Nickozzz Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ρε παιδια παω να κανω πλοηγηση απο το εικονιδιο χαρτες και εμενα δεν εντωπιζει δορυφορους.εχει μεσα δεικτη gps το κινητο?πως μπορω να κανω πλοηγηση στο 5530?εχει επιχειρησει κανεις να εντωπισει δορυφοους απο την συσκευη?ή μηπως δεν γινεται?εχω δει ποσο γρηγορα μπαινει το 5800 κ απορω εμενα γιατι δεν βρισκει δορυφορους.να επισημανω οτι πριν απο την αναβαθμιση λογισμικου δεν μπορουσα να κανω την χρηση που κανω τωρα στην εφαρμογη χαρτες(δεν ειχα τοσες επιλογες και μου ελεγε οτι πρεπει να συνδεθω με εξωτερικη συσκευη gps).γνωριζει καποιος να μου πει γιατι το κινητο δεν συνδεεται με δορυφορους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Mα το 5530 δεν έχει δέκτη gps.;) Aν θες να κάνεις πλοήγηση με την συσκευή σου θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό δέκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Mα το 5530 δεν έχει δέκτη gps.;) Aν θες να κάνεις πλοήγηση με την συσκευή σου θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό δέκτη. Και γιατι μολις παω εργαλεια κ παω χαρτης 3D ξεκιναει να ψαχνει να συνδεθει με δορυφορο εφοσον δεν εχει δεκτη?μου ζηταει κ σημειο προσβασης(web vodafone,gprs,wi-fi)...αν αυτο ειαι ασχετο με την πλοηγηση τελικα δεν ξερω.παντως απο την εφαρμογη χαρτες τι μπορω να κανω?να βρω μονο τη θεση στην οποια βρισκομαι και να διαλεγω καποια δρομολογια χωρις καθοδηγηση? Mα το 5530 δεν έχει δέκτη gps.;) Aν θες να κάνεις πλοήγηση με την συσκευή σου θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό δέκτη. Και γιατι μολις παω εργαλεια κ παω χαρτης 3D ξεκιναει να ψαχνει να συνδεθει με δορυφορο εφοσον δεν εχει δεκτη?μου ζηταει κ σημειο προσβασης(web vodafone,gprs,wi-fi)...αν αυτο ειαι ασχετο με την πλοηγηση τελικα δεν ξερω.παντως απο την εφαρμογη χαρτες τι μπορω να κανω?να βρω μονο τη θεση στην οποια βρισκομαι και να διαλεγω καποια δρομολογια χωρις καθοδηγηση? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους, μια ερώτηση, το 5530 διαθέτει και εσωτερική κάμερα για βιντεοκλήση ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Και γιατι μολις παω εργαλεια κ παω χαρτης 3D ξεκιναει να ψαχνει να συνδεθει με δορυφορο εφοσον δεν εχει δεκτη?μου ζηταει κ σημειο προσβασης(web vodafone,gprs,wi-fi)...αν αυτο ειαι ασχετο με την πλοηγηση τελικα δεν ξερω.παντως απο την εφαρμογη χαρτες τι μπορω να κανω?να βρω μονο τη θεση στην οποια βρισκομαι και να διαλεγω καποια δρομολογια χωρις καθοδηγηση? γιατι πολυ απλά ειναι το προγραμμα που τα κανει αυτα σα εφαρμογη και δεν εχει σχεση το κινητο... απλα δεν εχεις gps και αυτο ψαχνει συνεχως... βαλε στο προγραμμα να μην ψαχνει καθολου αν γινεται (νομιζω γινεται).. μπορεις απλα να βλεπεις τους χαρτες για δικους σου λογους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ρε παιδια παω να κανω πλοηγηση απο το εικονιδιο χαρτες και εμενα δεν εντωπιζει δορυφορους.εχει μεσα δεικτη gps το κινητο?πως μπορω να κανω πλοηγηση στο 5530?εχει επιχειρησει κανεις να εντωπισει δορυφοους απο την συσκευη?ή μηπως δεν γινεται?εχω δει ποσο γρηγορα μπαινει το 5800 κ απορω εμενα γιατι δεν βρισκει δορυφορους.να επισημανω οτι πριν απο την αναβαθμιση λογισμικου δεν μπορουσα να κανω την χρηση που κανω τωρα στην εφαρμογη χαρτες(δεν ειχα τοσες επιλογες και μου ελεγε οτι πρεπει να συνδεθω με εξωτερικη συσκευη gps).γνωριζει καποιος να μου πει γιατι το κινητο δεν συνδεεται με δορυφορους? Βρε παιδιά πριν πάρετε ένα κινητό, δεν μπαίνετε καν στον κόπο να δείτε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά…; ΔΕΝ έχει δέκτη GPS, πως περιμένεις να κλειδώσει δορυφόρους φίλε μου... Χρόνια πολλά σε όλους, μια ερώτηση, το 5530 διαθέτει και εσωτερική κάμερα για βιντεοκλήση ή όχι? Το κινητό δεν έχει καν 3G... οπότε, ούτε και 2η κάμερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Μέχρι τώρα και σαν απαιτιτικός χρήστης αλλά ασχετος με symbian έχω βρει τα εξής μειονεκτήματα, μικρά και μεγάλα. *Η μπαταρία είναι μέτρια προς ικανοποιητική. *Η ένταση απο τα ακουστικά είναι σχετικά χαμηλή. Δηλαδή αμα μια φορά θέλω να το κάψω στο metal δεν μαφήνει :cool:. *Πιστευω το media player επρεπε ναταν λίγο πιο ευχρηστο στο να πηγαινεις στο now playing, επρεπε ναχει λίγα φανφαρε και visualizations, και τα equalizers δεν κάνουν παπάδες. *Έπρεπε ναχει τρόπο να μειώνεις την ένταση το λιγότερο ή να αλλάζεις τραγούδι με κλειδωμένο το κινητό και κλειστή την οθόνη. πχ SE W810/ *Πολύ παράξενο το γεγονός οτι δεν μπορώ να διαλέξω τις φωτος απο την καμερα να πηγαίνουν σε φάκελο που θα διαλέξω εγω. Το Gallery τα ρίχνει ολα μέσα. *Για να μαρκάρω και να μετακινήσω γρήγορα αρχεια με δυσκολευει. αφου για να μαρκάρω μια φώτο κάθε φορά πρεπει να ξανα πατάω options-->mark--> mark it Εχετε καμιά λυση οσων αφορά αυτά? με hacks? Παραθέστε και σεις αμα θέλετε 1)κάνε αναβάθμιση το firmware και θα στρώσει λίγο 2)Εμένα που χρησιμοποιώ συνήθως bluetooth ακουστικά παίζει ΑΡΚΕΤΑ δυνατά... 3)Βάλε άλλο πρόγραμμα, υπάρχουν αρκετά 4)Για τσέκαρε τα Nokia BH-503 ακουστικά, είναι λίγο μεγάλα αλλά κάνουν αυτό που λες... 5)κλασικά στη Nokia, δεν αλλάζει.. 6)είχα δοκιμάσει παλαιότερα το pencil αλλά μου "κολούσε" το κινητό... καλησπερα παιδες και χρονια πολλα....απο σημερα ειμαι και εγω κατοχοσ του 5530 και μεχρη στηγμης μου φενετε πολυ καλο το κιν...εχω ενα ερωτημα σχετικα με τα singed προγραμαρακια..εχω .cer . key αρχεια αλλα οταν παω να κανο εγκατασταση μου λεει οτι δεν δοθηκε προσβαση που ζηταει η εφαρμογη τι κανω λαθος??με το ζιπ αρχειο που εχει στο σαιτ κανο το singed αν μπορει καποιος να με βοηθειση :) ευχαρηστο. Διαβασε αυτό:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ευχαριστω πολυ παιδια κ συγγνωμη αν εγινα κουραστικος.απλα οταν βγηκε η αναβαθμιση η τελευταια για το λογισμικο σε κατι changelog που διαβασα σε διαφορα site ελεγε οτι προστεθηκαν νεοι χαρτες κ πως μπορεις να κανεις χρηση του gps τωρα ενω πριν την αναβαθμιση δεν μπορουσες.γιαυτο μου εκανε εντυπωση κ ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε κατι πανω στο θεμα.κ κατι ακομα το ηχειο του 5530 υστερει πολυ σε σχεση με το 5800?γιατι απο τα ακουστικα του 5530 δεν θα ειμαι σε θεση να ακουω τιποτα τοσο αβολα που ειναι.γνωριζει κανεις να μου πει για τα ηχεια των δυο κινητων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Διαβασε αυτό:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176 το εχω διαβασει και σιμφονα με αυτο υπογραφω τα sis/sisx σε μερικα δουλεψε σε αλλα οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ευχαριστω πολυ παιδια κ συγγνωμη αν εγινα κουραστικος.απλα οταν βγηκε η αναβαθμιση η τελευταια για το λογισμικο σε κατι changelog που διαβασα σε διαφορα site ελεγε οτι προστεθηκαν νεοι χαρτες κ πως μπορεις να κανεις χρηση του gps τωρα ενω πριν την αναβαθμιση δεν μπορουσες.γιαυτο μου εκανε εντυπωση κ ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε κατι πανω στο θεμα. Οι Χάρτες σαν εφαρμογή υπάρχουν και στο 5530, απλά δε μπορείς να κάνεις πλοήγηση μέσω GPS γιατί δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη. Μπορείς όμως να συνδεθείς με έναν εξωτερικό δέκτη ή απλά να σχεδιάσεις μια διαδρομή και να τη δεις. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Καλησπέρα ! Αγόρασα το 5530 από το Multirama για 219 ευρώ. Μόλις το πήρα, και αφού το περιεργάστηκα λίγο και το φόρτισα, του έκανα αναβάθμιση μέσω Νokia Ovi Suite. Αν και συνεργάζεται και τρέχει κανονικά σε Windows Server 2008 R2 που έχω σαν Workstation στο λάπτοπ, τελικά του λείπουν ( του λειτουργικού ) συγκεκριμένοι drivers που κάνουν την σύνδεση για την αναβάθμιση. Έτσι χρειάστηκε να κάνω boot στο Windows 7 λειτουργικό, όπου ολοκληρώθηκαν όλα άψογα. Τώρα το mini-review. Νταξ το κινητό τα σπάει. Έχω μείνει άφωνος, καθώς είχα δουλέψει για καμιά βδομάδα iPhone3G. Τι να πρωτο-πω.. Καταρχάς είναι κινητό. Ναι, θες να στείλεις μήνυμα ; Όλα εκεί στην θέση τους, ταχύτητα, με το Τ9 μου, καμία καθυστέρηση στην απόκριση, μήνυμα σε χρόνο ντε-τε. Οvi mail, integrated, με εμφάνιση μπροστά στην οθόνη, ακόμη και το Windows Live Mail μου είναι εκεί έτοιμοπόλεμο και εύχρηστο σαν να ήμουν δίπλα σε υπολογιστή. Κλήσεις/Μητρώο κτλ λεπτομερέστατο, εύχρηστο, ακόμη πιο γρήγορο και από συμβατικό κινητό χάρη στο Kinetic Scrolling. Σαν συσκευή είναι μικρή, ελαφριά, βολική στην χρήση με ένα χέρι για τα πάντα, με ωραίο minimal Design. Ποιότητα κατασκευής καλή, δεμένο κινητό, εκτός από το πίσω καπάκι που απλά "παίζει" κάπως αλλά είναι σταθερά κουμπωμένο και δεν ενοχλεί. Ποιότητα οθόνης εξαιρετική, καλή ανάλυση ζωντανά χρώματα, δεν έχει να ζηλέψει κάτι. Στον ήλιο την παλεύει, αλλά δεν είναι και χάρμα φωτισμού. Στον μέσο όρο. Η απόκριση στο άγγιγμα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν χρειάζεται γραφίδα, γίνεται register με μια ελαφριά πίεση ίσα παραπάνω από το άγγιγμα, και είναι α-κ-ρ-ι-β-έ-σ-τ-α-τ-η. Εκεί που εσύ πιστεύεις ότι στοχεύω στο περίπου και κέντρο με τις δαχτυλάρες, εκεί καταλαβαίνει ακριβώς, σε σημείο που λάθος στοιχείο σπανιότατα να έχω χτυπήσει, δηλαδή άλλο να ήθελα και άλλο να βγήκε. Το Handwriting στα ελληνικά και εκεί δίνει ρέστα. Το wifi του δυνατό, πιάνει αρκετά καλά και μακριά. Αυτά τα λίγα είδα, τώρα φορτίζει, δεν πρόλαβα να το περιεργαστώ, για να αναφέρω για εσωτερικές λειτουργίες, browser κτλ... Αλλά ελπίζω σύντομα να έχω μια εντύπωση αφού το δουλέψω λιγάκι. Τα ρέστα μου στην Nokia που δίνει και σε μας που δεν θέλουμε να ξοδεύουμε μια περιουσία για ένα smartphone, ΚΙΝΗΤΑΡΕΣ. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Καλησπέρα ! Αγόρασα το 5530 από το Multirama για 219 ευρώ. Καλορίζικο, πιστεύω έκανες πολύ καλή επιλογή!!! ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 πως τα εφερε η τυχη..και ενω περιμενω να μου ερθει ενα κινητο απο αναβαθμιση..εδω και 20 ημερες δεν ειναι διαθεσιμο. τελικα πηγα σημερα και αυριο θα εχω στα χερια μου το ΝΟΚΙΑ 5530.ευχομαι να μου βγει σε καλο αυτη η αλλαγη..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 πως τα εφερε η τυχη.. το ΝΟΚΙΑ 5530...:cool: Συμβαίνουν και θαύματα δηλαδή?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Πως σας φαίνεται η ποιότητα και ένταση ήχου? προσωπικά έχω απογοητευτεί, η ένταση είναι χαμηλή και τα motorola s9 και το στερεοφωνικό(auxiliary) μου παίζουν χαμηλά και εντελώς χαμένα σε σχέση με τα παλιά μου se w850 και νόκια 5220. Σε μεταγενέστερη αναβάθμιση υπάρχει δυνατότητα να δυναμώσει? Συνηθίζεται να αλλάζουν ποιότητα και εντααη ήχου με αναβαθμίσεις, ή δεν έχουν τέτοια πολιτική. ? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 πως τα εφερε η τυχη..και ενω περιμενω να μου ερθει ενα κινητο απο αναβαθμιση..εδω και 20 ημερες δεν ειναι διαθεσιμο. τελικα πηγα σημερα και αυριο θα εχω στα χερια μου το ΝΟΚΙΑ 5530.ευχομαι να μου βγει σε καλο αυτη η αλλαγη..:cool: Συμβαίνουν και θαύματα δηλαδή?:p Ναι όντως είναι θαύμα. RAVER αφήνεις την κοινοπραξιά Σουηδών-Ιαπώνων για τους Φιλανδούς?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ναι όντως είναι θαύμα. RAVER αφήνεις την κοινοπραξιά Σουηδών-Ιαπώνων για τους Φιλανδούς?:p σε αυτο το μπαντζετ που επαιζα δεν ειχα πολλες επιλογες.2 κινητα ειχα ζητησει και δεν ηταν διαθεσιμα εδω και 3 βδομαδες. θα εχανα την προσφορα και πηρα αυτο. αχ...απο την αρχη διαβασμα τωρα και ευχομαι να εκανα σωστη επιλογη :lol: :lol: 2 πρωτες ερωτησεις..α) η συσκευη θα εχει αραγε wind plus menu?? και β) εχω παρα πολλες εφραμογες για το ΝΟΚΙΑ 5800,στο δικο μας λειτουργουν?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 β) εχω παρα πολλες εφραμογες για το ΝΟΚΙΑ 5800,στο δικο μας λειτουργουν?? Εννοείται!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Καλησπερα παιδια.....εχω μια ερωτηση απο τα προεγκατεστιμενα προγραματακια που εχει μεσα το 5530 εχετε αφαιρεση καπιο ? αν ναι ποια...οστε να εχει το δυνατο περισοτερο χορο η μνημη του κηνιτου για αυτο ρωταο. ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Εγώ αφαίρεσα το boingo φίλε. Είναι για εφαρμογή για να σου δίνει wifi hotspots σολη την γη, αλλά πληρώνεις. Να ρωτήσω και γω κατι με τη σειρά μου. Μου έβγαλε optional update ένα προγραμμα ενονόματι "python" (2mb), αποτι διαβασα και εδωμέσα είναι γλώσσα προγραμματισμού, αλλά που κολλά στο κινητό, τι κερδίζω δηλαδή με το να την εγκαταστήσω? το μονο που προσθεσε ήταν μια εφαρμογή paint. Σομbody xEELp!:shifty: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Είναι το πακέτο υποστήριξης της γλώσσας αυτής. Δηλαδή χρειάζεται ώστε να μπορεί το κινητό να εκτελέσει εφαρμογές οι οποίες είναι γραμμένες στην εν λόγω γλώσσα. Μια από αυτές τις εφαρμογές είναι και το πρόγραμμα ζωγραφικής που ανέφερες. Περισσότερες υπάρχουν στο θέμα των εφαρμογών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Ολα καλα μεχρι στιγμης..ο ηχος πολυ καλυτερος απο τα κινητα που ειχα. παραδοξως το καπακι της μπαταριας ειναι πολυ σταθερο.αλλα μου εχει σπασει τα νευρα η γραφιδα που κουνιεται..ενω ειναι στην θεση της.δεν κουμπωνει καλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Ολα καλα μεχρι στιγμης..ο ηχος πολυ καλυτερος απο τα κινητα που ειχα. παραδοξως το καπακι της μπαταριας ειναι πολυ σταθερο.αλλα μου εχει σπασει τα νευρα η γραφιδα που κουνιεται..ενω ειναι στην θεση της.δεν κουμπωνει καλα. Καλή χρονιά σε όλους!!! Λοιπόν, η γραφίδα, το καπάκι και το κουμπί του κλειδώματος ψιλοκουνάνε απο μόνα τους ΑΛΛΑ είναι θέμα συνήθειας!!! Σε μια εβδομάδα δεν θα σε προβληματίζει τίποτα απο αυτά..!!! Το κινητό όντως έχει πάρα πολύ καλό ήχο σε mp3!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Ανακαλυψα κατι χτες και δε ξερω τη λυση, στα μηνυματα εχω στα εισερχομενα και στη καρτα μνημης μηνυματα αλλα και στη μνημη του κινητου, πως μπορω να τα αποθηκευσω ολα στη μεμορυ καρτα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλή χρονιά σε όλους!!! Λοιπόν, η γραφίδα, το καπάκι και το κουμπί του κλειδώματος ψιλοκουνάνε απο μόνα τους ΑΛΛΑ είναι θέμα συνήθειας!!! Σε μια εβδομάδα δεν θα σε προβληματίζει τίποτα απο αυτά..!!! Το κινητό όντως έχει πάρα πολύ καλό ήχο σε mp3!!!! Ο ηχος ειναι σουπερ :music: κατι ερωτησεις.το κινητο α'οτι ειδα ειναι επισης αντιπροσωπειας και εχει εκδοση λογισμικου την πρωτη αν καταλαβα καλα,αυτο που συγκρατησα ειναι την ημερομηνια 24/8. δεν σκεφτομαι να καω αναβαθμιση..εκτος και αν "κολλησει" τωρα θελω να ρωτησω αμα υπαρχει προγραμματακι το οποιο να σε αφηνει να μπαινεις μονο μεσω wifi και οχι μεσω gprs.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts