zxr Δημ. March 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 @senos Το ΙΜΕΙ το βλέπεις και πάνω στο κουτί το κινητού. Δες το Symbian FAQ για GPS. To wifi δεν έχει καμία σχέση με τον πάροχό σου οπότε δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις κάτι για να μην χρεώνεσαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Στο θέμα του ήχου υπάρχει κάποια βελτίωση; καμια!!!!! τα ιδια χαλια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 καμια!!!!! τα ιδια χαλια.... Τι να τους πω τώρα;;;:mad: Ελπίζω να καταλάβουν ότι βίντεο=εικόνα & ήχος! Τι να το κάνω όταν τραβάω βίντεο ακόμη και full high definition αλλά ο ήχος είναι σχεδόν ανύπαρκτος;;; Μάλλον θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) κι άλλη ερώτηση. to devise id της συσκευής που το βλέπουμε; άκυρο . απ ότι κατάλαβα είναι αυτός που δίνει το πρόγραμμα. σωστά; Edited March 25, 2010 by senos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 ποσο κοστιζει μια μπαταρια BST-33 1300mAh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) ποσο κοστιζει μια μπαταρια BST-33 1300mAh? υπάρχει τελικά;Για 1350 έλεγαν!! Ξέρετε για vodafone πότε θα βγει το update;;Wind & cosmote το δίνουν ήδη . Edited March 25, 2010 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 μολισ εκανα τιν αναβαθμηση παιδια,εχω το κινητο απο τον νοεμβριο κ δε μου εχει βγαλει κανενα προβλημα. Δες αν εχεις δονηση οταν σου στελνουν μνμ κ πες κ σε εμας :spider: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 (edited) ------------------- κινεζικες ειναι αυτες? η οριτζιναλ? Edited March 26, 2010 by nervous Διαγραφή λόγω greekglish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 BST-33 1300mAh υπαρχουν κινεζικες Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ticker1510 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 ρε παιδια εχω το κινητο απο τα χριστουγεννα και ολη μερα και ολη νυχτα κολλαει... Το εχω παει για σερβις και μου περνανε ξανα το λογισμικο και παλι τα ιδια. Δεν μπορω να κανω τιποτα! Κολλαει γυρω στις 15 φορες την ημερα. Μηπως φταιει οτι ειναι branded; Δυστυχως δεν εχω και χρονο να το πηγαινω συνεχεια για σερβις και γιαυτο το εχω τοσο καιρο ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 ρε παιδια εχω το κινητο απο τα χριστουγεννα και ολη μερα και ολη νυχτα κολλαει... Το εχω παει για σερβις και μου περνανε ξανα το λογισμικο και παλι τα ιδια. Δεν μπορω να κανω τιποτα! Κολλαει γυρω στις 15 φορες την ημερα. Μηπως φταιει οτι ειναι branded; Δυστυχως δεν εχω και χρονο να το πηγαινω συνεχεια για σερβις και γιαυτο το εχω τοσο καιρο ετσι Πάρε κατ'ευθείαν την se και κάνε τους παράπονα. Μην δεχθείς εύκολα την απάντηση να το πας ξανά για service. Πίεσέ τους να μεσολαβήσουν. Εγώ με το w960 ενώ στο service που το πήγαινα μου έλεγαν ότι θα το παλέψουν να το επισκευάσουν πέτυχα να μεσολαβήσει η se και να αναγκάσει το service να μου το αντικαταστήσει άμεσα με καινούριο!!! Γενικά, αν έχετε επαναλαμβανόμενα προβλήματα με το κινητό που δεν λύνονται με επανεγκατάσταση, πηγαίντε το για service. Το να κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια δεν είναι λύση. Ακόμα και αν οφείλεται σε αδυναμία του λογισμικού, μόνο έτσι θα πιεστεί η se να τα διορθώσει Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 παιδιά πέρασα το HELLOOX2 το υπογεγραμμένο. εγκαταστάθηκε μου έγραψε κανονικά και το βλέπω και στις εφαρμογές. χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο γιατί βλέπω σε κάποια σελίδα ότι πρέπει να βρω το Rom Patcer και να ενεργοποιήσω διάφορα patches . που το βρίσκω αυτό και πως το κάνω; αν έχει κάποιος την καλοσύνη ας μου στείλει ένα pm για να περάσω μια βόλτα από κανένα μαγαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 BST-33 1300mAh υπαρχουν κινεζικες Γνησια θελω..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Γνησια θελω..:) γνησια ειναι μονο 900αρα και 1000αρα απο οτι ειδα και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Άμα βγει,σας παρακαλώ,σφυρίξτε μου. Πιστεύω πρέπει να διορθωθεί εκεί το thread για την μπαταρία του satio...Και να μην μας κάνει να περιμένουμε μια πιο μεγάλη μπαταρία...Γιαυτό διορθώστε ότι υπάρχει 1350,μην το βλέπω και συγχύζομαι ..Βάλτε δεν υπάρχει άλλη. Την 1350 την έδωσαν μόνο σε αυτούς που πουλούσαν το κινητό. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Έγινε η σχετική τροποποίηση. Ευχαριστώ για την επισήμανση. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Παιδιά έχει περάσει κανένας σε satio to Ndrive. όλα καλά αλλά μου φαίνεται ότι χρεώνομαι όταν μπαίνω. είδα τα data και μου φαινεται ότι είναι ανεβασμένα. που μπαίνω για να ρθυμίσω τι ώστε να δουλεύει μόνο το ενσωματωμένο gps και να μην χρεώνομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Με το Ndrive δεν χρεωνεσαι...κατι αλλο θα φταιει... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 λοιπόν:πριν ανοίξω το ndrive από καταγραφή δεδομένων:σταλθέντα δεδομένα: 28.90, ληφθέντα:20.03 όταν το έκλεισα και κοίταξα στις εφαρμογές που δουλεύουν υπήρχε ένα εικονίδιο που όταν το πάτησα να κλείσει με ρώτησε αν θέλω να βγω από το ιντερνετ. μετά κοίταξα πάλι το αρχείο καταγραφής: σταλθέντα 30.18κβ ληφθέντα: 20.03. τι διάλο γίνεται. και κάτι άλλο. από την πρώτη στιγμή που το άνοιξα αναβοσβήνει ένα σήμα για τα μηνύματα που λέι ότι η κάρτα σιμ είναι πλήρης. πήγα να διαγράψω ότι μηνύματα υπήρχαν αλλά δεν υπάρχει κανένα πουθενά. το πήγα στη wind του έβαλε μια άλλη κάρτα δεν το έδειχνε, του ξαναέβαλα τη δική μου, πάλι τα ίδια. καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να μου πείτε ποιο πρόγραμμα να βάλω για φωνητικές εντολές και ηχογράφηση κλήσεων, να μην παραλείψω να σας πω ότι από εδώ μέσα υπήρξε ενδιαφέρων δίνοντας μου διεύθυνση για να βρω τα προγράμματα, αλλά δυστυχώς μάταια, δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα και για αυτό ζητώ από εσάς να με βοηθήσετε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. παιδιά δεν υπάρχει ουτε ενας να με βοηθήσει σε αυτο που ζητάω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joys Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 παιδια εχω το προβλημα με το ΒΤ που μου παραμορφωνει τον ηχο το πηγα εχθες σε καταστημα SE το κρατησε κανα δυο ωρες πηγα το πηρα μου ειπε οτι του περασε το τελευταιο update δεν με χρεωσε τιποτα ο ανθρωπος μου ειπε οτι ειναι ενταξει χωρις να το δοκιμασει το πηρα και ...τα ιδια εν ολιγοις του φορεσα το bt http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=364 λοιπον οταν κανω κληση ακουγετε δυνατα και αυτο παραμορφωνει πιο λιγο βεβαια αλλα παραμορφωνει και αυτο εκτος αυτου οταν κλεινω την κληση αρχιζει και κανει αναπαραγωγη των κοματιων που εχω μεσα στο τηλεφωνο (δηλαδη εχω τα ακουστικα στα αυτια μου και παιζει μουσικη ,ringtones ,κτλπ) απο μονο του με το που τελειωνει η κληση παω λοιπον να του ξεκινησω το ραδιοφωνο δια μεσου BT και μου ζηταει να συνδεσω τα hands free ,πως γινετε να κανει αναπαραγωγη μουσικη χωρις καλωδιο και οταν παω στο ραδιοφωνο να μου ζηταει να βαλω καλωδιο hands free για κεραια ειναι σωστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 καλησπέρα. δώστε μου σας παρακαλώ μια απάντηση στο εξής ερώτημα. στην καταγραφή δεδομένων Gprs (έχω Ndrive - Garmin με ρυθμισμένο μόνο το ενσωματωμένο gps) βλέπω μετά από τη χρήση τους wind Plus OTA με διάρκεια περίπου 00.00.25 και σταλθέντα 0 ληφθέντα 0. τι είναι το Plus OTA; με χρεώνει τίποτα αυτό; και έχω και 2 wind internet (μια ανά μέρα) με διάρκεια 00.02.33 και σταλθέντα 3 kb kai ληφθέντα άλλα 3 τη μία ενώ την άλλη 1 σταλθέντα και 0 ληφθέντα. γι αυτό χρεώνομαι; και γιατί υπάρχουν αυτές οι κλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 καλυτερα να απευθυνθεις στον παροχο σου..παρε την wind στο τμημα εξυπηρετησης πελατων κ ρωτα τους αυτο το πραγμα που ρωτας εδω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 (edited) καλησπερα σε ολους,ειμαι κατοχος του satio εδω κ δυο μηνες κ η συσκευη δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα. εχω δυο αποριες. μπορουμε στο satio οπως στα παλια sony ericsson να ζουμαρουμε μια φωτο κ να την αποθηκευσουμε κ αν ναι πως?.ανεβηκε η δευτερη αναβαθμιση για την voda η ακομα? Edited March 28, 2010 by billias7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 λοιπόν:πριν ανοίξω το ndrive από καταγραφή δεδομένων:σταλθέντα δεδομένα: 28.90, ληφθέντα:20.03 όταν το έκλεισα και κοίταξα στις εφαρμογές που δουλεύουν υπήρχε ένα εικονίδιο που όταν το πάτησα να κλείσει με ρώτησε αν θέλω να βγω από το ιντερνετ. μετά κοίταξα πάλι το αρχείο καταγραφής: σταλθέντα 30.18κβ ληφθέντα: 20.03. τι διάλο γίνεται. και κάτι άλλο. από την πρώτη στιγμή που το άνοιξα αναβοσβήνει ένα σήμα για τα μηνύματα που λέι ότι η κάρτα σιμ είναι πλήρης. πήγα να διαγράψω ότι μηνύματα υπήρχαν αλλά δεν υπάρχει κανένα πουθενά. το πήγα στη wind του έβαλε μια άλλη κάρτα δεν το έδειχνε, του ξαναέβαλα τη δική μου, πάλι τα ίδια. καμιά ιδέα; Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι η λύση όμως δοκίμασε να ρίξεις μια ματιά στο: Χάρτες->Τοποθεσία->Εντοπισμός στίγματος->Μέθοδοι εντοπισμού στίγματος και ρύθμισέ το στο "Εσωτερικό GPS". Δεν ξέρω αν αυτό αφορά όλα τα προγράμματα πλοήγησης αλλά εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα στο ndrive... Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts