Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι αυτη ηταν...τη βρηκα την ακρη πατησα παρατεταμενα απο το virtual kyeboard στο πληκτρο ?123...μετα μου εβγαλε την επιλογη και εβαλα το ελληνικο και δουλευει. Στο virtual ειναι ευκολη η εναλλαγη απο τα ελληνικα στα αγγλικα αλλα στο qwerty δε ξερω πως να το αλλαζω επιτοπου πρεπει να ξαναγυρναω στο virtual. Υπαρχει κανας τροπος?

Επισης τη 2.1 που λες τι ενοεις? Εκανα το update απο το ιδιο το κινητο και κατεβασε καποια 2.0.1. αν θυμαμαι καλα αλλα δεν ειχε πουθενα ελληνικα.

Δοκίμασε alt+shift ή shift+space.

Η 2.1 διέρρευσε στο Διαδίκτυο και έχει ενσωματωμένα τα Ελληνικά παντού,σε όλα τα μενού,μπορείς να την περάσεις με το RSD Lite (μη ζητήσεις link,είναι παράνομο,κοίτα στο google...).Βεβαίως έχεις την αποκλειστική ευθύνη αν το επιχειρήσεις.

Edited by bomber21

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε alt+shift ή shift+space.

Η 2.1 διέρρευσε στο Διαδίκτυο και έχει ενσωματωμένα τα Ελληνικά παντού,σε όλα τα μενού,μπορείς να την περάσεις με το RSD Lite (μη ζητήσεις link,είναι παράνομο).Βεβαίως έχεις την αποκλειστική ευθύνη αν το επιχειρήσεις.

ευχαριστω ηταν τελικα το shift+space στο qwerty.

Οκ δε ρωταω για link απλα μονο να ρωτησω...η 2.1 που διερευσε προυποθετει rooting σωστα?

Όποιος έχει βάλει την 2.1 και έχει το default GreekIME η εναλλαγή από ελληνικά σε αγγλικά γίνεται με το Αlt+Shift

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εχω ενα "θεμα" με το κινητο.Το εχω κανα μηνα.Η μπαταρια συνηθως διαρκει 1 μερα και κατι.Πριν λιγες μερες μου κρατησε μιση μερα!Τωρα ειναι στο 70% και ειναι 2η μερα ανοιχτο!Ακομα να "στρωσει" η μπαταρια,ή τα επαιξε το κινητο??
Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

Εμενα γιατι δεν αλλαζει σε ελληνικα με το alt+shift?Εχω βαλει την 2.1 και οταν πηγα στο market για να κανω εγκατασταση το greek input method μου ελεγε οτι ειναι εγκατεστημενο...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα γιατι δεν αλλαζει σε ελληνικα με το alt+shift?Εχω βαλει την 2.1 και οταν πηγα στο market για να κανω εγκατασταση το greek input method μου ελεγε οτι ειναι εγκατεστημενο...

Καλησπέρα κοίτα πρώτα αν έχεις ενεργοποιήσει το Ελληνικό πληκτρολόγιο από τις ρυθμίσεις ,αν το κάνεις θα μπορεις να κανεις εναλλαγή με το alt + shift.Μιλάμε πάντα για την 2.1 europe.(το ιδιο θεμα το εχουμε γραψει πριν 1-2 σελιδες)

Γιώργος

Καλησπέρα κοίτα πρώτα αν έχεις ενεργοποιήσει το Ελληνικό πληκτρολόγιο από τις ρυθμίσεις ,αν το κάνεις θα μπορεις να κανεις εναλλαγή με το alt + shift.Μιλάμε πάντα για την 2.1 europe.(το ιδιο θεμα το εχουμε γραψει πριν 1-2 σελιδες)

Thanks φιλος αλλα μολις το ειχα κανει αυτο και δουλεψε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδη βλεπω καποιους να γραφουν οτι δεν θα κυκλοφορησει το milestone στη χωρα μας. Εχω γραψει εδω και δυο μηνες οτι θα κυκλοφορησει κανονικα...

Επειδη βλεπω καποιους να γραφουν οτι δεν θα κυκλοφορησει το milestone στη χωρα μας. Εχω γραψει εδω και δυο μηνες οτι θα κυκλοφορησει κανονικα...

ναι το θεμα ειναι ποτε ομως?

μεσα στο 2010?

εγω μαθαινω οτι η ελληνικη μοτορολα μαζεψε τα κουβαδακια της και πηγε σε αλλη παραλια... (ετσι λενε και ολα τα μεγαλα καταστηματα κινητης)

τωρα αν ξερεις κατι αλλο δεν ξερω...

δεν μας λες και την πηγη σου ομως μπας και ησυχασουν οι ανυσηχοι αγοραστες...?

(εγω ειπα μοτορολα δεν ξανα ακουμπαω μετα το καζο που μας εκανε με τον bootloader)

Καλό timing, πάνω που μου ήρθε το μήνυμα για αναβάθμιση συσκευής :D

Εγώ πάντος για πρώτη επαφή με Android έχω κατ΄ενθουσιαστεί!!!

Πολύ καλό το κινητό. Θέλει το σχετικό ψάξιμο βέβαια, αλλά όλα τα εξυπνα κινητά το θέλουν.

Δεν έχω ακόμα μπλέξει με εντολές linux-style αλλά νομίζω έρχεται και αυτό...;)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καιρός μου φαίνεται να την κάνω και εγώ την μετάβαση στην 2.1. Θα έχει ενδιαφέρον να δω τι άλλο διορθώσανε. Το πρόβλημα με την φωτογραφική μηχανή ήταν όντως χαζό. Τραβάει απίστευτο βίντεο και δεν μπορεί να τραβήξει φωτό...τσ...τσ...τσ...

Ρε παιδιά όσοι βάλατε την 2.1 EU ισχύουν αυτά που λένε στο alldroid ότι έχει στημένο έτοιμο επάνω tether για USB, BT και WIFI.

Δηλαδή για να καταλάβω δεν χρειάζεται πια να στήνουμε PDANet στο κινητό και στο notebook;

Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα...

Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool:

Επειδή ήθελα να μπορώ να κάνω save κάποια συνημμένα (attachments) και δεν μπορούσα γιατί μου έδινε μόνο επιλογή PREVIEW το πρόγραμμα του GMAIL, έβαλα ΑΥΤΟ ΕΔΩ και έτσι μπορούμε πλέον να κάνουμε αποθήκευση του συνημμένου όπου θέλουμε στην SD Card.
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επειδή ήθελα να μπορώ να κάνω save κάποια συνημμένα (attachments) και δεν μπορούσα γιατί μου έδινε μόνο επιλογή PREVIEW το πρόγραμμα του GMAIL, έβαλα ΑΥΤΟ ΕΔΩ και έτσι μπορούμε πλέον να κάνουμε αποθήκευση του συνημμένου όπου θέλουμε στην SD Card.

Εμένα γιατί μου έβγαζε και save και preview. Μου στείλανε από gmail κάτι φωτογραφίες και μπορούσα να τις κάνω save κανονικά:blink:

Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα...

Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool:

Εμένα γιατί μου έβγαζε και save και preview. Μου στείλανε από gmail κάτι φωτογραφίες και μπορούσα να τις κάνω save κανονικά:blink:

Χμμμ.... εμένα (αγορασμένο απο Γερμανία) ποτέ δεν μου έδινε δυνατότητα να κάνω save!! Ούτε με την 2.0.0, ούτε με την 2.0.1 ούτε και τώρα με την 2.1 (European)

Περίεργο....any ideas????:confused:

Edited by alkis12
info
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το έχει στον κατάλογο της WIND με ένδειξη "αναμένεται σύντομα" και τιμή 478 ευρώ.

Δεν είναι το θέμα για συγκρίσεις με το iPhone εδώ,τα off topic μηνύματα θα διαγραφούν.

Το έχει στον κατάλογο της WIND με ένδειξη "αναμένεται σύντομα" και τιμή 478 ευρώ.

Δεν είναι το θέμα για συγκρίσεις με το iPhone εδώ,τα off topic μηνύματα θα διαγραφούν.

Όμορφα, όμορφα.

Αναμένουμε λοιπόν για αρχή από την Wind. Ευελπιστώ να ζηλέψουν κι οι άλλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Τελικα εχει καταφερει κανενας να κανει να δουλεψει το g Earth της 2.1 στην 2.0.1 ??
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

wind???

αρα λογικα οταν βγει θα βγει με ελλινικο μενου ε? :) :D

και τώρα με την 2.1 εχει ελληνικό μενού.

Και κάτι που ειδα στην 2.1 δεν ξερω αν εχει αναφερθεί αλλα αν πας στις ρυθμίσεις ,ήχος και εικόνα,ρυθμίσεις προβολείς,αριθμός πινάκων,μπορεις να βάλεις μεχρι 9 οθόνες αναμονής.

Γιώργος

και τώρα με την 2.1 εχει ελληνικό μενού.

Και κάτι που ειδα στην 2.1 δεν ξερω αν εχει αναφερθεί αλλα αν πας στις ρυθμίσεις ,ήχος και εικόνα,ρυθμίσεις προβολείς,αριθμός πινάκων,μπορεις να βάλεις μεχρι 9 οθόνες αναμονής.

Επίσης κάτι άλλο που δεν έχει αναφερθεί είναι ότι πρόκεται για τη γρηγορότερη ROM που έχει βγεί για το milestone. Ειναι σαφώς γρηγορότερη - πιο smooth απο τη 2.0.1...

Επίσης καλό είναι να λέγεται ότι η υλοποίηση των ελληνικών είναι πραγματικά πολύ καλή. Επαγγελματικές μεταφράσεις κι ελληνικό πληκτρολόγιο (σε hardware, software επίπεδο), με πλήρη υποστήριξη μηνυμάτων (με 160 χαρακτήρες κλπ), τη στιγμή που σε άλλες πλατφόρμες ψάχνουν αλχημείες για να έχουν κάποια από αυτά - στο milestone τα θεωρούμε αυτονόητα...

Edited by v@gelis

Τελικα εχει καταφερει κανενας να κανει να δουλεψει το g Earth της 2.1 στην 2.0.1 ??

Στην 2.0.1 τη μαμίσια δεν θα παίξει το google earth. Αν βάλεις μια rooted 2.0.1 όπως του TelloBJK ή την καινούργια 2.1 θα παίζει κανονικά...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλό μεσημέρι σε όλους.

Χρησιμοποιώ τον ASTRO file manager. Στο πρόγραμμα υπάρχει η δυνατότητα να κανουμε backup στην SD card το 99% των προγραμμάτων που έχουμε περάσει στο Android κινητό μας με την χρήση του Tool Application Manager.

Αν δηλαδή περάσουμε μια νεα ROM οπου πρεπει να μπουν ολα απο την αρχή καταλαβαίνετε ότι το Application Manager ειναι ιδιαίτερα χρήσιμο Tool αφού με την εγκατάσταση MONO του ASTRO file manager, μετα μπορουμε να κανουμε απλο RESTORE ολα μας τα backed up APPS!!

Υπάρχει και άλλος τρόπος (nandroid backup κτλ αλλά αυτά τα αφήνω στους πολυ εμπειρότερους εδω μέσα ;)

Απλα να έχετε στο νου σας ότι τα restored applications απο το Astro, μετά ΔΕΝ φαινονται σαν Installed στο Android App Market της Google μας :confused:

Φιλικά,

Α

ΥΓ: Μήπως να αρχίσουμε ένα HOW TO section για Android??? Υπάρχει και δεν το έχω δεί?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.