραμματοσειρά δεν μπορεί να ρυθμιστεί σε μέγεθος, (μόνο το ζούμ ρυθμίζεται) με αποτέλεσμα τα γράμματα να είναι πολύ μικρά και να χρειάζεται πάντα ζούμ. Το δεύτερο, ότι το ζούμ με τα 2 δάκτυλα είναι κάπως περίεργο. Αργό να το πώ, δεν ξέρω, είναι κάπως περίεργο σε σχέση με την default εφαρμογή. Το τρίτο, όχι τόσο σημαντικό, αλλά τους σελιδοδείκτες δεν τους δείχνει με εικονίτσες:p Με λίγα λόγια, είναι μεν λίγο πιο γρήγορος από την εφαρμογή του κιινητού, αλλά φαίνεται ότι είναι σε beta μορφή ακόμη.... @saerdnas Μην σε απασχολεί το ζήτημα του επεξεργαστή. Οι cortex A8 (σαν του μοτορόλα) είναι high speed επεξεργαστές. Μπορεί του desire να είναι 1ghz , αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι 2 φορές ταχύτερος από του Motorola. Γενικά το κινητό είναι πολύ γρήγορο. Δεν θα σε αφήσει δυσαρεστημένο. Edited May 2, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Σωστά, τεχνικά, αλλά το εξειδικεύω γιατί κάποιος θα μπορούσε να εστιάσει σε αυτό και μόνο. Κρίμα πάντως γιατί δεν έχω αγοράσει ακόμα την συσκευή, και το θέμα της ταχύτητας για τώρα και για το μέλλον είναι το μόνο που με προβληματίζει απέναντι πχ στο htc desire Το κινητο ειναι στημενο αριστα.Δες καποια συγκριτικα στο γουτουμπε και θα καταλαβεις.Ειναι πολυ γρηγορo και ευτυχως κατ'εμε δεν πειραξε η μοτορολα το UI. Mε OC θα υπαρχει και θεματακι με αυτονομια και θερμοκρασια.Ηδη ζεσταινεται αρκετα. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Mε OC θα υπαρχει και θεματακι με αυτονομια και θερμοκρασια.Ηδη ζεσταινεται αρκετα. Μα αυτός ήταν και ο ένας λόγος που η μοτορόλα έχει ΥΠΟ-χρονίσει τον επεξεργαστή, ο οποίος κανονικά και από τη μάνα του είναι στα 600. Ο άλλος είναι ότι και στα 550 είναι υπεραρκετός:D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Παιδια καλο μηνα. Το εχει κανεις σε θηκη το milestone μας;; Λεω να αγορασω αυτη ΕΔΩ. Την εχει κανεις; Εντυπωσεις; A καποιος πρεπει να την φοραει αν θυμαμαι καλα απο προηγουμενα ποστ.Μου αρεσει πολυ και μενα και την ψηνω,Το μονο που με προβληματιζει ειναι το παχος που θα αποκτησει και αν θα μπαινει στη τσεπη τοσο ανετα οσο μπαινει τωρα.Βρηκα και ενα Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 καποιος πρεπει να την φοραει αν θυμαμαι καλα απο προηγουμενα ποστ.Μου αρεσει πολυ και μενα και την ψηνω,Το μονο που με προβληματιζει ειναι το παχος που θα αποκτησει και αν θα μπαινει στη τσεπη τοσο ανετα οσο μπαινει τωρα.Βρηκα και ενα Εγώ πάλι φοβάμαι ότι μια τέτοια θήκη θα αφήσει σημάδια στα μαλακά πλαστικά που βρίσκονται στο κάτω πλάι της συσκευής. Το είχα πάθει με το hd αυτό. Μετά από ένα μήνα, το κινητό είχε αλλοιώσεις στο χρώμα του στις άκρες, εκεί που η θήκη σιλικόνης έκανε γωνία. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Κατι αλλο τωρα.Υπαρχει καποιο προγραμμα για να κλειδωνει αρχεια ή φακελους απο την sd card? Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 καποιος πρεπει να την φοραει αν θυμαμαι καλα απο προηγουμενα ποστ.Μου αρεσει πολυ και μενα και την ψηνω,Το μονο που με προβληματιζει ειναι το παχος που θα αποκτησει και αν θα μπαινει στη τσεπη τοσο ανετα οσο μπαινει τωρα.Βρηκα και ενα Τελικα αγορασα την seidio. Μου φαινεται ποιο λεπτη. Οταν ερθει θα σας πω εντυπωσεις. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) Παιδιά, έχετε κανείς κανένα νέο για το overclocking στο Milestone? Το κινητό θα ανέβει πολύ σε αυτή την περίπτωση ακόμα και χωρίς τις american style custom roms Μπα, τιποτα, απο τη στιγμη που η Μοτορολα αποφασισε να μη δωσει τον kernel δε μπορει να υπαρξει εξελιξη σε αυτο τον τομεα. Κριμα, ηταν τελικα ο βασικοτερος λογος που με εκανε να αποχωριστω μια απο τις καλυτερες συσκευες που κρατησα στα χερια μου οριστικα (πλεον χρησιμοποιω το desire) - ο δευτερος λογος ειναι η μετρια και -κατα περιπτωσεις- προβληματικη του κινητου στα θεματα συνομιλιας και δη μικροφωνου. Μετα απο 4 διαφορετικες συσκευες (απο εξπανσυς, ελληνικα και ξενα eshops - ακομα και qwertz) ειμαι παραπανω απο βεβαιως πως το θεμα υπαρχει σε ΟΛΑ τα milestone (intermittent voice drops οπως ευστοχα γραφεται στα ξενα φορα , απλα οι περισσοτεροι δεν εχουν δωσει σημασια, γιατι απλα οταν το θεμα υφισταται ο συνομιλητης συνεχιζει να ακουει, απλα με χαμηλοτερη ενταση. Αυτο για μενα ειναι απλα μη αποδεκτο. Edited May 3, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Παιδιά καλημέρα, Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το σετάρισμα ενός pop λογαριασμού otenet; Συγκεκριμένα όλα πάνε καλά αλλά στα εξερχόμενα με ρύθμιση διακομιστή mailgate.otenet.gr παρουσιάζεται σφάλμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) kalagas ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!! Τρομερή δουλιά στην GOLD σου !!!!! Δεν εχω λογια!!! :D Αν μου επιτρεπεις να κανω και μια προταση... Τι θα έλεγες για ενα mix με την glasstone (πχ η υδρογειος στον dialler σε χρυσο αντι για μπλε); Πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ηταν τρομερο. Θα ηθελα πολυ να σε βοηθησω πανω στο theming αλλα δεν ξερω...Ενα howto απο ανθρωπους που ξερουν οπως εσυ θα ηταν ταμαμ!!! Σε ευχαριστώ και παλι για ολη την δουλια που κανεις για μας :respect: Edited May 3, 2010 by xoulis_ Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 ξερει κανεις αν υπαρχει καμια εφαρμογη για να αποθηκευει τα βιντεο απο το youtube στο κινητο,ειναι η μονη εφαρμογη που 'ζηλευω' απο το μηλοφωνο!!!!!! Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 ξερει κανεις αν υπαρχει καμια εφαρμογη για να αποθηκευει τα βιντεο απο το youtube στο κινητο,ειναι η μονη εφαρμογη που 'ζηλευω' απο το μηλοφωνο!!!!!! Videobox. Για να μη ζηλεύεις...:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Μηπως καποιος απο τους χακεραδες εδω μπορει να εξηγησει τι κανει ακριβως το "OpenRecovery_v1_01" απο εδω ? http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=531599 Νεος με milestone απο htc hero.Εχω τη 2.1 με root και δεν μπορω να περασω την gold rom του kalagas.Προσπαθω με update.zip.Καμια βοήθεια? Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΠΑΙΔΙΑ !!! Χωρις αγχος ειναι καλος ο γαμος μονο που πρεπει να θυμαστε να λετε παντα μαληστα :D Φιλε xenkato1 ακουλουθησες το howto ; To update που εχεις περασει μηπως ειναι για root και οχι για adb recovery; Δωσε παραπανο πληροφοριες! Edited May 3, 2010 by xoulis_ Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmour Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Καλησπέρα και πάλι. Άλλη μία ερώτηση. Το κινητό το τσίμπισα από την wind με 2.1. Μια και δεν γινότανε root, διαβάζοντας το FAQ και τα υπόλοιπα, πέσασα πρώτα την vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78.sbf, μετά root, και μετά την 2.1 blue που έχει ανεβάσει ο Kalagas. Μετά έβαλα και το sbf που διόρθωνε το πρόβλημα με τα ξυπνητήρια. Είδα ότι γενικά έπειζε θέμα με μπαταρία. Εμένα, με χαλαρή χρήση, μου βγάζει 2 μέρες με το ζόρι. Και με ρυθμίσεις όλα κλειστά σχεδόν, και μόνο 2g δίκτυα. Στο τέλος της πρώτης μέρας είναι στο 80%. Το βάζω το βράδυ σε λειτουργία πτήσης (για να έχω ξυπνητήρι) και το πρωί της 2ης είναι στο 50%. :wacko: Μετά ανάλογα και με την χρήση ζήτημα είναι αν θα την βγάλει την 2η μέρα. Είναι λογικό η παίζει *******?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Καλησπέρα και πάλι. Άλλη μία ερώτηση. Το κινητό το τσίμπισα από την wind με 2.1. Μια και δεν γινότανε root, διαβάζοντας το FAQ και τα υπόλοιπα, πέσασα πρώτα την vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78.sbf, μετά root, και μετά την 2.1 blue που έχει ανεβάσει ο Kalagas. Μετά έβαλα και το sbf που διόρθωνε το πρόβλημα με τα ξυπνητήρια. Είδα ότι γενικά έπειζε θέμα με μπαταρία. Εμένα, με χαλαρή χρήση, μου βγάζει 2 μέρες με το ζόρι. Και με ρυθμίσεις όλα κλειστά σχεδόν, και μόνο 2g δίκτυα. Στο τέλος της πρώτης μέρας είναι στο 80%. Το βάζω το βράδυ σε λειτουργία πτήσης (για να έχω ξυπνητήρι) και το πρωί της 2ης είναι στο 50%. :wacko: Μετά ανάλογα και με την χρήση ζήτημα είναι αν θα την βγάλει την 2η μέρα. Είναι λογικό η παίζει *******?? Μπα, καποια εφαρμογη στο παρασκηνιο θα σου τρωει τη μπαταρια. Δεν νομιζω να ειναι hardware προβλημα του τηλεφωνου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmour Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) Εχω τσεκάρει τα πάντα. Δεν τρέχει κάτι (μόνο το app για το κeyboard, ένα ρολόι Time Service και το battert time widget). Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι από 80% που ήταν το βραδυ τις μίας μέρας, σε plane mode , που υποτίθετε ότι κάνει και extra οικονομία, πήγε στο 50% μέχρι το πρωί. Αυτό είναι τελείως παράλογο.. Και κάτι ακόμα.... Όταν κλείνω το τηλέφωνο, μετά από κάνα 15λεπτο ανοίγει μόνο του.... Διάβασα και στο forum της motorolla ότι είναι θέμα το Update που κάνανε για τα Alarms. Έχει κανεις κάποιο τέτοιο θέμα? Καμιά ιδέα? Να δοκμάσω κάνα 2.0.1 sbf και μετά πάλι root και ξανά από την αρχή?? Έχει βάλει κανείς την τελευταία rom (Gold 3 ) από εδώ που έχει και τον Loader που λύνει το πρόβλημα αυτό ?? Edited May 3, 2010 by kmour Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Και κάτι ακόμα.... Όταν κλείνω το τηλέφωνο, μετά από κάνα 15λεπτο ανοίγει μόνο του.... Διάβασα και στο forum της motorolla ότι είναι θέμα το Update που κάνανε για τα Alarms. Έχει κανεις κάποιο τέτοιο θέμα? Καμιά ιδέα? Να δοκμάσω κάνα 2.0.1 sbf και μετά πάλι root και ξανά από την αρχή?? Έχει βάλει κανείς την τελευταία rom (Gold 3 ) από εδώ που έχει και τον Loader που λύνει το πρόβλημα αυτό ?? Εγώ που την έφτιαξα, αλλά δεν κλείνω πότε το τηλέφωνο για να μπορώ να σου απαντήσω. Αύριο θα το δοκιμάσω όμως και θα πω.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts