SiliconDreamsGR Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Δείτε τι είναι το Android....και πολλά άλλα!! Android Linux: Απορίες, Ερωτηματικά και συσκευές για όλα τα πορτοφόλια ΕΔΩ ή http://www.linuxformat.gr/?q=content/android-linux Ανακεφαλέωση...Το Android είναι λυτουργικό Linux τελικά, καί οχι βασησμένο σε Java (όπως μερικοί νομίζαν) μαζί κι εγώ!:p (έτσι μου φενώταν):lol::lol: Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 φιλε ενας φιλος πανω εδωσε μια εφαρμογη googlemaps To θεμα ειναι οτι και το google maps για να δουλεψει θελει ιντερνετ.Την εχω την εφαρμογη.Απλα να χρησιμοποιει δορυφορο δεν γινεται?Η να αποθηκευσουμε τους χαρτες? Οπως στο xperia μου.Eχω garmin kai destinator σε αυτο.Ας βγει το Android και βλεπουμε πως θα παιζει.Αρκει να βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Το Android...έχει καμιά σχέση με την Google?? :confused::worry: εχει σχεση??δηλαδη το Android ειναι τις Google???? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitcoder Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Nαι.. το Android είναι της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Nαι.. το Android είναι της Google. ΝΑΙ! είναι της Google, όπως έχει φτυάξει και δική της Distro (έκδοση) Linux για PC, λέγετε (Google OS linux) νομίζω...:worry: Αλλά κατά την γνώμη μου....είναι χάλια! :wacko::blink: Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitcoder Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 ΝΑΙ! είναι της Google, όπως έχει φτυάξει και δική της Distro (έκδοση) Linux για PC, λέγετε (Google OS linux) νομίζω...:worry: Αλλά κατά την γνώμη μου....είναι χάλια! :wacko::blink: Chromium OS είναι το λειτουργικό. Είναι ακόμα σε φάση ανάπτυξης. Έχουμε μέλλον :p Όσον αφορά το Android, πιστεύω είναι η τελευταία ελπίδα των Η1 κ Μ1 για να μην θεωρηθεί η αγορά τους πεταμένα λεφτά. Τουλάχιστον για εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Θέλει να το δοκιμάσει κανείς ? http://www.freelimo.tk/viewtopic.php?f=10&t=28 Αυτό που έψαχνα από την αρχή που κυκλοφόρησε το κινητό :D http://www.limo-os.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=73 Edited September 8, 2010 by tntslack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Chromium OS είναι το λειτουργικό. Είναι ακόμα σε φάση ανάπτυξης. Έχουμε μέλλον :p Όσον αφορά το Android, πιστεύω είναι η τελευταία ελπίδα των Η1 κ Μ1 για να μην θεωρηθεί η αγορά τους πεταμένα λεφτά. Τουλάχιστον για εμένα... το Chromium OS ειναι για κινητα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 το Chromium OS ειναι για κινητα? λειτουργικο για Η/Υ ειναι το Chromium OS :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 ααα οκ φιλε..θα προσπαθησει η google να χτυπησει windows φανταζομαι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madevill Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Καλησπερα και απο εμενα εχω το Η1 και εβαλα μια memorycard και μου ζηταει να κανω μορφοποιηση παταω να μου το κανει και μου ζηταει κωδικο ξερει κανενας τον κωδικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 (edited) μονο του σου ζητησε μορφοποιηση??..εμενα στο μ1 δεν το εκανε Edited September 9, 2010 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Καλησπερα και απο εμενα εχω το Η1 και εβαλα μια memorycard και μου ζηταει να κανω μορφοποιηση παταω να μου το κανει και μου ζηταει κωδικο ξερει κανενας τον κωδικο? Ο κωδικός είναι "00000000" χωρίς αυτάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madevill Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Ο κωδικός είναι "00000000" χωρίς αυτάκια. σε ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Θέλει να το δοκιμάσει κανείς ? http://www.freelimo.tk/viewtopic.php?f=10&t=28 Αυτό που έψαχνα από την αρχή που κυκλοφόρησε το κινητό :D http://www.limo-os.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=73 Αψογως, όπως πάντα!! :D:happy: Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 ειδα UNO στο αρχειο στο πρωτο λινκ το παιχνιδι ειναι:p? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Γεια σας και παλη..... θελω να σας κανω μια ερωτηση αν ξερει κανενας αν υπαρχει καμια θυκη για το Η1 και στα ποσα λεφτα περιπου γιατι δεν το βλεπω να αντεχει και πολυ ακομα στην οικοδομη ευχαριστω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 αυτη σου κανει?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 αυτη σου κανει?? την αγορασα ηδη :p μια χαρα ειναι τνξ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 τιποτα :p...ειχα βρει και αυτη :p:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) παιδια λιγο βοηθεια... η κοπελα μου εχει το samsung m1... χτες το βραδυ της εκανα αναβαθμηση στο κινητο...προστεθηκαν λειτουργειες οπως wallpapper αλλα υπαρχει 1 προβλημα τωρα...τα μνμτα δεν εμφανιζονται οπως παλια(οπως τις επαφες,δλδ κινουμενες καρτελες)αλλα σαν λιστα...γινεται να το κανω οπως πριν? edit: διαβαζοντας τις προηγουμενες σελιδες ειδα οτι και αλλοι εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα...και η λυση ειναι back up και hard reset...το back up γινεται με το NPS απο εδω http://www.samsungmobile.co.uk/support/softwaremanuals/software.do?phone_model=GT-I6410&sw_type=SW ε?? Edited September 10, 2010 by stathakis21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 οταν εννοεις οτι δεν φαινεται οπως πριν? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 οταν εννοεις οτι δεν φαινεται οπως πριν? πριν τα μηνυματα φαινονταν σαν κινουμενες καρτελες οπως και οι επαφες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Μια ερώτηση προς όλους . Μπορούμε να βάλουμε android λειτουργικό στο τηλέφωνο μας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Μια ερώτηση προς όλους . Μπορούμε να βάλουμε android λειτουργικό στο τηλέφωνο μας . Αυτό περιμένουμε όλοι εδω μέσα....ρίξε μια ματιά και στις πιό πίσω σελίδες ;-) :-P Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts