fidelio3131 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια... Η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται.. Το πήγα στην Cosmote και το στείλανε στην ACE, μου απαντήσαν οτι έχει οξειδωθεί η οθόνη απο νερά που πέσανε ( φυσικά δεν είχε πέσει κάτι αλλά πού να βρεις το δίκιο σου ) άρα δεν καλύπτεται απο την εγγύηση και θέλουνε 97 ευρώ για αντικατάσταση τα οποία μου φαίνονται και πολλά..Τί να κάνω?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Είσαι άτυχος. Ή το φτιάχνεις με την εγγύησης της ACE Hellas σε ομολογουμένως τσιμπημένη τιμή, ή αγοράζεις από ebay τα ανταλλακτικά σε πολύ καλύτερες τιμές, αλλά πρέπει να βρεις και κάποιον να κάνει την "εγχείρηση" χάνοντας και την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fidelio3131 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Ξέρεις κάποιον χειρουργό?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Δυστυχώς όχι για να μπορέσω να προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια... έχει οξειδωθεί η οθόνη απο νερά που πέσανε νερό,... οξείδωση; ήξερα ότι δεν μπορεί να είναι καλό κάτι τόσο απλό' καθαρίζω την οθόνη με νερό της βρύσης και ένα πανάκι. Τώρα τι; γενικά στα touch με resistive τι ενδείκνυται; Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 γενικά στα touch με resistive τι ενδείκνυται; Με ένα απλό βαμβακερό πανάκι κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου, ποτέ νερά και τα σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimagg Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Συγχρονίζω τις εργασίες με το ms outlook 2007 και σε μερικές χαλάει τις γραμματοσειρές, σε άλλες δεν μπορώ να γράψω πλέον ελληνικά από το κινητό και γενικά χαλάνε τα ελληνικά. Καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pvavis Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Καλησπέρα. Είμαι νεος σε windows smartphones και ομολογω οτι το νεο μου htc touch 2 μου αρεσει. Εχω ομως ενα προβλημα: Εκανα εγκατασταση του destinator αλλα οταν παω να το ανοιξω εφανιζει μια οθονη που λεει: " Δεν ειναι δυνατη η συνδεση στη συσκευη Bluetooth.ελεγξτε οτι το Bluetooth ειναι ενεργο και δοκιμαστε ξανα". Τι ειναι παλι αυτο και μου εχει σπασει τα νευρα? Μπορει να εχει το "ok" στο τελος της οθονης αλλα σε 2 sec το ξαναεμφανιζει. Βοηθεια αδελφια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Το ίδιο πρόβλημα ειχα παλαιότερα (με το destinator 9) βάλε το 7 είναι πιο αξιόπιστο και λειτουργεί άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Καλησπέρα. Είμαι νεος σε windows smartphones και ομολογω οτι το νεο μου htc touch 2 μου αρεσει. Εχω ομως ενα προβλημα: Εκανα εγκατασταση του destinator αλλα οταν παω να το ανοιξω εφανιζει μια οθονη που λεει: " Δεν ειναι δυνατη η συνδεση στη συσκευη Bluetooth.ελεγξτε οτι το Bluetooth ειναι ενεργο και δοκιμαστε ξανα". Τι ειναι παλι αυτο και μου εχει σπασει τα νευρα? Μπορει να εχει το "ok" στο τελος της οθονης αλλα σε 2 sec το ξαναεμφανιζει. Βοηθεια αδελφια.:) Ξεκίνα λέγοντας μας ποια έκδοση ακριβώς του Destinator έχεις εγκαταστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pvavis Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Ξεκίνα λέγοντας μας ποια έκδοση ακριβώς του Destinator έχεις εγκαταστήσει. Λοιπόν η έκδοση είναι: Destinator V7.0.24.180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Λοιπόν η έκδοση είναι: Destinator V7.0.24.180 Βάλε την έκδοση 7.0.0.588.11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pvavis Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) Σκέφτομαι την περίπτωση της απεγκατάστασης και ξανά εγκαταστασης, μήπως κάτι δεν πήγε καλά. Διαφορετικά θα αλλάξω version. Τωρα οκ. Έκανα εγκατασταση ξανά και δουλευει. Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Edited October 30, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 ΟΚ. Απλά να έχεις στα υπόψιν ότι δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Γιαυτό υπάρχει η επιλογή της "Τροποποίησης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 καλημερα :) Αντιμετωπιζψ 2 θεμετα.το ενα ειναι ερκετα εκνευριστικο και το αλλο ειναι softweriko Εχω αλλαξει rom μπας και το κινητο σουλουπωθει λιγο γιατι μου εκανε κατι μ@λακισμενα κοληματα ( κλασσικα windows ) και το κυριοτερο προβλημα προυπηρχε και στην μαμα rom με την αλλαγη της ωρας το κινητο συνεχιζει και μου το γυρναει στην προηγουμενη μορφη. Ειναι δηλωμενα ελληνικα στα regional και δηλωμενο το gmt+2 athens-instabul .Αλλαζω την ωρα manual αλλα παλι κανει το ιδιο.Του δηλωνω αλλο time zone αλλα παλι γυρναει στο παραπανω.Εχουν σπασει τα νευρα μου .Σε googlarisma δε βρηκα κατι..Το ιδιο μου κανει και με τις 2 rom οποτε δε τιθεται θεμα Hard reset. Προφανος καποια ρυθμιση που δε μπορω να βρω ή κανα tweak στην registry.Μια βοηθεια ρε παιδια Please Το 2ο προβληματακι ειναι οτι στην νεα rom το keyboard ειναι της μορφης qwerty.Υπαρχει καποιο patch για να εχω και τις αλλες επιλογες ?Δεν αναφερομαι στο θεμα της γλωσσας αλλα στον τροπο γραφης,θελω να μου φερνει αντι για ολο το πληκτρολογιο ,τα 10 πληκτρα που πατωντας διαλεγεις το γραμμα σου Ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 καλημερα :) Αντιμετωπιζψ 2 θεμετα.το ενα ειναι ερκετα εκνευριστικο και το αλλο ειναι softweriko Εχω αλλαξει rom μπας και το κινητο σουλουπωθει λιγο γιατι μου εκανε κατι μ@λακισμενα κοληματα ( κλασσικα windows ) και το κυριοτερο προβλημα προυπηρχε και στην μαμα rom με την αλλαγη της ωρας το κινητο συνεχιζει και μου το γυρναει στην προηγουμενη μορφη. Ειναι δηλωμενα ελληνικα στα regional και δηλωμενο το gmt+2 athens-instabul .Αλλαζω την ωρα manual αλλα παλι κανει το ιδιο.Του δηλωνω αλλο time zone αλλα παλι γυρναει στο παραπανω.Εχουν σπασει τα νευρα μου .Σε googlarisma δε βρηκα κατι..Το ιδιο μου κανει και με τις 2 rom οποτε δε τιθεται θεμα Hard reset. Προφανος καποια ρυθμιση που δε μπορω να βρω ή κανα tweak στην registry.Μια βοηθεια ρε παιδια Please Το 2ο προβληματακι ειναι οτι στην νεα rom το keyboard ειναι της μορφης qwerty.Υπαρχει καποιο patch για να εχω και τις αλλες επιλογες ?Δεν αναφερομαι στο θεμα της γλωσσας αλλα στον τροπο γραφης,θελω να μου φερνει αντι για ολο το πληκτρολογιο ,τα 10 πληκτρα που πατωντας διαλεγεις το γραμμα σου Ευχαριστω προκαταβολικα :) για το 1ο θα σου έλεγα να συνδεθείς με κάποιο ασύρματο ώστε να εντοπίσει την τοποθεσία σου και μετά να αλλάξεις την ώρα....νομίζω εμένα με το που άνοιγα το gps μου το παρουσίαζε αυτό, αλλά μετά οκ....δεν είμαι σίγουρος αν σε βοηθήσει εσένα....επίσης...έναρξη/ρυθμίσεις/σύστημα/ρύθμιση θέσης και φρόντισε να έχεις υπηρεσία εντοπισμού ''ον'' και τικαρισμένο απο HTC για το 2ο αν κατάλαβα καλά θες το abc keyboard, συμπαγές, οπότε πας ...έναρξη/ρυθμίσεις/προσωπικά/είσοδος--επιλογές και shroll down στην επιλογή που θές;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Επισης εχω βαλει cooked rom.Ξερουμε πως μπορω να εχω 160 χαρακτηρες στα sms?Εχω βαλει ελληνικο πληκτρολογιο Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 με το πιό πάνω θέμα τί έκανες? όσο για το πληκτρολόγιο πρέπει να σου είναι σε unicode, γιαυτό κι έχεις λιγότερους χαρακτήρες....άλλαξέ το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Επισης εχω βαλει cooked rom.Ξερουμε πως μπορω να εχω 160 χαρακτηρες στα sms?Εχω βαλει ελληνικο πληκτρολογιο Ποιο πληκτρολόγιο έχεις βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Δυστυχως για το qwerty δεν μου το γυρναει ετσι οπως ειναι στην μαμα ρομ γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει στην ρομ και δε ξερω αν μπορει να περαστει. Για πληκτρολογιο εχω βαλει το finger keyboard αλλα δε νομιζω οτι παιζει ρολο αφου λογικα ειναι θεμα της ρομ οτι δε μου γυρναει στην μορφη που το θελω Εχει κανα 2 bugs η ρομ οπως οταν επιλεγεις τον αριθμο του sms δεν μπορεις να τον καλεσεις ή να τον προσθεσεις στις επαφες. Βοηθεια δεκτη..Προσανατολιζομαι βεβαια και σε αλλες ρομ :) Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Με το fingerkeyboard πάντως που θα βρεις εδώ γράφεις κανονικά 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Thanks man.Μολις περασα καινουρια ρομ και θε τσεκαρω για bugs..Τωρα που πηρα το κολαι..χαχαχα Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Αν μπεις στη διαδικασία φλασαρίσματος... δεν τελειώνει ποτέ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Αυτη εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=650858 εβαλα και σαν 1η ματια φαινεται οκ Ειναι και Updates καποια προγραμματα..Για να δουμε πως θα παει και αυτη...Παντος το πληκτρολογιο ειναι οκ Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyduck Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον aare. Το ρολόι πηγαίνει από μόνο του μπροστά 1-2 ώρες. Το ξαναγυρίζω πίσω και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα να διορθώσω την ώρα ενώ ήμουν συνδεδεμένος στο internet(Όπως πρότεινε ο Alexboom), αλλά πάλι τα ίδια.Να πω ότι έχω τη μαμίσια rom.Καμιά άλλη ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts