Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ν97 Mini

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 962
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν δεν το εχεις χρησιμοποιησει καθολου και απλα το εχεις ξεπακεταρει να πας να το επιστρεψεις. απο την αλλη το οτι ειναι παραεισαγωγης δεν σημαινει οτι ειναι δευτερης διαλογης η κατωτερης ποιοτητας, απλα μονο οτι δεν ηταν για ελλαδα. σε καθε περιπτωση η κοροιδια και η αποκρυψη του γεγονοτοςοτι ειναι παραεισαγωγης ειναι ακρως ενοχλητικη
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν αναφεραν τιποτα. 2 ημερων κινητο

Κοίταξε, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...

Απάτη εκ μέρους του καταστήματος προς εσένα γιατί σου πούλησε ένα τηλέφωνο που δεν έχει ελληνικό product code. Ο λόγος που το κάνουν είναι γιατί η Alpha Copy, ως εισαγωγέας, βγάζει ένα ποσοστό από τα καταστήματα στα οποία διοχετεύει τις συσκεύες. Μέσω τις παράλληλης απευθείας εισαγωγής (παραεισαγωγής) τα καταστήματα κερδίζουν κάποια χρήματα. Η αλήθεια είναι όμως, ότι γι αυτό συνήθως είναι και πιο φτηνές οι συγκεκριμένες συσκεύες.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το ότι μια συσκεύη δεν προοριζόταν για την Ελλάδα, δε σημαίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα για την ποιότητά της τόσο σε επίπεδο hardware, όσο και σε software.

Δηλαδή σε όλο τον κόσμο στέλνουν τη "σαβούρα" και για την Ελλαδίτσα μας κρατάνε τα "καλά"; :lol:

Άρα, μην πανικοβάλλεσαι.

Αν δε σου το αλλάξουν, μην νιώσεις ότι πέταξες τα λεφτά σου. Κάθε άλλο!

Υπάρχει τρόπος να περάσεις ελληνικό product code και να μην ανησυχήσεις ποτέ ξανά για τα ελληνικά στα μενού κτλ. Ή αν δε θέλεις αυτό, να κάνεις τα update μέσω WiFi. Το πληκτρολόγιο χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες συνηθίζεται νομίζω.

Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

σημερα εβγαλα τις ζελατινες. Μπορει κάποιος να βάλει φωτο με ελληνικό πληκτρολόγιο;;;

Από εγγύηση τι παίζει;;

Από εγγύηση τι παίζει;;

Έχεις εγγύηση σε όλη την Ε.Ε. -συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας- σε θέματα hardware. Για software πρέπει να πληρώσεις, πχ αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση ή να περάσεις μια άλλη γλώσσα θα χρεωθείς 10-15 ευρώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Γεια σας παιδες!!! Το εχω και εγω τρεις μερες κοντα κι ειμαι τρελα χαρουμενος.. Απολυτα ικανοποιημενος με το κινητο.. Μονο ενα θεμα μου εχει παρουσιασει αν και πιστευω οτι καποια βλακεια κανω εγω.. Μερικες φορες μοθ βγαζει μια σημειωση "Δεν διατειθεται συνδεση" και το σπαστικο ειναι οτι το κανει ανα 2 δευτερολεπτα.. Οποτε ρε σεις τι εχω κανει λαθος σε ρυθμισεις? Ευχαριστω!!!

:D

Άρης

Follow me

Γεια σας παιδες!!! Το εχω και εγω τρεις μερες κοντα κι ειμαι τρελα χαρουμενος.. Απολυτα ικανοποιημενος με το κινητο.. Μονο ενα θεμα μου εχει παρουσιασει αν και πιστευω οτι καποια βλακεια κανω εγω.. Μερικες φορες μοθ βγαζει μια σημειωση "Δεν διατειθεται συνδεση" και το σπαστικο ειναι οτι το κανει ανα 2 δευτερολεπτα.. Οποτε ρε σεις τι εχω κανει λαθος σε ρυθμισεις? Ευχαριστω!!!

εχεις καποια εφαρμογη που χρειζεται να συνδεθει για να ανανεωθει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχεις καποια εφαρμογη που χρειζεται να συνδεθει για να ανανεωθει?

Ναι, ημουν στο facebook, στο youtube αλλα οταν βγηκα απο αυτα τα εκλεισα και απενεργοποιησα τη συνδεση με το wlan... γι αυτο εχω παραξενευτει.. :(:cry::wacko:

:D

Άρης

Follow me

+1 ακομα με ΜΙΝΙ :D

απορία το έχω 2 ώρες και μου αναβοσβήνει ενας φάκελος διπλά στην μπαταριά και λέει οτι μνήμη SIM ειναι πλήρης πος γίνετε εχω 30 επαφές μόνο

:ninja:

Πήγαινε Μηνύματα - Επιλογές - Μηνύματα SIM και σβήσε μερικά μέχρι να εξαφανιστεί ο φάκελος.

Καλησπέρα.

Ξέρει κάποιος αν μπορώ να βγάλω κάποια widtzets από τηναρχική οθόνη;

Στην αρχική οθόνη: Επιλογές> Επεξεργασία περιεχομένου.

RTFM :)

Καλημερα,

Η μπαταρια του τι λεει? Ποσο κραταει με σχετικα νορμαλ χρηση?

Με το bluetooth ανοιχτό με normal χρήση και ανοιχτό το βράδυ με βγάζει 2 μέρες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις ενημερώσεις λογισμικού είναι διαθέσιμη η Python 2.0 για το μίνι. Βγάζει όμως μήνυμα ότι η εγκατάσταση απέτυχε. Ψάχνοντας βρήκα ότι κι άλλοι χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα χωρίς κανείς να ξέρει πού οφείλεται.

Αν το βρει κανείς downloadable πουθενά, ας ενημερώσει.

μπα σε μένα δεν έβγαλε τπτ για αναβάθμιση ;)

στο 5800 μου βγηκε η αναβαθμιση και η εγκατασταση ολος περιεργος εγινε με επιτυχια....

Παιδιά καλησπέρα!

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να κάνει videoκλήση το Ν97;

Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα, απλά ρωτάω γιατί σκεύτομαι να το αγοράσω, και με ενδιαφέρει...

Ευχαριστώ πολύ!:cool:

Υποστηρίζει κανονικά βίντεο-κλήσεις το Ν97mini. Διαθέτει και μπροστινή κάμερα και 3G. Αναφέρεται και στα χαρακτηριστικά του στο πρώτο ποστ του θέματος.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Υποστηρίζει κανονικά βίντεο-κλήσεις το Ν97mini. Διαθέτει και μπροστινή κάμερα και 3G. Αναφέρεται και στα χαρακτηριστικά του στο πρώτο ποστ του θέματος.

απορία τι είναι ακριβός από κάτω της κάμερας και ενα στα αριστερά πάνω απο λογότυπο Ν97

και γιατί πουθενά δεν γράφει ΜΙΝΙ :wacko:

:ninja:

Στη σελίδα 15 του User Guide αναφέρει τι είναι το καθένα.

Στο πρώτο post θα βρεις το User Guide.

----------------------------------

Στις ενημερώσεις λογισμικού είναι διαθέσιμη η Python 2.0 για το μίνι. Βγάζει όμως μήνυμα ότι η εγκατάσταση απέτυχε. Ψάχνοντας βρήκα ότι κι άλλοι χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα χωρίς κανείς να ξέρει πού οφείλεται.

Αν το βρει κανείς downloadable πουθενά, ας ενημερώσει.

Απάντηση::)

Στο 5800 στην ενημερωση εφαρμογων εμφανιστηκε ενα python for s60 2.0 μαζι με ενα συνοδευτικο προγραμματακι-ζωγραφικης scribble 0.2

Αποτυχανε συνεχεια ομως στην εγκατασταση μεχρι που πηγα και απεγκαταστησα πρωτα το python 1.9.7 μονος μου. για αυτο προσοχη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπέρα παιδιά!:)

στο Ν97 mini γίνονται οι αναβαθμίσεις στο λογισμικό μέσω internet, όπως γίνονται κανονικά στα symbian?

επίσης προγράμματα όπως π.χ. λεξικό η εορτολόγιο, μπορούν να προστεθούν σαν εφαρμογή στο κινητό; Στο Ν73 που έχω είναι όλα τα προγραμματα .sis ή .sisx.

Ισχύει το ίδιο και στο Ν79;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!;)

Καλησπέρα.:)

Οι αναβαθμίσεις γίνονται με δύο τρόπους:over the air και μέσω nsu.Ανεφέρεται και στο FAQ: Τι είναι η αναβάθμιση λογισμικού και πως την κάνω;

Επίσης απο το FAQ: Πως εγκαθιστώ αρχεία sis, sisx, jar και wgz;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.