FancyTech Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Siemens sx1 McLaren edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω. Όλα τα touch κινητά δηλαδή σχεδόν όλα τα κινητά πλέον, είναι το ίδιο εμφανισιακά. Όλο το μπροστινό μέρος είναι μια οθόνη και το πίσω ένα ίσιο πράγμα με τους φακούς της κάμερας. Η μόνη διαφοροποίηση έχει να κάνει με τα υλικά κατασκευής. Ως εκεί όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 Από παλαιότερα...Nokia 6310iNokia 8310Ericsson t28Siemens sx1Nokia 7610Samsung d500/600.Αυτά για τώρα από τα παλιά.Από τα νέα;;;Galaxy s6 edge sapphire greenGalaxy s6 blue topazGalaxy s7 edge blue Galaxy s20 plusOneplus 9proΣτάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 On 10/8/2022 at 3:12 ΜΜ, Johny-B said: Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω. Όλα τα touch κινητά δηλαδή σχεδόν όλα τα κινητά πλέον, είναι το ίδιο εμφανισιακά. Όλο το μπροστινό μέρος είναι μια οθόνη και το πίσω ένα ίσιο πράγμα με τους φακούς της κάμερας. Η μόνη διαφοροποίηση έχει να κάνει με τα υλικά κατασκευής. Ως εκεί όμως. Αν δεν δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες, ίσως. Όπως και να το κάνεις όμως, άλλο να βλέπεις ένα Nokia N9 από μπροστά και άλλο ένα Xiaomi A1. 1 Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 (edited) Περισσοτερο απο ολα μου αρεσε το S7 Edge σε ασημιι χρωμα. Μετα απο αυτη τη γενια ολα πανω κατω τα ιδια ειναι σε εμφανιση. Edited November 10, 2022 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts