Jump to content

Σκουλαρίκι σε ανδρικό αυτί: Απόψεις

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για το σκουλαρίκι σε άντρες;  

408 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για το σκουλαρίκι σε άντρες;

• Φοράω και μου αρέσει!
      168
    • Έχω τρύπα αλλά το έχω μετανιώσει..
      18
    • Δεν θα έκανα τρύπα ποτε στη ζωή μου!
      98
    • Για αδερφές ψάχνεις;
      68
    • Θα με κρεμάσουν στο σπίτι..
      56

Recommended Posts

νέα χρονιά, νέα σκούπα που ρουφάει τα πάντα...:)

για πάμε πάλι αυστηρά στο θέμα μας, χωρίς χαρακτηρισμούς και άλλα τέτοια χαριτωμένα..:)

• Απαντήσεις 289
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Συγνωμη τωρα αλλα αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο.

Το μηνυμα του LOKATZH γιατι παραμενει?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

γιατί είναι η άποψή του και επειδή έχουμε δημοκρατία ακούγονται όλες οι απόψεις. αλλά γιατί ασχολήστε με το τι γράφει ο λοκατζής τελοσπάντων; εντάξει γνώμη του είναι δεν θα χαραμήσουμε και όλο το thread για το τι είπε ο ένας και τι ο άλλος.

technoholic maniac reviewer

Μ'αρεσει παντως που ξεκιναει το μηνυμα λεγοντας οτι ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει αλλα ξυλο σε ολους τους αλητες με τα σκουλαρικια. :p

Επισης να τον ενημερωσω οτι η τρυπα ΔΕΝ αφηνει σημαδι, τουλαχιστον στα περισσοτερα σημεια, τωρα για αφαλο και ρωγες δεν ξερω:worry:).

Και κατι τελευταιο, ειναι αυτο το νεο φρουτο το stretching, που δυστυχως ειναι αντιαισθητικο, ρε παιδια γι' αυτο leave ear stretching for the tribes.

http://istealgems.files.wordpress.com/2008/09/388px-350444027_6fda76761f_o.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

1)ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ. 2)Τα σκουλαρίκια πέρα απο τις δύο κλασικές τρύπες για το γυναικείο φύλλο, είναι εντελός ασχήμιες. 3)Μπορεί λοιπόν ο καθένας να κάνει τον εαυτό του ότι θέλει, όμως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λίγο καλύτερα. 4)Εχω ακούσει πολλά άτομα που έκαναν για να τα προσεχουν ( κυρίος απογοητευμένα άτομα και γεμάτα κόμπλεξ ) και μετά απο χρόνια το μετάνιοσαν. Και τώρα που το μετανιώνεις τι καταλαβαίνεις?? 5)Έχασες τα καλύτερα σου χρόνια φορόντας την κάθε ασχήμια, και μετά πας στα τριάντα σου να διορθώσεις τα αδιόρθοτα. 6)Ενα καλό έχουν τα σκουλαρίκια ( ειδηκά στο αυτί ) ότα τα σιχαθείς τα βγάζεις και τέλος. Και άν είσαι τυχερός/η, μετά απο κάποιο καιρό ( ανάλογα με το πόσο καιρό φοράς μπορεί σε 1 χρόνο μπορεί και σε 3) δε φαίνεται τίποτα. 7)Τώρα για όσους το έχουν στο αίμα τους να χαλιώνται και δε το μετανιώσουν ποτέ, είναι άλλο θέμα.8) Για εμένα προσωπικά τέτοια άτομα, δεν έχουν πρόσβαση στην κοινωνία. Μη ξεχνάμε τους κινδύνους απο μολύνσεις που έχουν παρατηρηθεί, ακόμα και σε άτομα που έκαναν πριν απο χρόνια. Και φυσικά το πιστολάκι έχει απαγορευτεί απο την ΕΕ ( ασχετα που τα κερδοσκοπικα χρυσοχοία, κάνουν ακόμα παράνομα ) 9)Αν ήταν στο χέρι μου... :rocket:

1)αρχικα, σεβαστη η αποψη σου.

2)διαφωνω! γιατι απλως αλλιως μου καθεται στο ματι

3)ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ας σκεφτομαστε κατι πριν το πουμε/ποσταρουμε

4)το ειπες και μονος σου! γεματα κομπλεξ! αν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου (και επειτα με τους αλλους,) δεν εχεις κανενα κομπλεξ

5)ασχημια? ποια ασχημια? αφου μου καθεται καλα στο ματι λεμε

6)εχεις δικιο εδω! δε το λεω εκ πειρας, αλλα απο αυτα που ακουω/βλεπω

7)κομπλεξ(?)

8)λετς σουτ δεμ :rocket: :lol:τι αλλο θα ακουσουμε?

9)μηπως να φερουμε νιντζα καλυτερα?:ninja::knife:

για πάμε πάλι αυστηρά στο θέμα μας, χωρίς χαρακτηρισμούς και άλλα τέτοια χαριτωμένα..:)

παντως κατι εμεινε στο προηγομενο ποστ:) (βλεπε bold)

σα να εχει δικιο ο Βασιλης (και ο καθε Βασιλης)

btw,

το stretching μεχρι μια διαμετρο (μικρη βεβαια) δε το θεωρω αντιαισθητικο. ισα ισα, ειναι κατι διαφορετικο απο το συνηθισμενο! θα ηθελα να κανω!!!

(Έχετε συμπεριλάβει ΧΧ εικόνες στο κείμενό σας, ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από 8. Τροποποιήστε το περιεχόμενο του κειμένου για να συνεχίσετε. Σημείωση: Ως εικόνες λογίζονται τα smilies, καθώς και κάθε χρήση της εντολής του BBCode.)

grrrrr...

Σε μερικες περιπτωσεις, π.χ. δεν εχεις τσεπες, τσαντα μαζι σου, βολευει κιολας. Οριστε:

http://www.joe-ks.com/archives_jul2006/EarPhone.jpg

Παντως σοβαρα, αυτο ποναει καθολου οσο μεγαλωνεις την τρυπα;

Εγω μονο που το βλεπω ποναω πραγματικα.:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτές είναι οι ακραίες περιπτώσεις που απλά τραβούν την προσοχή των άλλων. Σίγουρα πονάει ο τύπος, αλλά τι να πείς....

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να βάλω σκουλαρίκι στη μύτη.Βέβαια ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να βάλει ότι θέλει αφού το γουστάρει και τον εκφράζει απλά θα το προτημούσα να το έβλεπα ποιο πολύ σε γυναίκες ;) Τουλάχιστον δεν είναι απαράδεκτο όπως οι στέκες που φοράνε μερικοί.

Πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια... Ο άνδρας δε χρειάζεται "μπιχλιμπίδια" και κυρίως στα αυτιά!

Σε μερικες περιπτωσεις, π.χ. δεν εχεις τσεπες, τσαντα μαζι σου, βολευει κιολας. Οριστε:

http://www.joe-ks.com/archives_jul2006/EarPhone.jpg

Παντως σοβαρα, αυτο ποναει καθολου οσο μεγαλωνεις την τρυπα;

Εγω μονο που το βλεπω ποναω πραγματικα.:cry:

παρατηρουσα εναν στο λεωφορειο πριν καμια βδομαδα με τετοιο και στα 2 αυτια...πιτσιρικας,πανω απο 17 δεν νομιζω να ηταν..

οι τρυπες χωρουσαν ανετα το καπακι της κοκα κολα..

αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι στο ακρο το δερμα ηταν πρησμενο τοσο πολυ,λες και τον ειχαν τσιμπησει 10 μελισσες..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ναι, εχω δει περιπτωσεις που πραγματικα το δερμα υποφερει. Δεν ξερω, ισως δεν το φροντιζουν σωστα;

Αλλα φανταζομαι το αυτι ξεχειλωνει για να γινει αυτο το πραμα, αρα μετα πως επανερχεται;:worry:

Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να βάλω σκουλαρίκι στη μύτη.Βέβαια ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να βάλει ότι θέλει αφού το γουστάρει και τον εκφράζει απλά θα το προτημούσα να το έβλεπα ποιο πολύ σε γυναίκες ;) Τουλάχιστον δεν είναι απαράδεκτο όπως οι στέκες που φοράνε μερικοί.

Στη μυτη ειναι ωραιο, κατα τη γνωμη μου μονο σε γυναικες. :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια... Ο άνδρας δε χρειάζεται "μπιχλιμπίδια" και κυρίως στα αυτιά!

Δηλαδή οι σχολάριοι, οι στρατιώτες του επίλεκτου τάγματος που φρουρούσαν το παλάτι του αυτοκράτορα στο Βυζάντιο και στους οποίους οφείλουμε τη λέξη σκουλαρίκι (ενώτιο στη γλώσσα των αρχαίων Ελλήνων) δεν ήταν άντρες ή ήταν λιγότερο άνδρες;

Ο μόνος λόγος που το σκουλαρίκι στον άνδρα είναι μειονέκτημα κατά τη ταπεινή μου άποψη, είναι σε περίπτωση τσακωμού, γιατί δίνεις στον άλλον ένα όπλο εναντίον σου.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ. Τα σκουλαρίκια πέρα απο τις δύο κλασικές τρύπες για το γυναικείο φύλλο, είναι εντελός ασχήμιες. Μπορεί λοιπόν ο καθένας να κάνει τον εαυτό του ότι θέλει, όμως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λίγο καλύτερα.

Σκέφτεται καλύτερα οποίος χαρακτηρίζει τους ανθρώπους με βάση το αν φοράνε σκουλαρίκια..?

Εχω ακούσει πολλά άτομα που έκαναν για να τα προσεχουν ( κυρίος απογοητευμένα άτομα και γεμάτα κόμπλεξ ) και μετά απο χρόνια το μετάνιοσαν. Και τώρα που το μετανιώνεις τι καταλαβαίνεις?? Έχασες τα καλύτερα σου χρόνια φορόντας την κάθε ασχήμια, και μετά πας στα τριάντα σου να διορθώσεις τα αδιόρθοτα.

Έχεις συγκεκριμένα παραδείγματα στο μυαλό σου, και ωστόσο τους βάζεις όλους στην ίδια κατηγορία -κομπλεξικοί, απογοητευμένοι. Άρα η γνώμη σου δεν μετράει, γιατί αυτοαναιρείται. Σκεφτόμαστε πριν γράψουμε..:)

Τώρα για όσους το έχουν στο αίμα τους να χαλιώνται και δε το μετανιώσουν ποτέ, είναι άλλο θέμα. Για εμένα προσωπικά τέτοια άτομα, δεν έχουν πρόσβαση στην κοινωνία.

Ποιος σου είπε ότι χαλιώνται? Αν χαλιώντουσαν πολύ απλά θα το έβγαζαν το σκουλαρικάκι, ή ακόμα πιο απλά δεν θα έκαναν καν τρύπα.!

Αν ήταν στο χέρι μου... :shoot: :rocket:

Τι θα έκανες αν ήταν στο χέρι σου? Θα τους εκτελούσες? Ωραία και πολύ προοδευτική άποψη..

Άντε να δούμε πόσα λεπτά θα βλέπει το φως της οθόνης αυτό μου το post, κύριε Νίκο...

Τοσο παλιο θεμα και δεν εχω απαντησει :wacko: :fool:

ας αρχισουμε...πριν 15 χρονια περιπου εκανα την πρωτη μου τρυπα αριστερο αυτι κατω.στην πορεια εκανα και πανω και στην μυτη.παντου ειχα κρικους,(ολα απο τιτανιο).

απο το 2004 και μετα μετα απο ενα σοβαρο τροχαιο και καμια 10ρια μερες νοσοκομειο ηρθε και το τελος τους.δεν σκεφτομαι να ξαναβαλω.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δικαίωμα του καθενός να φοράει ότι θέλει αλλά και μένα δικαίωμά μου να τον κρίνω με βάση το τί βλέπω.Άλλωστε την πρώτη εντύπωση τη δίνει η εμφάνιση.Ποτέ δεν φόρεσα σκουλαρίκι γιατί απλά ποτέ δεν μου άρεσε.Ούτε και τα δαχτυλίδια κλπ μπιχλιμπίδια που φοράνε μερικοί.

Στη γυναίκα μια χαρά πάει ένα σουλουπωμένο(:p) σκουλαρικάκι στο αυτί ή στη μύτη.Είναι όμορφο.Αλλά μέχρι εκεί.

Γιατί πολύ απλά είναι η άποψη μου αγαπητέ μου. Και η ελευθερία άποψης συνταγματικά κατοχυρομένη, όπως και το τι κάνει ο καθένας στον εαυτό του. Ούτε τα χριστά ήθη προσβάλω ούτε το πρόσωπο του προέδρου της Ελληνικής δημοκρατίας, άρα είμαι νόμιμος. Αυτή είναι η γνώμη μου, όπως και η αντίθετη είναι δική σου. Φυσικά δε θα ασχολθώ με τον έναν και τον άλλο τι φοράει, όμως θα τον κατακρίνω και εάν πέσω σε λογομαχία θα του θίξω την κάθε ασχήμια πάνω του. Και χαίρομαι που μέχρι τώρα έχω συνετίσει μερικά άτομα στο θέμα αυτό. Και για να το καταλάβουν τα συγκεκριμένα άτομα αυτό που τους είπα, έχει να πεί οτι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΑΝ τα παρόντα. Βεβαίος ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Όσο λοιπόν και να αποκαλούμαι χούντας κλπ απο μερικούς αυτή είναι η άποψη μου και φυσικά δικαίωμα μου να μιλάω σε αυτούς που θέλω εγώ. Τώρα εάν είμαι χούντας που απέτρεψα τη γυναίκα μου να φοράει παραπανίσια σκουλαρίκια ( παραδέχτηκε πολάκης οτι ήταν λάθος της και με ευχαριστεί κάθε μέρα για αυτό ) η οτι δεν θα προσλάμβανα σε μια δουλειά δική μου άτομα με τρυπιμένα αυτιά κλπ νομίζω οτι πάλι είναι δικαίωμα μου.

Εαν λοιπόν νομίζουν κάποιοι οτι είμαι τριτοκοσμικός, η οτι δε στηρίζω ελευθερίες ατομικές κλπ, ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. Η θέση μου σε αρκετά θέματα όπως στα καρτοκινητά, στο δικαίωμα των καπνιστών ( αν και μη καπνιστής ) και σε πολα άλλα θέματα δημοκρατίας και ελευθεριών μαρτυρούν οτι ΕΙΜΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

Εγώ στο λύκειο έκανα μια τρύπα στο αφτί μετά από πολλούς καυγάδες με τους γονείς μου. το αποτέλεσμα; δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου και οι γονείς μου μου λένε να μην την αφήσω να κλείσει και οτι είναι χαρακτηριστικό μου (είναι και λίγο πιο πάνω από το συνηθισμένο).
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Eμένα μ αρέσει να βλέπω άντρες με σκουλαρίκια για να ξεχωρίζουν οι άντρες με ανασφάλειες και ανάγκη μη διακριτικής επίδειξης από τους πραγματικούς άντρες που ξέρουν να γοητεύουν τον περίγυρό τους με την προσωπικότητά τους και την αντρική τους εμφάνιση.

• 5 months later...
αν και εγω δε φοραω διοτι δε μου παει θεωρω οτι παει σε πολλους νεαρους!αλλα μονο οι νεοι!για μεγαλυτερους ανδρες πρεπει να χουν στυλ για να τους παει:)

Πιστεύω πως έχουν αλλάξει οι καιροί που χαρακτηρίζαμε κάποιο αγόρι με τρύπα g@y . Τώρα πια όλοι κάνουν στο φρύδι,στα χείλη και όπου βρούνε :X .Προσωπικά στα 16-17 μου από περιέργια και μόνο είπα να κάνω μια τρύπα στο αυτί.Ομολογώ πως δεν το κράτησα πάνω από 5 μήνες,δεν μου άρεσε,δεν μου πήγαινε και τόσο ήταν και η περίοδος που όπου και να πήγαινα όλοι είχαν τρύπα και δεεενν!! Το κακό είναι πως εδώ και δύο χρόνια το σημάδι από την τρύπα φαίνεται λες και δεν έκλεισε :wacko:

Στις μέρες μας αν κάποιος θέλει να ξεχωρίσει ας παραμείνει natural, χωρίς τρύπες χωρίες τατοο και χωρίς περίεργα κουρέματα και ντυσήματα!

• 8 months later...

Εγώ έχω κάνει τρύπα στο αριστερό αφτί και φοράω ενάμισι χρόνο

η μάνα μου και η αδερφή μου συμφώνησαν :D

ο πατέρας μου στην αρχή έγινε έξαλλος :lol:

μετά μου είπε μόνο ''έκανες βλακεία που τρύπησες το αφτί, χάλασες το αφτί σου''

και μέχρι σήμερα δεν μου ξαναείπε τίποτα.

• 3 weeks later...

Γεια σας. Θέλω να κάνω μια τρύπα στο αριστερό μου αυτί (στο λοβό) και να βάλω κρίκο. Έχω ακούσει όμως ότι στην αρχή και για περίπου ένα μήνα πρέπει να φοράς ένα φαρμακευτικό αν δεν κάνω λάθος τύπου διαμαντάκι. Αν κάνω με βελόνα δεν μπορούν να μου περάσουν από την αρχή κρίκο; Και κάτι ακόμα. Πόσο θα στοιχίσει περίπου όλο αυτό; δηλαδή όλο το πακέτο;

Υ.Γ. Αν έχει πάει κανείς στο Nico Tattoo είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη και γνωρίζει, ακόμα καλύτερα γιατί εκεί σκέφτομαι να πάω. Ευχαριστώ.

εγω εκανα στο nico θεσσαλονικης στον χονδρο του αυτιου ομως,οχι στον λοβο.(οποτε δεν ξερω ποσο θα σου στοιχισει,το δικο μου ηταν 40-50 ευρω καπου εκει)

ειχα ρωτησει κι εγω αν γινεται να βαλω αλλο σκουλαρηκι εξ'αρχης αλλα μου ειπε πως δεν γινεται.,

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Εγω ειχα κρατησει 2 εβδομαδες το "υποχρεωτικο" σκουλαρικι και μετα το αλλαξα, αν και εγω ειχα κανει στον χονδρο οχι στον λοβο. Δεν επαθα τιποτα που δεν το κρατησα ενα μηνα αλλά μη σε παρω και στο λαιμο μου. Νico θεσσαλονικης ειχα παει για το σκουλαρικι στο φρυδι και δεν εχω κανενα παραπονο, ειχε γινει μια χαρα η δουλεια. Για τιμες δεν ξερω μιας και το αυτι το τρυπησα πριν 10 χρονια (γμτ, γερασα :cry: )

βασικα να ρωτησω το αλλο,αφου ειναι μια απλη τρυπα στο λοβο (οχι χονδρο,οχι πιο πανω στο αυτι) γιατι θες να πας συγκεκριμενα εκει; θα ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη,δεν νομιζω το 40αρι του χονδρου που εδωσα εγω βεβαια...

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.