ksino1100 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) φιλε anapospaste ξερεις κατι με το hardware πληκτρολογιο μετα την αναβαθμηση? Edit: εγκατεστησα την εφαρμογη ukeyboard την οποια βρηκα από τον app manager μετα από update μετα πηγα στις ρυθμησεις hardware keyboard διαλεξα τα Ελληνικα και ως εκ θαυματος δουλευουν κανονικά. Ο τονισμος γινεται κανονικα πατωντας το πληκτρο με την ανω και κατω τελεια και μετα το γραμμα που θελουμε να τονισουμε. Έχω κάνει την σημερινή μεγάλη αναβάθμιση λογισμικού στην συσκευή (των ~90ΜΒ) Απεγκατέστησα το ukeyboard και το επανεγκατέστησα. Πήγα ρυθμίσεις-->hardware πληκτρολόγιο αλλά δεν έχει επιλογή Ελληνικά. Δεν έχω βάλει τα repository δοκιμών, έχω ό,τι είχε από την μαμά το κινητό. Αυτό φταίει? Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Έχω διαβάσει τόσα παιδιά που αναφέρουν πως έχουν ελληνικά μέσω ukeyboard και τρελαίνομαι που με τόσες προσπάθειες δεν έχει πετύχει στο δικό μου!!! Και κάτι άλλο που θυμήθηκα.... Το Thai fonts (412kB) πως μπορώ να το απεγκαταστήσω? Το είχα εγκαταστήσει στην αρχή αλλά προφανών δεν χρειαζόταν. Η συσκευή δε με αφήνει να κάνω uninstall...... Edited January 14, 2010 by ksino1100 Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) Ανοιξε μια κονσολα και δωσε sudo gainroot apt-get remove ukeyboard apt-get install ukeyboard Προυπόθεση να έχεις εγκαταστήσει su access. Edited January 14, 2010 by ssarl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Ανοιξε μια κονσολα και δωσε apt-get remove ukeyboard apt-get install ukeyboard Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο Xterminal. Μπορείς να μου πεις αναλυτικά τις εντολές και ποιο το όφελος αυτής της κίνησης? Αφού (θεωρητικά) η διαδικασία uninstall έβγαλε την εφαρμογή καθαρά και μετά την επανεγκατέστησα (και βεβαίως πάλι δεν δουλεύει με Ελληνικά) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) Όντως οι εντολές βγάζουν και ξαναβάζουν το ukeyboard. Είναι πιο καθαρός τρόπος εγκατάστασης και θα δεις και τυχόν μηνύματα λάθους. Edited January 14, 2010 by ssarl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vithosclub Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 και τα tai fonts πως μπορουμε να τα κανουμε Unistall?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) έψαχνα τις εφαρμογές και έιδα καπου script for Debian.Πηγα να το κατεβάσω και λεει θελει 1.5GB χώρο να κατέβει.Αυτό λογικά είναι όλο το λειτουργικό Debian??? Έχω εγκαταστήσει κάποιες εεφαρμογές όπως το sheep(game), flashlight(utility), homeip (widget Που δεν το μπορώ να το βγάλω στο desktop γιατί δεν μου το δείχνει στο add widgets), telnet (system app) όπως και ένα wallpaper.Τι παίζει ρε παίδες??? Edited January 14, 2010 by tempelakos Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 πέρασα το ukeyboard και δεν έχει μέσα την ελληνική γλώσσα. ξέρει κανεις από που να κατεβάσω την έκδοση με ελληνικά? Κάνε την διαδικασία από τον παρακάτω οδηγό Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας στο hardware πληκτρολόγιο και θα είσαι οκ. Εγώ το έκανα και λειτουργεί μια χαρά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή mirror και όταν την ανοίγω μου δείχνει την εικόνα με χιόνια,όπως δείχνει η τηλεόραση όταν δεν πιάνει καλά.Είναι από την εφαρμογή έτσι ή έχει πρόβλημα η μπροστινή κάμερα μου;Μπορεί να το κοιτάξει κάποιος και να μου πει ώστε αν φταίει η κάμερα μου να πάω στην Nokia να δώ τη θα κάνω. Ξέρει κάποις κανά καλό κομπιουτεράκι που να κάνει μετατροπές σε άλλα συστήματα αρίθμισης (π.χ. δυαδικό,οχταδικό,δεκαεξαδικό); Edited January 15, 2010 by _dimdim_ Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoni1 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 παιδεια περασα το προγραμμα για τα μμς.λοιπον μου ζηταει το ΑΡΝ του εχω βαλει καποια οπως cosmote gprs/wap/mms αλλα τιποτα μια βοηθεια,... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) Εγώ την έβαλα την εφαρμογή αλλά δεν την βλέπω πουθενα στο κινητό για να την ανοίξω.Μου το κανει σε πολλές εφαρμογές αυτό.Μια βοήθεια για να σε βοηθήσω! :) Στο Xterminal μου βγάζει πως έχει πρόβλημα με D-Bus libraries! Edited January 14, 2010 by tempelakos Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 τελικα ελληνικα στο χαρντγουερ πληκτρολογιο εχουμε με το ukeyboard ή οχι? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Εγώ έχω!!!! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 πεσ μασ και μας το εχω κανει καμια δεκαρια φορες αλλα τιποτα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Χθές είχα κάνει το κόλπο με το αρχειο rx-51.σημερα μετα την αναβάθμηση δεν μου δουλευε και εγκατέστησα το ukeyboard επιλογή Ελληνικά μέσα απτό μενου>τεξτ κ τέλος. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Χθές είχα κάνει το κόλπο με το αρχειο rx-51.σημερα μετα την αναβάθμηση δεν μου δουλευε και εγκατέστησα το ukeyboard επιλογή Ελληνικά μέσα απτό μενου>τεξτ κ τέλος. καιμεις το κανουμε απο το μεσημερι αλλα τιποτα δεν γινεται:( Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) πεσ μασ και μας το εχω κανει καμια δεκαρια φορες αλλα τιποτα Νικόλα, μετά από ένα κάρο προσπάθειες τα κατάφερα. Χωρίς τις εντολές μέσω xterminal :D Άκου τι θα κάνεις ακριβώς: Θα δημιουργήσεις νέο repository ως εξής: Application manager – Application catalogs – New Catalog name: Maemo Extras-testing Web address: http://repository.maemo.org/extras-testing/ Distribution: fremantle Components: free non-free Μετά θα κάνει αναβάθμιση του καταλόγου. Θα σου πει πως υπάρχουν αναβαθμίσεις. Μην τις κάνεις.... Θα μπεις εκεί και θα βρεις την έκδοση του ukeyboard και θα την εγκαταστήσεις. Μετά πας settings-->Text Input-->Hardware keyboard layout και μπες στην λίστα επιλογής γλώσσας!! Ωωωω...Επιτέλους Ελληνικά Επέλεξέ τα. Άνοιξε νέο μήνυμα, άνοιξε το hardware, πάτα Ctrl space και.....voila!!!! Πριν ρωτήσεις δες το εξής: Αν θέλεις τόνους, πριν το φωνήεν πατάς την τελεία δίπλα στο L Αν θέλεις τελεία, πάτα το Q Το μόνο μείον είναι η μη δυνατότητα για 160 χαρακτήρες στα sms. Αλλά δεν με ενοχλεί! Είσαι έτοιμος!!! :D Καλορίζικο! Edited January 14, 2010 by ksino1100 Το μόνο μείον είναι η μη δυνατότητα για 160 χαρακτήρες στα sms. Αλλά δεν με ενοχλεί! Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 σωστος!!! μηπως μετα απο ολα αυτα μηπως ειναι καλητερα να σβησουμε αυτο το repository απο τα update για να μην κανουμε κανα download και περαστει καμια εφαρμογη που δεν ειναι τεσταρισμενη και γινει καμια πατατα??? Αυτό ακριβώς έκανα!!! ;) Ξέχασα να το αναφέρω. Σωστός! :) Πάμε App Manager Πατάμε ψηλά στην οθόνη Application catalogues Βρίσκουμε Maemo Extras-Testing και τικάρουμε Disabled :rolleyes: Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoni1 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) το OVI ανοιξε και μας περιμενει......................:D:D:w00t::w00t: εχει ενα πολυ καλο παιχνιδι και καλα themes...γενικα ειναι καλουτσικο..περιμενουμε με τον καιρο να γινει ακομα ποιο καλο και με περισοτερες εφαρμογες. Edited January 15, 2010 by leoni1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 ξερει κανεις πως δουλευει το ΝΟΚΙΑ maps? Πως καταιβενει ο χαρτης? Πρεπει να αγοραστει αδεια πλοιγησης οπως στα αλλα κινητα? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vithosclub Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 αυτος που εχει η συσκευη ειναι ο Ovi 1 ειναι ανοιχτος πας πανω deksia και πατας σε μια παυλα που εχει και σου βγαζει ο search βαζεις την διευθηνση και μετα πατας royte και σου βγαζει την διαδρομη... .. περιμενουμε να κυκλοφορησει και ο sygic moblie maps gia to ν900 που πιστεουμε οτι ειναι καλητερος... τωρα μηπως εχει kanei κανενας παιδια κανενα φακελο οπου να αποθηκευη της εφαρμογες του εκει ωστε να μην τρωει χωρο απο το rofts???? και εαν ναι πως????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 αυτος που εχει η συσκευη ειναι ο Ovi 1 ειναι ανοιχτος πας πανω deksia και πατας σε μια παυλα που εχει και σου βγαζει ο search βαζεις την διευθηνση και μετα πατας royte και σου βγαζει την διαδρομη... .. περιμενουμε να κυκλοφορησει και ο sygic moblie maps gia to ν900 που πιστεουμε οτι ειναι καλητερος... τωρα μηπως εχει kanei κανενας παιδια κανενα φακελο οπου να αποθηκευη της εφαρμογες του εκει ωστε να μην τρωει χωρο απο το rofts???? και εαν ναι πως????? Ναι αλλά για να κάνεις χρήση του Ovi maps θέλει να δουλεύεις κ το 3G ταυτόχρονα????Σκέτο το GPS δεν γίνεται??? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vithosclub Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 θελει 4-5 kb για να κατεβασει τους χαρτες της περιοχης που κανειw ζουμ.. ειναι μικρο το κοστος.. (για αυτο περιμενουμε τους sygic mobile maps...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Εδώ και 10 μέρες το ρωτάω αλλά είσαι ο πρώτος που μου το απαντάς ξεκάθαρα.:) Όντως το sygic είναι κλάσης ανώτερο.Το είχα στο Ν78 κ ήταν πολυ καλό και ακριβές. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRouBLe Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 θελει 4-5 kb για να κατεβασει τους χαρτες της περιοχης που κανειw ζουμ.. ειναι μικρο το κοστος.. (για αυτο περιμενουμε τους sygic mobile maps...) 4-5 kb είναι τα δεδομένα που χρησιμοποιεί το A-GPS για να κλειδώσει πιο γρήγορα στο στίγμα. Δεδομένα για χάρτες (ιδιαίτερα για εικόνες-χάρτες) είναι αρκετά πιο ογκόδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 χρησιμοποιει καποιος το pidgin messenger? προσπαθω εδω και πολυ ωρα να βρω καποια επιλογη ωστε να κανει καποιον ηχο οταν σου στελνει καποια επαφη κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts