panosz75 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Μία βοήθεια: Αν σε έναν υπολογιστή με Windows 7 υπάρχουν δύο φάκελοι "Αρχεία Εφαρμογών", συγκεκριμένα: "Αρχεία Εφαρμογών"και "Αρχεία Εφαρμογών (x86)", αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής έχει σεταρισμένα τα Windows 7 64-bit? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ναι 1234567 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) Και κάτι άλλο: Ο συγκεκριμένος υπολογιστής είναι φορητός (notebook), καινούργιος (το πολύ 10 ημερών) και δεν έχω δημιουργήσει ακόμα δίσκους CD/DVD επαναφοράς. Αν δημιουργήσω και προσπαθήσω να κάνω πάλι καθαρή εγκατάσταση, θα μπορέσω να επιλέξω να εγκαταστήσω την 32-μπιτη έκδοση από τα CD/DVD? Συγκεκριμένα ο υπολογιστής είναι αυτός: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906864&u=ACER-ASPIRE-5740G-334G32MN Και πάλι ευχαριστώ. Edited March 20, 2010 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Έχω τα windows 7 ultimate και δεν μου αλλάζει το εικονίδιο start (έναρξη) όταν αλλάζω θέμα. Οποιοδήποτε θέμα και να βάλω παραμένει ίδιο το συγκεκριμένο εικονίδιο. Υπάρχει κάποια λύση εκτός του να ξαναπεράσω τα windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 για πειτε καποιο site για μικροεφαρμογες (sidebar) σε windows 7; οχι το Ελληνικο που εχει μονο 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 για πειτε καποιο site για μικροεφαρμογες (sidebar) σε windows 7; οχι το Ελληνικο που εχει μονο 7. απο την microsoft αν δεν κανω λαθος Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 απο την microsoft αν δεν κανω λαθος η microsoft δινει μονο 7.τιποτα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Δε καταλαβαίνω τι εννοείς οτι δίνει μόνο 7 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Δε καταλαβαίνω τι εννοείς οτι δίνει μόνο 7 δηλαδη ολες-ολες οι μικροεφαρμογες ειναι 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 που κοιταξες??? http://vista.gallery.microsoft.com/vista/SideBar.aspx?mkt=en-us πατα και στο see all gadgets.. θα βγουν μερικες χιλιαδες :p Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 που κοιταξες??? http://vista.gallery.microsoft.com/vista/SideBar.aspx?mkt=en-us πατα και στο see all gadgets.. θα βγουν μερικες χιλιαδες :p ωραιος. ευχαριστω! εδω εγω εψαχνα http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/downloads/personalize?T1=desktopgadgets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 no prob! :) γενικα μακρια απο τα ελληνικα sites των εταιρειων! Ειναι απαραδεκτα. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ξέρει κάποιο καλό παιδάκι πώς επαναφέρουμε την ερώτηση επιβεβαίωσης απεγκατάστασης εφαρμογών στον Πίνακα Ελέγχου? Κάποια στιγμή από κεκτημένη ταχύτητα απενεργοποίησα αυτή την δυνατότητα και τώρα δε μπορώ να βρω από πού επαναφέρεται. :O Θενξ! :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 στο κινητο μου το HD με windows mobile υπαρχει ενα προγραμμα το spb back up που κανει back up τα παντα στην μνημη του κινητου οποτε μετα απο φορματ κανεις επαναφορα και εχει ετοιμο στημενο το κινητο οπως πριν το φορματ.υπαρχει κατι αντιστοιχο στα windows 7;δηλαδη να κανω back up οπως ακριβως ειναι τωρα τα 7 εγκατεστημενα(με τις εφαρμογες κλπ) και να δημιουργειται ενα αρχειο με αυτο το back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 ποτε θα δωσει το πρωτο sp1 για τα 7αρια? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 στο κινητο μου το HD με windows mobile υπαρχει ενα προγραμμα το spb back up που κανει back up τα παντα στην μνημη του κινητου οποτε μετα απο φορματ κανεις επαναφορα και εχει ετοιμο στημενο το κινητο οπως πριν το φορματ.υπαρχει κατι αντιστοιχο στα windows 7;δηλαδη να κανω back up οπως ακριβως ειναι τωρα τα 7 εγκατεστημενα(με τις εφαρμογες κλπ) και να δημιουργειται ενα αρχειο με αυτο το back up? Κατι σαν το Acronis ψαχνεις δηλαδη.. ποτε θα δωσει το πρωτο sp1 για τα 7αρια? Δεν εχουν πει ακομα.. Ακουγεται για τελη '10 χωρις σημαντικες αλλαγες απο τα τωρα Updates Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Κατι σαν το Acronis ψαχνεις δηλαδη.. Δεν εχουν πει ακομα.. Ακουγεται για τελη '10 χωρις σημαντικες αλλαγες απο τα τωρα Updates αυτο που λες το acronis ειναι απλο στη χρηση του?απλα κανει το back up και μετα απο φορματ το τρεχω και επαναφερω τα παντα(συμπεριελαμβανομενων και των εγκατεστημενων εφαρμογων) οπως τα ειχα πριν το φορματ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 ποτε θα δωσει το πρωτο sp1 για τα 7αρια? Προς το φθινόπωρο που θα κλείνει περίπου 1 χρόνο "ζωής" το λειτουργικό. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει η beta φάση. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) Και κάτι άλλο: Ο συγκεκριμένος υπολογιστής είναι φορητός (notebook), καινούργιος (το πολύ 10 ημερών) και δεν έχω δημιουργήσει ακόμα δίσκους CD/DVD επαναφοράς. Αν δημιουργήσω και προσπαθήσω να κάνω πάλι καθαρή εγκατάσταση, θα μπορέσω να επιλέξω να εγκαταστήσω την 32-μπιτη έκδοση από τα CD/DVD? Συγκεκριμένα ο υπολογιστής είναι αυτός: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906864&u=ACER-ASPIRE-5740G-334G32MN Και πάλι ευχαριστώ. Πάνο όχι. Το dvd επαναφοράς θα έχει την έκδοση των Windows που έχει και τώρα ο υπολογιστής σου. Προσωπικά προτείνω να μείνεις με τα x64. Πλέον οι ασυμβατότητες είναι ελάχιστες σε σχέση με τα x86. στο κινητο μου το HD με windows mobile υπαρχει ενα προγραμμα το spb back up που κανει back up τα παντα στην μνημη του κινητου οποτε μετα απο φορματ κανεις επαναφορα και εχει ετοιμο στημενο το κινητο οπως πριν το φορματ.υπαρχει κατι αντιστοιχο στα windows 7;δηλαδη να κανω back up οπως ακριβως ειναι τωρα τα 7 εγκατεστημενα(με τις εφαρμογες κλπ) και να δημιουργειται ενα αρχειο με αυτο το back up? Τη δυνατότητα αυτή (ουσιαστικά θέλεις image του δίσκου) την έχουν τα ίδια τα Windows από μόνα τους μέσω του Windows back up utility. How to, εδώ. Αλλιώς όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, υπάρχουν εφαρμογές γι αυτή τη δουλειά όπως το Norton Ghost, το Acronis καθώς και άλλα. -------------------------------------------------- Μιας και έγινε συζήτηση για το πρώτο service pack των 7, εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες περί αυτού. Edited March 20, 2010 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ναι επιλεγεις να γινει ενας κλωνος του σκληρου και τον εχεις ακριβως οπως πριν το φορματ. Με τα καλα.. και ισως τα κακα του ;) Γιαυτο καλο ειναι οπως εχει προαναφερθει να περνουμε ενα Image μετα απο φρεσκο φορματ και αφου εχουμε περασει τα βασικα προγραμματα που χρησιμοποιουμε. Δοκιμασε και με το εργαλειο των Windows και μενα μου φανηκε αρκετα καλο. Προτεινα καποιο αλλο επειδη αρκετοι ειναι προκατηλλειμενοι με τα ενσωματωμενα προγραμματα των Windows :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 εγώ πάλι μια χαρά έκανα το back up μέσω των windows. κ το δοκίμασα κιόλας. μόνο που πρέπει να ξανακάνω φορμάτ κ καινούριο image (back up), επειδή, έχω βάλει προγράμματα που δεν θέλω.. επίσης, όταν δημιούργησα αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας, δεν είχα βάλει κανένα προσωπικό αρχείο μέσα στο σύστημα. ήταν όλα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο. έτσι με 2 μόνο dvd, είχα την 'ασφάλεια' μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 εχω τα vista 32bit και λεω να βαλω τα 7. μπορω να τα περασω απο πανω χωρις να χασω οτι εχω εγκατεστημενο μεσα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Ναι, αλλα μόνο αν περάσεις τα 32-bit 7άρια. Συνίσταται να κάνεις καθαρή εγκατάσταση πάντως, και μάλιστα να βάλεις τα 64-bit αν έχεις ή σκοπεύεις να βάλεις RAM 4GB και πάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Ναι, αλλα μόνο αν περάσεις τα 32-bit 7άρια. Συνίσταται να κάνεις καθαρή εγκατάσταση πάντως, και μάλιστα να βάλεις τα 64-bit αν έχεις ή σκοπεύεις να βάλεις RAM 4GB και πάνω. εχω 4gb αλλα με τα vista 32bit φαινονται τα 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Άρα σε συμφέρει να βάλεις τα 64bit, θα βλέπεις και τα 4GB. Το κακό είναι (αν και καθολου κακο θα ελεγα) ειναι οτι πρέπει να κάνεις clean installation (όχι απαραίτητα φορμάτ, απλά θα πρέπει να ξαναπεράσεις όλα σου τα προγράμματα. Τα αρχεία σου δε θα χαθούνε, ούτε τα αρχεία των εφαρμογών. Θα μεταφερθούνε σε έναν φάκελο windows.old απο όπου θα μπορείς να τραβήξεις ό,τι θέλεις απο την προηγούμενη εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts