Lacrymosa Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 apocalypsewhat?.com η εγκυρότητα ψηφιοποιημένη. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gordonas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Απεγκατέστησα το Clean Master αλλά συνεχίζει να μου έρχεται το ίδιο παράθυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Απεγκατέστησα το Clean Master αλλά συνεχίζει να μου έρχεται το ίδιο παράθυρο... Ποιο παράθυρο, απεγκατεστημένης εφαρμογής.:wacko: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gordonas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ποιο παράθυρο, απεγκατεστημένης εφαρμογής.:wacko: Έχεις χάσει επεισόδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Moto G 4.4.4 update is live in India at least for GPE edition https://www.youtube.com/watch?v=MEN2vMg0O_U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pursuit Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Καλησπέρα το κινητό μαςθα πάρει android l επίσημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Καλησπέρα το κινητό μαςθα πάρει android l επίσημα; Με σιγουριά δεν μπορείς να το πεις μέχρι να βγει η αναβάθμιση διαθέσιμη για εγκατάσταση. Αλλα κατά πάσα πιθανότητα θα την πάρουμε ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ας πάρουμε την 4.4.4 πρώτα! Ανυπομονώ! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αν θυμαμαι καλα 14 ιουλιου ξεκινά το μοιρασμα της 4.4.4 στα GSM.Φθινοπωρο το Lollipop. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 απ οσο ξερω, στο EU Rating το sar ειναι στα 0.7, στο US ισχυει το πανω απο 1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 απ οσο ξερω, στο EU Rating το sar ειναι στα 0.7, στο US ισχυει το πανω απο 1.1 Αυτό τι σχέση έχει; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Αν θυμαμαι καλα 14 ιουλιου ξεκινά το μοιρασμα της 4.4.4 στα GSM.Φθινοπωρο το Lollipop. Το Android L μάλλον θα βγει με το επόμενο Nexus στο thank giving day, δηλαδή τέλος Νοεμβρίου. Οπότε για Φθινόπωρο δεν υπάρχει, μάλλον θα πάει αρχές του 15.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) http://techblog.gr/mobile/motorola-moto-g-e-and-x-android-4-4-4-update-0252/ Στην Ινδια εχει ηδη ξεινησει η αναβαθμιση 4.4.4., οχι μονο στη GP Edition... Edited July 7, 2014 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Επισης http://m.gsmarena.com/motorola_customer_support_claims_moto_x_and_g_will_get_android_l-news-8960.php Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Επισης http://m.gsmarena.com/motorola_customer_support_claims_moto_x_and_g_will_get_android_l-news-8960.php Αυτα και αν ειναι νεα.Με βλεπω να σπαω τα ρεκορ με αυτο το κινητο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Αυτό τι σχέση έχει; :P ειδες τι παθαίνεις αμα ξεχνάς να κανεις quote? :lol: παντως το Moto G το ειχα για αρκετες εβδομαδες στα χερια μου επειδη το εκανα δώρο στον πατέρα μου και το εφερα και για μία φιλη μου που ηθελε να αγοράσει φθηνό και καλο κινητο... τα μηχανήματα πετάνε, τι να λεμε τωρα. Ταχύτατα, ελάχιστα κολλήματα, τιμιότατη καμερουλα για την τιμη και οι δυο έμειναν απιστευτα ευχαριστημένοι. Βεβαια προερχόντουσαν από τραγικα low-mid κινητα της samsung και της sony ου ειναι τιγκα στο σκουπιδαριο απο αποψη προγραμματα και σερνόντουσαν σαν τρελα. 5 μηνες μετά την συμβίωση με το Moto G μου λεγανε και οι δυο οτι νιώθουν λες πέντε-έξι κατηγορίες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norther Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 παιδια καλησπέρα και απο μενα...νεος κατοχοσ Motog 16gb και νεος στο φορουμ...:D διαβασα αρκετεσ σελιδες (εως 120) και εχω μια απορια... ποια ειναι η τελευταα εκδση που πρεπει να εχει το κινητο... αγορασα χθες το 16αρι απο το γνωστο μαγαζι στο σκρουτζ και εχει την 4.4.2... οταν παταω για ενημερωση συστηματος δε μου βγαζει αλλη ενημερωση... ειδα οτι καποιοι λενε για 4.4.3.... τι παιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 4.4.2 είναι η τελευταία επίσημη. Νομίζω 16/7 ξεκινάει η 4.4.4. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 παιδια καλησπέρα και απο μενα...νεος κατοχοσ Motog 16gb και νεος στο φορουμ...:D διαβασα αρκετεσ σελιδες (εως 120) και εχω μια απορια... ποια ειναι η τελευταα εκδση που πρεπει να εχει το κινητο... αγορασα χθες το 16αρι απο το γνωστο μαγαζι στο σκρουτζ και εχει την 4.4.2... οταν παταω για ενημερωση συστηματος δε μου βγαζει αλλη ενημερωση... ειδα οτι καποιοι λενε για 4.4.3.... τι παιζει??? 4.4.3 δεν θα πάρουμε αφου βγήκε ήδη η 4.4.4. Η 4.4.2 ειναι η επίσημη μονο σε custom rom υπάρχει η 4.4.4 ηδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 http://www.amazon.co.uk/Motorola-Grip-Case-Cover-Shell-Black/dp/B00HSJVQ90/ref=sr_1_20?s=electronics&ie=UTF8&qid=1404893884&sr=1-20&keywords=moto+g+case Παιδιά εγώ έχω πάρει αυτήν την θήκη , για κάποιο λόγο μάλιστα το αμαζον μου την εβγαλε σε προσφορα 3 λιρες! , είναι εξαιρετική , δεν ειναι κανονική θήκη αλλά καπάκι αφού βγάζεις το υπάρχον βέβαια ,αλλα προστατέυει γύρω γύρω , τώρα αν κάποια στιγμή γίνει τόσο χάλια το πίσω μέρος , το αλλάζεις και βάζεις το παλιό η παίρνεις άλλη.. Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 http://www.amazon.co.uk/Motorola-Grip-Case-Cover-Shell-Black/dp/B00HSJVQ90/ref=sr_1_20?s=electronics&ie=UTF8&qid=1404893884&sr=1-20&keywords=moto+g+case Παιδιά εγώ έχω πάρει αυτήν την θήκη , για κάποιο λόγο μάλιστα το αμαζον μου την εβγαλε σε προσφορα 3 λιρες! , είναι εξαιρετική , δεν ειναι κανονική θήκη αλλά καπάκι αφού βγάζεις το υπάρχον βέβαια ,αλλα προστατέυει γύρω γύρω , τώρα αν κάποια στιγμή γίνει τόσο χάλια το πίσω μέρος , το αλλάζεις και βάζεις το παλιό η παίρνεις άλλη.. 3λίρες?:blink: τέτοιες προσφορές τις λέμε νωρίτερα.. πολύ τυχερός ήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 καλησπερα παιδια. τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι το μοτο στα καλα καθουμενα εκανε μονο του επανεκκινηση.. χωρις να κανω κατι εγω. ξερετε που οφειλεται; πχ η ζεστη το επηρεαζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 καλησπερα παιδια. τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι το μοτο στα καλα καθουμενα εκανε μονο του επανεκκινηση.. χωρις να κανω κατι εγω. ξερετε που οφειλεται; πχ η ζεστη το επηρεαζει; Μάλλον κάποια εφαρμογή θα φταίει. Δες τι εγκατέστησες τις τελευταίες μέρες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 καλησπερα παιδια. τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι το μοτο στα καλα καθουμενα εκανε μονο του επανεκκινηση.. χωρις να κανω κατι εγω. ξερετε που οφειλεται; πχ η ζεστη το επηρεαζει; Η ζέστη δεν φταίει το χω φτάσει μέχρι 46°C και δεν έσβησε :Ρ αρα κάποια εφαρμογή σου κάνει την ζημιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μάλλον κάποια εφαρμογή θα φταίει. Δες τι εγκατέστησες τις τελευταίες μέρες. 6εφαρμογες εχω ολες κ ολες απο την αρχη που το πηρα αλλα δεν υπηρχε προβλημα.. θα απεγκαταστησω μια μια για να τσεκαρω. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts