Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch 2 (Mega)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια...

Η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται..

Το πήγα στην Cosmote και το στείλανε στην ACE, μου απαντήσαν οτι έχει οξειδωθεί η οθόνη απο νερά που πέσανε ( φυσικά δεν είχε πέσει κάτι αλλά πού να βρεις το δίκιο σου ) άρα δεν καλύπτεται απο την εγγύηση και θέλουνε 97 ευρώ για αντικατάσταση τα οποία μου φαίνονται και πολλά..Τί να κάνω?:(

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Είσαι άτυχος. Ή το φτιάχνεις με την εγγύησης της ACE Hellas σε ομολογουμένως τσιμπημένη τιμή, ή αγοράζεις από ebay τα ανταλλακτικά σε πολύ καλύτερες τιμές, αλλά πρέπει να βρεις και κάποιον να κάνει την "εγχείρηση" χάνοντας και την εγγύηση.

Modpic.gif

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια...

έχει οξειδωθεί η οθόνη απο νερά που πέσανε

νερό,... οξείδωση;

ήξερα ότι δεν μπορεί να είναι καλό κάτι τόσο απλό' καθαρίζω την οθόνη με νερό της βρύσης και ένα πανάκι. Τώρα τι; γενικά στα touch με resistive τι ενδείκνυται;

TO CALL OR NOT TO CALL??

• Administrators
γενικά στα touch με resistive τι ενδείκνυται;

Με ένα απλό βαμβακερό πανάκι κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου, ποτέ νερά και τα σχετικά.

Modpic.gif

Συγχρονίζω τις εργασίες με το ms outlook 2007 και σε μερικές χαλάει τις γραμματοσειρές, σε άλλες δεν μπορώ να γράψω πλέον ελληνικά από το κινητό και γενικά χαλάνε τα ελληνικά. Καμία λύση;

Καλησπέρα. Είμαι νεος σε windows smartphones και ομολογω οτι το νεο μου htc touch 2 μου αρεσει. Εχω ομως ενα προβλημα: Εκανα εγκατασταση του destinator αλλα οταν παω να το ανοιξω εφανιζει μια οθονη που λεει: " Δεν ειναι δυνατη η συνδεση στη συσκευη Bluetooth.ελεγξτε οτι το Bluetooth ειναι ενεργο και δοκιμαστε ξανα". Τι ειναι παλι αυτο και μου εχει σπασει τα νευρα? Μπορει να εχει το "ok" στο τελος της οθονης αλλα σε 2 sec το ξαναεμφανιζει. Βοηθεια αδελφια.:)

Το ίδιο πρόβλημα ειχα παλαιότερα (με το destinator 9) βάλε το 7 είναι πιο αξιόπιστο και λειτουργεί άψογα.

• Administrators
Καλησπέρα. Είμαι νεος σε windows smartphones και ομολογω οτι το νεο μου htc touch 2 μου αρεσει. Εχω ομως ενα προβλημα: Εκανα εγκατασταση του destinator αλλα οταν παω να το ανοιξω εφανιζει μια οθονη που λεει: " Δεν ειναι δυνατη η συνδεση στη συσκευη Bluetooth.ελεγξτε οτι το Bluetooth ειναι ενεργο και δοκιμαστε ξανα". Τι ειναι παλι αυτο και μου εχει σπασει τα νευρα? Μπορει να εχει το "ok" στο τελος της οθονης αλλα σε 2 sec το ξαναεμφανιζει. Βοηθεια αδελφια.:)

Ξεκίνα λέγοντας μας ποια έκδοση ακριβώς του Destinator έχεις εγκαταστήσει.

Modpic.gif

Σκέφτομαι την περίπτωση της απεγκατάστασης και ξανά εγκαταστασης, μήπως κάτι δεν πήγε καλά. Διαφορετικά θα αλλάξω version.

Τωρα οκ. Έκανα εγκατασταση ξανά και δουλευει. Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Edited by Nikos_s3

• Administrators
ΟΚ. Απλά να έχεις στα υπόψιν ότι δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Γιαυτό υπάρχει η επιλογή της "Τροποποίησης".

Modpic.gif

καλημερα :)

Αντιμετωπιζψ 2 θεμετα.το ενα ειναι ερκετα εκνευριστικο και το αλλο ειναι softweriko

Εχω αλλαξει rom μπας και το κινητο σουλουπωθει λιγο γιατι μου εκανε κατι μ@λακισμενα κοληματα ( κλασσικα windows ) και το κυριοτερο προβλημα προυπηρχε και στην μαμα rom

με την αλλαγη της ωρας το κινητο συνεχιζει και μου το γυρναει στην προηγουμενη μορφη.

Ειναι δηλωμενα ελληνικα στα regional και δηλωμενο το gmt+2 athens-instabul .Αλλαζω την ωρα manual αλλα παλι κανει το ιδιο.Του δηλωνω αλλο time zone αλλα παλι γυρναει στο παραπανω.Εχουν σπασει τα νευρα μου .Σε googlarisma δε βρηκα κατι..Το ιδιο μου κανει και με τις 2 rom οποτε δε τιθεται θεμα Hard reset.

Προφανος καποια ρυθμιση που δε μπορω να βρω ή κανα tweak στην registry.Μια βοηθεια ρε παιδια Please

Το 2ο προβληματακι ειναι οτι στην νεα rom το keyboard ειναι της μορφης qwerty.Υπαρχει καποιο patch για να εχω και τις αλλες επιλογες ?Δεν αναφερομαι στο θεμα της γλωσσας αλλα στον τροπο γραφης,θελω να μου φερνει αντι για ολο το πληκτρολογιο ,τα 10 πληκτρα που πατωντας διαλεγεις το γραμμα σου

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

καλημερα :)

Αντιμετωπιζψ 2 θεμετα.το ενα ειναι ερκετα εκνευριστικο και το αλλο ειναι softweriko

Εχω αλλαξει rom μπας και το κινητο σουλουπωθει λιγο γιατι μου εκανε κατι μ@λακισμενα κοληματα ( κλασσικα windows ) και το κυριοτερο προβλημα προυπηρχε και στην μαμα rom

με την αλλαγη της ωρας το κινητο συνεχιζει και μου το γυρναει στην προηγουμενη μορφη.

Ειναι δηλωμενα ελληνικα στα regional και δηλωμενο το gmt+2 athens-instabul .Αλλαζω την ωρα manual αλλα παλι κανει το ιδιο.Του δηλωνω αλλο time zone αλλα παλι γυρναει στο παραπανω.Εχουν σπασει τα νευρα μου .Σε googlarisma δε βρηκα κατι..Το ιδιο μου κανει και με τις 2 rom οποτε δε τιθεται θεμα Hard reset.

Προφανος καποια ρυθμιση που δε μπορω να βρω ή κανα tweak στην registry.Μια βοηθεια ρε παιδια Please

Το 2ο προβληματακι ειναι οτι στην νεα rom το keyboard ειναι της μορφης qwerty.Υπαρχει καποιο patch για να εχω και τις αλλες επιλογες ?Δεν αναφερομαι στο θεμα της γλωσσας αλλα στον τροπο γραφης,θελω να μου φερνει αντι για ολο το πληκτρολογιο ,τα 10 πληκτρα που πατωντας διαλεγεις το γραμμα σου

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

για το 1ο θα σου έλεγα να συνδεθείς με κάποιο ασύρματο ώστε να εντοπίσει την τοποθεσία σου και μετά να αλλάξεις την ώρα....νομίζω εμένα με το που άνοιγα το gps μου το παρουσίαζε αυτό, αλλά μετά οκ....δεν είμαι σίγουρος αν σε βοηθήσει εσένα....επίσης...έναρξη/ρυθμίσεις/σύστημα/ρύθμιση θέσης και φρόντισε να έχεις υπηρεσία εντοπισμού ''ον'' και τικαρισμένο απο HTC

για το 2ο αν κατάλαβα καλά θες το abc keyboard, συμπαγές, οπότε πας ...έναρξη/ρυθμίσεις/προσωπικά/είσοδος--επιλογές και shroll down στην επιλογή που θές;)

με το πιό πάνω θέμα τί έκανες? όσο για το πληκτρολόγιο πρέπει να σου είναι σε unicode, γιαυτό κι έχεις λιγότερους χαρακτήρες....άλλαξέ το

• Administrators
Επισης εχω βαλει cooked rom.Ξερουμε πως μπορω να εχω 160 χαρακτηρες στα sms?Εχω βαλει ελληνικο πληκτρολογιο

Ποιο πληκτρολόγιο έχεις βάλει;

Modpic.gif

Δυστυχως για το qwerty δεν μου το γυρναει ετσι οπως ειναι στην μαμα ρομ γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει στην ρομ και δε ξερω αν μπορει να περαστει.

Για πληκτρολογιο εχω βαλει το finger keyboard αλλα δε νομιζω οτι παιζει ρολο αφου λογικα ειναι θεμα της ρομ οτι δε μου γυρναει στην μορφη που το θελω

Εχει κανα 2 bugs η ρομ οπως οταν επιλεγεις τον αριθμο του sms δεν μπορεις να τον καλεσεις ή να τον προσθεσεις στις επαφες.

Βοηθεια δεκτη..Προσανατολιζομαι βεβαια και σε αλλες ρομ :)

Αυτη εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=650858 εβαλα και σαν 1η ματια φαινεται οκ

Ειναι και Updates καποια προγραμματα..Για να δουμε πως θα παει και αυτη...Παντος το πληκτρολογιο ειναι οκ

Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον aare. Το ρολόι πηγαίνει από μόνο του μπροστά 1-2 ώρες. Το ξαναγυρίζω πίσω και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα να διορθώσω την ώρα ενώ ήμουν συνδεδεμένος στο internet(Όπως πρότεινε ο Alexboom), αλλά πάλι τα ίδια.Να πω ότι έχω τη μαμίσια rom.Καμιά άλλη ιδέα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων