sakis75 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλημέρα, θα μπορούσατε να μου πείτε με ποιό τρόπο κλωνοποιείς τις σιμ του φοιτητικού πακέτου της wind(πρόγραμμα, hardware που χρησιμοποίησες κτλ); ευχαρυστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis333 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπερα σε ολους, εχω το ακολουθο προβλημα: Ειχα απο παλια μια καρτα Telestet (1996 !!!) την οποια ειχα κλωνοποιησει μαζι με μια Cosmote Whats Up μεσα σε μια SIMmax 16in1 αρκετα χρονια πριν. Οταν τα τηλεφωνα εγιναν microSIM καταφερα και την εκοψα με τον κοφτη και χωρεσε στα νεα τηλ. Τωρα ομως το νεο μου τηλεφωνο μου ειναι nanoSIM και η καρτα δεν κοβεται μικροτερη απο microSIM με κοφτη! Εχετε υποψη αν υπαρχει καποια καρτα multiSIM εγγραψιμη σε μεγεθος nanoSIM ωστε να αντιγραψω τα στοιχεια των 2 κλωνοποιημενων σε αυτην ? Ευχαριστω για το χρονο σας! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 η κάρτα μπορεί να κοπεί και σε νανοσιμ ακόμα και αν κοπεί μέρος των χαλκινων επαφών... μπορείς να δοκιμάσεις με μια παλιά.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Υπαρχει κατι που να αντιγραφεται τωρα η ολα εχουν κλειδωσει Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Υπαρχει κατι που να αντιγραφεται τωρα η ολα εχουν κλειδωσει Οι περισσότερες κάρτες της Wind (όχι Q) ακόμα αντιγράφονται. Επίσης αρκετές από τις παλιές της κοσμοτέ.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 δεν αντιγράφονται οι 4g κάρτες της wind .... έτσι τουλάχιστον έχει αναφερθεί.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 δεν αντιγράφονται οι 4g κάρτες της wind .... έτσι τουλάχιστον έχει αναφερθεί.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι, γι' αυτό γράφω "οι περισσότερες". 4G δεν έχω δοκιμάσει!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Έχει δοκιμάσει κάποιος να αντιγράψει νέα 4G κάρτα WIND? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 δεν αντιγράφεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 τελείωσαν οι αντιγραφές.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts