Serafeim1981 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Μια χαρά αυτή η ισοπαλία, η Ατλέτικο μας τα χάλασε... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Spain, Segunda Division Alcorcon - Sporting Gijon Half Time/Full Time tip: Draw/Alcorcon Στο ημίχρονο λέω "βρε λες"; Τελικά, Μπααα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Στο ημίχρονο λέω "βρε λες"; Τελικά, Μπααα Έπεσε έξω ο γκουρού :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Έπεσε έξω ο γκουρού :-) Εγω του εστειλα εμειλ να μου πει τα στοιχεια του να τον πληρωσω κιολας σε σφαλιαρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmout Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εχει χρησιμοποιήσει κανείς το bet-minute.com? review : http://www.stoiximaonline.com/2015/04/bet-minute/ Παράθεση :alien: :p :X :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Bundesliga σημερα θα γινει σφαγη μεταξυ των 6 ομαδων που κινδυνευουν με υποβιβασμο.Τελευταια αγωνιστικη και θα κοιταξω τα ματς της Στουτγκαρδης Αμβουργου Ανοβερου.Δεν δινω προγνωστικα αλλα μια ματια να δεις την βαθμολογια νομιζω ο καθενας μπορει να καταλαβει τι θα γινει. http://prntscr.com/78dnw4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Bundesliga σημερα θα γινει σφαγη μεταξυ των 6 ομαδων που κινδυνευουν με υποβιβασμο.Τελευταια αγωνιστικη και θα κοιταξω τα ματς της Στουτγκαρδης Αμβουργου Ανοβερου.Δεν δινω προγνωστικα αλλα μια ματια να δεις την βαθμολογια νομιζω ο καθενας μπορει να καταλαβει τι θα γινει. http://prntscr.com/78dnw4 Εγώ θα δώσω κάποιες ισοπαλίες και εσείς παίξτε σε όσες συμφωνείτε. :) 174. ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ - ΚΙΚΕΡΣ ............Χ 232. ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΧΕΡΤΑ....................Χ 255. ΓΡΑΝΑΔΑ - ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ...........Χ 282. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΛΑΝΟΥΣ.......Χ 312. ΓΚΟΥΑΝΙΓΚΤΖΟΥ - ΜΠΟΥΣΑΝ.........Χ 336. Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ - ΤΕΡΚ ΓΚΡΟΖΝΥ........Χ 342. ΜΠΟΧΟΥΜ - ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ...........Χ 391. ΡΑΣΙΝΓΚ ΜΟΝΤΕΒΙΕΔΟ - ΦΕΝΙΞ....Χ 405. ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ - ΜΠΕΛΓΚΡΑΝΟ.......Χ 409. ΡΟΥΜΠΙΟ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ.................Χ Οβεράκια 218. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ...............................OVER 285. ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ - ΠΕΝΙΑΡΟΛ...........................OVER 377. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ........OVER 435. ΣΠΑΡΤΑΚΣ - ΓΚΙΛΜΠΕΝ............................OVER 444. ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ....................OVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εγω θα παιξω ολα τα Χ που δινεις αν μου πεις ποια ειναι τα χρωματα των Χολσταϊν Κιελ και Γκουανιγκτζου. :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εγω θα παιξω ολα τα Χ που δινεις αν μου πεις ποια ειναι τα χρωματα των Χολσταϊν Κιελ και Γκουανιγκτζου. :):):) Ενώ ξέρω τα χρώματα της Γρανάδα, ας πούμε. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Bundesliga ειδικοτητα μας να ουμ :p http://s30.postimg.org/rk27jepod/Full_Size_Render.jpg Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ο Απατεωνας Ισπανος μου εδωσε ενα παιχνιδι για την Κυριακη. Αμα το θελετε να σας το δωσω πλερωστε μου 1000ε ο καθενας.:lol::lol::lol::lol::lol: The next tip is for Sunday 31/05/2015 Llagostera - Mirandes Half Time / Full Time : Llagostera / Draw Kαι ο Θεος μαζι σας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Εγώ θα δώσω κάποιες ισοπαλίες και εσείς παίξτε σε όσες συμφωνείτε. :) 174. ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ - ΚΙΚΕΡΣ ............Χ 232. ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΧΕΡΤΑ....................Χ 255. ΓΡΑΝΑΔΑ - ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ...........Χ 282. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΛΑΝΟΥΣ.......Χ 312. ΓΚΟΥΑΝΙΓΚΤΖΟΥ - ΜΠΟΥΣΑΝ.........Χ 336. Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ - ΤΕΡΚ ΓΚΡΟΖΝΥ........Χ 342. ΜΠΟΧΟΥΜ - ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ...........Χ 391. ΡΑΣΙΝΓΚ ΜΟΝΤΕΒΙΕΔΟ - ΦΕΝΙΞ....Χ 405. ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ - ΜΠΕΛΓΚΡΑΝΟ.......Χ 409. ΡΟΥΜΠΙΟ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ.................Χ Οβεράκια 218. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ...............................OVER 285. ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ - ΠΕΝΙΑΡΟΛ...........................OVER 377. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ........OVER 435. ΣΠΑΡΤΑΚΣ - ΓΚΙΛΜΠΕΝ............................OVER 444. ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ....................OVER Χάλια, λέτε να ζητάω κι εγώ 50 ευρώ για τα προγνωστικά μου :D 108. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΕΣΜΙΕΡΓΚ...............................Χ 116. ΣΤΙΑΡΝΑΝ - ΝΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ.......4-6 GOAL ή X 130. ΓΚΟΡΝΤΙΓΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ......................Χ 143. ΚΟΤΚΑ - ΛΑΧΤΙ...............................................Χ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 http://s18.postimg.org/y163ah89x/Full_Size_Render.jpg Cheers! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλοφάγωτα zero! Μπράβο :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 http://s18.postimg.org/y163ah89x/Full_Size_Render.jpg Cheers! Μπράβο! Δεκαπλασίασες τα λεφτά σου. 30 ευρώ όμως δεν θα έπαιζα ποτέ :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Το σίγουρο είναι ότι έχει ρέντα ο zerokill. Κι όταν έχεις ρέντα, την εκμεταλλεύεσαι. Σε καλή μεριά, φίλε. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Σε καλή μεριά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Πονταρα τα 30 απο το δελτιο που κερδισα ουσιαστικα το Σαββατο (42 ευρω) οποτε η μπανκα για το καλοκαιρι ειναι εξασφαλισμενη.Δεν εχω ομως χρονο να παρακολουθω (λογω εργασιας) τα σκανδιναβικα... τα οποια θα τρεχουν το καλοκαιρι.... αλλα οκ μας περιμενει και ενας τελικος τσαμπιονς λιγκ ... και εκει ο στοιχηματισμος θα ειναι μονος ετσι και αλλιως σε ακριβες σκορ η σε προοπτικη ανατροπης (να παρουμε κατι με λιγα ) περιμενω τα προγνωστικα σας για τον τελικο να δουμε τι θα κανουμε.... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Σήμερα εγω θα πρότεινα 2πλο Σεβίλλη, Χ ημίχρονο ΠΑΟΚ Παναθηναϊκο δυαδα για οπαπ!! Και οσοι ασχολούνται με ίντερνετικο στοίχημα ΠΑΟΚ 1 στο Χάντμπολ!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δεν εχω ομως χρονο να παρακολουθω (λογω εργασιας) τα σκανδιναβικα καλυτερα, λεφτα θα γλιτωσεις, κατσε στα αυγα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Σήμερα εγω θα πρότεινα 2πλο Σεβίλλη, Χ ημίχρονο ΠΑΟΚ Παναθηναϊκο δυαδα για οπαπ!! Και στον σημερινό τελικό μπορεί να έχουμε Χ στο ημίχρονο. Πιστεύω πως η πρωτάρα Ντνεπρ θα παίξει συντηρητικά στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 πολυ λιγες παρατασεις ειδαμε φετος, δεν αποκλειω να πανε και οι 2 τελικοι παρατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλησπέρα παιδιά, @zerokill καλοφαγωτα :) είχα χρόνια να παίξω οπαπ και έριξα ένα μικρό :p με τα ισπανικά της πριμερα Σάββατο στις 19:30 τα έβαλα όλα στο οβερ πλην μπαρτσα, ε λοιπόν από τα εφτά ματς μόνο η π@ρνη ατλετικο έληξε χωρίς τερματα:mad: αργότερα είδα την πρόταση για Χ που έγινε εδώ και κατάλαβα τι παίχτηκε, κρίμα, σχετικά με προγνωστικά σε τελικούς δεν ασχολούμαι γιατί ψάχνω κυρίως παιχνίδια με φόρμα και κίνητρο:happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Και στον σημερινό τελικό μπορεί να έχουμε Χ στο ημίχρονο. Πιστεύω πως η πρωτάρα Ντνεπρ θα παίξει συντηρητικά στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον. πολυ λιγες παρατασεις ειδαμε φετος, δεν αποκλειω να πανε και οι 2 τελικοι παρατα Θα συμφωνησω μαζι σας για τον εξης απλο λογο.Η αμυνα της Ντνίπρο εχει δειξει οτι κανει θαυματα φετος.Και αν η Σεβιλλη εχει πειρα υλικο και χρημα παλι ολα αυτα ουτε την ευτιχια φερνουν ουτε τις Νικες παντα.Οποτε το 2.20 του ΟΠΑΠ στο ΗΜ Χ ειναι μια καλη επιλογη και το τελικο θα το αφησω στην μοιρα του.Με τον ΠΑΟΚ και παλι στο Χ ΗΜ η λογικοτερη επιλογη και μετα σαν τριτο παιχνιδι θα ελεγα το under του ατρομητου μιας και ειναι ο βασιλιας του under αλλα μου μυριζει κατι στραβο στο παιχνιδι αυτο.Μπορει και να μην το παιξω καθολου αν πονταρω τα 2 πρωτα ενα δεκαρικακι να παρουμε 48 ευρω και αν κατσει πονταρισμα στον τελικο.Μετα μας βλεπω διακοπες γενικοτερα χαχαχ. Παμε για ΠΑΟΚ-ΠΑΟ Χ ΗΜ ... τελικο γιουροπα Χ ΗΜ και καλη τυχη! Update: 17:26 και εχω ριξει 131 ΠΑΟΚ-ΠΑΟ Χ ΗΜ Χ ΤΕΛ αποδοση 4.80 132 ΑΛ ΑΧΛΙ-ΝΑΦΤ Χ ΗΜ Χ ΤΕΛ αποδοση 5.75 200 ΝΤΝΙΕΠΡ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΧΗΜ Χ ΤΕΛ αποδοση 5.50 παρολι 2 ευρουλακια. Φυσικα και δεν προτρεπω κανεναν να το παιξει νομιζω οτι λογω ημερας θα παω καμικαζι! Καλα κερδη παιδες Edited May 27, 2015 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδες πηγε ταμειο κανεις χθες?? Καλα εγω αναμενομενο οπως το ειχα κουβα απο ημιχρονο!! Μονο ενα τζοκερ 5+1 θα μας σωσει!!!! :lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts