stratos_mgr Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 καλημερα... Αντιμετωπίζω ένα προβλημα και θα ηθελα την εμπειρια σας.... Προσπαθώ να βάλω στο Μ1 μια κάρτα sim 3G vodafone, και η συμπερηφορα του κινητου είναι η διαδικασία να ξεκινάει νορμαλ, να μου ζητάει το Ριn, και μετά την ειαγωγή του Ριn, να κάνει reset-reboot!!!!!!!! Με κάρτα sim vodafone παλιά δλδ όχι 3G, το κινητό λειτουργεί κανονικα...... Έχετε καμια ιδέα? εχει αντιμετωπίσει κανεις αλλος το ίδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) ΜΟΛΙΣ έκανα update!! :w00t: :w00t: (κανονικά μέσω pc studio) BUJA2 BUJC1 Οι αλλαγές: Please find below the updates included within the new firmware release (C1) for the Vodafone 360 Samsung H1/M1: Improved email experience You can now more easily select which email account you want read. The layout of emails has been improved and you can now download the first part of an email. You can also display the full sender email address in the expanded view so it’s easy to see who it’s from. In addition, many bugs have been fixed in the push mail capability which, together with changes being made on the server side of the service, this should improve the overall reliability of the service. Improvements to 360 People Multiple phone numbers and email addresses for your contacts will now be shown within the Contact view making it easier for you to choose how to communicate with your contacts. There is now a bigger end call button with an easier to use experience. The end call button is red so that you can identify this button easier. A long press on the right Apps hardkey will also end the call. There is a new manual sync button in the command bar within ‘Settings/ Vodafone 360 settings’. Tap the sync button and your phone and your 360 web account will communicate with each other making sure all of your information is up to date. Improved photos experience You can now easily edit the name of a picture when in camera or gallery mode. You're also provided with the option to edit a picture name and comments when uploading to social networking sites. Improved maps experience Shared points of interest on the map are turned off as the default but you have the option to turn them back on if required. Placemarks will also be shown but only from friends connected to you on Vodafone 360. On the map there are now fixed +/- zoom buttons making it easier for you to enlarge/reduce the size of the map when you need to. Customised Alert Tones You will be able to customise your Message, Email, Chat & Event alert tones for each profile and you can select a custom MP3 file for any of these in addition to the ones provided. Other improvements The responsiveness of the touch screen has been improved making it a much better experience and quicker! There is a simplified incoming call lock screen. The direction in which the slider is moved to reject a call has changed so that you don’t accidentally reject a call. You can now set customise your background on the locked screen with wallpapers. You can choose one of the default wallpapers or select one of your own from your photos or even download something else. The keyboard has a simpler layout to make it easier to use - a long press on the space bar brings up the punctuation characters. Also lower case characters are now shown on the keyboard when you choose this option. Edited May 12, 2010 by Arxegonos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Συγνώμη που θα σας απογοητεύω, αλλά αυτό το firmware είχε βγει το Μάρτιο, και το έχω από τότε που αγόρασα το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_mgr Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) χαχαχαχ Για εμενα είναι νεο ομως!!!!!! και ευχαριστες αυτες οι αλλαγες! εχει τιποτε αλλο νεο, που δεν προλλαβα να εντοπισω? για βοηθα εσυ που το δουλευεις τοσο καιρο, tnslack.... Edited May 12, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο Τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Συγνώμη που θα σας απογοητεύω, αλλά αυτό το firmware είχε βγει το Μάρτιο, και το έχω από τότε που αγόρασα το κινητό. Βγήκε αλλά το απέσυραν λόγω bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) δηλαδη εγω τωρα θα εχω bugs και εσεις οχι? εχει τιποτε αλλο νεο, που δεν προλλαβα να εντοπισω? για βοηθα εσυ που το δουλευεις τοσο καιρο, tnslack.... Νέο είναι ότι, όταν είσαι συνδεδεμένος στο wifi ότι εφαρμογή και να ανοίξεις συνδέετε μέσο wifi και δεν ενεργοποιείτε το GPRS Δεν ξέρω αν ήταν έτσι και από την αρχή Και τα υπόλοιπα έτσι όπως γράφει πιο πάνο ο φίλος xaxaxax kane tin nea anaba8misi kai esu!!!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να κάνω εγώ αναβάθμιση, πρέπει να γυρίσω πίσω στι παλιά firmware και μετά να κάνω.. :D Edited May 12, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο Τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis25 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Με τα sms ??? υπαρχει προβλημα ακομα ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Με τα sms ??? υπαρχει προβλημα ακομα ???? Με τα sms κανένα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Με τα sms ??? υπαρχει προβλημα ακομα ???? Προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα μηνύματα αλλα απότι διάβασα ήταν ένας λόγος που απέσυραν το update αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Πια η διαφορά άραγε με το δικό σας και με το δικό μου firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobSfougarakis Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Πια η διαφορά άραγε με το δικό σας και με το δικό μου firmware? όποια και να είναι η διαφορά εσύ δε μπορείς να κάνεις update και να βάλεις το καινούργιο; Αν πάρω το κινητό τώρα θα έχει το νέο λογισμικό ή θα πρέπει να κάνω update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Πια η διαφορά άραγε με το δικό σας και με το δικό μου firmware? Απο καμία μέχρι κάτι λίγα υποθέτω. Μικρο-κολλήματα πχ που ίσως διαπιστώσεις στην πορεία κ δεν τα έχουμε εμείς. όποια και να είναι η διαφορά εσύ δε μπορείς να κάνεις update και να βάλεις το καινούργιο; Αν πάρω το κινητό τώρα θα έχει το νέο λογισμικό ή θα πρέπει να κάνω update; Θα κάνεις αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis25 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Κανενα βιντεο απο την αναβαθμιση υπαρχει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Καλησπερα παιδια , να ρωτησω εγω εχω κανει φλασαρισμα και εχω την phone i8320BUJA2 , pda i8320BUJB3 kai csc i8320VGRIJ4 και θελω να παω στην i8320BUJC1 ξερετε αν θα εχω καποιο προβλημα με την συσκευη???? Αν ειναι να μην προχωρησω στην αλλη εκδοση. Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1612 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 γεια σας και παλι φιλοι μ. εγω εχω το Μ1 μηπως γνωριζει καποιοσ αν υπαρχει καμια διαθεσιμη αναβαθμιση και αν ναι πωσ θα την βαλω. σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 γεια σας και παλι φιλοι μ. εγω εχω το Μ1 μηπως γνωριζει καποιοσ αν υπαρχει καμια διαθεσιμη αναβαθμιση και αν ναι πωσ θα την βαλω. σας ευχαριστω πολυ Η αναβάθμιση ανέβηκε σήμερα και την κάνεις μέσω του pc studio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1612 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Η αναβάθμιση ανέβηκε σήμερα και την κάνεις μέσω του pc studio. σε ευχαριστω πολυ φιλε μ αλλα μολισ μπηκα και δεν εχει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) σε ευχαριστω πολυ φιλε μ αλλα μολισ μπηκα και δεν εχει τιποταΟύτε εμένα μου δείχνει κάτι για Μ1. Άσε που συνδέεται όποτε θέλει. Κάποιες φορές μου βγάζει και σφάλμα και με ρωτάει αν θέλω να σταλούν οι πληροφορίες στη samsung. Αυτό συμβαίνει τόσο σε XP όσο και σε Vista. Edited May 12, 2010 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 OK η αναβάθμιση τα σπάει! Πολύ καλή δουλειά! :yahoo: Αφορά H1 όμως, επομένως το M1 δε θα δει κάτι στο PCStudio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Τι να πώ ρε παιδιά , ότι έγραψα σε αυτό μου το πόστ το πήρα απο το forum του 360 και αναφέρει την έκδοση που κατεβάσαμε και λεει Η1/Μ1.. Απο εκεί και πέρα...:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpa Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Για νέο λογισμικό ακούω. Δοκίμασε κανείς τι γίνεται με την αναφορά μυνημάτων με τη νέα έκδοση; Μια ερώτηση, γιατί δεν το διευκρινίζει κατά την αναβάθμιση. Πριν και μετά την αναβάθμιση πρέπει να απενεργοποιήσεις την συσκευή και να βγάλεις και βάλεις την μπαταρία, όπως γίνεται με τα SONY ERICSSON; Στο PC SUITE που έδινε η SONY ERICSSON το έγραφε σαφώς. Στο PC STUDIO δεν αναφέρει κάτι για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 παιδια με ποιο pc suite μπορω να κανω αναβαθμιση? (H1 εχω!) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpa Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Παιδιά παρουσιάζεται συνεχώς το εξής. Πάω στο PC STUDIO αναγνωρίζει κανονικά τη συσκευή μου, πατάω στο εικονιδιο για ενημέρωση, πάω στην ενημέρωση συσκευής και επιλέγω το κινητό μου. Τότε αρχίζει να κάνει αναζήτηση και μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα μου βγάζει: Αποτυχία σύνδεσης με το διακομιστή. Δε μπορεί να συνεχιστεί η ενημέρωση. Δοκίμασα να το κάνω απο δυο υπολογιστές που έχω έναν με WIN XP και ο άλλος με VISTA. Και στους δύο τα ίδια. Μα τι συμβαίνει; Θυμάμαι και στην προηγούμενη αναβάθμιση που έκανα μερικές βδομάδες πρίν όταν πήρα τη συσκευή μου έκανε πάλι τέτοια κόλπα, και εντελώς ξαφνικά μια στιγμή συνδέθηκε και μου έκανε την αναβάθμιση τότε. Τι μπορώ να κάνω ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Για νέο λογισμικό ακούω. Δοκίμασε κανείς τι γίνεται με την αναφορά μυνημάτων με τη νέα έκδοση; Μια ερώτηση, γιατί δεν το διευκρινίζει κατά την αναβάθμιση. Πριν και μετά την αναβάθμιση πρέπει να απενεργοποιήσεις την συσκευή και να βγάλεις και βάλεις την μπαταρία, όπως γίνεται με τα SONY ERICSSON; Στο PC SUITE που έδινε η SONY ERICSSON το έγραφε σαφώς. Στο PC STUDIO δεν αναφέρει κάτι για αυτό. Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ παιδια με ποιο pc suite μπορω να κανω αναβαθμιση? (H1 εχω!) Samsung New pc studio. Όταν συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή έχεις επιλογή να το κάνεις εγκατάσταση Η το κατεβάζεις από εδώ Παιδιά παρουσιάζεται συνεχώς το εξής. Πάω στο PC STUDIO αναγνωρίζει κανονικά τη συσκευή μου, πατάω στο εικονιδιο για ενημέρωση, πάω στην ενημέρωση συσκευής και επιλέγω το κινητό μου. Τότε αρχίζει να κάνει αναζήτηση και μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα μου βγάζει: Αποτυχία σύνδεσης με το διακομιστή. Δε μπορεί να συνεχιστεί η ενημέρωση. Δοκίμασα να το κάνω απο δυο υπολογιστές που έχω έναν με WIN XP και ο άλλος με VISTA. Και στους δύο τα ίδια. Μα τι συμβαίνει; Θυμάμαι και στην προηγούμενη αναβάθμιση που έκανα μερικές βδομάδες πρίν όταν πήρα τη συσκευή μου έκανε πάλι τέτοια κόλπα, και εντελώς ξαφνικά μια στιγμή συνδέθηκε και μου έκανε την αναβάθμιση τότε. Τι μπορώ να κάνω ξέρει κανείς; Θα συνεχίσεις μέχρι να ξεκολλήσει, εγώ το παθαίνω συνέχεια στα win7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_mgr Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 καλημερα... Αντιμετωπίζω ένα προβλημα και θα ηθελα την εμπειρια σας.... Προσπαθώ να βάλω στο Μ1 μια κάρτα sim 3G vodafone, και η συμπερηφορα του κινητου είναι η διαδικασία να ξεκινάει νορμαλ, να μου ζητάει το Ριn, και μετά την ειαγωγή του Ριn, να κάνει reset-reboot!!!!!!!! Με κάρτα sim vodafone παλιά δλδ όχι 3G, το κινητό λειτουργεί κανονικα...... Έχετε καμια ιδέα? εχει αντιμετωπίσει κανεις αλλος το ίδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts