Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και ενα τελευτεο να μην σας κουραζω. υπαρχει καποια αλλη μπαταρια της nokia συμβατη με το 5230 να εχει μεγαλυτερη χωριτικοτητα

Όχι, γιατί η Nokia δεν κατασκευάζει μπαταρίες ίδιου μεγέθους με διαφορετική χωρητικότητα, ούτε το αντίστροφο.

Αν σου κρατάει πολύ λίγο, σκέψου να αγοράσεις μια δεύτερη. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

• Απαντήσεις 727
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως το ίδιο συνέβαινε και με το 5530 αλλά με την δεύτερη αναβάθμιση του firmware διορθώθηκε... όχι η διάρκεια της μπαταρίας αλλά η ακρίβεια της μέτρησης της!!!

Ζητήται καπάκι μπαταρίας χρώματος ΜΠΛΕ! :lol: :p

Ακόμα πάντως τα Nokiashop δεν έχουν φέρει τα σχετικά χρωματιστά καπάκια.. :confused:

:!: Προσπαθώ να διαγράψω ένα φάκελο με αρχεία mp3 από το κινητό μου και ενώ έχει διαγράψει όλο το περιεχόμενο, όταν προσπαθώ να κάνω delete στο κεντρικό φάκελο μου γράφει το εξής μήνυμα: Δεν έχεις δικαίωμα διαγραφής αυτού του αρχείου και τις ακόλουθες επιλογές:

• Παράλειψη
  • Παράλειψη όλων
  • Άκυρο

Πώς γίνεται να απαλλαγώ από αυτό το κενό φάκελο;

[να σημειώσω πως το αρχείο είναι αποθηκευμένο στη κάρτα μνήμης]

Κάθε βοήθεια δεκτή! - Προκαταβολικά σας ευχαριστώ members :happy:

Edited by teitzis
UDATE: Technical Bug

Κάνε μια επανεκκίνηση (κλείσιμο-άνοιγμα) τη συσκευή και δοκίμασε ξανά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κάνε μια επανεκκίνηση (κλείσιμο-άνοιγμα) τη συσκευή και δοκίμασε ξανά.

Τπτ, τα δοκίμασα :(

-----------------------------------------------------------------------------------------------

:!: Έκανα την εξής πατάτα: προσπαθούσα [μάταια..] να τα διαγράψω μέσω υπολογιστή, με αποτέλεσμα να μη πραγματοποιήται η επιλογή. Τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν και για τους επόμενους από εσάς άμα τύχει είναι τα εξής:

Εφαρμογές > Γραφείο > Διαχείριση αρχείων > Κάρτα μνήμης (στη περίπτωσή μου) > Attachments > επιλογή του ανάλογου/γων φακέλου/ων και... ΔΙΑΓΡΑΦΗ! :yahoo:

Edited by teitzis
UPDATE#2: Solution Founded!

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το gps... Έχω βάλει το Nokia Maps (ή όπως το λενε), το Garmin 5.00.60 και το NDrive αλλά κανένα δε δουλεύει :/

Στο Nokia Maps περιμένω αρκετή ώρα αλλά δν βρίσκει δορυφόρο.

Στο NDrive το ίδιο. Το άφησα σήμερα το μεσημέρι πολύ ώρα (με καθαρό ουρανό σε ανοικτό χώρο) και έλεγε συνέχεια "Αναμονή για στίγμα GPS". (Το έχω εγκαταστάσει σωστά :/)

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το gps... Έχω βάλει το Nokia Maps (ή όπως το λενε), το Garmin 5.00.60 και το NDrive αλλά κανένα δε δουλεύει :/

Στο Nokia Maps περιμένω αρκετή ώρα αλλά δν βρίσκει δορυφόρο.

Στο NDrive το ίδιο. Το άφησα σήμερα το μεσημέρι πολύ ώρα (με καθαρό ουρανό σε ανοικτό χώρο) και έλεγε συνέχεια "Αναμονή για στίγμα GPS". (Το έχω εγκαταστάσει σωστά :/)

Κάνε έναν έλεγχο στο εξής μενού:

Μενού>Εφαρμογές>Τοποθεσία>Εντοπισμ. θέσης>Μέθοδοι εντοπ. θέσης.

Έχουν ένα πράσινο τικ στα αριστερά τους τα: Υποβοηθούμενο GPS, Ενσωματωμένο GPS και Βάσει Δικτύου;

Επίσης, αν είναι ενεργοποιημένο το Υποβοηθούμενο GPS (A-GPS), στην εφαρμογή Τοποθεσία πάλι, στο Διακομ. εντοπ. θέσης έχεις ορίσει ένα σημείο πρόσβασης στο internet (όχι WAP);

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνε έναν έλεγχο στο εξής μενού:

Μενού>Εφαρμογές>Τοποθεσία>Εντοπισμ. θέσης>Μέθοδοι εντοπ. θέσης.

Έχουν ένα πράσινο τικ στα αριστερά τους τα: Υποβοηθούμενο GPS, Ενσωματωμένο GPS και Βάσει Δικτύου;

Επίσης, αν είναι ενεργοποιημένο το Υποβοηθούμενο GPS (A-GPS), στην εφαρμογή Τοποθεσία πάλι, στο Διακομ. εντοπ. θέσης έχεις ορίσει ένα σημείο πρόσβασης στο internet (όχι WAP);

ήταν σε wap...αλλά και πάλι δεν βλέπω καμιά αλλαγή :(

το θέμα είναι ότι δεν θέλω κάθε φορά που χρησιμοποιώ το gps να χρεώνομαι....

ήταν σε wap...αλλά και πάλι δεν βλέπω καμιά αλλαγή :(

το θέμα είναι ότι δεν θέλω κάθε φορά που χρησιμοποιώ το gps να χρεώνομαι....

Αυτό το έχουμε αναλύσει επανηλειμμένως...

Θα βρεθούν κάποιοι να σου πουν ότι το κινητό τους κλειδώνει χωρίς A-GPS σε 0,000001 nanosecond :lol:, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι κατά μέσο όρο ο χρόνος κλειδώματος αυξάνεται και η ακρίβεια του σήματος μειώνεται όταν είναι απενεργοποιημένο το A-GPS.

Η χρέωση είναι πολύ μικρή (3-4ΚΒ) κάθε φορά που συνδέεται με δορυφόρους.

Και στο κάτω-κάτω, έχεις το 5230, που δεν έχει WiFi και πολλές από τις δυνατότητές του απαιτούν χρήση internet. Δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα από τον πάροχό σου; :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό το έχουμε αναλύσει επανηλειμμένως...

Θα βρεθούν κάποιοι να σου πουν ότι το κινητό τους κλειδώνει χωρίς A-GPS σε 0,000001 nanosecond :lol:, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι κατά μέσο όρο ο χρόνος κλειδώματος αυξάνεται και η ακρίβεια του σήματος μειώνεται όταν είναι απενεργοποιημένο το A-GPS.

Η χρέωση είναι πολύ μικρή (3-4ΚΒ) κάθε φορά που συνδέεται με δορυφόρους.

Και στο κάτω-κάτω, έχεις το 5230, που δεν έχει WiFi και πολλές από τις δυνατότητές του απαιτούν χρήση internet. Δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα από τον πάροχό σου; :confused:

έχω από την Vodafone (CU)...αλλά άμα είναι τόσο μικρή η χρέωση σιγά..:Ρ...εδώ το facebook έχει περισσότερο...αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κλειδώσει δορυφόρο :Ρ

έχω από την Vodafone (CU)...αλλά άμα είναι τόσο μικρή η χρέωση σιγά..:Ρ...εδώ το facebook έχει περισσότερο...αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κλειδώσει δορυφόρο :Ρ

Πήγαινε στο Nokia Maps, Ρυθμίσεις>Διαδίκτυο>Προορισμός δικτύου και επέλεξε την ομάδα που έχει μέσα το σημείο πρόσβασης για internet!

Μετά κλείσε την εφαρμογή, κάνε restart το τηλέφωνό σου και δοκίμασέ το σε ανοιχτό χώρο (όχι μπαλκόνι) σε ανοιχτό δρόμο (και όχι σε κάποιο στενό). ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορουμε καπως να βαλουμε μαυρο φοντο στο κινητακι? Κ αν γινετε μονο με καπιο app υπαρχει τροπος να γεινει μεσο κατρας κ οχι usb?

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003772&u=NOKIA-CA-101-%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF-%D3%D5%CD%C4%C5%D3%C7%D3

το συγκεκριμενο καλωδιο κανει για το 5230 ? και επισης παιρνει καρτες μνημης microsdhc h mono microsd ?

Edited by zafitolis

μπορουμε καπως να βαλουμε μαυρο φοντο στο κινητακι? Κ αν γινετε μονο με καπιο app υπαρχει τροπος να γεινει μεσο κατρας κ οχι usb?

Καλημέρα.

Απλά βάλε μια μαύρη εικόνα για φόντο, είναι απλό.

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003772&u=NOKIA-CA-101-%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF-%D3%D5%CD%C4%C5%D3%C7%D3

το συγκεκριμενο καλωδιο κανει για το 5230 ? και επισης παιρνει καρτες μνημης microsdhc h mono microsd ?

Καλημέρα.

Είναι συμβατό το καλώδιο από την στιγμή που το κινητό έχει υποδοχή micro USB. Δεν χρειάζεται να πάρεις αυθεντικό της Nokia, μπορείς να χρησιμοποιήσεις γενικά καλώδιο με υποδοχή micro USB. Οι microSDHC κάρτες είναι αυτές που έχουν χωρητικότητα από 4GB και πάνω. Το 5230 υποστηρίζει κάρτες μέχρι 16GB, θεωρητικά μπορεί και μέχρι 32GB. Οπότε μπορείς άφοβα να βάλεις κάρτα microSDHC. Επειδή όμως βγαίνουμε εκτός θέματος συνέχεια στο αντίστοιχο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα).

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

αν δεν υπάρχει πρόβλημα, να προσθέσω: όπως είπε και ο stendor, παδιά μην αγοράζεται καλώδια "και καλά" original της ΝΟΚΙΑ επειδή πρόκειται για απλά καλώδια τα οποία κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά με τα "επώνυμα" αλλά κοστίζουν πέντε φορές περισότερο!!!

Δεν μπορεί ένα απλό mini-USB καλώδιο για το Ε51 που είχα να κοστίζει στα μαγαζιά 2,5 ευρώ και η ΝΟΚΙΑ να το πουλάει 16 ευρώ!!!:mad:

Καλημέρα.

Απλά βάλε μια μαύρη εικόνα για φόντο, είναι απλό.

κατσε αμα βαλω φοτνο μαυρο τοτε δεν θα ειναι μονο η αρχική οθονη μαυρη? εγω λεω και για το μενου.

κατσε αμα βαλω φοτνο μαυρο τοτε δεν θα ειναι μονο η αρχική οθονη μαυρη? εγω λεω και για το μενου.

Στο μενού δεν μπορείς να βάλεις μαύρο φόντο. Θα πρέπει το μαύρο φόντο να είναι ενσωματωμένο στο θέμα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις ένα θέμα το οποίο θα έχει ως βασικό χρώμα το μαύρο. Για παράδειγμα το New Black By Babi. Και επειδή βγαίνουμε εκτός θέματος συνέχεια στο σωστό θέμα, [ΕΠΙΣΗΜΟ] Θέματα Symbian OS v9.4 & v9.5.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Πήγαινε στο Nokia Maps, Ρυθμίσεις>Διαδίκτυο>Προορισμός δικτύου και επέλεξε την ομάδα που έχει μέσα το σημείο πρόσβασης για internet!

Μετά κλείσε την εφαρμογή, κάνε restart το τηλέφωνό σου και δοκίμασέ το σε ανοιχτό χώρο (όχι μπαλκόνι) σε ανοιχτό δρόμο (και όχι σε κάποιο στενό). ;)

:/...το έκανα αυτό που μου είπες αλλά τίποτα...:(

στο κάτω μέρος της οθόνης (αριστερά) που σου δείχνει το σήμα από τον δορυφόρο μένει στην πρώτη κίτρινη γραμμούλα και δεν συνδέεται...τι να πω...έλεος..

Γεια χαρα σε ολους..

Ενδιαφερομαι ν'αγορασω το 5230, διαβασα τις περισσοτερες σελιδες απ'το topic και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις κυριως προς τους κατοχους:

1) Απο ποιοτητα κατασκευης πως τα παει, φθειρεται ευκολα ή κραταει αρκετο καιρο??

2) Η μπαταρια του με μετρια χρηση ποσες μερες κραταει?? (εχω το 6303 και η μπαταρια του ειναι σκυλι)

3) Σκεφτομαι να το αγορασω απο εδω αλλα εχω μπερδευτει λιγο με το τι χρωμα ειναι, λεει οτι ειναι λευκο-ασημι...δηλαδη ειναι λευκο το μπροστα, τα πλαινα και το καλυμα της μπαταριας ασημι??:confused:

Ευχαριστω...

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

1) Απο ποιοτητα κατασκευης πως τα παει, φθειρεται ευκολα ή κραταει αρκετο καιρο??

2) Η μπαταρια του με μετρια χρηση ποσες μερες κραταει?? (εχω το 6303 και η μπαταρια του ειναι σκυλι)

3) Σκεφτομαι να το αγορασω απο εδω αλλα εχω μπερδευτει λιγο με το τι χρωμα ειναι, λεει οτι ειναι λευκο-ασημι...δηλαδη ειναι λευκο το μπροστα, τα πλαινα και το καλυμα της μπαταριας ασημι??:confused:

1)είναι πιο ποιοτικό απο το 5530, περίπου ανάλογο του 5800 κατά τη γνώμη μου

2)Εξαρτάται απο τη χρήση που θέλεις να κάνεις... Κακή σύγκριση κάνεις με το 6303, σίγουρα θα κρατάει λιγότερο απο το 6303.. Γενικά σε κινητά με οθόνες αφής με μέτρια χρήση μη περιμένεις πάνω απο 3 full μέρες!!!

3):google:

1)είναι πιο ποιοτικό απο το 5530, περίπου ανάλογο του 5800 κατά τη γνώμη μου

2)Εξαρτάται απο τη χρήση που θέλεις να κάνεις... Κακή σύγκριση κάνεις με το 6303, σίγουρα θα κρατάει λιγότερο απο το 6303.. Γενικά σε κινητά με οθόνες αφής με μέτρια χρήση μη περιμένεις πάνω απο 3 full μέρες!!!

3):google:

Oσο κι αν εψαξα στο google το βρηκα μονο σε μπροστινη οψη στο χρωμα white-silver. Μονον στο site της νοκια καταφερα να βρω ολα τα χρωματα και το μονο που ταιριαζει στo χρωμα white silver ειναι αυτο:

http://i967.photobucket.com/albums/ae155/FilipposR/Nokia523001.jpg

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Μπροστά είναι όπως είναι στη φώτο που ανέβασες και το πίσω καπάκι του είναι ασημί και όχι μαύρο

Η συσκευασια που κυκλοφορει στην ελλαδα περιλμβανει επιπλεον προσοψεις??

Edit: Μετα απο αρκετο ψσξιμο βρηκα μια εικονα που δειχνει το πισω μερος του 5230 white-silver

http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-5230/review/phone/gsmarena_004.jpg

Edit2: Στην συσκευασια περιλαμβανεται μηπως καποιο screen protector για το κινητο??

Edited by filipsyros

Η συσκευασια που κυκλοφορει στην ελλαδα περιλμβανει επιπλεον προσοψεις??

Edit: Μετα απο αρκετο ψσξιμο βρηκα μια εικονα που δειχνει το πισω μερος του 5230 white-silver

http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-5230/review/phone/gsmarena_004.jpg

Edit2: Στην συσκευασια περιλαμβανεται μηπως καποιο screen protector για το κινητο??

λοιπόν στη συσκευασία που έστειλαν το δώρο είχε μέσα το κινητο :p το φορτιστή ένα περικάρπιο πενάκι και ακουστικά...τίποτα άλλο...

λοιπόν στη συσκευασία που έστειλαν το δώρο είχε μέσα το κινητο :p το φορτιστή ένα περικάρπιο πενάκι και ακουστικά...τίποτα άλλο...

Χμμ, λειπει το usb καλωδιο και θα ηταν απαραιτητο για αναβαθμηση της συσκευης :mad:

Μολις διαπιστωσα οτι εχει και stylus..δεν το ηξερα πιο πριν, το ειδα σ'ενα βιντεο στο youtube..

Γενικα μου φαινεται πολυ καλο κινητο για τα λεφτα του, φοβερη οθονη και με s60 5th γιατι βαρεθηκα τα 40αρια...κατα 95% αυτο θ'αγορασω, ευχαριστω για τις απαντησεις :)