Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά,εχω παρατηρήσει οτι ενα μικρό καμένο pixelακι,που πέρνει πράσινο χρώμα στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης.Ίσα που φαίνεται βέβαια,και το παρατήρησα βλέποντας βίντεο 4:3,που εκείνο το μέρος της οθόνης είναι μαύρο.Είναι κάτι το σοβαρό?Ή είναι δικαιολογιμένο όπως π.χ στις τηλεοράσεις που το αναφέρουν και οι κατασκευαστές τους?Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος στο δικό του τίποτα τέτοιο?Δεν με είχε συνηθίσει σε τέτοια η S.E μέχρι τώρα...:confused:Όποιος ξέρει ας απαντήσει,να ξέρω δηλαδή αν υπάρχει σοβαρός λόγος να ξενερώσω!!!:lol: Edited by orfeas92

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

εγω παλι κατι για kinetic scrolling δε βλεπω στην αναβαθμιση κ ανησυχω!!επισης να ρωτησω κ κατι ακομα!αυτα τα text αρχειακια που ειναι στην μνημη του τηλεφωνου κατω απο τους φακελους, αν τα διαγραψουμε θα υπαρχει προβλημα κ θα εχουμε καμια δυσλειτουργια η κανενα προβλημα δεν ειναι σημαντικα!!! Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες για να μεταβεί από το ένα μενού στο άλλο εμφανίζεται μια κατάμαυρη οθόνη και μετά από 2-3 δεύτερα εμφανίζεται...Ξέρει κανείς αν αυτό είναι πρόβλημα ή το έχετε και σεις?

Να ρωτήσω κάτι?Όταν κάνω την αναβάθμιση , πρέπει να διαγράψω τελείως τα αρχεία του hack μου?

@ bkan82

Μάλλον είναι από τα γνωστά κολλήματα του symbian.Σε όλους το εμφανίζει συχνά και όχι μόνο σε αυτό το κινητό... :O

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

καλησπέρα,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το pc suite και το κινητο,οταν παω να κανω συγχρονισμο το μονο που με αφηνει να συγχρονισω ειναι τους σελιδοδεικτες.δοκιμασα και με το Κ800 που εχω και με bluetooth και με καλωδιο.Εχω εγκαταστημενη την τελευταια εκδοση του προγραμματος και τα windows 7.Προσπαθησα να βγαλω ακρη με την αναζητηση αλλα δεν τα καταφερα να βρω καποιο αντιστοιχο θεμα.Αυτο που με καιει ειναι ο συγχρονισμος των επαφων

EDIT: Τελικα ειχε προβλημα το προγραμμα που κατεβασα απο το ελληνικο site της sony.Το ξαναπερασα απο το pc companion και ολα οκ.Επισης αν μπορει καποιος να μου κανει ενα pm να μου δωσει καποιο λινκ για το garmin,δοκιμασα να βαλω 2-3 που βρηκα αλλα κανενα δεν λειτουργουσε

Edited by zxr
Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg

αντε κανενα νεο για την αναβαθμιση?????? μεσα στο σαββατοκυριακο ελεγαν...... παντα αργει αυτη σονυ...

Πριν λίγο βγήκε!!!!

Μόλις τώρα αναβαθμίζω το δικό μου

:D

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

Πριν λίγο βγήκε!!!!

Εχει βγει και για της vodafone συσκευες? περιμενουμε να μας πεις τα νεα και αν ξερει καποιος τι ειναι το DLNA support που αναφερουν στα της αναβαθμησης. Ευχαριστω

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πως γινεται να εχει βγει πριν απο λιγο, να βαζω πανω το κινητο μου στο update service και να μου βγαζει οτι εχω ΗΔΗ το τελευταιο λογισμικο? :0

Πως γινεται να εχει βγει πριν απο λιγο, να βαζω πανω το κινητο μου στο update service και να μου βγαζει οτι εχω ΗΔΗ το τελευταιο λογισμικο? :0

μήπως έχεις συσκευή vodafone? αν ναι βγαίνουν λίγο αργότερα γιατί πρέπει να ''περάσουν'' από τον πρόχεα δικτύου. το εχω vodafone και με την προηγούμενη αναβάθμιση περίμενα 7-10 μέρες αφού είχε βγει για να μπορεσω να την εγκαταστησω:mad:

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

μήπως έχεις συσκευή vodafone? αν ναι βγαίνουν λίγο αργότερα γιατί πρέπει να ''περάσουν'' από τον πρόχεα δικτύου. το εχω vodafone και με την προηγούμενη αναβάθμιση περίμενα 7-10 μέρες αφού είχε βγει για να μπορεσω να την εγκαταστησω:mad:

Οχι οχι, μην μπερδευσεαι απο το avatar μου, SATIO εχω

Οχι οχι, μην μπερδευσεαι απο το avatar μου, SATIO εχω

Ναι για το Satio λεω και εγω, το δικο μου το satio το εχω παρει απο την vodafone και πρεπει να περιμενω 7-10 ημερες περιπου απο την ημερα που θα βγει η αναβαθμιση, για το λογο που γραφω παραπανω. (εχει το μενου της vodafone μεσα π.χ. όταν το ανοίγω η το κλείνω βγάζει το λογότυπο της)

Ναι για το Satio λεω και εγω, το δικο μου το satio το εχω παρει απο την vodafone και πρεπει να περιμενω 7-10 ημερες περιπου απο την ημερα που θα βγει η αναβαθμιση, για το λογο που γραφω παραπανω. (εχει το μενου της vodafone μεσα π.χ. όταν το ανοίγω η το κλείνω βγάζει το λογότυπο της)

οχι οχι καμμια σχεση

Η εγκατάσταση έγινε!

Όπως πάντα για τις voda συσκευές θα αργήσει. Το DLNA εμφανίζεται στις εφαρμογές ως ένας διακομιστής πολυμέσων. Μέσω αυτού συνδέεσαι σε κάποιο wifi δίκτυο και μέσα από υπολογιστή ή άλλη συσκευή που το υποστηρίζει, κάνεις αναπαραγωγή των τραγουδιών και των εικόνων του κινητού.

Πολύ καλή και η αναβάθμιση της ανάλυσης του βίντεο, που πλέον είναι 16:9 η WVGA!!!

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ενα λινκ ρε παιδια για να το κανουμε κι εμεις

Μα δεν το αναβαθμίζεις από λίνκ. Μέσα από το update service της sony ericsson

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

Πριν λίγο βγήκε!!!!

να βγαλω καρτα μνημης και sim η δεν τις επηρεαζει?

εγω τωρα το τσεκαρα και μου λεει οτι εχω την ποιο προσφατη εκδοση!δεν ειναι vodafon ειναι κανονικο.σε αλλους βγαινει και σε αλλους οχι;;;

να βγαλω καρτα μνημης και sim η δεν τις επηρεαζει?

Δεν τις επηρεάζει αλλά κάνε καλού κακού πριν ένα backup

εγω τωρα το τσεκαρα και μου λεει οτι εχω την ποιο προσφατη εκδοση!δεν ειναι vodafon ειναι κανονικο.σε αλλους βγαινει και σε αλλους οχι;;;

τσέκαρε την έκδοση του update service που έχεις και κατέβασε την τελευταία αν χραιάζεται

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

Δεν τις επηρεάζει αλλά κάνε καλού κακού πριν ένα backup

τσέκαρε την έκδοση του update service που έχεις και κατέβασε την τελευταία αν χραιάζεται

Η καινούρια έκδοση είναι η R2AK006?

Edited by zxr

Η καινούρια έκδοση είναι η R2AK006?

αυτή είναι, ναι, αλλά αυτό είναι το καινούριο firmware. εγώ εννοούσα να τσεκάρεις την έκδοση του προγράμματος που κάνει την αναβάθμιση!!!

Edited by zxr

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

εκανα την αναβαθμιση χωρις την καρτα μνημης μεσα,. εγινε η αναβαθμιση αλλα βαζω την καρτα μνημης και δεν την αναγνωριζει. τι φταιει?

η πλακα ειναι οτι αν ενωσω το τηλεφωνο με το κομπιουτερ με το usb η καρτα φαινεται κανονικα με ολα τα περιεχομενα της.

Edited by gsa1967

• The title was changed to Sony Ericsson Satio