Jump to content

Athens Digital Week με διαγωνισμό MODDING


junglist
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την πρωτοφανή επιτυχία της περσινής έκθεσης τεχνολογίας Athens Digital Week που πραγματοποιήθηκε στις 16-19 Οκτωβρίου 2008 στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, φέτος επιστρέφουμε με έναν νέο διαγωνισμό που πραγματικά θα αφήσει εποχή!!

 

Ο νέος διαγωνισμός αφορά όλους τους χρήστες Η/Υ που έχουν λίγο μεράκι και τους αρέσει να ασχολούνται λίγο παραπάνω με τη θήκη του υπολογιστή τους και που θα θέλανε να εκθέσουν τις δημιουργίες τους στο κοινό που θα παρευρεθεί στην φετινή έκθεση στις 14-18 Οκτωβρίου 2009 στην Τεχνόπολις, στο Γκάζι.

Όμως δεν πρόκεται για άλλον έναν απλό διαγωνισμό MODDING.

 

Η μεγάλη καινοτομία του διαγωνισμού αυτού είναι ότι ΟΛΟΙ οι ενεργοί συμμετέχοντες θα κερδίσουν το χρηματικό ποσό των 50 ΕΥΡΩ και αυτομάτως αποκτούν την δυνατότητα να περάσουν στον τελικό όπου θα διεκδικήσουν τα μεγάλα χρηματικά δώρα που αγγίζουν στο σύνολο τα 3.000€!!!

 

Σας φαίνεται τρελό?

Και όμως την εποχή της κρίσης, το Athens Digital Week δίνει τη λύση!

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να μεταβείτε στο παρακάτω Link και αφού γίνετε μέλος (αν δεν είστε ήδη), να ανοίξετε ένα νέο θέμα με τίτλο: XXX ADW2009 PC, όπου ΧΧΧ το Nickname που έχετε για να συνδέεστε στο φόρουμ.

 

Στη συνέχεια το μόνο που απαιτείται για να διεκδικήσετε το ποσό των 50€ και τη συμμετοχή σας στον τελικό, είναι να ανεβάσετε τουλάχιστον 3 φωτογραφίες του κουτιού σας μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου 2009 και οι οποίες πιστεύετε ότι παρουσίαζουν τα ξεχωριστά του σημεία.

Φυσικά όσο περισσότερες ανεβάσετε τόσο το καλύτερο για εσάς!

Και επειδή η δημιουργική φαντασία πάντα πρέπει να φαίνεται, θα θέλαμε να γράψετε ένα μικρό κείμενο αναφέροντας τις αλλαγές που έχετε κάνει στο κουτί (εσωτερικά ή εξωτερικά) και γιατί τις θεωρείτε σημαντικές ή πώς τις σκεφτήκατε.

 

Πολύ σημαντικό είναι να θυμάστε ότι θα προσφερθεί το ποσό των 50€ ανά συμμετέχοντα και όχι ανά κουτί, οπότε όσοι επιθυμούν να φέρουν περισσότερα του ενός υπολογιστές δεν θα μπορούν να λάβουν περισσότερα χρήματα.

 

Να διευκρινίσουμε πως ο μέγιστος αριθμός εκθεμάτων ανέρχεται συνολικά στα 20 (τόσα μπορούμε να φιλοξενήσουμε συνολικά στο χώρο που θα βρισκόμαστε), οπότε αν υπάρξουν μέχρι και τις 9 Οκτώβρη παραπάνω συμμετοχές, τότε θα προκριθούν στον τελικό εκείνες οι συμμετοχές που τα μέλη του φόρουμ θα επιλέξουν σε online poll που θα διεξαχθεί από τις 10 έως και τις 12 Οκτώβρη.

 

Αυτές οι 20 θα είναι τελικά και οι 20 ενεργές συμμετοχές που αναφέρθηκαν παραπάνω, κερδίζουν αυτόματα από 50€ και διεκδικούν στο Athens Digital Week χρηματικά ποσά που ανέρχονται στα 3000€.

 

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να σημειώσουμε πως οι υπολογιστές πρέπει να είναι πλήρως λειτουργικοί. Αν για παράδειγμα κάποιος αποφασίσει να δημιουργήσει υπολογιστή μέσα σε κουφάρι τηλεκατευθυνόμενου, οφείλει να εξασφαλίσει πως εκτός από την άψογη εμφάνιση σαν αυτοκίνητο, πρέπει όντως να δουλεύει ως υπολογιστής.

 

Την προηγούμενη της έναρξης του event, οι υπολογιστές θα πρέπει να στηθούν στο χώρο ο οποίος θα φυλάσσεται.Τα εκθέματα θα παραμείνουν στο χώρο μέχρι το τέλος του ADW.

 

Για όποιες απορίες και γενικότερη συζήτηση γύρω από το θέμα του modding contest μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το thread.

ONEPLUS 6 64gb: rooted, Elemental kernel

NEXUS 4 16gb: Stock 5.0.1/Rastapop 5.0.2, Hell core b69L

Cube iwork 10 tablet 64gb: Win 10/Android 5.1

Tv Box CS968:RK3188, 4 Core 1.6ghz, 4 core VGA, 2GB Ram, Geass custom Rom

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ τους MOD για την άδεια να ενημερώσω για το ADW.

 

Ελπίζω να ενδιαφέρει τα μέλη.:)

ONEPLUS 6 64gb: rooted, Elemental kernel

NEXUS 4 16gb: Stock 5.0.1/Rastapop 5.0.2, Hell core b69L

Cube iwork 10 tablet 64gb: Win 10/Android 5.1

Tv Box CS968:RK3188, 4 Core 1.6ghz, 4 core VGA, 2GB Ram, Geass custom Rom

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...